Hissediyor gibi olup anlayamamakta çok kötü ya benimde hareketli gibi ama kesin bebiş diyemiyorumİyi akşamlar kızlar inşallah herkes iyidir.bende kız hafiften durtmeye başladı galiba ama daha çok net değil
Bende ilk 17. Haftamda hisseder gibi oldum tam emin değilim böyle baloncuk patlar gibi bişeydi. Daha sonra bu şekilde bir iki kere oldu şimdi tık yok daha erken tabi hissetmek için. Sabırsızlıkla bekliyorum tekmeleriHissediyor gibi olup anlayamamakta çok kötü ya benimde hareketli gibi ama kesin bebiş diyemiyorum
Hayırlısıyla güzel geçer inşallahDarısı başıma canım benimse 2li sıkıntılı daha 13 gün var ayrıntılı ya
Bizimde öyle bizde değişmez inş. Diye dua ediyoruz1 kiz 1 erkek simdikik cnm degismez iseseninkiler belli mi
Hayirlisi insalllhhBizimde öyle bizde değişmez inş. Diye dua ediyoruz
İyi akşamlar bende dünden beri hissediyor gibiyim ama emin değilim. İlk hareketler genelde göbeğin tam neresinde hissediliyor kızlar?
Bunu bende merak ediyorum
Ne güzel.ben de mi balayı yasamaya basladim acaba bu ara hamile degil gibiyim sanki sadece surekli açım.daha hissedemedim ben melegimi buyuk bir heyecanla bekliyorum.Göbüsünüzün durumu nasil?Günaydın güzel anneler, hamilelik nasıl gidiyor, benim geçen sağ kasigimda bir ağrı olmuştu hatta buraya da yazmıştım, çok şükür geçti onun dışında hamileliğin balayı aylarını yaşamaya devam ediyorum, sizde durumlar nasıl yavaş yavaş hissetmeye basladikmi meleklerini????
Canım ben düşün 22.haftaya girdim hala hissedemedim :) göbüş desen benim 16.hafta ile belirginlesmeye başladı, simdisini artık sen düşünNe güzel.ben de mi balayı yasamaya basladim acaba bu ara hamile degil gibiyim sanki sadece surekli açım.daha hissedemedim ben melegimi buyuk bir heyecanla bekliyorum.Göbüsünüzün durumu nasil?
Benimde belirgenlesmeye basladi masallah 16+4 bugunNe güzel.ben de mi balayı yasamaya basladim acaba bu ara hamile degil gibiyim sanki sadece surekli açım.daha hissedemedim ben melegimi buyuk bir heyecanla bekliyorum.Göbüsünüzün durumu nasil?
benden önde birini buldum :)))) sanırım benden önce doğumun olacak canım. İlk deneyim aktarımı senden yani umutCanım ben düşün 22.haftaya girdim hala hissedemedim :) göbüş desen benim 16.hafta ile belirginlesmeye başladı, simdisini artık sen düşün
Lider sensin o vakit:))))) ilk duygu aktarımı senden olucak demekki. Tabi uygun bi zaman bulabilirsen.Canım ben düşün 22.haftaya girdim hala hissedemedim :) göbüş desen benim 16.hafta ile belirginlesmeye başladı, simdisini artık sen düşün
Be
benden önde birini buldum :)))) sanırım benden önce doğumun olacak canım. İlk deneyim aktarımı senden yani umut
Lider sensin o vakit:))))) ilk duygu aktarımı senden olucak demekki. Tabi uygun bi zaman bulabilirsen.
ben miniğimi çok nadir hissediyorum. karnım nerdeyse hiç yok. geçen gün otobüste kadının biri benden yer istedi afedersiniz 3 aylık hamileyim bana yer verir misiniz dedi. kalktım verdim. gülmee krizine girdik tabi arkadaşlarla o kadar gebe değilim gibi :)[/QUOTE
Yani canım o da ne hamileymiş öyle, 3.aylik iken yolcudan yer isteyen birkaç ay sonra şoförü yerinden eder
Biz bekliyoruz. Kendi adıma söyleyeyim kesinlikle paylaşmak isterim bu duyguyu.Evet doğru söylüyorsun zaten benim tahmini doğum 3 haziran gözüküyor, o nedenle olası mayıs annesi adayıyım allah bir aksilik vermezse inşallah bende sizlerle paylaşmak isterim
Canım Allah korusun sarılık dışında kuvezde kaldimi devlet karşılıyor bunu hangi hastane olursa olsunKızlar merhaba nasılsınız herkes iyi gibi sanırım biraz sayfaları okudum Allah olmayanlarada iyilik versinbende normale döndüm gibi gibi bir haftadır içimde bir açlık hissi sürekli hep kilolardan bahsedilmiş 6 kilo verdim suan 5. Aya girdim ve acıkmalar başladı daha kilo almadım. Ama karnım cıkmaya başladı herkes ikiz olmasına rağmen birşey yok gibi diyor bir yandan kilo için seviniyorum ama acaba cocuklarım iyi gelişmezmi diye de cok korkuyorum. Bu aralar hastane konusunu kafama cok takmış durumdayım. Herşey iki tane oldugu için vok masraflı doktorun cok iyi ama hastane biraz pahalı doğum da öyle tabiki hadi doğumu atlatırız ama ikizler küçük doğup küvezde kalabiliyor malum küvez de kalırlarsa Allah korusun ama bu fiyat uçacak gibi napsam diye düşünüyorum bu arada bizde son aylr hepsini alamayız idye alışverişe başladık. Şuan H&M magzasındq baya indirim var baya güzel. İnternetten indirmlerde takip edebilirsiniz özellikle e bebek takip edebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?