2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
İstanbul da oturan arkadaşlar öyle mhrsden perinatoloji bakarken İstanbul da devlete görünmek isteyenler için randevu bulunduğunu gördüm. Belki almak isterseniz randevu.

Eklentiler

• Screenshot_2017-01-11-19-36-31.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_2017-01-11-19-36-37.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_2017-01-11-19-37-03.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 58
Anladim Canim,, Burda Nasil bilmiyorum doktorda birsey demedi kendisi bakicak.. belki dedigin gibi cihazi gelismisse..

Benim doktorum da izmitten eray beyi önermişti galiba. Tam emin değilim ama fiyat öğrenince yazar mısınız. Ben ya ona ya da sakaryada yaptıracağım. Sizden önce ben ararsam ben de fiyatı yazarım

Nerden aldın sen canım fiyatı ney
Doktorum Fuat Akercana Yönlendirdi Alsancak'ta 350 TL Bu Arada Araştırdım Doktorum Perinatoloğun Daha Ayrıntılı Baktığını Ve Bu İşte Uzman Kişiler Olduğunu Söyledi Radyolog Tavsiye Etmedi O Yüzden Vazgeçtik Canım

Ayyy içim rahatladı ohh çok teşekkür ederim

bizimki de 4 boyutlu doktorum ben bakacağım dedi bi arkadaşım daha gidecek kendisine soracak bana da söyleyecekmiş

Telefondaki uygulamadan giremiyorum benim gibi kullanamayan var mı

hayırlı olsun canım benimde bir oğlum var 3,5 yaşında seviniyor kardeşim olacak diye şimdiden oynatırım falan diyor inşallah boyle olur hep sürekli kardeşini soruyor ne zaman gelecek diye sizin yas daha küçük ya belki biraz kıskanabilir

Benim doktorum da izmitten eray beyi önermişti galiba. Tam emin değilim ama fiyat öğrenince yazar mısınız. Ben ya ona ya da sakaryada yaptıracağım. Sizden önce ben ararsam ben de fiyatı yazarım

Arkadaşım gitti pazartesi günü , aynı hastanede Semih Özeren e 350 tl vermişler, aynı hastane olduğu için muhtemelen onun da fiyatı aynıdır , bende Eray bey e randevu alacağım muhtemelen .

Arkadaşım gitti pazartesi günü , aynı hastanede Semih Özeren e 350 tl vermişler, aynı hastane olduğu için muhtemelen onun da fiyatı aynıdır , bende Eray bey e randevu alacağım muhtemelen .

Ben de aslında sakaryada bi doktor var ona gidecem ama doktorum onun cihazı arızalıydı eğer düzelmezse o güne kadar izmite yönlendireceğini söyledi. Bakalım pazartesi gidicem doktoruma. O zaman belli olur heralde

Ben de aslında sakaryada bi doktor var ona gidecem ama doktorum onun cihazı arızalıydı eğer düzelmezse o güne kadar izmite yönlendireceğini söyledi. Bakalım pazartesi gidicem doktoruma. O zaman belli olur heralde

Ben biraz önce Medikal Park Kocaeli yi aradım , Eray Çalışkan için randevu aldım en erken 19 Ocak a gün verdiler , tekil gebelik için 350 , ikiz gebelik için 700 tl imiş ücretleri detaylı ultrason için . Hayırlısı ne ise o olsun senin için.

merhabalar sevgili anne adayları heyecandaşlarım :) ben uzun süredir kulübe girememiştim. bütün sorularımı tek seferde sorayım :) sabrınız için şimdiden teşekkür ederim. 1. bebek arabası araştıran var mı alamaya karar veren yada ilk çocuğundan kullanıp memnun kalan ben çok kararsızım seçenek çok. beşikte park yatak almaya karar verdim ama alırken nelere dikkat etmek lazım fermuarlı mı olmalı kumaşı nasıl olmalı falan hiç bir fikrim yok :) bu arada ortalama ne kadar kilo aldınız. gebeliğin başından beri çok şükür hiç bulantı kusma yaşamadım 2 kilo aldım.

Teşekkür ettim canım

Merhaba arkadaşlar;bende bugün kontrole gittim ve üçlü test için kan verdim siz yaptırdınız. Mı??
Elevite ek demir hapı verdi
3 şubat organ tarama
Tetanoz aşısı için saglık ocagı siZi aradı mı kendiniz mi gittiniz?
Ayrıca d vitaminide veriyomus saglık ocagı var mı böyle bir durum?

mrb ...bebek arabası almayacağım bulunduğum yere göre kullanışı yok.....beşik olarak ikea nın beşiğini alacam şu iki kademeli olandan ....öyle aşırı bi bulantı vs. olmadı ama hafif gaz mide yanması bulanması oldu arada yine oluyor.... 4 kilo aldım 62 ile başlamıştım şuan 66 kiloyum ...yarın da kontrole gidicem cinsiyet öğrenirim belki sen öğrendin mi cinsiyeti

Kizlar benimde bugün sağ kasıkta bir ağrı var, samii gaz ağrısı gibi böyle bir durum yasayan var mı?

Kizlar benimde bugün sağ kasıkta bir ağrı var, samii gaz ağrısı gibi böyle bir durum yasayan var mı?

Zaman zaman oluyor bu tip ağrılar ama bu zamana kadar çok rahatsızlık verici boyuta ulaşmadı bende... üşütmüş olabilir misin?

Zaman zaman oluyor bu tip ağrılar ama bu zamana kadar çok rahatsızlık verici boyuta ulaşmadı bende... üşütmüş olabilir misin?
Yani olabilir bilmiyorum ki, yani aslında yatarken sabit çok iyiyim ama ayağa bile kalksam sağ kasık tarafımda sanki gaz sancısı gibi bir ağrı var, bende dinleneyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…