2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canim bende 19+4 de gittim detayli usg icin.devlette yaptirdim.acikcasi hangi taraftaki kiz erkek anlayamadim.ama rapor kağıdımda alt sag daki. Ve ust sol daki diye bilgiler ayri ayri yaziyo.soldaki birazcik daha buyuk.ve bende sagdakinin hareketlerini daha cok hissediyorumbiraz karisik oldu sanirim ama bu sekilde cnm.diger randevum 30 ocak da nasipse..

Aaaa bak simdi okudum rapir kagidimi canim buyuk ihtimal hareketleri bununla.ilgili1. Fetus plesantasi on duvar yerlesimli.alt sag da olan yani.2. Fetus plesantasi arka duvar yerlesimli.ust sol da olan yani. O yuzden on duvar yerlesimli bebek yani sag altta olani ben daha cok hissediyirum hareketlerini. Boyle yorum.yaptim.hareket hissetmemiz icin.dogrudur sanirim

okurken kendimi gördüm suana kadar hala hamileyim oley diyemedim bu tosbalar canımızı okudu ama canları sağolsun inşallah sağlıklıca kucağımıza alırız :)

Kızlar merhaba,
Doktordan geldim çok şükür herşey yolunda 358 gr olmuş kızım. Pır pır hareket ediyodu bi güzel poz yakalayamadı doktor olsun dedim bu sefer de almayalım foto. İyi olsun yeterki.
23 ünde de izmit medical parka de eray çalışkan'a sıra aldık detaylı için. 350 liraymış fiyatı da.inşallah orda da güzel haberler alırız.

bend
bende son bi ayda 3 kilo almışım dr um çok kızdı ayda sadece 900gr almam gerekiyormuş( ben onu bi oturuşta alıyorum halbuki( dikkat et dedi kocamda dr dan yana olunca çok moralim bozuldu sana da dikkaaat çanları çalabilir(

canım çok saol ya bende öyle düşünüyorum acaba bir tanesi arkadamı ondan mı hareketlerini az hissediyorum diye

Dua edeceğim canım, Rabbim evladını sana bağışlasın inşallah. Kimseyi evladıyla, sağlığıyla sınamasın AMİN.

amniyon sıvısının bulunduğu kesede nedeni tam bilinmeyen duvardan duvara lanet bir bant oluşuyor. Bebeğin bu banta dolanma ihtimali bulunuyor. Çok kötü sonuçlar doğurabiliyor.
Allah korusun bebişlerimizi. hergün yeni birşey öğreniyorum.

benim de göbek möbek ortada bişi yok nerdeyse 4 ay olduk işte ben sölemesem kimse hamile olduğumu anlamıyor :) bazen öle bişi ki ben bile unutuyorum ne ağrı mide bulantısı şişlik bilmem ne :) sadece çabuk acıkma var meyve yemekten içim dışım meyve oldu, bir yumurta yiyemiyorum doğru düzgün kokusundan etkileniyorum

okurken kendimi gördüm suana kadar hala hamileyim oley diyemedim bu tosbalar canımızı okudu ama canları sağolsun inşallah sağlıklıca kucağımıza alırız :)

Amin canım inşallah.Olmadığı zamanları düşünüyorum her ay hüsranla yaptığım testleri.O yüzden çok şikayet etmemeye çalışıyorum ama bu zor olduğu gerçeğini değiştirmiyor tabi

aslında plesenta ön duvarda olan bebek daha zor hissedilir. çünkü tekmeleri her vuruşta plesentaya gelir. benim ilkide ikincisi de öyle ondan biliyorum. ama senin sağdaki bebek soldakine göre daha güçlü galiba annesi

Bu hafta ben de çok açlık hissediyorum. Sürekli açım sanki. Çok canım sıkılıyor bu duruma.kalorili şeyler yerine hafif yiyeceklerle geçiştirmeye çalışıyorum ama olmuyor. Yine açım yine açım.

Göbek olmamasıda güzel bişey, iç karnın geniş demekki, bu tür kişilerde çatlaklarda az oluyormus, nekadar doğru bilmiyorum.

Merhaba kızlar, Cumartesi kontrole gittik bebeğimizin cinsiyeti kız olarak kesinleşti
Bacak ağrıları için mg eksikliği dedi, toz verdi. Afp testi için kan verdik inşallah sonucumuz güzel çıkacak.
Aile hekimine perşembe gidip kayıt yaptıracağız, tetanoz aşısını da o gün yapacağını söyledi hemşire. 17. haftada olmuş olacağım, çok erken geldi bana normalinde 20. hafta diye biliyorum.

Hayırlı haftalar kızlar...biz daha bebişime bişey alamadık derken halası tulum almış bir tane.. sonra biryerden çorap alırken tezgahtar 4 e tamamlayın şu fiyat olsun dedi bi tane de çorap aldık yine halasıyla..seçim onun,cinsiyet daha belli değil ama erkeğe de giydiririm ki ben bunu ne olacak...

Eklentiler

• IMG_6422.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG_6423.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 80
Hayırlı olsun bebişini sağlıkla kucağına al inşallah. Bende 18.haftamdayım henüz aşıyla ilgili sağlık ocağı bilgilendirme yapmadı. kaçıncı haftada yapılıyor acaba?

çok tatlılar güle güle sağlıkla giydir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…