- 29 Mayıs 2013
- 1.229
- 1.298
- 133
hadi gözün aydın olsun canım benım darısı bizim basımıza bebişine kocaman maşallahkelebekmrve
kızlar Allahıma binlerce şükür çok iyi geçti.
bir sıkıntımız yok.
üstelik bebişimi hep gülerken gördüm.
demekki mutlu o... bende mutlu oldum:)))
Hepinizin ama hepinizin usg leri çok çok güzel geçsin inşallah.
kımsenın bebişinde bısey çıkmasın inşallah.
kız ben bekarlıkta daha çok yapıyordum:) düşün yani yıllar önce oda.
annem öğrettı üstelik.
dolabımda temiz kirli ne var ütücüye götürürdü
kazak tarzı seylerın arkasından geçiveriyorum.kolay onlar.ama kumaş pant. gömlek hıc yapamam kusura bakmasın kocacık...:)
Merhabaaa ne güzel rahatlamıssındır çok sukur bızım ıkı haftamız var ve dedıgın gıbı göbişimiz neredeyse hiç yok inşallah senin gibi güzel haberlerle donerız bızdeBen de bugün muayeneye gittim. 40 dk kadar sürdü. Elleri ayakları beyni ve gözlerini inceledi doktor. Çok şükür sıkıntı yok. Hareketlerini de hissetmeye başladığım için ilk defa kafam rahat gittim doktora. Karnı çıkmayan arkadaşlar vardı üzülüyorlardı benim de hiç karnım yok nerdeyse ve herşey normal. Bebek 20 cm ve 254 gr olmuş. Hiç kafanızı takmayın yani ben de çok takıyordum.sadece 4 kiloya yakın aldığım için doktor ekmeği kestive çok tatlıya düşkünüm diye sadece günde bir dondurmaya izin var. Ben bebeği besliyor diye muz çok yiyordum onu da kesti. Bi de ağrılar için magnezyum verdi. Benden haberler böyle. Ben muayeneye gidemediğim zamanlarda gidenlerinki içimi ferahlatıyordu o yüzden bu kadar uzun yazdım
gozun aydin canimBen de bugün muayeneye gittim. 40 dk kadar sürdü. Elleri ayakları beyni ve gözlerini inceledi doktor. Çok şükür sıkıntı yok. Hareketlerini de hissetmeye başladığım için ilk defa kafam rahat gittim doktora. Karnı çıkmayan arkadaşlar vardı üzülüyorlardı benim de hiç karnım yok nerdeyse ve herşey normal. Bebek 20 cm ve 254 gr olmuş. Hiç kafanızı takmayın yani ben de çok takıyordum.sadece 4 kiloya yakın aldığım için doktor ekmeği kestive çok tatlıya düşkünüm diye sadece günde bir dondurmaya izin var. Ben bebeği besliyor diye muz çok yiyordum onu da kesti. Bi de ağrılar için magnezyum verdi. Benden haberler böyle. Ben muayeneye gidemediğim zamanlarda gidenlerinki içimi ferahlatıyordu o yüzden bu kadar uzun yazdım
ay evet dur bende denicem bunu mutlaka hatta b sıra yapmam lazım çünkü epeydir ütüyü açmadım bile kocamın yüzü gülsün saolasınnnkelebekmrve
kızlar Allahıma binlerce şükür çok iyi geçti.
bir sıkıntımız yok.
üstelik bebişimi hep gülerken gördüm.
demekki mutlu o... bende mutlu oldum:)))
Hepinizin ama hepinizin usg leri çok çok güzel geçsin inşallah.
kımsenın bebişinde bısey çıkmasın inşallah.
kız ben bekarlıkta daha çok yapıyordum:) düşün yani yıllar önce oda.
annem öğrettı üstelik.
dolabımda temiz kirli ne var ütücüye götürürdü
kazak tarzı seylerın arkasından geçiveriyorum.kolay onlar.ama kumaş pant. gömlek hıc yapamam kusura bakmasın kocacık...:)
yaa çok tatlılar amaaa :)kızlar bakın eşim ne getirmiş eve hediye
ne güzel,gözünüz aydınBen de bugün muayeneye gittim. 40 dk kadar sürdü. Elleri ayakları beyni ve gözlerini inceledi doktor. Çok şükür sıkıntı yok. Hareketlerini de hissetmeye başladığım için ilk defa kafam rahat gittim doktora. Karnı çıkmayan arkadaşlar vardı üzülüyorlardı benim de hiç karnım yok nerdeyse ve herşey normal. Bebek 20 cm ve 254 gr olmuş. Hiç kafanızı takmayın yani ben de çok takıyordum.sadece 4 kiloya yakın aldığım için doktor ekmeği kestive çok tatlıya düşkünüm diye sadece günde bir dondurmaya izin var. Ben bebeği besliyor diye muz çok yiyordum onu da kesti. Bi de ağrılar için magnezyum verdi. Benden haberler böyle. Ben muayeneye gidemediğim zamanlarda gidenlerinki içimi ferahlatıyordu o yüzden bu kadar uzun yazdım
Muzun hiç bir faydası yok şeker dışında dedi. Ben faydalı diye okumuştum ama bilemedim doktor o sonuçta. Elma ye şekeri dengeler hem dedi.ne güzel,gözünüz aydın
gerçekten bende sizler iyi haberlerle geldikçe ferahlıyorum,kendim gitmiş kadar oluyorum.
ben son kontrolümden sonra 3 kilo aldım,inşallah benimki kısıtlama yapmaz. Öyle hamur işine tatlıya çok düşkünlüğüm yok ama kısıtlama gelirse yiyesim gelir benim.
bir de muzu kilo yaptığı için mi kesti başka sebebi mi var acaba?
Muzun hiç bir faydası yok şeker dışında dedi. Ben faydalı diye okumuştum ama bilemedim doktor o sonuçta. Elma ye şekeri dengeler hem dedi.
Tesekkür ederim canim Amin insallahh.. Sizde Prensesinizi Hayirlisiyla Alirsiniz insallah Kucaginiza..Canım hayırlı Uğurlu olsun İnşaallah Allha hayırlısıyla kucağınıza almak nasip etsin küçük padişahı
Ben de onun için yiyordum zaten. Bayılırım tombiş bebeklereanladım canım teşekkürler.
Bende bir arkadaştan özellikle son dönemde muz ve kaşar peynirinin bebeğe çok iyi geldiğini duymuştum. Onun bebişi de 4.5 kg doğdu
canım ben 17+5 de vuruldum ilk dozu, bir kere daha olacaksın dedi, bir ay sonra gel dedi, 1 şubatta 2.dozu vuduracağımKizlar ben tetanoz asisi oldum.bgn.baska da vurulmak.gerekli mi hangi haftalarda.gitmem lazim.saglik ocagindaki.hemsire bir sey.demedi.bana
Erkek canımNursecm.......................Erkek .............isim
Mcrhelena....................Erkek..................isim
Momocan.....................Kız..................isim
Senkoyadimi.................Kız.............isim
Arsinli...........................Kız.................isim
Lucccck........................Kız..................isim
kızlar cinsiyeti söyleyin ekleyeyim listeye, isim netleştiyse onuda yazayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?