Amin inşallah canım :)
Evet vajinal daha etkili ve yan etkisiz
buradan bir arkadaş tecrübeli tabı:)Kızlaaarr Merhabaaa
Nasılsınız görüşmeyeli,Ben kızımı artık hissetmeye başladım ara ara hissettiriyor kendini ban artık,Tarif edilemez bi duyguymuş
Size birşey sormak istiyorum kızlar.Şimdi bizim bebişler yaz bebişi olcak doğduktan ne kadar zaman sonra kısa kollulara geçilir? Kıyafetleri uzunmu kısa kollumu almalıyım çoğunlukta?
Anladım canımm.Antalyada yaşıyoruz biz yazları çok sıcak oluyor doktorumuza da danışıcam bakalım duruma göre hareket ederiz Artıkburadan bir arkadaş tecrübeli tabı:)
40gun kollu giydirmiş sonra kısa kollu.bende ona istinaden aldım..
çok güzeller maşallah Allah sağlıkla giymeyi nasip etsin :) bunlar kaç aylık peki??
Ayy çok tatlılar
canım zıbın :yenidoğançok güzeller maşallah Allah sağlıkla giymeyi nasip etsin :) bunlar kaç aylık peki??
ben mothercare ve ebebekten yaptım.Kızlar bebeğiniz için hangi sitelerden alışveriş yapıyorsunuz?
Kızzzlarr NasılsınızzPazartesi günü tetanoz aşısı oldum kolumda hafif ağrı yaptı Yarın organ taramamız var kızımızı 3 boyutlu görcez
Bende lierac kullanıyorum canım ve kız bekliyoruzUmarım kremin bi faydasını görürüz hergün mü sürüyorsun?
Evet canım ebe de demişti ağrı yapar diye . Bende merakla bekliyorum yarınıtetanoz aşısını bende gittiğimde soracağım, şimdiye kadar bişey demedi. Ağrı yapar genelde.
Yarınki ultrasondan sonra yazarmısın nasıl geçtiğini nekadar sürdüğünü, bebeğin nasıl göründüğünü falan :) bizim ayrıntılı ultrason bu ayın 20sinde. Senden tecrübe edinmiş olurum :)
Hayırlı haberlerle inşallah..
unnado ve mothercare den bende bakayım.ben mothercare ve ebebekten yaptım.
ama UNNADO diye de bir site arkadaş önerdi.
önümüzdeki günlerde ordanda yapabilirim...
Canim sevindim bir sorun olmadigina sükür bebisin iyiymis..Neden oldugu konusunda ne dedi doktor??Sağol canım benim gördüm iyiymiş çok şükür ağrı için de enfeksiyon olabilir diye kan ve idrar örneği istedi onun dışında bebeğim iyiydi.Ultrasonda hareket ediyor ama ben çok azını hissediyorum.Bu haftalardan sonra daha net olur dedi doktor.Endişelenmeyelim o yüzden arkadaşlar
Ben hala cinsiyetini ogrenemedim 12 haftalikken bi cikinti var ama belli olmaz kizlarda da olabiliyor dedi cinsiyeti kiz olanlar boyle biseyle karsilastinizmi randevum persembe insallah ogreniriz hayirlisiyla
Bakalım perşembe günü gösterirse öğreneceğiz kız mı erkek mi bazen diyorum oğrenmim doğuma kadar ....el alem de merakından çatlasın :)
6-7 aylikken alinabilir kokusunun cikmasi icin. Ben kokusuz besik almistim odamiza nasil olsa kokusu yok diye gec verdik siparisi ve dedikleri zamanda getirmediler bebegim 1 hafta arabasinda uyumustu geceleri :))unnado ve mothercare den bende bakayım.Kızlar beşiği kaçıncı ay almayı düşünorsunuz?
Aramıza Hoş geldin.Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. Günlerde geçmiyor yaa durdu sanki bi çıksa şu kız.Merhaba kızlar ,
Ben de haftasonu ögrendım kız dedı doktor cok sevındırık olduk eşimle ben erkekcıydım ama esım cok sevındı :) avm lerde delı gıbı pembe montlar ayakkabılar baktık süslemesı pek güzel kızları ayy :)
Bende olcam canım bu gidişte sağlık ocağına. 20 Ocaktada bizim taramamız var. Bende kızımın o küçük kutuşunu görmek istiyorum anlayamıyorum bi türlü doktor gösterdi ama bilemedim.3 Boyutlu bakalımKızzzlarr NasılsınızzPazartesi günü tetanoz aşısı oldum kolumda hafif ağrı yaptı Yarın organ taramamız var kızımızı 3 boyutlu görcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?