2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Merhaba arkadaşlar. Lohusa sepeti diye bi site var.ordan alışveriş yapan oldumu hic.givenilirmi acaba.çok güzel lohusa takımları var

Amin inşallah canım :) çok sevindim atlattın Allahın izniyle darısı başımıza inşallah :)
Kaç para verdin canım sigortalımıydı
Canim ozeldeki 400 tl filan.istiyordu.ben hem ozel e hem devlet e takip ediliyorum.devlet de ki doktorum da.cok seker.gel burda cekelim dedi.o sekilde.ucret odemeden.çekildim cnmsonuc raporu verdiler doktorla.gorustuk.sonuclari da.ama ayrica bebeklerin foto larini vermiyorlar cnm.devlet de malesef..

Anladım canım çok sağol :)

Merhaba arkadaşlar. Lohusa sepeti diye bi site var.ordan alışveriş yapan oldumu hic.givenilirmi acaba.çok güzel lohusa takımları var
Canim bende dun baya baktim oraya
Cok guzel seyler var ama bi iki ay sonra alcam sanirim . ayrica arkadasim demisti emzirme.bolumu olsun.ve ben acik renkleri.begemdim ama beyaz ekru renkler alma kanama.ister istemz olcagi icin rahat edemizsin dedi cnm.sende dikkat et istersen bunlara

Merhaba arkadaşlar ilk hamileliği olupta bebek hareketlerini net hissedenler var mı

buradan bir arkadaş tecrübeli tabı:)
40gun kollu giydirmiş sonra kısa kollu.bende ona istinaden aldım..
40 gün bebekler vucud ısısını pek ayarlayamaz üşür diye okumuştum o sebeple basta uzun kollu sonra kısa kollu ya geçebiliriz

canım devletteki zekai tahır sanırım dr un adı ne??

Canim sevindim bir sorun olmadigina sükür bebisin iyiymis..Neden oldugu konusunda ne dedi doktor??

Canım enfeksiyondan şüphelendi idrar ve kan örneği istedi.Onları verdim dün bikaç güne çıkar inşallah bir sorun çıkmaz onlarda da.Bir daha da öyle tek taraflı ağrı ya da sertleşme hissedersen gel dedi.Bebeği ultrasonda iyi olarak gördüm ya daha ne isterim.Allah herkese doktor kontrollerinden mutlu mesut ayrılmayı nasip etsin.
Bu arada canım haftaya tetanoz aşısı var.20 haftalık olacaz inşallah senin doktor bişey dedi mi? Benimki yaptırabilirsin genelde öneriyoruz dedi

H hazelnut123 arkadaşım bak bugünkü bebek gelişimi

Bebeğinizi çevreleyen amniyotik sıvı her üç saatte bir sisteminiz tarafından tamamen değişiyor. Bol sıvı içmeniz bu değişime destek olacak ve dokularınızın daha işlevsel çalışmasına yardımcı olacaktır. diyor
aklıma hemen sen geldin
demekki senin sıvı miktarı da artabilir..

canım devletteki zekai tahır sanırım dr un adı ne??
Yok cnm zubeyde hanim.doktor ali gemici.sagolsun istedigim.her tahlili yapiyo..iyi biri.bi kere biraz hizli gittim.randevuma.yetisebilmek.icin.diyo kiz niye kosturuyon.her turlu aliriz seni..filan.oyle suratsiz biri degil cnm ilgili..tavsiye ederim

6-7 aylikken alinabilir kokusunun cikmasi icin. Ben kokusuz besik almistim odamiza nasil olsa kokusu yok diye gec verdik siparisi ve dedikleri zamanda getirmediler bebegim 1 hafta arabasinda uyumustu geceleri :))
Nerden almıştınız beşiğini canım ? Ben ilk oda yapmayı düşünüyordum ama herkez çok gereksiz olcagını kullanılmıcagını söyledi.Mantıklıydıda dedikleri vazgeçtim o yüzden. Odamıza beşik alıcam bende sabırsızlanıyorum içinde uyucagı günler için

Ben bio-oil kullanıyorum. Her gece yatmadan önce mutlaka sürüyorum masaj yaparak tüm vücuduma. Aslında günde iki kez sürmek gerekliymiş ama işteyken ona vaktim olmuyor tabi.
Benim cildim inanılmaz kuru.Bebe yağı bile kullanmama ragemn pul pul dökülüyor kuruluktan. Ne yaptıysam çare bulamadım kuru cilt çatlamaya daha meyilli diye biliyorum

Kızlar merhaba randevum çok iyi geçti. Benim oğluş yüz üstü yatıyordu yani hala oğlan olduğu kesin değil Bu arada ayrıntılı ultrason istedi doktor Başkent 534 tl deyince devlette yaptırmaya karar verdim. Zübeyde Hanımdan randevu aldım. Sormak istediğim önce normal gebe polikliniğinden randevu alıyoruz değil mi? Sanırım sonra ultrasona yönlendiriyorlar ve muhtemelen aynı gün olmaz dolayısıyla.
Ha bir de ücreti ne kadar oluyor burada.

KIZLAR ben şnternetten babymall sitesinden avent biberon seti sipariş vermiştim, birinin burda tavsiyesi üzerine
E bebek te 169 tl babymall da 89 tl
Ama iki biberon seti de cam değilmiş, yani fotolarda cam bekledim
Neyse bunlar da güzel ama görmeden almamamak lazım, biraz daha büyüyünce cam biberon alırım artık

Eklentiler

• IMG_3155.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 69
Insallah sonuclar temiz gelirr önemli bir sey cikmamis yaa kücük sorunlar gecer Allah'in izniyle..Bebisde iyiymiss annesi sükür.. Bizim randevumuz 23 ocakta canim ozaman bahseder heralde doktor,,,sen yaptirmayi düsünüyormusun?? Bide senin nezaman detayli ultrason günün?

Ben yaptırayım diyorum bi yandan da korkuyorum ama doktor hiçbir riski yok dedi 20.haftadan sonra yaptırabilirsin dedi hala düşünüyorum valla canım
Detaylı ultrason için 21.haftayı alacam canım ayın 23ü 24ü diye düşünüyorum.Başka bir doktora gidecem onun için muayenehanesi varmış ayrı.Sizin orda nasıl oluyor detaylı? Aynı doktor mu yapıyor? Sen ne zaman gideceksin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…