O nedir acaba canım bir şey anlamadımslmmaranızda mor lahana testi il cinsiyet orwnw varmı. cinsiyeti belli olan yaptı mı hiç acepp
Benim de kız, ismi de AdaNursecm.......................Erkek .............isim
M123S..........................Erkek..............isim
Mcrhelena....................Erkek..................isim
Efefsunkar....................Erkek..................isim
Canhayat80..................Kız.......................ALYA
Momocan.....................Kız..................isim
Senkoyadimi.................Kız.............isim
Arsinli...........................Kız.................DİLARA
Lucccck........................Kız..................isim
kızlar cinsiyeti söyleyin ekleyeyim listeye, isim netleştiyse onuda yazayım :)
Canım bence şuan hepimizde o sorun var ne tarafa yatsam sanki bebiş orda sıkışıyo nefes alamıyorum ama biliyorum ki bu iyi günlerimiz 4 yastıkla yatıcaz 30 haftadan sonra daha zor oluyo Allah yardım etsin bebişlerimizi hayırlısıyla alalım İnşallahKızlar yatarken ben dönüyorum sürekli aynı tarafa yatamıyorum dönmek sakıncalımı ki aklıma takıldı
Korkma canım hissedersin bak bizlerde yeni başladık benim 3. Bebiş ben bile 19. Hafta anladım bugun yarın hissedersin merak etme aslında o oynuyorda biz anlamıyoruz seninde öyle kıpır kıpır... Rabbim isteyen herkese evlat duygusunu nasip etsinKızlar ben bebeğimin hareketlerini hala hissetmiyorum ya sorun olmaz inşallah
Büyük oğlumun adı Ömer adaletli hz. Ömer gibi adil olsun diye koydum çok düşünceli akıllı zeki bir evlat ben o isimden memnunum 2. Oğlum Burak o biraz daha farklı adı gibi hareketli konuşkan girişken istediğini yaptıran bi çocuk demişlerdi isim çocuğu etkiler diye doğruymuş.... Burakta düşünün derim... Ömerde hemen koyun derim. ☺☺ama burağımda çook yakışıklı teyzesi....Oğlum olsaydı ben ömer koymak istiyordum adını. Ne olursa olsun adı adıyla büyütün
Onu bilmemde şu idrarını yapınca parlak ve köpüklüyse erkek demişlerdi bana doğru bende öyle☺☺☺O nedir acaba canım bir şey anlamadım
Amin inşallah canımCanım bence şuan hepimizde o sorun var ne tarafa yatsam sanki bebiş orda sıkışıyo nefes alamıyorum ama biliyorum ki bu iyi günlerimiz 4 yastıkla yatıcaz 30 haftadan sonra daha zor oluyo Allah yardım etsin bebişlerimizi hayırlısıyla alalım İnşallah
Canim vala ne kdar takmasam da bu dedigin kafama takildi uyuyamadim gece ya dedim dogruysa yani olma igtimali var ani donmelerde biz yinede yavas yavas donelimBende öyle düşünüyordum canım bide bugün birden aklıma takıldı yazık yavrumun yerine kendimi koydum :)
Bide sonra araştırmaya koyuldum biri yorum yazmış ani dönmeler kordon dolanmasına neden olabilir demiş ürktüm bende doğrulup öyle dönün yazmış tabi sadece bir kişinin yorumuydu
Bende canım ya :) gece hep doğrulup dönmeye çalıştım doğrulmadığım zamanda yavaş yavaş döndümCanim vala ne kdar takmasam da bu dedigin kafama takildi uyuyamadim gece ya dedim dogruysa yani olma igtimali var ani donmelerde biz yinede yavas yavas donelim
Bu arada lider ben miyim??? An itibariyle aramızda 21. Hafta içinde olan var mı
Canım bölgeye gittim de bizde randevular dolu üni ye yolluyoruz dediler. Mecbur oraya gittim. Yasemin'in detaylıyı duymadım hiç yaa. Bi araştırayım olmazsa. Eşim de kızdı zırt bırt girme artık ultrasona diye. İki haftada bi girmiş oldum şimdi iki hafta sonra Feyza hocaya randevum var. Kafam karıştı iyice.Bol zıbın, bol citcitli badi, bol patikli alt bi kaç tulum 3 tane penye yelek yeterli olacak sanırım. Gezmelikte bi kaç parça biseyler alırım. Tamamdır herhalde. Sağol gebisler. Bana kalsa 5 üst 5 alt alacaktım ..
Bölge hastanesinin yanindaki kadın doğumda perinatalog var cnm. Bende 2 hafta sonra için randevu alicam. Sanırım üniversite hastanesinde de var..Ben sırf bu tür şeylerden dolayı devlete devam edicem. Bugün bi bayan bana yanılmıyorsam yasemininin özel muayenesinde detaylı varmış. Bi sor istersen. Hatta 200 TL imiş.
Ayy çok sevindirik oldum çocuklarımızın ismi yazılmış. Biricik kızçem masalım benimNursecm.......................Erkek .............isim
M123S..........................Erkek..............isim
Mcrhelena....................Erkek..................isim
Efefsunkar....................Erkek..................isim
Bihter34.......................Erkek...................isim
Mavi_dem....................Kız........................isim
Zuhrealam....................Kız.......................SELEN
Canhayat80..................Kız.......................ALYA
Momocan.....................Kız.......................SARE MASAL
Senkoyadimi.................Kız.............EDA
Arsinli...........................Kız.................DİLARA
Lucccck........................Kız..................isim
kızlar cinsiyeti söyleyin ekleyeyim listeye, isim netleştiyse onuda yazayım :)
Hayırlı haberlerle gel inşallah canım :)Günaydın KIzlar bugün görüş günümüz heyecandan uyuyamadım babamız Mışıl mışıl uyuyorhissetmiyorum hala oyözden merak ediyorum iyidir herşey inşallah dua edermisiniz benim içinde
Aminn canim benimBende canım ya :) gece hep doğrulup dönmeye çalıştım doğrulmadığım zamanda yavaş yavaş döndüm
Allah korusun yavrularımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?