- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
Merhaba arkadaşlar ilk hamileliği olupta bebek hareketlerini net hissedenler var mı
Canim ben oda da yaptim esyalari icin ama odamiza da bi besik aldik havuzlu handan aldim istanbuldayim ben 350 tl ye almistik cibinlik ve kenarligi yatagi dahil. Yatagi iyi bisey degil tabi ben reflu yastiginda yatirdim ilk 3 ay cok işime yaradi kusarsa bisey olmasin diye tavsiye ederim. Insallah saglikla kucagina alirsin bebisini:)Nerden almıştınız beşiğini canım ? Ben ilk oda yapmayı düşünüyordum ama herkez çok gereksiz olcagını kullanılmıcagını söyledi.Mantıklıydıda dedikleri vazgeçtim o yüzden. Odamıza beşik alıcam bende sabırsızlanıyorum içinde uyucagı günler için
Ayri bir doktormu bakicak detayli?? Ben ayin 23'de gidicem 12 gün kaldi insallah..benim kendi doktorum yapicak Detayli ultrasonu..ayri gitmem gerekirmi bilmiyorum hic bisey demedi..Ben yaptırayım diyorum bi yandan da korkuyorum ama doktor hiçbir riski yok dedi 20.haftadan sonra yaptırabilirsin dedi hala düşünüyorum valla canım
Detaylı ultrason için 21.haftayı alacam canım ayın 23ü 24ü diye düşünüyorum.Başka bir doktora gidecem onun için muayenehanesi varmış ayrı.Sizin orda nasıl oluyor detaylı? Aynı doktor mu yapıyor? Sen ne zaman gideceksin canım
Ayri bir doktormu bakicak detayli?? Ben ayin 23'de gidicem 12 gün kaldi insallah..benim kendi doktorum yapicak Detayli ultrasonu..ayri gitmem gerekirmi bilmiyorum hic bisey demedi..
Gerçekten mi Bende İzmirdeyim Çok Ucuzmuş Şu an Bunu Öğtendiğim Çok İyi Oldu Hemen Araştıracağım Perinatolog mu Çekiyor Acaba?Arkadaşlar ben izmirdeyim bize yakın bir özel hastane var orayı aradım doppler ultrason için ayrıntılı fiyat nekadar dedim 60 lira dediler şok oldum bukadar ucuz olurmuki siz daha farklı fiyatlar söylediniz hastanede bayraklı central hospital belki bilen çıkar
Radyoloji doktoruymus canim arastirdim bende sok oldumGerçekten mi Bende İzmirdeyim Çok Ucuzmuş Şu an Bunu Öğtendiğim Çok İyi Oldu Hemen Araştıracağım Perinatolog mu Çekiyor Acaba?
Çok Teşekkürler Ben Bugün Randevu Almıştım Doktorum Yönlendirmişti Ama Bunu Araştırıp Tekrar Gözden GeçireceğimRadyoloji doktoruymus canim arastirdim bende sok oldum
Benim daha haftama var canım eğer yaptırırsan banada haber verirmisinÇok Teşekkürler Ben Bugün Randevu Almıştım Doktorum Yönlendirmişti Ama Bunu Araştırıp Tekrar Gözden Geçireceğim
Tamam Canım haber Veririm Nasipse Eşimle Konuşup Araştırmasını İsteyeceğimBenim daha haftama var canım eğer yaptırırsan banada haber verirmisin
Canım çok saçma bu çünkü bu kadın içine sadece canlı bir hücreyi alıyor ve gerisini dışarı atıyor aynısını hamile kalamdigim dönemde doktoruma sormuştum dalga gecmistgecmistibenmile çünkü bütün kadınlar farkında yada farkında olmadan geriye atiyormusMerhaba canlar forumda aradım fakat bulamadım tecrübelerini Adem faydalanmak istiyorum , ilişkiden sonra spermlerin geri dökülmesi normal mi? Bu konudan şimdiye kadar hiç şüphe duymamıştım fakat arkadaş böyle bir durumla karşılaşmış ve tüplere giden yol tıkalıymış korktum bende sizce normal mı değil mı?
Senin ne Zaman Yapılacak Doktoe Bir Tarih Verdi mi Canım?Benim daha haftama var canım eğer yaptırırsan banada haber verirmisin
Yok önümüzdeki hafta dörtlü test yaptircak ondan sonra solerim dedi ama kesin yaptircak dedi riskli gebelik benim fetal ekoda cektircem ben of ofSenin ne Zaman Yapılacak Doktoe Bir Tarih Verdi mi Canım?
H hazelnut123 arkadaşım bak bugünkü bebek gelişimi
Bebeğinizi çevreleyen amniyotik sıvı her üç saatte bir sisteminiz tarafından tamamen değişiyor. Bol sıvı içmeniz bu değişime destek olacak ve dokularınızın daha işlevsel çalışmasına yardımcı olacaktır. diyor
aklıma hemen sen geldin
demekki senin sıvı miktarı da artabilir..
Çok Geçmiş Olsun Benimde Ocak 25-28 Tarihleri Arasında Randevu Almam Gerektiğini Söyledi Bende Bugün Randevu Almıştım Ama İptal EdebilirimYok önümüzdeki hafta dörtlü test yaptircak ondan sonra solerim dedi ama kesin yaptircak dedi riskli gebelik benim fetal ekoda cektircem ben of of
Nerden aldın sen canım fiyatı neyÇok Geçmiş Olsun Benimde Ocak 25-28 Tarihleri Arasında Randevu Almam Gerektiğini Söyledi Bende Bugün Randevu Almıştım Ama İptal Edebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?