2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Allah yardımcın olsun güzel düşün inşallah bir daha olmaz . Havuç suyunun iyi geldiğini duymuştum.

Allah şifa versin ikinize de cnm. Ayakları dikip yatmakta en azından sıvı kaybını engeller diye dusunuyorum.Bebisinde annesi de güçlü bence. Daha önce atlatmistin yanilmiyorsam. Dua ediyoruz cnm sana. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Kızlar bana dr eşi aşağıda dedi önünüzdeki ay tekrar bakıcaz bakalım toplıycakmı dedi acaba bi skıntı olurmu ki

Yok canım sıkıntı yapma o kadar bi yediğim i bigün yemek gelmiyo içimden zaten ama sabah 2 yumurta peynir mutlaka yiyorum aralarda bol meyve oglen genelde bakliyat aksam ne olursa süt yoğurt yok bende benide o endiselendiriyo ama meyve çok yiyorum yemekten çok meyve yiyorum

canim cok uzuldum.cok şükür ki bebis seninle.rabbim sifani versin. inşallah en kisa gunde duzelirsin.

Çok üzüldüm canım ya dinlen su tüketimi Bol bol havuç suyu iç İnş herşey yoluna girer gece yordumuki kendini

Allah yardımcın olsun güzel düşün inşallah bir daha olmaz . Havuç suyunun iyi geldiğini duymuştum.

Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar, inşallah Allah ın izni ile hepimiz sağlıklı , hayırlı olarak evlatLarımızı kucağımıza alırız. Havuç suyunu içiyorum hergün , bakalım önümüzdeki günler göreceğiz, inşallah güzel haberler alırız. Dualarınız için Allah razı olsun.

Kızlar bana dr eşi aşağıda dedi önünüzdeki ay tekrar bakıcaz bakalım toplıycakmı dedi acaba bi skıntı olurmu ki

Çok yakın arkadaşımın da senin gibi demişti doktor , aramızda 4 hafta var onunla , bu hafta gittiğinde ayrıntılıya da girdi yukarı çıkmıştı, genelde dinlenerek geçirdi bu dönemi, onun bayağı aşağıdaydı hatta , her hafta yukarı çıkıyordu biraz biraz, stres yapma düzelir inşallah .

H hazelnut123 namaz sonralari " Allah'im kendim ve diger tum hamile kullarına hayırlısıyla saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eyle. Rabbim kolay dogum nasip eyle " diye dua ediyorum. Tabi durumu biraz daha hassas olan arkadaşlarımız için rumuzuyla dile getirip dua ediyorum.

Senin için de dua ettim ve inanıyorum ki hepimiz birbirimiz için dua ediyoruz.

Bir sonraki kontrolünde mutlu haberlerini almak ümidiyle, çok geçmiş olsun cnm.

Can'ım benim Allah razı olsun, duan çok güzel inşallah Allah dualarımızı hayırlısı ile kabul eyler, benimde hep dualarımda bütün hamileler, inşallah hepimiz güzel haberler alırız önümüzdeki günlerde

gunaydin kizlar biraz once ruyamda su oynuyodum camasirima islaklik geldi uyandim baya vardı daha onceki hamileligimde son haftada bile hic kacirmamistim enfeksiyon da degilim renksiz kokusuz ama yarim cay bardağı vardi basina boyle bisey gelen var mi insallah suyum gelmemiştir doktora gidiyim mi hemen

Git canım hemen. Nolur nolmaz.

Çok geçmiş olsun canım inşallah su değildir doktora bi görün bence her ihtimale karşı

Kızlar günaydın haftasonu doktora gittim 2 tane amniyotik bant gördü. Bebeğe uzak dedi Doktor. benim korkum bebek buyudukçe bantın da bebeğime yaklaşması. Çok kötüyüm İnternette de hiç iç açıcı şeyler yok. Tadım tuzum kalmadı.

hamilelikte ultrasona girme sayısı 5 olmalıymış bunu önceki gebeliğimde doktorum söylemişti amerikada 5 ten fazla asla sokmazlar dedi

Birbirini düşünen hamişler..Ne güzeliz biz. Allah razı olsun kızlar

Burda başka bi arkadaşında bantı vardı. Bebeğe uzaktı sonra geçti diye hatırlıyorum. Bant uzaksa zararı olmuyormuş diye biliyorum ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…