- 11 Aralık 2015
- 635
- 1.182
- 43
- 33
Allah yardımcın olsun güzel düşün inşallah bir daha olmaz . Havuç suyunun iyi geldiğini duymuştum.Kızlar merhaba, iyi pazarlar moralim çok bozuldı düz gece. Saat 3-4 gibi bi akıntı hissettim akıyordu , hemen lavaboya gittim çamaşırım sular içinde , turnusol kağıdı ile ıslaklığı kontrol ettim vee Bingo mavi , mor a benzer bi renk anladımm amniyon sıvısı olduğunu, sabah hemen hastaneye gittik , şükür benim doktorum nöbetçiymiş ultrason a aldı bebeğimin kalbi atıyor yavrum, fakat su azalmış . 2,5 cm e inmiş 11 ocak ta gittiğimde 5 cm imiş, normali bu haftalarda 10-15 dedi doktorum. İnşallah birdaha gelmez , 20 sinde cuma günü İzmit'te perinatolog a randevum var, onun öncesinde doktorum gitmeden görüşelim tekrar dedi . Çarşamba günü gideceğim tekrar inşallah düzelir . Yatıyorum öyle kendimi yorduğum kalktığım yok 1 aydır, okula da gitmiyorum raporluyum , sadece haftada 1 doktora gidiyorum neden geliyor? Allahım yardım etsin herkese.
Keşke izlemeseydinAyy ben normal doğumdan çok korkuyorum ya benim doktorum normal ci nette video falan izledim çok tırstim epidural Sezeryan var aklimda
Allah şifa versin ikinize de cnm. Ayakları dikip yatmakta en azından sıvı kaybını engeller diye dusunuyorum.Bebisinde annesi de güçlü bence. Daha önce atlatmistin yanilmiyorsam. Dua ediyoruz cnm sana. Güzel haberlerini bekliyoruz.Kızlar merhaba, iyi pazarlar moralim çok bozuldı düz gece. Saat 3-4 gibi bi akıntı hissettim akıyordu , hemen lavaboya gittim çamaşırım sular içinde , turnusol kağıdı ile ıslaklığı kontrol ettim vee Bingo mavi , mor a benzer bi renk anladımm amniyon sıvısı olduğunu, sabah hemen hastaneye gittik , şükür benim doktorum nöbetçiymiş ultrason a aldı bebeğimin kalbi atıyor yavrum, fakat su azalmış . 2,5 cm e inmiş 11 ocak ta gittiğimde 5 cm imiş, normali bu haftalarda 10-15 dedi doktorum. İnşallah birdaha gelmez , 20 sinde cuma günü İzmit'te perinatolog a randevum var, onun öncesinde doktorum gitmeden görüşelim tekrar dedi . Çarşamba günü gideceğim tekrar inşallah düzelir . Yatıyorum öyle kendimi yorduğum kalktığım yok 1 aydır, okula da gitmiyorum raporluyum , sadece haftada 1 doktora gidiyorum neden geliyor? Allahım yardım etsin herkese.
Ocak ayı öncesi eşim sordu. Sgk li sezaryen ücreti 3.250 tl idi. Ben genel anestezi ile yapacağım için diğerini sormadık.
Kızçe diyosun ya. Bizim oralardan sandım:)Antalya canım içinden
Yok canım sıkıntı yapma o kadar bi yediğim i bigün yemek gelmiyo içimden zaten ama sabah 2 yumurta peynir mutlaka yiyorum aralarda bol meyve oglen genelde bakliyat aksam ne olursa süt yoğurt yok bende benide o endiselendiriyo ama meyve çok yiyorum yemekten çok meyve yiyorumİnşallah canım.Bu arada yedikleri derken günlük neler yiyosunuz mesela kahvaltı öğle yemeği akşam yemeği ara öğünler hergün düzenli oluyor mu? Ben bazen aşırı şiş hissediyorum bişey yemesem de öğün atlayabiliyorum ama sonra vicdan yapıyorum bebek beslenemiyor mu acaba diye
Ah kardes ne bileyim benim zor normal doğum yapmam ne kadarKeşke izlemeseydin
canim cok uzuldum.cok şükür ki bebis seninle.rabbim sifani versin. inşallah en kisa gunde duzelirsin.
Çok üzüldüm canım ya dinlen su tüketimi Bol bol havuç suyu iç İnş herşey yoluna girer gece yordumuki kendini
Allah yardımcın olsun güzel düşün inşallah bir daha olmaz . Havuç suyunun iyi geldiğini duymuştum.
Allah şifa versin ikinize de cnm. Ayakları dikip yatmakta en azından sıvı kaybını engeller diye dusunuyorum.Bebisinde annesi de güçlü bence. Daha önce atlatmistin yanilmiyorsam. Dua ediyoruz cnm sana. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Kızlar bana dr eşi aşağıda dedi önünüzdeki ay tekrar bakıcaz bakalım toplıycakmı dedi acaba bi skıntı olurmu ki
H hazelnut123 namaz sonralari " Allah'im kendim ve diger tum hamile kullarına hayırlısıyla saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eyle. Rabbim kolay dogum nasip eyle " diye dua ediyorum. Tabi durumu biraz daha hassas olan arkadaşlarımız için rumuzuyla dile getirip dua ediyorum.
Senin için de dua ettim ve inanıyorum ki hepimiz birbirimiz için dua ediyoruz.
Bir sonraki kontrolünde mutlu haberlerini almak ümidiyle, çok geçmiş olsun cnm.
gunaydin kizlar biraz once ruyamda su oynuyodum camasirima islaklik geldi uyandim baya vardı daha onceki hamileligimde son haftada bile hic kacirmamistim enfeksiyon da degilim renksiz kokusuz ama yarim cay bardağı vardi basina boyle bisey gelen var mi insallah suyum gelmemiştir doktora gidiyim mi hemen
gunaydin kizlar biraz once ruyamda su oynuyodum camasirima islaklik geldi uyandim baya vardı daha onceki hamileligimde son haftada bile hic kacirmamistim enfeksiyon da degilim renksiz kokusuz ama yarim cay bardağı vardi basina boyle bisey gelen var mi insallah suyum gelmemiştir doktora gidiyim mi hemen
hamilelikte ultrasona girme sayısı 5 olmalıymış bunu önceki gebeliğimde doktorum söylemişti amerikada 5 ten fazla asla sokmazlar dediCanım bölgeye gittim de bizde randevular dolu üni ye yolluyoruz dediler. Mecbur oraya gittim. Yasemin'in detaylıyı duymadım hiç yaa. Bi araştırayım olmazsa. Eşim de kızdı zırt bırt girme artık ultrasona diye. İki haftada bi girmiş oldum şimdi iki hafta sonra Feyza hocaya randevum var. Kafam karıştı iyice.
H hazelnut123 namaz sonralari " Allah'im kendim ve diger tum hamile kullarına hayırlısıyla saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eyle. Rabbim kolay dogum nasip eyle " diye dua ediyorum. Tabi durumu biraz daha hassas olan arkadaşlarımız için rumuzuyla dile getirip dua ediyorum.
Senin için de dua ettim ve inanıyorum ki hepimiz birbirimiz için dua ediyoruz.
Bir sonraki kontrolünde mutlu haberlerini almak ümidiyle, çok geçmiş olsun cnm.
Can'ım benim Allah razı olsun, duan çok güzel inşallah Allah dualarımızı hayırlısı ile kabul eyler, benimde hep dualarımda bütün hamileler, inşallah hepimiz güzel haberler alırız önümüzdeki günlerde
Burda başka bi arkadaşında bantı vardı. Bebeğe uzaktı sonra geçti diye hatırlıyorum. Bant uzaksa zararı olmuyormuş diye biliyorum ben..Kızlar günaydın haftasonu doktora gittim 2 tane amniyotik bant gördü. Bebeğe uzak dedi Doktor. benim korkum bebek buyudukçe bantın da bebeğime yaklaşması. Çok kötüyüm İnternette de hiç iç açıcı şeyler yok. Tadım tuzum kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?