2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar disneyin ürünleri nasıl ben daha önce bi arkadaşıma hediye götürmüştüm aldığım kaliteliydi ama bilemedim.

Şimdiden yoruldum sabah aksam krem sürmekten daha 5 ay var doğuma :) aslında göbeğim de çok çıkmamış çıkınca mı sürsem :)
Nasil krem suruyorsun cnm bilmiyorum ama benim bi tanidigim krem surmus vebyoine catlamis zeytinyagini oneriyorlar ama bilmiyorum ben zeytinyag suruyorum

Amin inşallah canım
Çok sevindim geçmiş olsun :)

Kızlar bebek hareketleriniz dengeli mi ben bigün iyi hissediyorum bigün hissedemiyorum yada çok hafif hissediyorum

Günaydın KIzlar bugün görüş günümüz heyecandan uyuyamadım babamız Mışıl mışıl uyuyor hissetmiyorum hala oyözden merak ediyorum iyidir herşey inşallah dua edermisiniz benim içinde
inşallah guzel haberlerle gel canim

Şimdiden yoruldum sabah aksam krem sürmekten daha 5 ay var doğuma :) aslında göbeğim de çok çıkmamış çıkınca mı sürsem :)
Ben sürmüyorum canım ya çok pimpirikliydim başta ama üşengeçlikten daha karnım pek çıkmadı kaşıntı maşıntıda yok ondan sürmüyom.ya bide pek faydası olmuyo genetik diyolar bilmiyorum.

Kızlar merhaba nasılsınız herkes iyi gibi sanırım biraz sayfaları okudum Allah olmayanlarada iyilik versin bende normale döndüm gibi gibi bir haftadır içimde bir açlık hissi sürekli hep kilolardan bahsedilmiş 6 kilo verdim suan 5. Aya girdim ve acıkmalar başladı daha kilo almadım. Ama karnım cıkmaya başladı herkes ikiz olmasına rağmen birşey yok gibi diyor bir yandan kilo için seviniyorum ama acaba cocuklarım iyi gelişmezmi diye de cok korkuyorum. Bu aralar hastane konusunu kafama cok takmış durumdayım. Herşey iki tane oldugu için vok masraflı doktorun cok iyi ama hastane biraz pahalı doğum da öyle tabiki hadi doğumu atlatırız ama ikizler küçük doğup küvezde kalabiliyor malum küvez de kalırlarsa Allah korusun ama bu fiyat uçacak gibi napsam diye düşünüyorum bu arada bizde son aylr hepsini alamayız idye alışverişe başladık. Şuan H&M magzasındq baya indirim var baya güzel. İnternetten indirmlerde takip edebilirsiniz özellikle e bebek takip edebilirsiniz

Bana da haber ver cnm detaylı bulursan

Merhaba arkadaşlar burada yeniyim öncelikle herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin rabbim. Bende inşallah haziranda anne olacağım.
hosgeldin aramiza saglikla kucagina alirsin insallah cinsiyetiniz belli mi :)
ahh maalesef o yer verme olayini 6-7 aya kadar yapan olmuyo kotu niyetine degil sanirim insanlar bebek mi yoksa kilo mu diye tereddut ediyolar galiba bebek degilse mahcup olmamak icin :) yani boyle olduguna inanmak istiyorum ben

benim de oglusumun adi burak ensar aynen canim coook yakisikli cok tatli ve zıpır zıpır bi cocuk benimki de isim anlami tecelli ediyo bence de buraklar hep yakisikli

Kızlar bebek hareketleriniz dengeli mi ben bigün iyi hissediyorum bigün hissedemiyorum yada çok hafif hissediyorum
daha cok yeni hissetmeye baslamissindir zaten 28.haftaya kadar filan duzensiz olabilir endise etme 28 den sonra gunluk hareketlerini sayman gerektigini doktorun soyler zaten. En az 10 kere hareket etmeli 28 den sonra ama.

Haber verdigin icin sagol canim bi cinsiyetimiz belli olsun neler alicam da ogrenemedm henuz. Kiz olursa zaten sil bastan erkek olursa abisininkilerden de giyer birazcik :)

daha cok yeni hissetmeye baslamissindir zaten 28.haftaya kadar filan duzensiz olabilir endise etme 28 den sonra gunluk hareketlerini sayman gerektigini doktorun soyler zaten. En az 10 kere hareket etmeli 28 den sonra ama.
İki haftadır var canım bir hafta önce iki üç günlüğüne baya kıpır kıpır dı sonra da düzensizleşti
Sağol canım bende öyle diye kendimi rahatlatıyorum

Kızlar, Central hospital Kozyatağı hastanesine gidenler var mı? Gitmiş olanlar, yakını gitmekte / gitmiş olanlar? Doktorumu ve hastanemi değiştirmeye karar verdim ve o hastaneyi iyi buldum. Doktor olarak da Cengizhan Kolata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…