2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canim ben oda da yaptim esyalari icin ama odamiza da bi besik aldik havuzlu handan aldim istanbuldayim ben 350 tl ye almistik cibinlik ve kenarligi yatagi dahil. Yatagi iyi bisey degil tabi ben reflu yastiginda yatirdim ilk 3 ay cok işime yaradi kusarsa bisey olmasin diye tavsiye ederim. Insallah saglikla kucagina alirsin bebisini:)

Ayri bir doktormu bakicak detayli?? Ben ayin 23'de gidicem 12 gün kaldi insallah..benim kendi doktorum yapicak Detayli ultrasonu..ayri gitmem gerekirmi bilmiyorum hic bisey demedi..

Ayri bir doktormu bakicak detayli?? Ben ayin 23'de gidicem 12 gün kaldi insallah..benim kendi doktorum yapicak Detayli ultrasonu..ayri gitmem gerekirmi bilmiyorum hic bisey demedi..

Burda genelde perinatolog ya da radyolog bakıyor canım.Gittiğim hastaneden yok bunların ikisi ama o hastaneyle anlaşması olan bi perinatolog bakacak.Gerçi ben de duydum kendi kadın doğum doktoru bakanı.Bazıları öyle bakıyor cihazları gelişmişse bakılabilir tabi organ incelemesi sonuçta canım

Arkadaşlar ben izmirdeyim bize yakın bir özel hastane var orayı aradım doppler ultrason için ayrıntılı fiyat nekadar dedim 60 lira dediler şok oldum bukadar ucuz olurmuki siz daha farklı fiyatlar söylediniz hastanede bayraklı central hospital belki bilen çıkar

Merhaba Kızlar Bizde Bugün Anomali USG İçin Randevumuzu Aldık 350 TL
Aynı Tarihlerde Tetenoz Aşısını da Olacağız İnşallah Hepimizin Sonuçları İyi Gelir Sağlıkla Bebeklerimizi Kucaklarımıza Alalım

Gerçekten mi Bende İzmirdeyim Çok Ucuzmuş Şu an Bunu Öğtendiğim Çok İyi Oldu Hemen Araştıracağım Perinatolog mu Çekiyor Acaba?

Merhaba canlar forumda aradım fakat bulamadım tecrübelerini Adem faydalanmak istiyorum , ilişkiden sonra spermlerin geri dökülmesi normal mi? Bu konudan şimdiye kadar hiç şüphe duymamıştım fakat arkadaş böyle bir durumla karşılaşmış ve tüplere giden yol tıkalıymış korktum bende sizce normal mı değil mı?

Canım çok saçma bu çünkü bu kadın içine sadece canlı bir hücreyi alıyor ve gerisini dışarı atıyor aynısını hamile kalamdigim dönemde doktoruma sormuştum dalga gecmistgecmistibenmile çünkü bütün kadınlar farkında yada farkında olmadan geriye atiyormus

Senin ne Zaman Yapılacak Doktoe Bir Tarih Verdi mi Canım?
Yok önümüzdeki hafta dörtlü test yaptircak ondan sonra solerim dedi ama kesin yaptircak dedi riskli gebelik benim fetal ekoda cektircem ben of of

Can'ım çok teşekkür ederim düşündüğün için inşallah artar, bugün doktora gittim evet su az dedi , ama azımsanmayacak kadar da var dedi , ultrason görüntüsünü çekip perinatolog arkadaşına gönderdi , tahlil yaptırdı kan ve enfeksiyon için . Sonuçlarım temiz güzel çıkmış arkadaşıyla da konuşmuş bu gebeliğe şans verilmeli dedi , fakat su azlığı sebebiyle organları net göremiyor İzmit'te perinatolog 2 kişiyi önerdi Eray Çalışkan veya Semih Özeren , bakalım araştırıp randevu alacağım önümüzdeki günler için, yada daha iyi bi uzman bulursam ona gideceğim , Hayırlısı inşallah artar suyumuz

Yok önümüzdeki hafta dörtlü test yaptircak ondan sonra solerim dedi ama kesin yaptircak dedi riskli gebelik benim fetal ekoda cektircem ben of of
Çok Geçmiş Olsun Benimde Ocak 25-28 Tarihleri Arasında Randevu Almam Gerektiğini Söyledi Bende Bugün Randevu Almıştım Ama İptal Edebilirim

İstanbul da oturan arkadaşlar öyle mhrsden perinatoloji bakarken İstanbul da devlete görünmek isteyenler için randevu bulunduğunu gördüm. Belki almak isterseniz randevu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…