Tabi canım ayipsin ben hergün giriyorum işlerim biraz yogun ondan pek yazamiyorum şimdi bizde gaz çok o zaman bebeklerdekimi konuşuruzAminnnnnn. Sorunsuz hali bile zor ötesi. İman gücüyle ayaktayım desem yalan olmaz:)))) bu ara da bebişler doğunca da grup aktif olucak . İyi kötü yazcaz bişeyler. Uyku sersemi saçmalarız artık:))) anlaştık mı hanımlar
Amiiiiiin canın ya Allah sağlıcakla kucağımiza almayi nasip etsin.Evet başta oraya giriyordum ama orası burası gibi sıcak değil az ve öz birbirimizi daha iyi hatırlıyoruz :) bebekler uslu olsada olmasada mecburen tecrübelerimizi paylaşmış oluruz burda umarım o günleri görürüz
Ayy ben normal doğumdan çok korkuyorum ya benim doktorum normal ci nette video falan izledim çok tırstim epidural Sezeryan var aklimdaAyy öyle deyince heyecanlandım :))doğumu nasıl düşünüyorsunuz daha erken tabi ben Allahtan bi mani olmazsa normal istiyorum
Evet yaa Ayy çok güzel cok heycanli ruya gibi ama günler gecmiyo yaaa hala 17 haftadayiz göbek bile yok ortada doğru durustDoğuma gidiyorum ...günleri de gelecek mi ya:)))) uyku sersemi olacağım kesin. Çünkü ufaklık geceleri çoluk faal maşallah. 4 gibi uyanıyoruz kıpır kıpırız bi sağa bir sola ... :) burası bana müthiş bir terapi gibi geliyo. Hiç bir sorunumda yalnız kalmadım . Yalnız değilsen normaldir demek ki düşüncesi süper:)))
Ayy ilahi çok güldüm napcan kız koca memeyi ben 75 dim şimdi 85 oldu kilo mu arttıran onlar resmen bende hiç sevmem kibarçık olsun ne güzel değişelimBazıları göbeklerinin resmini atıyor 16. 17. Haftalarda benim 20.haftam ama okadar bile göbeğim yok
Çıkar heralde yemeklerden sonra gerildiğini hissediyorum inşallah çok çatlamam
Bu arada göbekten ziyada benim göğüsler hala aynı kızlar aynı sütyenleri kullanıyorum.Büyümeleri için tek umudum hamilelikti o da olmicak sanırım
90tl iyiymiş şuan gittim hastaneye 175tl ödüyoruz doğum ücreti de çok pahalı 5750 epidural istersem +1200tl bana çok uçuk geldi fiyat değiştirmeyi düşünüyorum acaba oranın doğum ücretleri ne kadar olmadı orayı da bir araştırayım veya senin bilgin varsa paylasirsan sevinirim
Benimde var izim hemde daha hamileligimin basindan beriİz çıkanlar varmı başka yaaaa.normalmi bu kadar erken olması.
Süresi varmı canım ne kadar kalırsa devlet mi karşılaşıyor yani. Bende öyle duydum ama acillerde de normalde para alınmaması gerekiyor ama alıyorlar. 23 ünde gidicem sorayım bakalım hastaneyeCanım Allah korusun sarılık dışında kuvezde kaldimi devlet karşılıyor bunu hangi hastane olursa olsun
Ayy ilahi çok güldüm napcan kız koca memeyi ben 75 dim şimdi 85 oldu kilo mu arttıran onlar resmen bende hiç sevmem kibarçık olsun ne güzel değişelim
Ayy ben normal doğumdan çok korkuyorum ya benim doktorum normal ci nette video falan izledim çok tırstim epidural Sezeryan var aklimda
Sıkıntısız geçer inşallah canım :)H hazelnut123 canim Çok çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda suyun artar.. bebisini sağ sağlim kucağına alırsın. Havuç suyu çok iyi diyorlardı su arttırma için.
Kızlar benim de yarın randevum var ve bugün tam hamileligin ortasındayım 20. Hafta. Ne kadar abuk geçti zaman. Geriye kalan 20 hafta da bu kadar çabuk mu geçecek acaba..
Canim cok cok gecmis olsun. Allah bebegini sana bagislasin insallah..
evet cnm ilk kızıma hamile kalana kadar izmite ki bütün drlari gezdim.ismail bey en son beni eray beye yollicakti ole hamile kaldimçok. ii anlayisli bir Dr. İzmitın en ii drlari medikalde cnm ztn..Rabbim sorunsuz tamamlatsin hamileligini kucağına versin
H hazelnut123 canim Çok çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda suyun artar.. bebisini sağ sağlim kucağına alırsın. Havuç suyu çok iyi diyorlardı su arttırma için.
Kızlar benim de yarın randevum var ve bugün tam hamileligin ortasındayım 20. Hafta. Ne kadar abuk geçti zaman. Geriye kalan 20 hafta da bu kadar çabuk mu geçecek acaba..
Canim bende bu konuyu.biraz arastirdim da. Kuvezde ucret alinmamasi.gerekli.diye.biliyorum.hep.sure olarak bilmiyorum ama.ozellerde de yenidogan.yogum.bakim.ucreri ayrica.alinmiyo.karsilamak.zorundalar.yani herhangi bi sikinti da.insallah.kuvez e.de.ihtiyac.duymayizSüresi varmı canım ne kadar kalırsa devlet mi karşılaşıyor yani. Bende öyle duydum ama acillerde de normalde para alınmaması gerekiyor ama alıyorlar. 23 ünde gidicem sorayım bakalım hastaneye
Olur olur canım Allahın izniyle bence yedikleri le ilgili hem büyür daha erkenDeğişelim valla benim hala 75
Ben kilo da aldım ama bana mısın demedi süt olur inşallah
Canim bende bu konuyu.biraz arastirdim da. Kuvezde ucret alinmamasi.gerekli.diye.biliyorum.hep.sure olarak bilmiyorum ama.ozellerde de yenidogan.yogum.bakim.ucreri ayrica.alinmiyo.karsilamak.zorundalar.yani herhangi bi sikinti da.insallah.kuvez e.de.ihtiyac.duymayiz
Olur olur canım Allahın izniyle bence yedikleri le ilgili hem büyür daha erken
Aminnnn canim.insallahhhÖzel hastanelerde kuvoz ücreti alınmıyor çalıştım ordan biliyorum ama 6 ay içinde değiştiyse bilmiyorum inşallah kimseye gerek kalmadan sağ salim kavuşuruz bebeklerimize
canim cok uzuldum.cok şükür ki bebis seninle.rabbim sifani versin. inşallah en kisa gunde duzelirsin.Kızlar merhaba, iyi pazarlar moralim çok bozuldı düz gece. Saat 3-4 gibi bi akıntı hissettim akıyordu , hemen lavaboya gittim çamaşırım sular içinde , turnusol kağıdı ile ıslaklığı kontrol ettim vee Bingo mavi , mor a benzer bi renk anladımm amniyon sıvısı olduğunu, sabah hemen hastaneye gittik , şükür benim doktorum nöbetçiymiş ultrason a aldı bebeğimin kalbi atıyor yavrum, fakat su azalmış . 2,5 cm e inmiş 11 ocak ta gittiğimde 5 cm imiş, normali bu haftalarda 10-15 dedi doktorum. İnşallah birdaha gelmez , 20 sinde cuma günü İzmit'te perinatolog a randevum var, onun öncesinde doktorum gitmeden görüşelim tekrar dedi . Çarşamba günü gideceğim tekrar inşallah düzelir . Yatıyorum öyle kendimi yorduğum kalktığım yok 1 aydır, okula da gitmiyorum raporluyum , sadece haftada 1 doktora gidiyorum neden geliyor? Allahım yardım etsin herkese.
Çok üzüldüm canım ya dinlen su tüketimi Bol bol havuç suyu iç İnş herşey yoluna girer gece yordumuki kendiniKızlar merhaba, iyi pazarlar moralim çok bozuldı düz gece. Saat 3-4 gibi bi akıntı hissettim akıyordu , hemen lavaboya gittim çamaşırım sular içinde , turnusol kağıdı ile ıslaklığı kontrol ettim vee Bingo mavi , mor a benzer bi renk anladımm amniyon sıvısı olduğunu, sabah hemen hastaneye gittik , şükür benim doktorum nöbetçiymiş ultrason a aldı bebeğimin kalbi atıyor yavrum, fakat su azalmış . 2,5 cm e inmiş 11 ocak ta gittiğimde 5 cm imiş, normali bu haftalarda 10-15 dedi doktorum. İnşallah birdaha gelmez , 20 sinde cuma günü İzmit'te perinatolog a randevum var, onun öncesinde doktorum gitmeden görüşelim tekrar dedi . Çarşamba günü gideceğim tekrar inşallah düzelir . Yatıyorum öyle kendimi yorduğum kalktığım yok 1 aydır, okula da gitmiyorum raporluyum , sadece haftada 1 doktora gidiyorum neden geliyor? Allahım yardım etsin herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?