İnşallah geçer benimkideBirbirini düşünen hamişler..Ne güzeliz biz. Allah razı olsun kızlar
Burda başka bi arkadaşında bantı vardı. Bebeğe uzaktı sonra geçti diye hatırlıyorum. Bant uzaksa zararı olmuyormuş diye biliyorum ben..
Maşallah biz 50 kere giriyoruz :)hamilelikte ultrasona girme sayısı 5 olmalıymış bunu önceki gebeliğimde doktorum söylemişti amerikada 5 ten fazla asla sokmazlar dedi
Canım ben 22.haftadayim geçen haftalarda bende fark ettim, öncesini bilmiyorum, ama bir inanısa göre o çizgi göbek deligimiz ile birleşince doğum gerceklesiyormus
gunaydin kizlar biraz once ruyamda su oynuyodum camasirima islaklik geldi uyandim baya vardı daha onceki hamileligimde son haftada bile hic kacirmamistim enfeksiyon da degilim renksiz kokusuz ama yarim cay bardağı vardi basina boyle bisey gelen var mi insallah suyum gelmemiştir doktora gidiyim mi hemen
amniyon sıvısının bulunduğu kesede nedeni tam bilinmeyen duvardan duvara lanet bir bant oluşuyor. Bebeğin bu banta dolanma ihtimali bulunuyor. Çok kötü sonuçlar doğurabiliyor.Bu amniyotik bant neyin nesi?
merhaba canım bende ikiz bekliyorum, bende senin gibiyim, doktorumuz çok iyi ama çok pahalı, tabi birde küvez olayı var onuda araştırdık çok uçuk rakamlar söylediler ne yapacağımızı bilmiyoruz, sen istanbuldamısın hangi doktora gidiyorsun, ben bugün sabah tartıldım bugün itibatiyle 8 kilo almışım, senin çok iyi, göbişim 14.haftadan beri çıktı, şu aralar çok hızlı büyüyor, görenler 6-7 aylık mı diyor, biraz gözüm koktu :), sağlıkla gelsinlerde kiloyu veririz inşallah, kıyafet olarak daha hiçbirşey almadım, ama bakıyorum,Kızlar merhaba nasılsınız herkes iyi gibi sanırım biraz sayfaları okudum Allah olmayanlarada iyilik versinbende normale döndüm gibi gibi bir haftadır içimde bir açlık hissi sürekli hep kilolardan bahsedilmiş 6 kilo verdim suan 5. Aya girdim ve acıkmalar başladı daha kilo almadım. Ama karnım cıkmaya başladı herkes ikiz olmasına rağmen birşey yok gibi diyor bir yandan kilo için seviniyorum ama acaba cocuklarım iyi gelişmezmi diye de cok korkuyorum. Bu aralar hastane konusunu kafama cok takmış durumdayım. Herşey iki tane oldugu için vok masraflı doktorun cok iyi ama hastane biraz pahalı doğum da öyle tabiki hadi doğumu atlatırız ama ikizler küçük doğup küvezde kalabiliyor malum küvez de kalırlarsa Allah korusun ama bu fiyat uçacak gibi napsam diye düşünüyorum bu arada bizde son aylr hepsini alamayız idye alışverişe başladık. Şuan H&M magzasındq baya indirim var baya güzel. İnternetten indirmlerde takip edebilirsiniz özellikle e bebek takip edebilirsiniz
canim su an hicbi sikayetim.yok kendi doktorum yarin varmis bugün gitsem hem beklicm hem de ustunkoru bakip geciyolar insallah su degildirbence de bi doktora görün en azından için rahatlar. inşallah su değildir belki başka bir enfeksiyon vardır. benim ilk hamileliğimde bi kere çamaşırım bayağı ıslanmıstı.doktora gittim turnusol testi ile baktılar su değildi ama vajinal mantar varmıs ondan kaynaklı dedi doktor.
Ah kardes ne bileyim benim zor normal doğum yapmam ne kadar @mcrhelena arkadasimin dedigi gibu pozitif hikayede okusam zor artik
Günaydın kızlar nasılsınız benim bulantılarım hala sürüyor aslında kilo almıyorum diye çok seviniyorum ancak bebeğin beslenmesi konusunda çok endişeliyim :S
Bende yazAyim dedim ikiz gebisler toplanmis olsunmerhaba canım bende ikiz bekliyorum, bende senin gibiyim, doktorumuz çok iyi ama çok pahalı, tabi birde küvez olayı var onuda araştırdık çok uçuk rakamlar söylediler ne yapacağımızı bilmiyoruz, sen istanbuldamısın hangi doktora gidiyorsun, ben bugün sabah tartıldım bugün itibatiyle 8 kilo almışım, senin çok iyi, göbişim 14.haftadan beri çıktı, şu aralar çok hızlı büyüyor, görenler 6-7 aylık mı diyor, biraz gözüm koktu :), sağlıkla gelsinlerde kiloyu veririz inşallah, kıyafet olarak daha hiçbirşey almadım, ama bakıyorum,
Ayy canım ne güzel konuşuyon şiir gibi bana aksiyon film seneryosu gibi geliyor 20 saat sancı falan senin adına sevindim ben korktum bi kereKorkmaaaaa... Bide şöyle düşün yarım saat 1 saat o acıyı cekıyosun ama sonra hemen bebeğini kucağına kendın alıp emzırıyosun kalkıyosun yuuruyosun hemen iyileşiyosun. Benim arkadasım gecen carsamba sezeryan ile doğum yaptı, cocuk emmek istiyo ama kendısı doğrulup kucagına alamıyo annesi tutuyodu göğsüne. Valla bence tam bir ızdırap, en güzel günlerinde acı cekıyor insan sezeryanlı olunca.. İnşallah hepimiz kolaycacık normal doğumlar yaparız :) Sonra hooopp hemen evimize gider bebişlerimize acısız acısız kendımız bakarız :)
Geçen hafta kontrole gitmiştim kilosu 172 gr dı doktor bata göre 6 gün öndesiniz kilo ve boy olarak demişti. Günde belki bir öğün yemeği güzel tam yiyorum.Günaydın.. Yemek yiyemiyomusun hiç peki? Bebek sende olan vitaminleri alır beslenir ama sen takviye edemediğin için senın vitaminlerin iyice düşer. Kilosu falan nasılmıs doktorun bişey dedimi? Besleniyodur yaaa hemen telaşa kapılma.
valla bence sezeryandan kork benim ilk doğumum sezeryandı şimdi ssvd yapan bir doktor arayışındayım. Epidural oldum bebeği hemen gösterdiler ama sonrası 10 gün tamamıyla kötüydü.Normal doğum sancısız ağrısız olabilir egzersizleri var bi araştır istersen.Ayy canım ne güzel konuşuyon şiir gibi bana aksiyon film seneryosu gibi geliyor 20 saat sancı falan senin adına sevindim ben korktum bi kere
Yok canım korkma bebek snden götürüyo bizde ne varsa besleniyo ilerde kendin sıkıntı çekme düşen değerlerini toparlamak zor yaşlılıkta kemik erimesi var bebek senin kalsiyumunu tüketiyor benimde öyle yiyemiyorum sadece sabah var tam sağlam öğün süt yoğurt yok meyve ye bol bol kiwi muz Allah büyük İnşaallah sağlıklı olurlarGünaydın kızlar nasılsınız benim bulantılarım hala sürüyor aslında kilo almıyorum diye çok seviniyorum ancak bebeğin beslenmesi konusunda çok endişeliyim :S
canım ben en son 17+3 de gittim, erkek daha uzun ve daha kilolu kız bebeğe göre, kız 180 gr erkek 205 gr dı, biri solda diğeri sağda, sol taraftakinin hareketlerini daha çok hissediyorum, yer değiştiriyorlarmı benimde merak ettiğim bir soru, 24 ocakta detaylı ultrason için randevum var o zman doktoruma soracağım, seninkiler nasılBende yazAyim dedim ikiz gebisler toplanmis olsunbir sey sorcM size kizlar.bebisler sagli sollu yer degistiriyor mudur.bir de erkek bebisin mi kiz bebisin mi gelisimi onden gidiyo sizin
Kızlar günaydın haftasonu doktora gittim 2 tane amniyotik bant gördü. Bebeğe uzak dedi Doktor. benim korkum bebek buyudukçe bantın da bebeğime yaklaşması. Çok kötüyüm İnternette de hiç iç açıcı şeyler yok. Tadım tuzum kalmadı.
Amin canım inşallah birşey olmaz teşekkür ederim.Kötü düşünme canım amniyotık bant kaybolabiliyor hem seninki bebeğe uzakmış inşallah bişey olmayacak Allah yardımcın olsun bol bol dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?