Kızlar merhaba, iyi pazarlar moralim çok bozuldı düz gece. Saat 3-4 gibi bi akıntı hissettim akıyordu , hemen lavaboya gittim çamaşırım sular içinde , turnusol kağıdı ile ıslaklığı kontrol ettim vee Bingo mavi , mor a benzer bi renk anladımm amniyon sıvısı olduğunu, sabah hemen hastaneye gittik , şükür benim doktorum nöbetçiymiş ultrason a aldı bebeğimin kalbi atıyor yavrum, fakat su azalmış . 2,5 cm e inmiş 11 ocak ta gittiğimde 5 cm imiş, normali bu haftalarda 10-15 dedi doktorum. İnşallah birdaha gelmez , 20 sinde cuma günü İzmit'te perinatolog a randevum var, onun öncesinde doktorum gitmeden görüşelim tekrar dedi . Çarşamba günü gideceğim tekrar inşallah düzelir . Yatıyorum öyle kendimi yorduğum kalktığım yok 1 aydır, okula da gitmiyorum raporluyum , sadece haftada 1 doktora gidiyorum neden geliyor? Allahım yardım etsin herkese.
Kızlar merhaba, iyi pazarlar moralim çok bozuldı düz gece. Saat 3-4 gibi bi akıntı hissettim akıyordu , hemen lavaboya gittim çamaşırım sular içinde , turnusol kağıdı ile ıslaklığı kontrol ettim vee Bingo mavi , mor a benzer bi renk anladımm amniyon sıvısı olduğunu, sabah hemen hastaneye gittik , şükür benim doktorum nöbetçiymiş ultrason a aldı bebeğimin kalbi atıyor yavrum, fakat su azalmış . 2,5 cm e inmiş 11 ocak ta gittiğimde 5 cm imiş, normali bu haftalarda 10-15 dedi doktorum. İnşallah birdaha gelmez , 20 sinde cuma günü İzmit'te perinatolog a randevum var, onun öncesinde doktorum gitmeden görüşelim tekrar dedi . Çarşamba günü gideceğim tekrar inşallah düzelir . Yatıyorum öyle kendimi yorduğum kalktığım yok 1 aydır, okula da gitmiyorum raporluyum , sadece haftada 1 doktora gidiyorum neden geliyor? Allahım yardım etsin herkese.
ikea hensvik beşik ..kullananlar memnun kademeli hemde diğerleri gibi çocuk kendini sarkıtıp iiçinden düşmezNasıl bişey ikea beşiği?kac yaşa kadar yatabilir merak ettim.bu arada herseye zam var
Bebek arabalari daha palhaliikea nın beşiğine zam gelmiş ya 299 dan 324 de çıkmış
evet ama ben bebek arabası almıycam evimin yeri kullanmaya uygun değilBebek arabalari daha palhali
norm tabi kuzu son zmanalra dogru daha da çok olcak.Ara ara ağrım oluyor karnımda ve kasıklarımda bazen iğne batması bazen adet sancısı çok uzun sürmüyor ama bazen aşağı doğru baskı şeklinde normal mi acaba
mor lahanayi küçük dograyip 1 bardak sıcak su dokuyoruz kaynar. onu az karistirip mavi şuyu alıp suzuypruorz. o suyu tarımda bardak su yarım. bardak idrr. Pembe olursa kız mor olursa erkek oluyormus deneyen vari acep dedim.ben 16 haftalik.hamileyim daha belli değil cinsiyetO nedir acaba canım bir şey anlamadım
mehraba cnm inşallah br daha olmaz.Rabbim bir daha yasatmaz kucağında gösterir bende izmitliyim.hangi dr gdiyorsun acabaKızlar merhaba, iyi pazarlar moralim çok bozuldı düz gece. Saat 3-4 gibi bi akıntı hissettim akıyordu , hemen lavaboya gittim çamaşırım sular içinde , turnusol kağıdı ile ıslaklığı kontrol ettim vee Bingo mavi , mor a benzer bi renk anladımm amniyon sıvısı olduğunu, sabah hemen hastaneye gittik , şükür benim doktorum nöbetçiymiş ultrason a aldı bebeğimin kalbi atıyor yavrum, fakat su azalmış . 2,5 cm e inmiş 11 ocak ta gittiğimde 5 cm imiş, normali bu haftalarda 10-15 dedi doktorum. İnşallah birdaha gelmez , 20 sinde cuma günü İzmit'te perinatolog a randevum var, onun öncesinde doktorum gitmeden görüşelim tekrar dedi . Çarşamba günü gideceğim tekrar inşallah düzelir . Yatıyorum öyle kendimi yorduğum kalktığım yok 1 aydır, okula da gitmiyorum raporluyum , sadece haftada 1 doktora gidiyorum neden geliyor? Allahım yardım etsin herkese.
cnm bütün krtasiyelerde satiliyorGeçmiş olsun canım yüreğini ferah tut inşallah eski haline gelecektir.
Turnusol kağıdını ilk defa duydum yani sıvı için. Nerden aldın canım bunu. Başımıza gelirse bende anlamak isterim merak ederim
hadi ya canım...
şimdi neden tekrar bu sorun baş gösterdi ya.. randevuna da az kalmış
İnşallah düzelir canım ya çok üzüldüm inşallah en yakın zamanda normale döner
Rabbim evladını sana bağışlasın
Geçmiş olsun canım yüreğini ferah tut inşallah eski haline gelecektir.
Turnusol kağıdını ilk defa duydum yani sıvı için. Nerden aldın canım bunu. Başımıza gelirse bende anlamak isterim merak ederim
mehraba cnm inşallah br daha olmaz.Rabbim bir daha yasatmaz kucağında gösterir bende izmitliyim.hangi dr gdiyorsun acaba
Canim cok cok gecmis olsun. Allah bebegini sana bagislasin insallah..Kızlar merhaba, iyi pazarlar moralim çok bozuldı düz gece. Saat 3-4 gibi bi akıntı hissettim akıyordu , hemen lavaboya gittim çamaşırım sular içinde , turnusol kağıdı ile ıslaklığı kontrol ettim vee Bingo mavi , mor a benzer bi renk anladımm amniyon sıvısı olduğunu, sabah hemen hastaneye gittik , şükür benim doktorum nöbetçiymiş ultrason a aldı bebeğimin kalbi atıyor yavrum, fakat su azalmış . 2,5 cm e inmiş 11 ocak ta gittiğimde 5 cm imiş, normali bu haftalarda 10-15 dedi doktorum. İnşallah birdaha gelmez , 20 sinde cuma günü İzmit'te perinatolog a randevum var, onun öncesinde doktorum gitmeden görüşelim tekrar dedi . Çarşamba günü gideceğim tekrar inşallah düzelir . Yatıyorum öyle kendimi yorduğum kalktığım yok 1 aydır, okula da gitmiyorum raporluyum , sadece haftada 1 doktora gidiyorum neden geliyor? Allahım yardım etsin herkese.
evet cnm ilk kızıma hamile kalana kadar izmite ki bütün drlari gezdim.ismail bey en son beni eray beye yollicakti ole hamile kaldimBilmiyorum , tedirginim sürekli , sağol güzel dileklerin için, inşallah evlatlarımız sağ Salim hayırlısı ile doğar.
Çok teşekkür ederim inşallah.
Kırtasiyelerde satılıyor, bulabilirsin .
İnşallah Can'ım, sağolasın. Ben İzmit'te değilim detaylı ultrason için ve özel durumumdan dolayı perinatog a gözükmek için geleceğim , Eray Çalışkan a randevu aldım Medikal Park . Biliyormusun , tanıyormusun?
Benim özel sağlık sigortamda gebelik teminatım var. muayene ve tetkiklerin hepsini karşılıyor ama sgk ya 90 tl diye biliyorum. Güvencesiz 120 galiba.
Canım ben 22.haftadayim geçen haftalarda bende fark ettim, öncesini bilmiyorum, ama bir inanısa göre o çizgi göbek deligimiz ile birleşince doğum gerceklesiyormusİz çıkanlar varmı başka yaaaa.normalmi bu kadar erken olması.
Antalya canım içindenC
Canım sen nerelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?