2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Tabi canım ayipsin ben hergün giriyorum işlerim biraz yogun ondan pek yazamiyorum şimdi bizde gaz çok o zaman bebeklerdekimi konuşuruz

Amiiiiiin canın ya Allah sağlıcakla kucağımiza almayi nasip etsin.

Evet yaa Ayy çok güzel cok heycanli ruya gibi ama günler gecmiyo yaaa hala 17 haftadayiz göbek bile yok ortada doğru durust

Ayy ilahi çok güldüm napcan kız koca memeyi ben 75 dim şimdi 85 oldu kilo mu arttıran onlar resmen bende hiç sevmem kibarçık olsun ne güzel değişelim

Ocak ayı öncesi eşim sordu. Sgk li sezaryen ücreti 3.250 tl idi. Ben genel anestezi ile yapacağım için diğerini sormadık.

Canım Allah korusun sarılık dışında kuvezde kaldimi devlet karşılıyor bunu hangi hastane olursa olsun
Süresi varmı canım ne kadar kalırsa devlet mi karşılaşıyor yani. Bende öyle duydum ama acillerde de normalde para alınmaması gerekiyor ama alıyorlar. 23 ünde gidicem sorayım bakalım hastaneye

Ayy ilahi çok güldüm napcan kız koca memeyi ben 75 dim şimdi 85 oldu kilo mu arttıran onlar resmen bende hiç sevmem kibarçık olsun ne güzel değişelim

Değişelim valla benim hala 75
Ben kilo da aldım ama bana mısın demedi süt olur inşallah

Ayy ben normal doğumdan çok korkuyorum ya benim doktorum normal ci nette video falan izledim çok tırstim epidural Sezeryan var aklimda

Canım izleme videoları pozitif doğum hikayeleri oku bol bol normal bebek için de senin için de en iyisi yaparsın inşallah kimler kimler yapıyor

H hazelnut123 canim Çok çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda suyun artar.. bebisini sağ sağlim kucağına alırsın. Havuç suyu çok iyi diyorlardı su arttırma için.

Kızlar benim de yarın randevum var ve bugün tam hamileligin ortasındayım 20. Hafta. Ne kadar abuk geçti zaman. Geriye kalan 20 hafta da bu kadar çabuk mu geçecek acaba..

Sıkıntısız geçer inşallah canım :)

Canim cok cok gecmis olsun. Allah bebegini sana bagislasin insallah..

Sağol canım amin , hepimizin bebeğini bağışlasın sağolasın.

Amin inşallah Allah razı olsun.

Amin Can'ım inşallah , evet Havuç suyu içiyorum, Zaman biran önce geçsin ve evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Süresi varmı canım ne kadar kalırsa devlet mi karşılaşıyor yani. Bende öyle duydum ama acillerde de normalde para alınmaması gerekiyor ama alıyorlar. 23 ünde gidicem sorayım bakalım hastaneye
Canim bende bu konuyu.biraz arastirdim da. Kuvezde ucret alinmamasi.gerekli.diye.biliyorum.hep.sure olarak bilmiyorum ama.ozellerde de yenidogan.yogum.bakim.ucreri ayrica.alinmiyo.karsilamak.zorundalar.yani herhangi bi sikinti da.insallah.kuvez e.de.ihtiyac.duymayiz

Özel hastanelerde kuvoz ücreti alınmıyor çalıştım ordan biliyorum ama 6 ay içinde değiştiyse bilmiyorum inşallah kimseye gerek kalmadan sağ salim kavuşuruz bebeklerimize

Olur olur canım Allahın izniyle bence yedikleri le ilgili hem büyür daha erken

İnşallah canım.Bu arada yedikleri derken günlük neler yiyosunuz mesela kahvaltı öğle yemeği akşam yemeği ara öğünler hergün düzenli oluyor mu? Ben bazen aşırı şiş hissediyorum bişey yemesem de öğün atlayabiliyorum ama sonra vicdan yapıyorum bebek beslenemiyor mu acaba diye

canim cok uzuldum.cok şükür ki bebis seninle.rabbim sifani versin. inşallah en kisa gunde duzelirsin.

Çok üzüldüm canım ya dinlen su tüketimi Bol bol havuç suyu iç İnş herşey yoluna girer gece yordumuki kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…