Oo buraya doğuma gidiyorum dualarınızı esirgemeyin bile yazarız sen ne diyosun
İnşallah canım Allah o günleri de göstersin yazarız tabi burda en başından beri birbirimize destek oluyoruz.Valla ben çok şeyi burdan okuyup rahatladım.
İnsanın kendiyle eş zamanlı olarak benzer durumları yaşayan kişilerle paylaşımlarda bulunması gerçekten çok önemli... o yüzden ben de en rahat olarak burada konuşabiliyorum hamilelik hakkında
Oo buraya doğuma gidiyorum dualarınızı esirgemeyin bile yazarız sen ne diyosun
İnşallah canım Allah o günleri de göstersin yazarız tabi burda en başından beri birbirimize destek oluyoruz.Valla ben çok şeyi burdan okuyup rahatladım.
herkese iyi aksamlar arkadaslar.ben saga yada sola yatınca bebegin hareketlerını kasıgımda hissediyorum.doktora cok mu asagıda diye sordum ama hayır dedi.bi de sizlere sormak istedim.
herkese iyi aksamlar arkadaslar.ben saga yada sola yatınca bebegin hareketlerını kasıgımda hissediyorum.doktora cok mu asagıda diye sordum ama hayır dedi.bi de sizlere sormak istedim.
Benim kızımin doktoru da çok pahalıydı. Cengizhan bey Bolu dan gelmiş. Gökhan Türkmen in karısının doğumunu falan da o yaptırdı mesela. Doğum fiyatları da gayet uygun. İlk muayenede biraz gerilmistim stresten tanımıyordum çünkü ama şimdi bayagi alıştık. Herşeye uyumlu bir Dr. Aklına bişey takılırsa atla gel sıkıntı yapma bakarım ben diyor. İçim çok rahat. Senin de olacaktır merak etme.
İyi akşamlar kızlar geçen gün yazmistim 3 lu taramada biraz risk çıkmıştı ayrıntılı ultrasyona gittim şükür herşey normal inş sağlıkla kucağımiza alırız in
Aminnnnnn. Sorunsuz hali bile zor ötesi. İman gücüyle ayaktayım desem yalan olmaz:)))) bu ara da bebişler doğunca da grup aktif olucak . İyi kötü yazcaz bişeyler. Uyku sersemi saçmalarız artık:))) anlaştık mı hanımlar
Doğuma gidiyorum ...günleri de gelecek mi ya:)))) uyku sersemi olacağım kesin. Çünkü ufaklık geceleri çoluk faal maşallah. 4 gibi uyanıyoruz kıpır kıpırız bi sağa bir sola ... :) burası bana müthiş bir terapi gibi geliyo. Hiç bir sorunumda yalnız kalmadım . Yalnız değilsen normaldir demek ki düşüncesi süper:)))