2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
hem de nasıl düşündüklerini görmek çok güzel :) güle güle giymek nasip olsun bebişlerimize bütün hediyeleri

İnşallah canım ya
Yok benim sorduğum yatıyorum bi tarafıma alıştım ama bi saat sonra falan otomatik gibi sanki uyanıp öbür tarafa dönüp geri uyuyorum ani dönmeler sakıncalı mı ki dedim bide uyku sersemi dönüveriyorum Allah korusun kordon dolanması falan

Bende öyleyim ya gündüz bile görüyorum rüya :)

Kizlarr birsey sorcam.nette arastirdim da bulamadim.ikizler anne.karninda yer degistirir mi ki

Kızlar ben bebeğimin hareketlerini hala hissetmiyorum ya sorun olmaz inşallah

Ben metrobüste yer istiyorum valla. Hamileyim sakıncası yoksa yer verir misiniz diyorum çok yorgunsam çünkü iş çıkışı metrobüste 1 saat ayakakta gitmek çok zor.

Kız

Ben metrobüste yer istiyorum valla. Hamileyim sakıncası yoksa yer verir misiniz diyorum çok yorgunsam çünkü iş çıkışı metrobüste 1 saat ayakakta gitmek çok zor.
O 1 saat çok uzun iyi yapıyorsunuz. Ben söylemeye utanıyorum keşke söyleyebilsem neyseki Rabbim halimi görüyor biraz beklesemde biri iniyor eğer çok gidemeyecek kadar kötüysem taksiye biniyorum.
Bi kere dolmuşta yer vardı tam oturacaktım meğer başka hamile bi bayn daha varmış karnı büyüktü 7 aylık filan başka bi kadın o otursun hamile dedi. Bi şeyde diyemedim

Bende gobus yok dıye galıba fıtı fıtı geziyrum ani hareketler yarpıyorum bazen ama arada hareket hissetmesem bende unutuyorum vallahı ne yalan soylııım koskoca gobıslerimiz olsa da ondan sikayet etmeye baslasakk:)
Fıtı fıtı güzelmiş. Ben de öyleyim. Çok kızıyorum sonra kendime yapmıyacam diye. Ben bi şeyde hissetmiyorum bi hareketini duymadım daha.ne yapalım bizde fıtı fıtı gezeriz

Vala canim ben o kadar saga sola donuyorum ki cocuk icerde calkalaniyo ama sanmiyorum ya zarari oldugunu
Bende öyle düşünüyordum canım bide bugün birden aklıma takıldı yazık yavrumun yerine kendimi koydum :)
Bide sonra araştırmaya koyuldum biri yorum yazmış ani dönmeler kordon dolanmasına neden olabilir demiş ürktüm bende doğrulup öyle dönün yazmış tabi sadece bir kişinin yorumuydu

Benide yazabilirsin erkek
İsmi bende saklı:) 16. Haftadayız
Burda dediklerinize göre bende saglık ocagına ugruyayım tetanoz için
Kitap olarakta kaan kocatepe hafta hafta hamilelik ve bebeğinizi beklerken sizi okuyorum tavsiye ederim kitapyurdu cok uygun fiyatları

Nursecm.......................Erkek .............isim
M123S..........................Erkek..............isim
Mcrhelena....................Erkek..................isim
Efefsunkar....................Erkek..................isim
Bihter34.......................Erkek...................isim
Cgdmkrks.....................Erkek..................isim
Orangurann.................Erkek..................isim

Hyb77...........................Kız.......................isim
Frkzhd.........................Kız........................isim
Asi4261.........................Kız.......................isim
Mavi_dem....................Kız........................isim
Zuhrealam....................Kız.......................SELEN
Canhayat80..................Kız.......................ALYA
Momocan.....................Kız.......................SARE MASAL
Senkoyadimi.................Kız.......................EDA
Arsinli...........................Kız.......................DİLARA
Lucccck........................Kız........................isim

kızlar cinsiyeti söyleyin ekleyeyim listeye, isim netleştiyse onuda yazayım :)

Bizim de kızımız olacak hayırlısı ile..İsmini Sarya koymayı düşünüyoruzz

Bu arada Perşembe günü organlarına bakacam deri doktor.. bu işlemi yaptıran varmı kaç dk sürüyor renkli ultrasondan bebeğini gören var mı??

Bol zıbın, bol citcitli badi, bol patikli alt bi kaç tulum 3 tane penye yelek yeterli olacak sanırım. Gezmelikte bi kaç parça biseyler alırım. Tamamdır herhalde. Sağol gebisler. Bana kalsa 5 üst 5 alt alacaktım ..

Bölge hastanesinin yanindaki kadın doğumda perinatalog var cnm. Bende 2 hafta sonra için randevu alicam. Sanırım üniversite hastanesinde de var..Ben sırf bu tür şeylerden dolayı devlete devam edicem. Bugün bi bayan bana yanılmıyorsam yasemininin özel muayenesinde detaylı varmış. Bi sor istersen. Hatta 200 TL imiş.

Merhabalar kızlar öncelikle hepinizi tebrik ediyorum sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah. Ben şimdiye kadar temmuz anneleri grubundaydım. Bebeğim temmuz ayının başında doğacağı için ama erken de gelebilir diye bu topiği de takip etmek istedim. Herkese sevgiler ve iyi geceler...

Ağrısın sorun değil diycem de canım çok ağrıyor cidden. Sabahları ölü gibiyim. Yani çok ağır bir grip efendime söyleyeyim bir ameliyat sonrası narkozdan çıkış anı vs gibi. Yoruldum yahu. Sadece sabah 11 ile akşam 5 arası biraz iyi. Onun dışındaki saatler pert. Gece 3 te 4 te uyanıp bir daha uyuyamıyırum kaç gündür. Ama bebek sağlıklı ... nokta

Hosgeldin cnm.saglikla.kucagina al bebisini insalalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…