2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
ay masallah cok sevindim canim Allahim saglikla kucagmiza Almayi nasip etsin i

Geçmiş olsun canım. Progestan falan verdiler mi kullanıyor musun?
Benim de kahverengi lekelenmem olmuştu. Progestan verdiler. 5 gün sonra falan bitti çok şükür. Yani ilaçtan mı yoksa zaten geçecek miydi onu bilemiyorum tabi.. Ama rengi kahverengi ise sorun olmuyor bildiğim kadarıyla. Bana 2 doktor da oyle dedi. Aynı şekilde bende de kanamanın nerden geldiğini vs. görememişlerdi. Kanama bölgesi falan yoktu.
İnşallah senin de biran önce geçer.

Kizlar merhaba bu arada herkes iyi mi? En son 15+2 de gittim beklemedeyim cinsiyet ogrenememistik bacaklarini acmamisti bebegim bir ben kaldim sanirim cinsiyet ogrenemeyen fotosunu atiyorum yorum yapacak olan var mi nedir acaba sizce cinsiyetimiz bir oglum var bu arada

Eklentiler

• Screenshot_2017-01-11-10-33-53~2.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 74
Bende ilk baştan beri medipol megadayım, doğumu orada mı yapmıştın? ücret vs hiç bilgi almadım ben daha
Evet doğumum da orda oldu spinal sezeryan 2000 tl 2014 aralik ayinda oldu dogumum canim normal dogum sanirim 900-1000 tl civariydi ssk fiyati tabi

Evet doğumum da orda oldu spinal sezeryan 2000 tl 2014 aralik ayinda oldu dogumum canim normal dogum sanirim 900-1000 tl civariydi ssk fiyati tabi

Çok yüksek değilmiş aslında fiyatı. Duygu Işıl'a gidiyorum ben sen hangisine gitmiştin?

Çok yüksek değilmiş aslında fiyatı. Duygu Işıl'a gidiyorum ben sen hangisine gitmiştin?
bence de degil memnum kalmistim gayet ilgililer bebek hemşireleri cok ilgileniyo ben gunseli ozdemire gitmistim fakat dogumumu o yapamadi gece oldugu icin. Simdi ayrilmis sanirim ordan. Duygu da sanirim benim kuzenin eşi normal dogum yapti ekim ayinda cok memnunlardi yanlis hatirlamiyosam yengem duygu demisti domtor adini baska duygu yoksa :)

Çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için içim rahatladı :)

Benim randevum aslında perşembe idi ama dün ateşlenince boğaz ağrısından kaynaklı randevumu bugüne çektim. Öğleden sonraya az kaldı :) çok şükür ateşim de düştü umarım bir daha yükselmez.

Bence erkek. Anladığımdan değil de içimden geçen

Ben hala hissetmiyorum..Senin hamilelik takvimin yok, kaç haftalıksın?

Hahaha, çok tatlısın..Hayırlı olsun cnm. Darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…