2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

İnsanın kendiyle eş zamanlı olarak benzer durumları yaşayan kişilerle paylaşımlarda bulunması gerçekten çok önemli... o yüzden ben de en rahat olarak burada konuşabiliyorum hamilelik hakkında

Ayy öyle deyince heyecanlandım :))doğumu nasıl düşünüyorsunuz daha erken tabi ben Allahtan bi mani olmazsa normal istiyorum

herkese iyi aksamlar arkadaslar.ben saga yada sola yatınca bebegin hareketlerını kasıgımda hissediyorum.doktora cok mu asagıda diye sordum ama hayır dedi.bi de sizlere sormak istedim.

herkese iyi aksamlar arkadaslar.ben saga yada sola yatınca bebegin hareketlerını kasıgımda hissediyorum.doktora cok mu asagıda diye sordum ama hayır dedi.bi de sizlere sormak istedim.
Benim de öyle canım yatınca

İyi akşamlar bende dünden beri hissediyor gibiyim ama emin değilim. İlk hareketler genelde göbeğin tam neresinde hissediliyor kızlar?

Muayene ücretleri nasıl doktorun

Benim göbek deliğimin altında genelde sağ tarafa yakın veya ortalarda lıp lıp bişeyler oluyor :)

İyi akşamlar kızlar geçen gün yazmistim 3 lu taramada biraz risk çıkmıştı ayrıntılı ultrasyona gittim şükür herşey normal inş sağlıkla kucağımiza alırız in
Darısı başıma canım benimse 2li sıkıntılı daha 13 gün var ayrıntılı ya

Muayene ücretleri nasıl doktorun

Benim özel sağlık sigortamda gebelik teminatım var. muayene ve tetkiklerin hepsini karşılıyor ama sgk ya 90 tl diye biliyorum. Güvencesiz 120 galiba.

Bende varim nasipse insallah doguduklarinda yine burda toplanalim bebeklerimiz neler yapiyor onlari yazariznuyku sersemi

Doğuma gidiyorum ...günleri de gelecek mi ya:)))) uyku sersemi olacağım kesin. Çünkü ufaklık geceleri çoluk faal maşallah. 4 gibi uyanıyoruz kıpır kıpırız bi sağa bir sola ... :) burası bana müthiş bir terapi gibi geliyo. Hiç bir sorunumda yalnız kalmadım . Yalnız değilsen normaldir demek ki düşüncesi süper:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…