2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
slmmaranızda mor lahana testi il cinsiyet orwnw varmı. cinsiyeti belli olan yaptı mı hiç acepp

Merhaba kizlar sutu gelen var mi gecen gun cok sizladilar bi bakim dedim sütüm geliyo damarlarim sisti bazen sizi yapiyo oglumda da dogumdan once gelmisti ama bunda daha cok var doguma ellemiyorum suan icin

Benim de kız, ismi de Ada

Kızlar yatarken ben dönüyorum sürekli aynı tarafa yatamıyorum dönmek sakıncalımı ki aklıma takıldı
Canım bence şuan hepimizde o sorun var ne tarafa yatsam sanki bebiş orda sıkışıyo nefes alamıyorum ama biliyorum ki bu iyi günlerimiz 4 yastıkla yatıcaz 30 haftadan sonra daha zor oluyo Allah yardım etsin bebişlerimizi hayırlısıyla alalım İnşallah

Kızlar ben bebeğimin hareketlerini hala hissetmiyorum ya sorun olmaz inşallah
Korkma canım hissedersin bak bizlerde yeni başladık benim 3. Bebiş ben bile 19. Hafta anladım bugun yarın hissedersin merak etme aslında o oynuyorda biz anlamıyoruz seninde öyle kıpır kıpır... Rabbim isteyen herkese evlat duygusunu nasip etsin

Oğlum olsaydı ben ömer koymak istiyordum adını. Ne olursa olsun adı adıyla büyütün
Büyük oğlumun adı Ömer adaletli hz. Ömer gibi adil olsun diye koydum çok düşünceli akıllı zeki bir evlat ben o isimden memnunum 2. Oğlum Burak o biraz daha farklı adı gibi hareketli konuşkan girişken istediğini yaptıran bi çocuk demişlerdi isim çocuğu etkiler diye doğruymuş.... Burakta düşünün derim... Ömerde hemen koyun derim. ☺☺ama burağımda çook yakışıklı teyzesi....

Amin inşallah canım

Canim vala ne kdar takmasam da bu dedigin kafama takildi uyuyamadim gece ya dedim dogruysa yani olma igtimali var ani donmelerde biz yinede yavas yavas donelim

Canim vala ne kdar takmasam da bu dedigin kafama takildi uyuyamadim gece ya dedim dogruysa yani olma igtimali var ani donmelerde biz yinede yavas yavas donelim
Bende canım ya :) gece hep doğrulup dönmeye çalıştım doğrulmadığım zamanda yavaş yavaş döndüm
Allah korusun yavrularımızı

Bu arada lider ben miyim??? An itibariyle aramızda 21. Hafta içinde olan var mı

Canım sen inşallah bebeğini ilk kucağına alacaksın Ben de bugün 20.haftama girdim.Yolu yarıladık.İnşallah diğer yarısı da böyle sorunsuz devam eder bütün bebek bekleyen annelerimiz için

Canım bölgeye gittim de bizde randevular dolu üni ye yolluyoruz dediler. Mecbur oraya gittim. Yasemin'in detaylıyı duymadım hiç yaa. Bi araştırayım olmazsa. Eşim de kızdı zırt bırt girme artık ultrasona diye. İki haftada bi girmiş oldum şimdi iki hafta sonra Feyza hocaya randevum var. Kafam karıştı iyice.

Ayy çok sevindirik oldum çocuklarımızın ismi yazılmış. Biricik kızçem masalım benim

Günaydın KIzlar bugün görüş günümüz heyecandan uyuyamadım babamız Mışıl mışıl uyuyor hissetmiyorum hala oyözden merak ediyorum iyidir herşey inşallah dua edermisiniz benim içinde
Hayırlı haberlerle gel inşallah canım :)

Şimdiden yoruldum sabah aksam krem sürmekten daha 5 ay var doğuma :) aslında göbeğim de çok çıkmamış çıkınca mı sürsem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…