2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
hadi gözün aydın olsun canım benım darısı bizim basımıza bebişine kocaman maşallah

Merhabaaa ne güzel rahatlamıssındır çok sukur bızım ıkı haftamız var ve dedıgın gıbı göbişimiz neredeyse hiç yok inşallah senin gibi güzel haberlerle donerız bızde

gozun aydin canim

ay evet dur bende denicem bunu mutlaka hatta b sıra yapmam lazım çünkü epeydir ütüyü açmadım bile kocamın yüzü gülsün saolasınnn

ne güzel,gözünüz aydın
gerçekten bende sizler iyi haberlerle geldikçe ferahlıyorum,kendim gitmiş kadar oluyorum.
ben son kontrolümden sonra 3 kilo aldım,inşallah benimki kısıtlama yapmaz. Öyle hamur işine tatlıya çok düşkünlüğüm yok ama kısıtlama gelirse yiyesim gelir benim.
bir de muzu kilo yaptığı için mi kesti başka sebebi mi var acaba?

Muzun hiç bir faydası yok şeker dışında dedi. Ben faydalı diye okumuştum ama bilemedim doktor o sonuçta. Elma ye şekeri dengeler hem dedi.

Muzun hiç bir faydası yok şeker dışında dedi. Ben faydalı diye okumuştum ama bilemedim doktor o sonuçta. Elma ye şekeri dengeler hem dedi.

anladım canım teşekkürler.

Bende bir arkadaştan özellikle son dönemde muz ve kaşar peynirinin bebeğe çok iyi geldiğini duymuştum. Onun bebişi de 4.5 kg doğdu

Kizlar ben tetanoz asisi oldum.bgn.baska da vurulmak.gerekli mi hangi haftalarda.gitmem lazim.saglik ocagindaki.hemsire bir sey.demedi.bana

İyi de muzun içerisinde protein ve potasyum var. Nasıl sadece şekerden başka bişey değil dedi Dr.un anlamıyorum. Bence kilo yüzünden dedi sana. Çünkü bir ara çok zayıflamıştim eşim bana hergece muzlu sut yapmisti ve kilo almıştım. Krampları da azaltıyor ayrıca. Şaşırdım

kızlar merhaba Ben geldimmm
Dün 3 boyutlu(detaylı) ultrayonumuzu yaptırdık. Çok şükür herşeyi iyi çıktı kızımızın. 30 dakika sürdü toplamda. Detaylı ultrasyonun komple cd sini ve bitane de kızımızın 3 boyutlu resmini verdiler :) Ayağı kafasında bale yapıyordu resmen

Benim karnımda belli olmuyor. Ondan otobüste bana yer vermiyorlar hamile olduğumu belli etmek için ben de açıyorum montumun fermarını (aynı zamanda sıcak basıyor otobüste) azıcık bi göbüşüm belli olur ama nerdeee ben bile hamile olduğum inanmam.
Çok sinir bozucu...
Maşallah göbüşü çıkan arkadaşlara

Detaylı ultrasona girip çıkanlar arkadaşlar , ne kadar güzel haberlerle geldiniz gözünüz aydın darısı bizlerin başına inşallah , bizde haftaya cuma 20 sinde gideceğiz , dın dınnn dın dınn heyecan basıyor, evlatlarımızı sağlıklı ve sağ Salim hayırlısı ile kucaklarımıza alalım inşallah

Erkek canım

bugun detaylıda birtane kötü sonuç cıktı benden önce girmişti kadın. hatta benı muayene ederken bıle hala ondan bahsedıyorlardı.
böbrelerı sıkıntılıymış bebişin. cok üzüldüm o an.
inşallah hıcbırınız yaşamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…