2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hissediyor gibi olup anlayamamakta çok kötü ya benimde hareketli gibi ama kesin bebiş diyemiyorum
Bende ilk 17. Haftamda hisseder gibi oldum tam emin değilim böyle baloncuk patlar gibi bişeydi. Daha sonra bu şekilde bir iki kere oldu şimdi tık yok daha erken tabi hissetmek için. Sabırsızlıkla bekliyorum tekmeleri

İyi akşamlar bende dünden beri hissediyor gibiyim ama emin değilim. İlk hareketler genelde göbeğin tam neresinde hissediliyor kızlar?

Bunu bende merak ediyorum

Ben en çok en belirgin hissettiğimde göbek deliğinin 4 parmak sağında ve 1 parmak kadar altındaydı

Bundan çok az daha aşağıda olabiliyor bazen.

Günaydın güzel anneler, hamilelik nasıl gidiyor, benim geçen sağ kasigimda bir ağrı olmuştu hatta buraya da yazmıştım, çok şükür geçti onun dışında hamileliğin balayı aylarını yaşamaya devam ediyorum, sizde durumlar nasıl yavaş yavaş hissetmeye basladikmi meleklerini????

Ne güzel.ben de mi balayı yasamaya basladim acaba bu ara hamile degil gibiyim sanki sadece surekli açım.daha hissedemedim ben melegimi buyuk bir heyecanla bekliyorum.Göbüsünüzün durumu nasil?

Ne güzel.ben de mi balayı yasamaya basladim acaba bu ara hamile degil gibiyim sanki sadece surekli açım.daha hissedemedim ben melegimi buyuk bir heyecanla bekliyorum.Göbüsünüzün durumu nasil?
Canım ben düşün 22.haftaya girdim hala hissedemedim :) göbüş desen benim 16.hafta ile belirginlesmeye başladı, simdisini artık sen düşün

Bebegimi hissetmek icin o kadar sabirsizim ki ama tık yok daha.benim gobuşten ziyade yana dogru baya bi genisledim gibime geliyor aynaya bakinca bi tuhaf oluyorum:) insallah fazla zayiyat vermeden saglicakla aliriz bebislerimizi kucagimiza

Be
Canım ben düşün 22.haftaya girdim hala hissedemedim :) göbüş desen benim 16.hafta ile belirginlesmeye başladı, simdisini artık sen düşün
benden önde birini buldum :)))) sanırım benden önce doğumun olacak canım. İlk deneyim aktarımı senden yani umut
Lider sensin o vakit:))))) ilk duygu aktarımı senden olucak demekki. Tabi uygun bi zaman bulabilirsen.

Bazıları göbeklerinin resmini atıyor 16. 17. Haftalarda benim 20.haftam ama okadar bile göbeğim yok
Çıkar heralde yemeklerden sonra gerildiğini hissediyorum inşallah çok çatlamam
Bu arada göbekten ziyada benim göğüsler hala aynı kızlar aynı sütyenleri kullanıyorum.Büyümeleri için tek umudum hamilelikti o da olmicak sanırım

Evet doğru söylüyorsun zaten benim tahmini doğum 3 haziran gözüküyor, o nedenle olası mayıs annesi adayıyım allah bir aksilik vermezse inşallah bende sizlerle paylaşmak isterim

ben miniğimi çok nadir hissediyorum. karnım nerdeyse hiç yok. geçen gün otobüste kadının biri benden yer istedi afedersiniz 3 aylık hamileyim bana yer verir misiniz dedi. kalktım verdim. gülmee krizine girdik tabi arkadaşlarla o kadar gebe değilim gibi :)

canım çok popüler ya yer isteme mevzuu :) demek ki nasıl heyecanlıysa bütün otobus bilsin istiyor. birde istanbulda çok kalabalık otobusler onunda etkisi var tabi. hakkına girmeyelim tabi belki bulantısı baş dönmesi falan vardır diye düşünüp verdim ben

Evet doğru söylüyorsun zaten benim tahmini doğum 3 haziran gözüküyor, o nedenle olası mayıs annesi adayıyım allah bir aksilik vermezse inşallah bende sizlerle paylaşmak isterim
Biz bekliyoruz. Kendi adıma söyleyeyim kesinlikle paylaşmak isterim bu duyguyu.

Canım Allah korusun sarılık dışında kuvezde kaldimi devlet karşılıyor bunu hangi hastane olursa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…