Merhaba arkadaşlar;bende bugün kontrole gittim ve üçlü test için kan verdim siz yaptırdınız. Mı??
Elevite ek demir hapı verdi
3 şubat organ tarama
Tetanoz aşısı için saglık ocagı siZi aradı mı kendiniz mi gittiniz?
Ayrıca d vitaminide veriyomus saglık ocagı var mı böyle bir durum?
Klima açık olacağı için ben uzun giydireceğim bende adanada yaşıyorum özellikle Temmuz ve Ağustos aylarında aşırı nem ve sıcak oluyor ben dayanamıyorum bebek hiç dayanamaz ki oğlumu eylülde doğurmuştum sıcaktı yine uzun giydirdik. Yeni doğan üşür derler 3-4 aylıkken kısa kol giydirebilirim belki.nem ve sıcaklar Eylül sonu gibi düşüyor klimasız geçirebiliyoruz sonra zaten tamamen uzun kol :)Anladım canımm.Antalyada yaşıyoruz biz yazları çok sıcak oluyor doktorumuza da danışıcam bakalım duruma göre hareket ederiz Artık
Mrb cnm ben dun zubeyde de yaptirdim.evet once gebe polikligine randevu aliyon.doktor bi form veriyi onu goruntuleme merkezine goturuyon.2 gun sonraya filan fandevu alıyorsun..ve ucretsiz canimKızlar merhaba randevum çok iyi geçti. Benim oğluş yüz üstü yatıyordu yani hala oğlan olduğu kesin değilBu arada ayrıntılı ultrason istedi doktor Başkent 534 tl deyince devlette yaptırmaya karar verdim. Zübeyde Hanımdan randevu aldım. Sormak istediğim önce normal gebe polikliniğinden randevu alıyoruz değil mi? Sanırım sonra ultrasona yönlendiriyorlar ve muhtemelen aynı gün olmaz dolayısıyla.
Ha bir de ücreti ne kadar oluyor burada.
Doktor randevum 10.20 de güzel haberlerle gelirim inşallah
Merhaba arkadaşlar;bende bugün kontrole gittim ve üçlü test için kan verdim siz yaptırdınız. Mı??
3 şubat organ tarama
O güzel haberi bekliyoruz Allah gönlüne göre versin.Hadi bakalım iyi kontrollerDoktor randevum 10.20 de güzel haberlerle gelirim inşallah
Canım çok teşekkür ederim cevabın için. Çok yardımcı oldun.Mrb cnm ben dun zubeyde de yaptirdim.evet once gebe polikligine randevu aliyon.doktor bi form veriyi onu goruntuleme merkezine goturuyon.2 gun sonraya filan fandevu alıyorsun..ve ucretsiz canim
merhabalar sevgili anne adayları heyecandaşlarım :) ben uzun süredir kulübe girememiştim. bütün sorularımı tek seferde sorayım :) sabrınız için şimdiden teşekkür ederim. 1. bebek arabası araştıran var mı alamaya karar veren yada ilk çocuğundan kullanıp memnun kalan ben çok kararsızım seçenek çok. beşikte park yatak almaya karar verdim ama alırken nelere dikkat etmek lazım fermuarlı mı olmalı kumaşı nasıl olmalı falan hiç bir fikrim yok :) bu arada ortalama ne kadar kilo aldınız. gebeliğin başından beri çok şükür hiç bulantı kusma yaşamadım 2 kilo aldım.
canım aynen hiç takılma sağlık ocağındaki cihazlarda hiç duyamıyolar hemşire kendi söyledi bizim cihazlarımız yeterli değil dedi duyamıyoruz dedi o yüzden takılma yani3 lü testimiz de çok şükür temiz çıktı.bugün sağlık ocağında kan ve idrar tahlili istediler.tetanoz aşısı da vardı Daha önce 5 doz olduğum için yapmayacaklarmış 10 yıl koruması varmış buna çok sevindim. Bebeğin kalbini dinledi ama duyamadı yarın bir daha gel dedi gideceğim bakalım inşallah bir sıkıntı yoktur olumsuz bir durum hissetmiyorum nedense çok da takılmadım. Aç olduğum için olabilirmiş bir de karnımın çok yumuşak olduğunu söyledi 69 kg ile hamile kaldım 74 kg tum şimdi boyuma göre de abartı bir kg yok. Sezeryandan kaynaklı olabilir mi dedim o da yapından da olabilir dedi.karnıma yumuşak demesine daha çok takıldım açıkçası :) hafif pıt pıt lar hissediyorum o yüzden içim rahat.zaten cumartesi Dr kontrolüm var.
off bendede bir koca var etlik zübeydeye gitmektense 350 öder özelde yakında yaptırır.Mrb cnm ben dun zubeyde de yaptirdim.evet once gebe polikligine randevu aliyon.doktor bi form veriyi onu goruntuleme merkezine goturuyon.2 gun sonraya filan fandevu alıyorsun..ve ucretsiz canim
aynen canım 2gün sonraya vermişler bende bi tekraar düşnmedim dil ama ne yapalim herşeyi tek baınamı üstelelim veriyo madem bizde yaptırıırz sana cd vereceklermi birde 3boyutlu yapıyoruz dedi o nasıl oluyo ki herzaman çektilkeri ulstrasn ne kaçboyutlu acbaoff bendede bir koca var etlik zübeydeye gitmektense 350 öder özelde yakında yaptırır.
Ayri bir doktormu bakicak detayli?? Ben ayin 23'de gidicem 12 gün kaldi insallah..benim kendi doktorum yapicak Detayli ultrasonu..ayri gitmem gerekirmi bilmiyorum hic bisey demedi..
Cok heycanli ya insallah saglikla aliriz hepimizde kucagimiza yavrucuklarimizi bende persembe gidicem kismetse bakalim insallah ogrenebilirim cinsiyetiniO güzel haberi bekliyoruz Allah gönlüne göre versin.Hadi bakalım iyi kontroller
Bu ayrintili ultrasyon kacinci haftada yapiliyor cnm bende 19 ocakta gidicem ozaman nasipse 17 haftalik olucakBaşka bir doktorun bakmasına gerek kalmaz canım, kendi ekipmanları yeterli ise ayrıntılı ultrason için kendi bakabilir. Benim aynı hastanede başka bir doktor bakacak, radyolog muş, sonuclarınıda kendı doktoruma gonderecek. Benımde 20 Ocak ta. Heyecan dolu bekleyişler :)
3 şubat organ tarama
Cnm randevu hep gittigim icin ozel hastaneden farki yoktu gercekten.doktorum da iyi.sira beklemeden hemen giriyorsun muayeneye de.detayliya da..ozeldeki doktorum cok yogun oldugu icin onda bile 1 saat bekliyirum randevulu gittgimde..zubeydeye rNdevusuz gidilmez tabi cok yogunoff bendede bir koca var etlik zübeydeye gitmektense 350 öder özelde yakında yaptırır.
Bu ayrintili ultrasyon kacinci haftada yapiliyor cnm bende 19 ocakta gidicem ozaman nasipse 17 haftalik olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?