İstanbul da oturan arkadaşlar öyle mhrsden perinatoloji bakarken İstanbul da devlete görünmek isteyenler için randevu bulunduğunu gördüm. Belki almak isterseniz randevu.
Anladim Canim,, Burda Nasil bilmiyorum doktorda birsey demedi kendisi bakicak.. belki dedigin gibi cihazi gelismisse..Burda genelde perinatolog ya da radyolog bakıyor canım.Gittiğim hastaneden yok bunların ikisi ama o hastaneyle anlaşması olan bi perinatolog bakacak.Gerçi ben de duydum kendi kadın doğum doktoru bakanı.Bazıları öyle bakıyor cihazları gelişmişse bakılabilir tabi organ incelemesi sonuçta canım
Can'ım çok teşekkür ederim düşündüğün için inşallah artar, bugün doktora gittim evet su az dedi , ama azımsanmayacak kadar da var dedi , ultrason görüntüsünü çekip perinatolog arkadaşına gönderdi , tahlil yaptırdı kan ve enfeksiyon için . Sonuçlarım temiz güzel çıkmış arkadaşıyla da konuşmuş bu gebeliğe şans verilmeli dedi , fakat su azlığı sebebiyle organları net göremiyor İzmit'te perinatolog 2 kişiyi önerdi Eray Çalışkan veya Semih Özeren , bakalım araştırıp randevu alacağım önümüzdeki günler için, yada daha iyi bi uzman bulursam ona gideceğim , Hayırlısı inşallah artar suyumuz
Doktorum Fuat Akercana Yönlendirdi Alsancak'ta 350 TL Bu Arada Araştırdım Doktorum Perinatoloğun Daha Ayrıntılı Baktığını Ve Bu İşte Uzman Kişiler Olduğunu Söyledi Radyolog Tavsiye Etmedi O Yüzden Vazgeçtik CanımNerden aldın sen canım fiyatı ney
Ayyy içim rahatladı ohh çok teşekkür ederimCanım çok saçma bu çünkü bu kadın içine sadece canlı bir hücreyi alıyor ve gerisini dışarı atıyor aynısını hamile kalamdigim dönemde doktoruma sormuştum dalga gecmistgecmistibenmile çünkü bütün kadınlar farkında yada farkında olmadan geriye atiyormus
Bende hissetmek istiyorum ya kaç kilosun aslında bende çok kilolu değilimBen hissediyorum kuzum ilk gebelik dışarıdan da belli oluyor pit pit ama ben zayıfım belki onun etkisi olabilir
bizimki de 4 boyutlu doktorum ben bakacağım dedi bi arkadaşım daha gidecek kendisine soracak bana da söyleyecekmişBen de özel muayenehaneye gidiyorum. Yaşadığım şehirde doğru düzgün özel hastane yok. Devlet hastanesi çok kalabalık hiç ilgilenilmiyor. Benim doktorum da detaylı ultrasonu kendisi yapacakmış. Ultrasonu zaten 4 boyutlu. Her gittiğimde renkli ultrasona giriyorum. Extra bişey olmayacak gibi anlattı. Her seferinde zaten neresi oluşmuşsa baya bi inceliyor. Bu detaylıda da oluşan organları yine inceleyecekmiş. Benim de kafam karışıyor acaba yakın büyük şehirdeki özel hastaneye de mi gitsem ?
hayırlı olsun canım benimde bir oğlum var 3,5 yaşında seviniyor kardeşim olacak diye şimdiden oynatırım falan diyor inşallah boyle olur hep sürekli kardeşini soruyor ne zaman gelecek diye sizin yas daha küçük ya belki biraz kıskanabilirGunaydin guzel anneler bende ikinci bebegimi Allah nasip ederse haxiran da kucagima alacagimi bir oglum var bir oglum daha olucak heycanla hamilelik surecinin en saglikli sekilde gecmesini bekliyoruz bizde ikinci bebisi bekleyenler ilk cocuklariniz da durumlar nasil oglum hamile oldugumu kardesinin olucagini biliyor 2.5 yasinda suan kiskanclik sezinliyoruz elimizden geldigince simdiden kardesini sevdirmeye calisiyoruz fakat bizi neler bekliyor cok merak ediyoruz
Benim doktorum da izmitten eray beyi önermişti galiba. Tam emin değilim ama fiyat öğrenince yazar mısınız. Ben ya ona ya da sakaryada yaptıracağım. Sizden önce ben ararsam ben de fiyatı yazarım
Arkadaşım gitti pazartesi günü , aynı hastanede Semih Özeren e 350 tl vermişler, aynı hastane olduğu için muhtemelen onun da fiyatı aynıdır , bende Eray bey e randevu alacağım muhtemelen .
Ben de aslında sakaryada bi doktor var ona gidecem ama doktorum onun cihazı arızalıydı eğer düzelmezse o güne kadar izmite yönlendireceğini söyledi. Bakalım pazartesi gidicem doktoruma. O zaman belli olur heralde
Ben biraz önce Medikal Park Kocaeli yi aradım , Eray Çalışkan için randevu aldım en erken 19 Ocak a gün verdiler , tekil gebelik için 350 , ikiz gebelik için 700 tl imiş ücretleri detaylı ultrason için . Hayırlısı ne ise o olsun senin için.
mrb ...bebek arabası almayacağım bulunduğum yere göre kullanışı yok.....beşik olarak ikea nın beşiğini alacam şu iki kademeli olandan ....öyle aşırı bi bulantı vs. olmadı ama hafif gaz mide yanması bulanması oldu arada yine oluyor.... 4 kilo aldım 62 ile başlamıştım şuan 66 kiloyum ...yarın da kontrole gidicem cinsiyet öğrenirim belki sen öğrendin mi cinsiyetimerhabalar sevgili anne adayları heyecandaşlarım :) ben uzun süredir kulübe girememiştim. bütün sorularımı tek seferde sorayım :) sabrınız için şimdiden teşekkür ederim. 1. bebek arabası araştıran var mı alamaya karar veren yada ilk çocuğundan kullanıp memnun kalan ben çok kararsızım seçenek çok. beşikte park yatak almaya karar verdim ama alırken nelere dikkat etmek lazım fermuarlı mı olmalı kumaşı nasıl olmalı falan hiç bir fikrim yok :) bu arada ortalama ne kadar kilo aldınız. gebeliğin başından beri çok şükür hiç bulantı kusma yaşamadım 2 kilo aldım.
Kizlar benimde bugün sağ kasıkta bir ağrı var, samii gaz ağrısı gibi böyle bir durum yasayan var mı?
Yani olabilir bilmiyorum ki, yani aslında yatarken sabit çok iyiyim ama ayağa bile kalksam sağ kasık tarafımda sanki gaz sancısı gibi bir ağrı var, bende dinleneyim diyorumZaman zaman oluyor bu tip ağrılar ama bu zamana kadar çok rahatsızlık verici boyuta ulaşmadı bende... üşütmüş olabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?