- 19 Şubat 2015
- 2.266
- 1.436
- 83
- 37
Canim bende 19+4 de gittim detayli usg icin.devlette yaptirdim.acikcasi hangi taraftaki kiz erkek anlayamadim.ama rapor kağıdımda alt sag daki. Ve ust sol daki diye bilgiler ayri ayri yaziyo.soldaki birazcik daha buyuk.ve bende sagdakinin hareketlerini daha cok hissediyorumcanım ben en son 17+3 de gittim, erkek daha uzun ve daha kilolu kız bebeğe göre, kız 180 gr erkek 205 gr dı, biri solda diğeri sağda, sol taraftakinin hareketlerini daha çok hissediyorum, yer değiştiriyorlarmı benimde merak ettiğim bir soru, 24 ocakta detaylı ultrason için randevum var o zman doktoruma soracağım, seninkiler nasıl
Aaaa bak simdi okudum rapir kagidimi canim buyuk ihtimal hareketleri bununla.ilgilicanım ben en son 17+3 de gittim, erkek daha uzun ve daha kilolu kız bebeğe göre, kız 180 gr erkek 205 gr dı, biri solda diğeri sağda, sol taraftakinin hareketlerini daha çok hissediyorum, yer değiştiriyorlarmı benimde merak ettiğim bir soru, 24 ocakta detaylı ultrason için randevum var o zman doktoruma soracağım, seninkiler nasıl
Rabbim korusun bebislerimizi cnm.kotu dusunme insallah sikinti olmayacak canim Allah in izni ileAmin canım inşallah birşey olmaz teşekkür ederim.
Sorma canım sorma.Uzaktan tanıdıklar aa ne çabuk geçti 18 haftalık olmuş diyorlar.Bir de bana sorun diyorum sanki ben 1 yıldır hamileyim:) ilk 15 haftayı hele hiç düşünmek istemiyorum:) olsun artık minnoşlar için katlanacaz ama anne olmak cidden hiç kolay değilmiş ve hamilelik de filmlerdeki gibi geçmiyormuş onu anladım:)
bende son bi ayda 3 kilo almışım dr um çok kızdı ayda sadece 900gr almam gerekiyormuşne güzel,gözünüz aydın
gerçekten bende sizler iyi haberlerle geldikçe ferahlıyorum,kendim gitmiş kadar oluyorum.
ben son kontrolümden sonra 3 kilo aldım,inşallah benimki kısıtlama yapmaz. Öyle hamur işine tatlıya çok düşkünlüğüm yok ama kısıtlama gelirse yiyesim gelir benim.
bir de muzu kilo yaptığı için mi kesti başka sebebi mi var acaba?
canım çok saol ya bende öyle düşünüyorum acaba bir tanesi arkadamı ondan mı hareketlerini az hissediyorum diyeAaaa bak simdi okudum rapir kagidimi canim buyuk ihtimal hareketleri bununla.ilgili1. Fetus plesantasi on duvar yerlesimli.alt sag da olan yani.2. Fetus plesantasi arka duvar yerlesimli.ust sol da olan yani. O yuzden on duvar yerlesimli bebek yani sag altta olani ben daha cok hissediyirum hareketlerini. Boyle yorum.yaptim.hareket hissetmemiz icin.dogrudur sanirim
Dua edeceğim canım, Rabbim evladını sana bağışlasın inşallah. Kimseyi evladıyla, sağlığıyla sınamasın AMİN.Kızlar merhaba, iyi pazarlar moralim çok bozuldı düz gece. Saat 3-4 gibi bi akıntı hissettim akıyordu , hemen lavaboya gittim çamaşırım sular içinde , turnusol kağıdı ile ıslaklığı kontrol ettim vee Bingo mavi , mor a benzer bi renk anladımm amniyon sıvısı olduğunu, sabah hemen hastaneye gittik , şükür benim doktorum nöbetçiymiş ultrason a aldı bebeğimin kalbi atıyor yavrum, fakat su azalmış . 2,5 cm e inmiş 11 ocak ta gittiğimde 5 cm imiş, normali bu haftalarda 10-15 dedi doktorum. İnşallah birdaha gelmez , 20 sinde cuma günü İzmit'te perinatolog a randevum var, onun öncesinde doktorum gitmeden görüşelim tekrar dedi . Çarşamba günü gideceğim tekrar inşallah düzelir . Yatıyorum öyle kendimi yorduğum kalktığım yok 1 aydır, okula da gitmiyorum raporluyum , sadece haftada 1 doktora gidiyorum neden geliyor? Allahım yardım etsin herkese.
Allah korusun bebişlerimizi. hergün yeni birşey öğreniyorum.amniyon sıvısının bulunduğu kesede nedeni tam bilinmeyen duvardan duvara lanet bir bant oluşuyor. Bebeğin bu banta dolanma ihtimali bulunuyor. Çok kötü sonuçlar doğurabiliyor.
okurken kendimi gördümsuana kadar hala hamileyim oley diyemedim bu tosbalar canımızı okudu ama canları sağolsun inşallah sağlıklıca kucağımıza alırız :)
nasıl heves ettiyse bisiklete :)) ne güzel hediye biraz beklemesi gerekecek elbetmavimli çok tatlı güzel günlerde giysin inşallah:) benim eşimde çocuğumuza ilk hediye bisiklet almış kızlarr çıldırmamak elde değil bide 'ama heves ettim diyo' :)
Aaaa bak simdi okudum rapir kagidimi canim buyuk ihtimal hareketleri bununla.ilgili1. Fetus plesantasi on duvar yerlesimli.alt sag da olan yani.2. Fetus plesantasi arka duvar yerlesimli.ust sol da olan yani. O yuzden on duvar yerlesimli bebek yani sag altta olani ben daha cok hissediyirum hareketlerini. Boyle yorum.yaptim.hareket hissetmemiz icin.dogrudur sanirim
bend
bende son bi ayda 3 kilo almışım dr um çok kızdı ayda sadece 900gr almam gerekiyormuş( ben onu bi oturuşta alıyorum halbuki ( dikkat et dedi kocamda dr dan yana olunca çok moralim bozuldu sana da dikkaaat çanları çalabilir (
benim de göbek möbek ortada bişi yok nerdeyse 4 ay olduk işte ben sölemesem kimse hamile olduğumu anlamıyor :) bazen öle bişi ki ben bile unutuyorum ne ağrı mide bulantısı şişlik bilmem ne :) sadece çabuk acıkma var meyve yemekten içim dışım meyve oldu, bir yumurta yiyemiyorum doğru düzgün kokusundan etkileniyorum
Hayırlı olsun bebişini sağlıkla kucağına al inşallah. Bende 18.haftamdayım henüz aşıyla ilgili sağlık ocağı bilgilendirme yapmadı. kaçıncı haftada yapılıyor acaba?Merhaba kızlar, Cumartesi kontrole gittik bebeğimizin cinsiyeti kız olarak kesinleşti
Bacak ağrıları için mg eksikliği dedi, toz verdi. Afp testi için kan verdik inşallah sonucumuz güzel çıkacak.
Aile hekimine perşembe gidip kayıt yaptıracağız, tetanoz aşısını da o gün yapacağını söyledi hemşire. 17. haftada olmuş olacağım, çok erken geldi bana normalinde 20. hafta diye biliyorum.
çok tatlılar güle güle sağlıkla giydir.Hayırlı haftalar kızlar...biz daha bebişime bişey alamadık derken halası tulum almış bir tane.. sonra biryerden çorap alırken tezgahtar 4 e tamamlayın şu fiyat olsun dedi bi tane de çorap aldık yine halasıyla..seçim onun,cinsiyet daha belli değil ama erkeğe de giydiririm ki ben bunu ne olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?