2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
buradan bir arkadaş tecrübeli tabı:)
40gun kollu giydirmiş sonra kısa kollu.bende ona istinaden aldım..

buradan bir arkadaş tecrübeli tabı:)
40gun kollu giydirmiş sonra kısa kollu.bende ona istinaden aldım..
Anladım canımm.Antalyada yaşıyoruz biz yazları çok sıcak oluyor doktorumuza da danışıcam bakalım duruma göre hareket ederiz Artık

Kızlar bebeğiniz için hangi sitelerden alışveriş yapıyorsunuz?

Kızlar bebeğiniz için hangi sitelerden alışveriş yapıyorsunuz?
ben mothercare ve ebebekten yaptım.
ama UNNADO diye de bir site arkadaş önerdi.
önümüzdeki günlerde ordanda yapabilirim...

Kızzzlarr Nasılsınızz Pazartesi günü tetanoz aşısı oldum kolumda hafif ağrı yaptı Yarın organ taramamız var kızımızı 3 boyutlu görcez

tetanoz aşısını bende gittiğimde soracağım, şimdiye kadar bişey demedi. Ağrı yapar genelde.

Yarınki ultrasondan sonra yazarmısın nasıl geçtiğini nekadar sürdüğünü, bebeğin nasıl göründüğünü falan :) bizim ayrıntılı ultrason bu ayın 20sinde. Senden tecrübe edinmiş olurum :)

Hayırlı haberlerle inşallah..

Bende lierac kullanıyorum canım ve kız bekliyoruz Umarım kremin bi faydasını görürüz hergün mü sürüyorsun?

Ben bio-oil kullanıyorum. Her gece yatmadan önce mutlaka sürüyorum masaj yaparak tüm vücuduma. Aslında günde iki kez sürmek gerekliymiş ama işteyken ona vaktim olmuyor tabi.

Evet canım ebe de demişti ağrı yapar diye . Bende merakla bekliyorum yarını

Canim sevindim bir sorun olmadigina sükür bebisin iyiymis..Neden oldugu konusunda ne dedi doktor??

hayırlı günler kızlar..

kasık ağrım geçti çok şükür.dün işe gitmedim istirahat yapmam yetti çok şükür. Ama doktora gittiğimde de muhakkak soracağım,bu ikinci oluyor. Sanki hiç geçmeyecekmiş gibi acıtıyor canımı.

detaylı usgye girip iyi sonuç alan arkadaşlar gözünüz aydın,darısı bizim başımıza inşallah. Ben ikili test de yaptırmadığım için biraz merak içindeyim ama inanıyorum ki birşey çıkmayacak Allah'ın izniyle.

Ben hala cinsiyetini ogrenemedim 12 haftalikken bi cikinti var ama belli olmaz kizlarda da olabiliyor dedi cinsiyeti kiz olanlar boyle biseyle karsilastinizmi randevum persembe insallah ogreniriz hayirlisiyla

Valla benim ki dumduzdu cikinti falan gormedik hic 12 haftadan beri cnm ama bende duymustum kizlarda da cikinti oluyrmus diye

Bakalım perşembe günü gösterirse öğreneceğiz kız mı erkek mi bazen diyorum oğrenmim doğuma kadar ....el alem de merakından çatlasın :)

Bende oyle karar vermistim ama esim dayanamadi. :)

unnado ve mothercare den bende bakayım. Kızlar beşiği kaçıncı ay almayı düşünorsunuz?
6-7 aylikken alinabilir kokusunun cikmasi icin. Ben kokusuz besik almistim odamiza nasil olsa kokusu yok diye gec verdik siparisi ve dedikleri zamanda getirmediler bebegim 1 hafta arabasinda uyumustu geceleri :))

Aramıza Hoş geldin.Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. Günlerde geçmiyor yaa durdu sanki bi çıksa şu kız.

Kızzzlarr Nasılsınızz Pazartesi günü tetanoz aşısı oldum kolumda hafif ağrı yaptı Yarın organ taramamız var kızımızı 3 boyutlu görcez
Bende olcam canım bu gidişte sağlık ocağına. 20 Ocaktada bizim taramamız var. Bende kızımın o küçük kutuşunu görmek istiyorum anlayamıyorum bi türlü doktor gösterdi ama bilemedim.3 Boyutlu bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…