hem de nasıl düşündüklerini görmek çok güzel :) güle güle giymek nasip olsun bebişlerimize bütün hediyeleriamannn yarabbii çok güzel masallah içi saglıkla dolsun canımm benımm gecen gun bızım babamızda battanıye almıs bısuru penye ck gıdıyomus dıye o kadr mutlu oldum kı kendı aldıklarımdan daha fazla hemde:) onların dusunmedıgını dusunsek de dusunduklerını gormek hosuma gıdıyo kendı açımdan çok
İnşallah canım yabende hep soluma yatmaya calısıyorum ama fıtık var bende bacagım uyusuyo sinir oluyorum hatta uz ustu bıle yatıyorum ama bı bes dk flan yakında bırakmam lazım bu huyumu ama Allahın izniyle bi şey olmaz canım robot değiliz ya
Bende öyleyim ya gündüz bile görüyorum rüya :)Kizlar bu arada hamile kaldiginizdan beri cok mu ruya goruyosunuz yoksa ayni mi ben cok ruya goruyorum ya normalde pek goren biri degilim. Ama hamileyken o kadar sacma ruyalar goruyorum ki uyaninca hatirlayip guluyorum var mi boyle olan:) dun gece esimle tekrar evleniyoduk ve ben pembe gelinlik giymistim hayrolsun insallah
Oğlum olsaydı ben ömer koymak istiyordum adını. Ne olursa olsun adı adıyla büyütünCanım bizde Melih ismi üzerinde düşünüyoruz erkek ismi bulmak kız isminden daha zormuş
Ben metrobüste yer istiyorum valla. Hamileyim sakıncası yoksa yer verir misiniz diyorum çok yorgunsam çünkü iş çıkışı metrobüste 1 saat ayakakta gitmek çok zor.Benim karnımda belli olmuyor. Ondan otobüste bana yer vermiyorlarhamile olduğumu belli etmek için ben de açıyorum montumun fermarını (aynı zamanda sıcak basıyor otobüste) azıcık bi göbüşüm belli olur ama nerdeee ben bile hamile olduğum inanmam.
Çok sinir bozucu...
Maşallah göbüşü çıkan arkadaşlara
KızNursecm.......................Erkek .............isim
M123S..........................Erkek..............isim
Mcrhelena....................Erkek..................isim
Momocan.....................Kız..................isim
Senkoyadimi.................Kız.............isim
Arsinli...........................Kız.................isim
Lucccck........................Kız..................isim
kızlar cinsiyeti söyleyin ekleyeyim listeye, isim netleştiyse onuda yazayım :)
Vala canim ben o kadar saga sola donuyorum ki cocuk icerde calkalaniyo ama sanmiyorum ya zarari oldugunuKızlar yatarken ben dönüyorum sürekli aynı tarafa yatamıyorum dönmek sakıncalımı ki aklıma takıldı
O 1 saat çok uzun iyi yapıyorsunuz. Ben söylemeye utanıyorum keşke söyleyebilsem neyseki Rabbim halimi görüyor biraz beklesemde biri iniyor eğer çok gidemeyecek kadar kötüysem taksiye biniyorum.Ben metrobüste yer istiyorum valla. Hamileyim sakıncası yoksa yer verir misiniz diyorum çok yorgunsam çünkü iş çıkışı metrobüste 1 saat ayakakta gitmek çok zor.
Bende gobus yok dıye galıba fıtı fıtı geziyrum ani hareketler yarpıyorum bazen ama arada hareket hissetmesem bende unutuyorum vallahı ne yalan soylııım koskoca gobıslerimiz olsa da ondan sikayet etmeye baslasakk:)
Bende öyle düşünüyordum canım bide bugün birden aklıma takıldı yazık yavrumun yerine kendimi koydum :)Vala canim ben o kadar saga sola donuyorum ki cocuk icerde calkalaniyo ama sanmiyorum ya zarari oldugunu
Bizim de kızımız olacak hayırlısı ile..İsmini Sarya koymayı düşünüyoruzzNursecm.......................Erkek .............isim
M123S..........................Erkek..............isim
Mcrhelena....................Erkek..................isim
Efefsunkar....................Erkek..................isim
Bihter34.......................Erkek...................isim
Cgdmkrks.....................Erkek..................isim
Orangurann.................Erkek..................isim
Hyb77...........................Kız.......................isim
Frkzhd.........................Kız........................isim
Asi4261.........................Kız.......................isim
Mavi_dem....................Kız........................isim
Zuhrealam....................Kız.......................SELEN
Canhayat80..................Kız.......................ALYA
Momocan.....................Kız.......................SARE MASAL
Senkoyadimi.................Kız.......................EDA
Arsinli...........................Kız.......................DİLARA
Lucccck........................Kız........................isim
kızlar cinsiyeti söyleyin ekleyeyim listeye, isim netleştiyse onuda yazayım :)
benim 3 yaşında bir oğlum var sorunu hemen cevaplayım üstünü kirletme durumu bebeğine göre değişir eğer benim oğlum gibi sürekli 1 çay bardağı dolusu kusa ve sıvı kaka yapan bir bebekse çok ihtiyacın var ben bile annesi olarak sürekli kustuğu için günde en az 5 tişört değiştiriyordum ay ne günlerdi bayanlar sürekli kusardı hemde ne kusma biz artık eşimle zamanını tahmin edip halıya değil de parkeye denk getirmeye çalışıyorduk ben sürekli halı silerdim inşallah bu bebeğim öyle olmaz
kıyafet konusunda bi doktor bilgisi paylaşayım hep anneler ne kadar giydirmeleri konusunda kararsızlık yaşarlar çünkü çevredekilerden özellikle babaanne anneanne farklı sesler çıkar yeni doğan bebek bizler gibi vücudunu ısıtamaz bunun iiçin sen ne giyiyorsan 1 kat fazla giydireceksin bebeğe sizlere tavsiyem yaz bebeği olacakları için kurtarıcımız penye yelekler ne terletir ne üşütür şunu unutmayın terlemek üşümekten daha kötüdür
valla ben ilk kızımda 3 tane hastane çıkışı aldım ama yetmedi çünkü normal doğum yapmama rağmen kanamam fazla olduğu için birgün fazla kaldık hastanede ve mayıs ortasında hastane çok sıcaktı bebek gerçekten çok terledi.
birde benim kızıma ilk başta anne sütü yaramadığı için her emzirmeden sonra sıvı kaka yapıyordu günde 6-7 kere üst değiştirdiğim oldu. makine resmen bebek kıyafetlerine çalışıyordu. çok almama rağmen yetiştirmekte zorlandım. tabi herkes böyle sorunlarla karşılaşmayabilir yada ufak kusmada falan üst değiştirmeyi tercih etmeyebilir . ama bence 0-3 ay için 10 tane çıtçıtlı badi şart (kısa,uzun , askılı değişebilir) , alt için de o kadar alt pijama gerekiyor. 4-5 tane de üst penye lazım olur (alt üst sayısını belirlerken tulum veya alt üst takımları dikkate alabilirsiniz) hava durumuna göre. ama 2-3 tane penye yelek alın mutlaka çünkü scakta olsa uykudan ilk kalktığında yada akşam üstü dışarı çıkarken falan iyi oluyor. penye battaniye bence çok kullanışlı. arabasında altına ve üstüne koyabiliyorsunuz,uyuturken ince bi battaniye mutlaka örtülüyor, arabada yolculuk yaparken pusetine yada kucağınızda da olsa terlemesine karşı battaniye çok kullnaılıyor. tabi bunda da sayı bebeğin kusması ve altına çıkması ile alakalı. bende 4-5 tane vardı ve hepsi sürekli kullanıldı
ilk aylar için sakın hediyelere güvenmeyin kimse küçük boy getirmiyor herkes en az 1 yaş için düşünerek alıyor. birde kız olursa genelde elbise geliyor hediye.
ben bayramda hiçbir yere gitmeyi düşünmiyorum. bu bayram büyük ihtimalle annemler bizde olur zaten tam lohusalık dönemim kv ve kardeşler falanda bayramlaşmaya bize gelirler. onun dışında bayram bahanesiyle bebek görmeyede gelen giden olur.
bence eşin gitsede sen gitme bebekle ,çok hassas bi dönem birde sen sürekli emzir uyut döneminde olacaksın hiç rahat edemezsin.
inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.
ay canım allah yardımcın olsun. insan hamile de olsa bazı duyguları bastıramıyor sinir ve öfkede bunlardan biri. işte karşıdakinin anlayışı burda başlıyor ama eşte olsa bir yere kadar anlayışlı.allahın izniyle bebeğe birşey olmaz ama hamilelikteki her gerginlik bebeği etkiler. bunu ilerde daha iyi göreceksin. ben biraz sinirlenip gerildiğimde bebeğim karnımda öyle gerilirdi öyle tekmelerdi ki işte o zaman çok üzülürdüm neden bebeğimi üzdüm diye.
ama sana tavsiyem kendine bu kadar çok yüklenme. gerçekten çok güçlü bi kadınsın maşallah bu kadar sorumluluğu kaldırmak hiç kolay değil. eğer imkanın varsa mutlaka destek al en azından ev işlerinde.
Arkadaşlarım merhaba. Geldim ben. Beklentilerimin çok çok altında bir detaylı ultrasondu. 2 dk sürdü resmen. Sonra bebeğiniz şu an için gayet sağlıklı görünüyor dedi. O kadar. Şükürler olsun darısı sizlere olsun inş. İnsan bi fotoğraf falan verir. Bi gösterir bebeği. Hiçbir şey yok. Özellerde perinatolog olmadığı için beni devlete yönlendirdiler. Normalde özelde muayene oluyorum. 20+6 yım bugün normalde 20+2 çıktı. Arayı kapatmamış hala. Neyse sağlıklı olsun da tek. Zamanla kapanır diye umuyorum. Benden şimdilik bu kadar :)
Van da görev yapıyorum. Ben araştırayım da yakınımda bulunan başka bir ildeki özele gideyim. Bende hiç tatmin olmadım. Bu kadar kısa sürede ne baktı neyi anladı anlamadım. Açıklaman için teşekkür ederim canım <3 dr u da tanımıyorum ki, güveneyim.
Ağrısın sorun değil diycem de canım çok ağrıyor cidden. Sabahları ölü gibiyim. Yani çok ağır bir grip efendime söyleyeyim bir ameliyat sonrası narkozdan çıkış anı vs gibi. Yoruldum yahu. Sadece sabah 11 ile akşam 5 arası biraz iyi. Onun dışındaki saatler pert. Gece 3 te 4 te uyanıp bir daha uyuyamıyırum kaç gündür. Ama bebek sağlıklı ... noktaSırt ağrısı bende de inanılmaz.Aynı pozisyonda hiç oturamıyorum daha göbeğim de çok çıkmadı bu neyin ağrısı diyorum.Şu esnetme hareketlerini sıklaştırmak lazım sanırımbi de dediğin gibi baş ağrısı 20.hafta itibariyle baş gösterdi.Allah yardımcımız olsun
Hosgeldin cnm.saglikla.kucagina al bebisini insalalhMerhabalar kızlar öncelikle hepinizi tebrik ediyorum sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah. Ben şimdiye kadar temmuz anneleri grubundaydım. Bebeğim temmuz ayının başında doğacağı için ama erken de gelebilir diye bu topiği de takip etmek istedim. Herkese sevgiler ve iyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?