2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
İnşallah geçer benimkide

H hazelnut123 çok geçmiş olsun. inşallah bir daha yaşamazsın aynı sorunu ve sağlıkla alırsın kucağına bebişini.

Günaydın kızlar nasılsınız benim bulantılarım hala sürüyor aslında kilo almıyorum diye çok seviniyorum ancak bebeğin beslenmesi konusunda çok endişeliyim :S

Canım ben 22.haftadayim geçen haftalarda bende fark ettim, öncesini bilmiyorum, ama bir inanısa göre o çizgi göbek deligimiz ile birleşince doğum gerceklesiyormus

O inanış a göre doğurmuş olmam lazım :) benımde var o çizgiden aslında esmer annelerde daha belirgin olurmus ama ben beyaz tenli olmama rağmen baya belli ve göbek deliğimden yukarıya göğüslerime kadar devam ediyo. Normalde olan birşeymiş.

bence de bi doktora görün en azından için rahatlar. inşallah su değildir belki başka bir enfeksiyon vardır. benim ilk hamileliğimde bi kere çamaşırım bayağı ıslanmıstı.doktora gittim turnusol testi ile baktılar su değildi ama vajinal mantar varmıs ondan kaynaklı dedi doktor.

merhaba canım bende ikiz bekliyorum, bende senin gibiyim, doktorumuz çok iyi ama çok pahalı, tabi birde küvez olayı var onuda araştırdık çok uçuk rakamlar söylediler ne yapacağımızı bilmiyoruz, sen istanbuldamısın hangi doktora gidiyorsun, ben bugün sabah tartıldım bugün itibatiyle 8 kilo almışım, senin çok iyi, göbişim 14.haftadan beri çıktı, şu aralar çok hızlı büyüyor, görenler 6-7 aylık mı diyor, biraz gözüm koktu :), sağlıkla gelsinlerde kiloyu veririz inşallah, kıyafet olarak daha hiçbirşey almadım, ama bakıyorum,

canim su an hicbi sikayetim.yok kendi doktorum yarin varmis bugün gitsem hem beklicm hem de ustunkoru bakip geciyolar insallah su degildir

Ah kardes ne bileyim benim zor normal doğum yapmam ne kadar @mcrhelena arkadasimin dedigi gibu pozitif hikayede okusam zor artik

Korkmaaaaa... Bide şöyle düşün yarım saat 1 saat o acıyı cekıyosun ama sonra hemen bebeğini kucağına kendın alıp emzırıyosun kalkıyosun yuuruyosun hemen iyileşiyosun. Benim arkadasım gecen carsamba sezeryan ile doğum yaptı, cocuk emmek istiyo ama kendısı doğrulup kucagına alamıyo annesi tutuyodu göğsüne. Valla bence tam bir ızdırap, en güzel günlerinde acı cekıyor insan sezeryanlı olunca.. İnşallah hepimiz kolaycacık normal doğumlar yaparız :) Sonra hooopp hemen evimize gider bebişlerimize acısız acısız kendımız bakarız :)

Günaydın kızlar nasılsınız benim bulantılarım hala sürüyor aslında kilo almıyorum diye çok seviniyorum ancak bebeğin beslenmesi konusunda çok endişeliyim :S

Günaydın.. Yemek yiyemiyomusun hiç peki? Bebek sende olan vitaminleri alır beslenir ama sen takviye edemediğin için senın vitaminlerin iyice düşer. Kilosu falan nasılmıs doktorun bişey dedimi? Besleniyodur yaaa hemen telaşa kapılma.

Bende yazAyim dedim ikiz gebisler toplanmis olsunbir sey sorcM size kizlar.bebisler sagli sollu yer degistiriyor mudur.bir de erkek bebisin mi kiz bebisin mi gelisimi onden gidiyo sizin

Ayy canım ne güzel konuşuyon şiir gibi bana aksiyon film seneryosu gibi geliyor 20 saat sancı falan senin adına sevindim ben korktum bi kere

Geçen hafta kontrole gitmiştim kilosu 172 gr dı doktor bata göre 6 gün öndesiniz kilo ve boy olarak demişti. Günde belki bir öğün yemeği güzel tam yiyorum.

Ayy canım ne güzel konuşuyon şiir gibi bana aksiyon film seneryosu gibi geliyor 20 saat sancı falan senin adına sevindim ben korktum bi kere
valla bence sezeryandan kork benim ilk doğumum sezeryandı şimdi ssvd yapan bir doktor arayışındayım. Epidural oldum bebeği hemen gösterdiler ama sonrası 10 gün tamamıyla kötüydü.Normal doğum sancısız ağrısız olabilir egzersizleri var bi araştır istersen.

Yok canım korkma bebek snden götürüyo bizde ne varsa besleniyo ilerde kendin sıkıntı çekme düşen değerlerini toparlamak zor yaşlılıkta kemik erimesi var bebek senin kalsiyumunu tüketiyor benimde öyle yiyemiyorum sadece sabah var tam sağlam öğün süt yoğurt yok meyve ye bol bol kiwi muz Allah büyük İnşaallah sağlıklı olurlar

Bende yazAyim dedim ikiz gebisler toplanmis olsunbir sey sorcM size kizlar.bebisler sagli sollu yer degistiriyor mudur.bir de erkek bebisin mi kiz bebisin mi gelisimi onden gidiyo sizin
canım ben en son 17+3 de gittim, erkek daha uzun ve daha kilolu kız bebeğe göre, kız 180 gr erkek 205 gr dı, biri solda diğeri sağda, sol taraftakinin hareketlerini daha çok hissediyorum, yer değiştiriyorlarmı benimde merak ettiğim bir soru, 24 ocakta detaylı ultrason için randevum var o zman doktoruma soracağım, seninkiler nasıl

Kötü düşünme canım amniyotık bant kaybolabiliyor hem seninki bebeğe uzakmış inşallah bişey olmayacak Allah yardımcın olsun bol bol dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…