2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
günde 2 kez diyor o yüzden sabah akşam sürüyorum üşenmemem lazım hadi sizde sürün destek olalım birbirimize :) krem süren çatlaklar derler bize
Canım bende 22.hafta içine girdim, bir aydır günde iki kez bio oil sürüyorum, benim tenim çok kuru birde şimdiden göbeğim çok büyüdü 6.ay gibi de lierac yada mustela ya başlarım ama şimdilik elimden geldiğince bio oil ile yumusatiyorum cildimi, çatlaklar grubuna beni ilk dahil edebilirsin

Bilemiyorum valla ama haftasına göre zayıf mı kilolu mu doktor normal dedi. Sağlıkla gelsinler inşallah

Sayfa aktifleşmiş yada bana uzun süredir bildirim gelmiyordu :) bende varım inşallah Haziran annesiyim 15. haftada cinsiyet erkek dediler kesin bilmiyorum değişirmi :)

İnşallah canım ya bekliyorum o günleri sabırsızlıkla :) daha babasına bile tepki vermiyor yazık arada uğraşıyor oda :)

Sayfa aktifleşmiş yada bana uzun süredir bildirim gelmiyordu :) bende varım inşallah Haziran annesiyim 15. haftada cinsiyet erkek dediler kesin bilmiyorum değişirmi :)
15.haftada kesin diye düşünebilirsin, benim 12.hafta da erkek demişlerdi, 16.haftada kız şimdi kız devam ediyoruz, allah sağlıcakla yavrularimiza kavustursun bizleri

15.haftada kesin diye düşünebilirsin, benim 12.hafta da erkek demişlerdi, 16.haftada kız şimdi kız devam ediyoruz, allah sağlıcakla yavrularimiza kavustursun bizleri
Amin inşallah canım
Doktor aslında çok kesin konuştu zaten ultrason doktoru kendi kadın doktorum yapmıyor ama insan yine emin olamıyor hep başından beri de erkek doğmuştu içime nedense ayrıntılı bekliyorum şimdi o zaman kesinleşir inşallah :) sen yaptırdınmı ayrıntılı

Amin inşallah canım
Doktor aslında çok kesin konuştu zaten ultrason doktoru kendi kadın doktorum yapmıyor ama insan yine emin olamıyor hep başından beri de erkek doğmuştu içime nedense ayrıntılı bekliyorum şimdi o zaman kesinleşir inşallah :) sen yaptırdınmı ayrıntılı

Salı günü randevum var bakalim, inşallah sıkıntısız geçer

Canım sen inşallah bebeğini ilk kucağına alacaksın Ben de bugün 20.haftama girdim.Yolu yarıladık.İnşallah diğer yarısı da böyle sorunsuz devam eder bütün bebek bekleyen annelerimiz için
Aminnnnnn. Sorunsuz hali bile zor ötesi. İman gücüyle ayaktayım desem yalan olmaz:)))) bu ara da bebişler doğunca da grup aktif olucak . İyi kötü yazcaz bişeyler. Uyku sersemi saçmalarız artık:))) anlaştık mı hanımlar

Ben kesinlikle varım ama bizim grup şimdi bile çok aktif değil ya, ben çalışmama rağmen fırsat buldukça giriyorum bazı günler kimsede tık yok

İnşallah canım görürüz o günleri de :) aktif tutucaz sayfayı inşallah popüler konu var başka bi tane Haziran anneleri diye 1000 küsürlerde orası

Kızlar bebişim iyiymiş şükür doktor ayrıntılıya gerek yok ben bakıyorum tüm organlara dedi ama sen istersen başka bir göz görsün tabi senin tercihin dedi böyle de nen Oldumu hiç

Benim kI de kendi bakıyor. Hatta tek tek bütün heryerini organlarını parmaklarını böbreklerini kalbini Vs hepsini gösteriyor.

Benim kızımin doktoru da çok pahalıydı. Cengizhan bey Bolu dan gelmiş. Gökhan Türkmen in karısının doğumunu falan da o yaptırdı mesela. Doğum fiyatları da gayet uygun. İlk muayenede biraz gerilmistim stresten tanımıyordum çünkü ama şimdi bayagi alıştık. Herşeye uyumlu bir Dr. Aklına bişey takılırsa atla gel sıkıntı yapma bakarım ben diyor. İçim çok rahat. Senin de olacaktır merak etme.

Biz çatlamıycaz inşallah çarlarsamda kızımdan hatıra olarak saklarım artık napim....bende bi ara koca göbek oldum hamile pantolonu bile aldım o derece ama şimdi indi o şişlik eski kıyafetleri giyebiliyorum ...lierac falan pahalı ya onu alamam bio oil e güveniyorum :)

İnşallah canım görürüz o günleri de :) aktif tutucaz sayfayı inşallah popüler konu var başka bi tane Haziran anneleri diye 1000 küsürlerde orası
Evet başta oraya giriyordum ama orası burası gibi sıcak değil az ve öz birbirimizi daha iyi hatırlıyoruz :) bebekler uslu olsada olmasada mecburen tecrübelerimizi paylaşmış oluruz burda umarım o günleri görürüz

İnşallah canım :)

Oo buraya doğuma gidiyorum dualarınızı esirgemeyin bile yazarız sen ne diyosun
İnşallah canım Allah o günleri de göstersin yazarız tabi burda en başından beri birbirimize destek oluyoruz.Valla ben çok şeyi burdan okuyup rahatladım.

Bende aynı durumdayım canım bakalım napacağım. Aynen aminn sağlıklı olsunlar inş. Cinsiyetler bellimi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…