- 14 Nisan 2012
- 735
- 735
- 133
Cok tatliilaarr gule gule giysin prenses kizlara ne guzel seyler var dimi :) insallah bende kiz cicileri alabilirim bu sefer:)Bunlar da bizim cicilerimiz... almayayım diyorum olmuyor:)
Canim ozeldeki 400 tl filan.istiyordu.ben hem ozel e hem devlet e takip ediliyorum.devlet de ki doktorum da.cok seker.gel burda cekelim dedi.o sekilde.ucret odemeden.çekildim cnmAmin inşallah canım :) çok sevindim atlattın Allahın izniyle darısı başımıza inşallah :)
Kaç para verdin canım sigortalımıydı
Benim ki de kız bunlar da çok tatlılar ya. Sabırsızlanıyor um bende almak içinBunlar da bizim cicilerimiz... almayayım diyorum olmuyor:)
Anladım canım çok sağol :)Canim ozeldeki 400 tl filan.istiyordu.ben hem ozel e hem devlet e takip ediliyorum.devlet de ki doktorum da.cok seker.gel burda cekelim dedi.o sekilde.ucret odemeden.çekildim cnmsonuc raporu verdiler doktorla.gorustuk.sonuclari da.ama ayrica bebeklerin foto larini vermiyorlar cnm.devlet de malesef..
Canim bende dun baya baktim orayaMerhaba arkadaşlar. Lohusa sepeti diye bi site var.ordan alışveriş yapan oldumu hic.givenilirmi acaba.çok güzel lohusa takımları var
40 gün bebekler vucud ısısını pek ayarlayamaz üşür diye okumuştum o sebeple basta uzun kollu sonra kısa kollu ya geçebilirizburadan bir arkadaş tecrübeli tabı:)
40gun kollu giydirmiş sonra kısa kollu.bende ona istinaden aldım..
canım devletteki zekai tahır sanırım dr un adı ne??Canim ozeldeki 400 tl filan.istiyordu.ben hem ozel e hem devlet e takip ediliyorum.devlet de ki doktorum da.cok seker.gel burda cekelim dedi.o sekilde.ucret odemeden.çekildim cnmsonuc raporu verdiler doktorla.gorustuk.sonuclari da.ama ayrica bebeklerin foto larini vermiyorlar cnm.devlet de malesef..
Canim sevindim bir sorun olmadigina sükür bebisin iyiymis..Neden oldugu konusunda ne dedi doktor??
Merhaba arkadaşlar ilk hamileliği olupta bebek hareketlerini net hissedenler var mı
Yok cnm zubeyde hanim.doktor ali gemici.sagolsun istedigim.her tahlili yapiyo..iyi biri.bi kere biraz hizli gittim.randevuma.yetisebilmek.icin.diyo kiz niye kosturuyon.her turlu aliriz seni..filan.oyle suratsiz biri degil cnm ilgili..tavsiye ederimcanım devletteki zekai tahır sanırım dr un adı ne??
Nerden almıştınız beşiğini canım ? Ben ilk oda yapmayı düşünüyordum ama herkez çok gereksiz olcagını kullanılmıcagını söyledi.Mantıklıydıda dedikleri vazgeçtim o yüzden. Odamıza beşik alıcam bende sabırsızlanıyorum içinde uyucagı günler için6-7 aylikken alinabilir kokusunun cikmasi icin. Ben kokusuz besik almistim odamiza nasil olsa kokusu yok diye gec verdik siparisi ve dedikleri zamanda getirmediler bebegim 1 hafta arabasinda uyumustu geceleri :))
Benim cildim inanılmaz kuru.Bebe yağı bile kullanmama ragemn pul pul dökülüyor kuruluktan. Ne yaptıysam çare bulamadım kuru cilt çatlamaya daha meyilli diye biliyorumBen bio-oil kullanıyorum. Her gece yatmadan önce mutlaka sürüyorum masaj yaparak tüm vücuduma. Aslında günde iki kez sürmek gerekliymiş ama işteyken ona vaktim olmuyor tabi.
Insallah sonuclar temiz gelirr önemli bir sey cikmamis yaa kücük sorunlar gecer Allah'in izniyle..Bebisde iyiymiss annesi sükür.. Bizim randevumuz 23 ocakta canim ozaman bahseder heralde doktor,,,sen yaptirmayi düsünüyormusun?? Bide senin nezaman detayli ultrason günün?Canım enfeksiyondan şüphelendi idrar ve kan örneği istedi.Onları verdim dün bikaç güne çıkar inşallah bir sorun çıkmaz onlarda da.Bir daha da öyle tek taraflı ağrı ya da sertleşme hissedersen gel dedi.Bebeği ultrasonda iyi olarak gördüm ya daha ne isterim.Allah herkese doktor kontrollerinden mutlu mesut ayrılmayı nasip etsin.
Bu arada canım haftaya tetanoz aşısı var.20 haftalık olacaz inşallah senin doktor bişey dedi mi? Benimki yaptırabilirsin genelde öneriyoruz dedi
Insallah sonuclar temiz gelirr önemli bir sey cikmamis yaa kücük sorunlar gecer Allah'in izniyle..Bebisde iyiymiss annesi sükür.. Bizim randevumuz 23 ocakta canim ozaman bahseder heralde doktor,,,sen yaptirmayi düsünüyormusun?? Bide senin nezaman detayli ultrason günün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?