Kızlaar isim düşünmeye başladınız mı?
Bizde şimdilik Sare ismini çok beğeniyoruzYa biz de bulamadık. Hatta isimsiz doğacak galiba diyorum. Beğenmiyoruz isim. Eşim Buğra diyor, kızım Ege. Her yeri taradım. Erkek isim paylaşan olursa çok mutlu olurum. Bu arada kızımın ismi Sahra. Kız bebeklere belki seçenek olur.
Him anladim canim.olmadi tekrar gittigimde sorarim..bu arada benim bebelr de 1 kiz 1 erkek nasipse ve degismez.ise canimcanım ben 17+5 de vuruldum ilk dozu, bir kere daha olacaksın dedi, bir ay sonra gel dedi, 1 şubatta 2.dozu vuduracağım
Aaa ikiside cok guzelmis isimlerin..dusunebilirim bendeBizde şimdilik Sare ismini çok beğeniyoruzSahra da çok hoş
Hayırlısı olsun canımm ,Erkek olsaydı bizde göktürk, yada mete flan düşünüyorduk. Kız olunca isim bulmak daha zor geldi bize bi türlü beğenemiyoruzAaa ikiside cok guzelmis isimlerin..dusunebilirim benderavza ismini cok seviyordum.ama bizde kararsiziz.nasipse benim.bebeler 1 kiz 1 erkek.kafiyeli mi koysam ikisi farkli mi.olsa bilemedim erkek.icin esim goktug alp veya gokturk alp diyo.bakalim.hayirlsi:)
Evet canım 14+6da kız demişti diğer doktor.Çarşamba günü de Kendi doktorumda randevum vardı oda kız dedi cnmhyb77 canım senin cinsiyet belli oldu mu ?
Waww kızlar öndeeee geçen yılda erkekler öndeydi hep kazanan taraftayım yaşasınNursecm.......................Erkek .............isim
M123S..........................Erkek..............isim
Mcrhelena....................Erkek..................isim
Efefsunkar....................Erkek..................isim
Bihter34.......................Erkek...................isim
Mavi_dem....................Kız........................isim
Zuhrealam....................Kız.......................SELEN
Canhayat80..................Kız.......................ALYA
Momocan.....................Kız.......................SARE MASAL
Senkoyadimi.................Kız.............EDA
Arsinli...........................Kız.................DİLARA
Lucccck........................Kız..................isim
kızlar cinsiyeti söyleyin ekleyeyim listeye, isim netleştiyse onuda yazayım :)
Benim kızımda 17+6 idi çarşamba günü 220 gr benimki daha mı obur oluyo bu durumda acaba:))Doktor bebek 162 gr dedi bebek 16 haftalıkmış takvimlerde 162 gr bebek 18. Haftaya geliyor....obur mu benim kızım yedi bitirdi anasını :)
çok guzeeeel
yaa çok tatlılar amaaa :)
Usg resmini bu topikte paylaş yorumlansın cinsiyeti cnm. https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?posts/49701651/kızlar selam ,
bende 14+6 yım yarın kontrolum var , 2 hafta once kıza benzıyor demıstı , yarın bakalım ne dıyecek :)
Benim kızımda 17+6 idi çarşamba günü 220 gr benimki daha mı obur oluyo bu durumda acaba:))
Doktoruma kalsa proteinden başka bişey yemicem zaten. Kilo nedeniyle dedi galiba çıkarken ayaküstü sordum çünküİyi de muzun içerisinde protein ve potasyum var. Nasıl sadece şekerden başka bişey değil dedi Dr.un anlamıyorum. Bence kilo yüzünden dedi sana. Çünkü bir ara çok zayıflamıştim eşim bana hergece muzlu sut yapmisti ve kilo almıştım. Krampları da azaltıyor ayrıca. Şaşırdım
amannn yarabbii çok güzel masallah içi saglıkla dolsun canımm benımm gecen gun bızım babamızda battanıye almıs bısuru penye ck gıdıyomus dıye o kadr mutlu oldum kı kendı aldıklarımdan daha fazla hemde:) onların dusunmedıgını dusunsek de dusunduklerını gormek hosuma gıdıyo kendı açımdan çokkızlar bakın eşim ne getirmiş eve hediye
bende hep soluma yatmaya calısıyorum ama fıtık var bende bacagım uyusuyo sinir oluyorum hatta uz ustu bıle yatıyorum ama bı bes dk flan yakında bırakmam lazım bu huyumu ama Allahın izniyle bi şey olmaz canım robot değiliz yaKızlar yatarken ben dönüyorum sürekli aynı tarafa yatamıyorum dönmek sakıncalımı ki aklıma takıldı
bana 19 + larda gel dedı hemsıre ama oeldekı doktorum ayrıntılıyı bıtır 22 haftalardan sonra gıt dedı sonrakı dozlar ıcın bısey demedı ama seker yuklemesı flan ne zaman nasıl ki?Kizlar ben tetanoz asisi oldum.bgn.baska da vurulmak.gerekli mi hangi haftalarda.gitmem lazim.saglik ocagindaki.hemsire bir sey.demedi.bana
Bende gobus yok dıye galıba fıtı fıtı geziyrum ani hareketler yarpıyorum bazen ama arada hareket hissetmesem bende unutuyorum vallahı ne yalan soylııım koskoca gobıslerimiz olsa da ondan sikayet etmeye baslasakk:)Benim karnımda belli olmuyor. Ondan otobüste bana yer vermiyorlarhamile olduğumu belli etmek için ben de açıyorum montumun fermarını (aynı zamanda sıcak basıyor otobüste) azıcık bi göbüşüm belli olur ama nerdeee ben bile hamile olduğum inanmam.
Çok sinir bozucu...
Maşallah göbüşü çıkan arkadaşlara
Kız bekliyoruz ama isim henüz belli değilNursecm.......................Erkek .............isim
M123S..........................Erkek..............isim
Mcrhelena....................Erkek..................isim
Efefsunkar....................Erkek..................isim
Bihter34.......................Erkek...................isim
Mavi_dem....................Kız........................isim
Zuhrealam....................Kız.......................SELEN
Canhayat80..................Kız.......................ALYA
Momocan.....................Kız.......................SARE MASAL
Senkoyadimi.................Kız.............EDA
Arsinli...........................Kız.................DİLARA
Lucccck........................Kız..................isim
kızlar cinsiyeti söyleyin ekleyeyim listeye, isim netleştiyse onuda yazayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?