2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlaar isim düşünmeye başladınız mı?

Kızlaar isim düşünmeye başladınız mı?

Ya biz de bulamadık. Hatta isimsiz doğacak galiba diyorum. Beğenmiyoruz isim. Eşim Buğra diyor, kızım Ege. Her yeri taradım. Erkek isim paylaşan olursa çok mutlu olurum. Bu arada kızımın ismi Sahra. Kız bebeklere belki seçenek olur.

Bizde şimdilik Sare ismini çok beğeniyoruz Sahra da çok hoş

canım ben 17+5 de vuruldum ilk dozu, bir kere daha olacaksın dedi, bir ay sonra gel dedi, 1 şubatta 2.dozu vuduracağım
Him anladim canim.olmadi tekrar gittigimde sorarim..bu arada benim bebelr de 1 kiz 1 erkek nasipse ve degismez.ise canim sen girdin mi ayrintili usg ye

Bizde şimdilik Sare ismini çok beğeniyoruz Sahra da çok hoş
Aaa ikiside cok guzelmis isimlerin..dusunebilirim bende ravza ismini cok seviyordum.ama bizde kararsiziz.nasipse benim.bebeler 1 kiz 1 erkek.kafiyeli mi koysam ikisi farkli mi.olsa bilemedim erkek.icin esim goktug alp veya gokturk alp diyo.bakalim.hayirlsi:)

Hayırlısı olsun canımm ,Erkek olsaydı bizde göktürk, yada mete flan düşünüyorduk. Kız olunca isim bulmak daha zor geldi bize bi türlü beğenemiyoruz Hayırlı isimler koymak nasip olsun . Kafiyeli çok hoş duruyo aynı evin içinde iki minnakta

Waww kızlar öndeeee geçen yılda erkekler öndeydi hep kazanan taraftayım yaşasın

Doktor bebek 162 gr dedi bebek 16 haftalıkmış takvimlerde 162 gr bebek 18. Haftaya geliyor....obur mu benim kızım yedi bitirdi anasını :)
Benim kızımda 17+6 idi çarşamba günü 220 gr benimki daha mı obur oluyo bu durumda acaba:))

kızlar selam ,

bende 14+6 yım yarın kontrolum var , 2 hafta once kıza benzıyor demıstı , yarın bakalım ne dıyecek :)

Kızlar yatarken ben dönüyorum sürekli aynı tarafa yatamıyorum dönmek sakıncalımı ki aklıma takıldı

Doktoruma kalsa proteinden başka bişey yemicem zaten. Kilo nedeniyle dedi galiba çıkarken ayaküstü sordum çünkü

kızlar bakın eşim ne getirmiş eve hediye
amannn yarabbii çok güzel masallah içi saglıkla dolsun canımm benımm gecen gun bızım babamızda battanıye almıs bısuru penye ck gıdıyomus dıye o kadr mutlu oldum kı kendı aldıklarımdan daha fazla hemde:) onların dusunmedıgını dusunsek de dusunduklerını gormek hosuma gıdıyo kendı açımdan çok

Kızlar yatarken ben dönüyorum sürekli aynı tarafa yatamıyorum dönmek sakıncalımı ki aklıma takıldı
bende hep soluma yatmaya calısıyorum ama fıtık var bende bacagım uyusuyo sinir oluyorum hatta uz ustu bıle yatıyorum ama bı bes dk flan yakında bırakmam lazım bu huyumu ama Allahın izniyle bi şey olmaz canım robot değiliz ya

Kizlar ben tetanoz asisi oldum.bgn.baska da vurulmak.gerekli mi hangi haftalarda.gitmem lazim.saglik ocagindaki.hemsire bir sey.demedi.bana
bana 19 + larda gel dedı hemsıre ama oeldekı doktorum ayrıntılıyı bıtır 22 haftalardan sonra gıt dedı sonrakı dozlar ıcın bısey demedı ama seker yuklemesı flan ne zaman nasıl ki?

Bende gobus yok dıye galıba fıtı fıtı geziyrum ani hareketler yarpıyorum bazen ama arada hareket hissetmesem bende unutuyorum vallahı ne yalan soylııım koskoca gobıslerimiz olsa da ondan sikayet etmeye baslasakk:)

Kız bekliyoruz ama isim henüz belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…