- 27 Ocak 2016
- 1.801
- 2.330
- 83
- 38
ay masallah cok sevindim canim Allahim saglikla kucagmiza Almayi nasip etsin iMrb kizlar ben detayli usg cektirdim az once.sukur bebislerimde sikinti yok..birinin kiz olduğunu biliyordum ama digeri pek.belli degildi..devlette cektirdim ankara da.cinsiyet soylemiyoruz dedi normalde .ic organlari.inceliyoruz dedi radyolog.peki dedim.cikista dedi ki kulagima.kimseye soyleme ama biri.erkek.bebeklerin:)bende dicektim sen de kimseye.soyleme ama.digeri de kizankara da olan arkadaslari zubeyde hanim devlet hastanesine tavsiye ederim.oyle kalabalik filan da degildi randevulu gidil.giriyorsunuz..ultrason görüntüsü vermiyo sadece o var.. Ama.rapor.cikariyo sonuclari.veriyo.yani.bilginiz.olsun
Hayırlı geceler kızlar yaa ben size bişey danışmak istiyorum yaşayan var mı bilmiyorum çünkü..
Gebeliğimin başından beri kahverengi lekelemem akıntı yaşıyorum.
Diktorlara gidiyorum ama hiçbir sorun görmüyor ne plesentada ne rahim uzunluğunda nede kesede kanama alanı falan görünmüyor.
Ama geçmiyor bugün yine geldi geçen haftada gelmişti doktora gitmiştim...
Doktor sorun olmadığı için bunları takma yerleşmeden.damar catlamasindandir dedi ..
Yinede strese giriyorum dört yıl sonra gelmiş miniğim ve bir kaybım var.
Rabbimden herşeyi hayırlısını diliyorum..
Ay sonuna doğru kontrolüm var..İnşaAllah herşey yolundadır.
Allah korusun ozaman sonlandırmak istersen sonlandırıyosun... Rabbim kimseye yaşatmasın İnşallah..[/QU
Allah korusun... 24. haftaya kadar sonlandırılabiliyor galiba , öyle mi?
Ben ilk gebeligimde gitmistim simdi esenler medipole gidiyorum cok az ilerisindeGünaydın kızlar, İst Medipol Mega'ya giden var mı aranızda?
Ben ilk gebeligimde gitmistim simdi esenler medipole gidiyorum cok az ilerisinde
Evet doğumum da orda oldu spinal sezeryan 2000 tl 2014 aralik ayinda oldu dogumum canim normal dogum sanirim 900-1000 tl civariydi ssk fiyati tabiBende ilk baştan beri medipol megadayım, doğumu orada mı yapmıştın? ücret vs hiç bilgi almadım ben daha
Evet doğumum da orda oldu spinal sezeryan 2000 tl 2014 aralik ayinda oldu dogumum canim normal dogum sanirim 900-1000 tl civariydi ssk fiyati tabi
bence de degil memnum kalmistim gayet ilgililer bebek hemşireleri cok ilgileniyo ben gunseli ozdemire gitmistim fakat dogumumu o yapamadi gece oldugu icin. Simdi ayrilmis sanirim ordan. Duygu da sanirim benim kuzenin eşi normal dogum yapti ekim ayinda cok memnunlardi yanlis hatirlamiyosam yengem duygu demisti domtor adini baska duygu yoksa :)Çok yüksek değilmiş aslında fiyatı. Duygu Işıl'a gidiyorum ben sen hangisine gitmiştin?
bence de degil memnum kalmistim gayet ilgililer bebek hemşireleri cok ilgileniyo ben gunseli ozdemire gitmistim fakat dogumumu o yapamadi gece oldugu icin. Simdi ayrilmis sanirim ordan. Duygu da sanirim benim kuzenin eşi normal dogum yapti ekim ayinda cok memnunlardi yanlis hatirlamiyosam yengem duygu demisti domtor adini baska duygu yoksa :)
Rica ederim:)Çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için içim rahatladı :)
Kiz senesi erkek senesi diye bisey yok bikere Allah neyi nasip ederse o olur saglikla alalim hepimiz yavrularimizi kucagimizabu sene erkek senesi bi defa
Geçmiş olsun canımBenim randevum aslında perşembe idi ama dün ateşlenince boğaz ağrısından kaynaklı randevumu bugüne çektim. Öğleden sonraya az kaldı :) çok şükür ateşim de düştü umarım bir daha yükselmez.
Aminnn cnm Allah razi olsunay masallah cok sevindim canim Allahim saglikla kucagmiza Almayi nasip etsin i
Kizlar merhaba bu arada herkes iyi mi? En son 15+2 de gittim beklemedeyim cinsiyet ogrenememistik bacaklarini acmamisti bebegim bir ben kaldim sanirim cinsiyet ogrenemeyen fotosunu atiyorum yorum yapacak olan var mi nedir acaba sizce cinsiyetimiz bir oglum var bu arada
Benim randevum aslında perşembe idi ama dün ateşlenince boğaz ağrısından kaynaklı randevumu bugüne çektim. Öğleden sonraya az kaldı :) çok şükür ateşim de düştü umarım bir daha yükselmez.
gunaydin arkadaslar aksam bebisimden 3 tane tekme yedim ilk defa hissettim ilk gebeligim oldugu icin hic hissedememistim bu zamana kadar sirf ustu uzanip elim karnimda bi saat tv ye baktim ve baktim bi tekme geldi heycanlandim bidaha geldi esime seslendim kos kos diye o anda bidaha hissettim ay cok guzel bi duygu Rabbim herkese yasatsin insallah sizlerinki nasil hissediyor musunuz artik
Mrb kizlar ben detayli usg cektirdim az once.sukur bebislerimde sikinti yok..birinin kiz olduğunu biliyordum ama digeri pek.belli degildi..devlette cektirdim ankara da.cinsiyet soylemiyoruz dedi normalde .ic organlari.inceliyoruz dedi radyolog.peki dedim.cikista dedi ki kulagima.kimseye soyleme ama biri.erkek.bebeklerin:)bende dicektim sen de kimseye.soyleme ama.digeri de kizankara da olan arkadaslari zubeyde hanim devlet hastanesine tavsiye ederim.oyle kalabalik filan da degildi randevulu gidil.giriyorsunuz..ultrason görüntüsü vermiyo sadece o var.. Ama.rapor.cikariyo sonuclari.veriyo.yani.bilginiz.olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?