- 11 Aralık 2015
- 635
- 1.182
- 43
- 33
hoşbulduk canım. evet belli oğlum olacak nasipsehosgeldin aramiza saglikla kucagina alirsin insallah cinsiyetiniz belli mi :)
ahh maalesef o yer verme olayini 6-7 aya kadar yapan olmuyo kotu niyetine degil sanirim insanlar bebek mi yoksa kilo mu diye tereddut ediyolar galiba bebek degilse mahcup olmamak icin :) yani boyle olduguna inanmak istiyorum ben
benim de oglusumun adi burak ensar aynen canim coook yakisikli cok tatli ve zıpır zıpır bi cocuk benimki de isim anlami tecelli ediyo bence de buraklar hep yakisikli
daha cok yeni hissetmeye baslamissindir zaten 28.haftaya kadar filan duzensiz olabilir endise etme 28 den sonra gunluk hareketlerini sayman gerektigini doktorun soyler zaten. En az 10 kere hareket etmeli 28 den sonra ama.
Haber verdigin icin sagol canim bi cinsiyetimiz belli olsun neler alicam da ogrenemedm henuz. Kiz olursa zaten sil bastan erkek olursa abisininkilerden de giyer birazcik :)
hoşbulduk canımHoşgeldin canım
Amin inşallah
Kızlar, Central hospital Kozyatağı hastanesine gidenler var mı? Gitmiş olanlar, yakını gitmekte / gitmiş olanlar? Doktorumu ve hastanemi değiştirmeye karar verdim ve o hastaneyi iyi buldum. Doktor olarak da Cengizhan Kolata.
Mrb cnm bende hastane konusunda senin gibi düşünüyorum bende doktorumdan filan cok memnunum ama dogum 5000 uzeri fiyat verdiler bana cok geliyo o yuzden hastane arayisindayim bende malesef..benim bebeler de ikiz oldugu.icin dedigin.gibi biraz masraflı oluyo bazi seyler..ayagimizi yorganimiza gore uzatmamz lazim sanirimKızlar merhaba nasılsınız herkes iyi gibi sanırım biraz sayfaları okudum Allah olmayanlarada iyilik versinbende normale döndüm gibi gibi bir haftadır içimde bir açlık hissi sürekli hep kilolardan bahsedilmiş 6 kilo verdim suan 5. Aya girdim ve acıkmalar başladı daha kilo almadım. Ama karnım cıkmaya başladı herkes ikiz olmasına rağmen birşey yok gibi diyor bir yandan kilo için seviniyorum ama acaba cocuklarım iyi gelişmezmi diye de cok korkuyorum. Bu aralar hastane konusunu kafama cok takmış durumdayım. Herşey iki tane oldugu için vok masraflı doktorun cok iyi ama hastane biraz pahalı doğum da öyle tabiki hadi doğumu atlatırız ama ikizler küçük doğup küvezde kalabiliyor malum küvez de kalırlarsa Allah korusun ama bu fiyat uçacak gibi napsam diye düşünüyorum bu arada bizde son aylr hepsini alamayız idye alışverişe başladık. Şuan H&M magzasındq baya indirim var baya güzel. İnternetten indirmlerde takip edebilirsiniz özellikle e bebek takip edebilirsiniz
Şimdiden yoruldum sabah aksam krem sürmekten daha 5 ay var doğuma :) aslında göbeğim de çok çıkmamış çıkınca mı sürsem :)
Bu kiloları neye göre söylüyorlar acaba ben ayın 7sinde gittşm 220 gram demişti. Sizin bebiş haftasına göre daha ilerde şuan ama 178 gram demişler.boyuda benimkinden uzun demişler 14 cm di o zamanKızlar bugün kontrolümüz vardı. Oğlumuz çok şükür iyiymiş bir problem yok. 178 gram 17cmmiş. 2 hafta sonra detaylı ultrasona gireceğim. Hepimiz sağlıkla kavuşalım meleklerimize inşallah
bio oil aldım 1 haftadır kullanıyorum gövek bölgesine sürüyorum şimdilik ona bile üşeniyorum ama :) çatlayacaksakda en aza indirmeye çalışalım diye düşünüyorum hiç yumuşatanla yumuşatmayan bir olur mu muhakkak bi faysası vardırNasil krem suruyorsun cnm bilmiyorum ama benim bi tanidigim krem surmus vebyoine catlamis zeytinyagini oneriyorlar ama bilmiyorum ben zeytinyag suruyorum
evet genetikmiş benim annemde var çatlak ama dediğim gibi hiç sürenle sürmeyen bir olur mu belki yine çatlayacam ama en azından daha az olur diye düşünüyorumBen sürmüyorum canım ya çok pimpirikliydim başta ama üşengeçlikten daha karnım pek çıkmadı kaşıntı maşıntıda yok ondan sürmüyom.ya bide pek faydası olmuyo genetik diyolar bilmiyorum.
günde 2 kez diyor o yüzden sabah akşam sürüyorum üşenmemem lazım hadi sizde sürün destek olalım birbirimize :) krem süren çatlaklar derler bizeCanım şimdilik günde 1 kere sürebilirsin.Ama birden çıkıyor zaten göbek ozmana kadar esnetsen iyi olur
Canım ben gidiyorum Cengizhan Beye
ayyyy süper, nasıl canım memnun musun? hastane falan nasıl? çok methini duydum doktorun. Normal doğum yanlısı mı? Doğumhaneyi falan gezdin mi?
Kızlar bebek hareketleriniz dengeli mi ben bigün iyi hissediyorum bigün hissedemiyorum yada çok hafif hissediyorum
günde 2 kez diyor o yüzden sabah akşam sürüyorum üşenmemem lazım hadi sizde sürün destek olalım birbirimize :) krem süren çatlaklar derler bize
Evet canım aynen öyle ya çok derinlerde bazen diyorum bu hareket değil mikiBenim de öyle canım. Bir gün çok fazla hissettim mesela. Hatta dışardan bile hissediliyordu. Eşim elini koyunca o bile hissetti.
Dedim ki, artık böyle hissedicem herhalde bebiş büyüdüğü için. Ama birkaç gündür daha derinlerde ve hafif hafif hissediyorum.
Şimdi biraz şaka gibi geliyor az koca göbek olalım o zaman daha çok ciddiye alırız bu işi :)Valla bir kere bile sürerken canım çıkıyor hele soğukta buz gibi oluyor o yağ
Canım sadece göbeğime değil benim belim de çok kaşınıyor oralara da kalçalara da sonra göğüslere de sürmek gerekiyormuş.Ama tabi şimdilik en önemlisi göbek çatlakları
Evet canım aynen öyle ya çok derinlerde bazen diyorum bu hareket değil miki
Benim kızımin çocuk doktoru ve kbb doktoru da aynı hastanede olduğu için hastaneyi çok iyi biliyorum. Yaklaşık 3 senedir neredeyse hastaneden cikamiyoruz okul hastalıkları yüzünden. Hastane bence çok iyi hiçbir sıkıntı yaşamadık şimdiye kadar. Eşim hastaneye cihaz satan bir kurumda çalıştığı için içini de biliyor. Ama ben gezmedim. Yani benim içim rahat. Daha önce arkadaşlarım da farklı Dr.larda doğum yaptı hepsi de memnundu hastaneden. Yine diğer Dr.lara sorarak ve araştırma yaparak Cengizhan beyi istedim. İyi ki de istemişim. Önceki doğumumda riskli gebelik yaşadım gelişme geriliği vardı. Herşeyi anlattım Cengizhan Beye ona göre önlemler aldı. Mecburi sezaryen olduğum için yine aynı olacak o nedenle sormadım doğum olayını. Ama normal doğum yaptırdığı insanlar var facede resimlerini görüyorum. Çok ilgili herşeyi detaylı inceliyor. Sadece hastane para kazansın diye gereksiz test falan istemiyor. Her gittiğimde ısrarla aklına takılan bişey varsa sor çıkmak için acele etme diyor. Daha ne olsun. Güler yüzlü anlayışlı bir Dr. Aklıma gelenler bunlar. Daha sormak istediğin şey varsa sor. Hepsini cevaplarım. Çünkü bende çok araştırdım hamile kalmadan önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?