- 11 Aralık 2015
- 635
- 1.182
- 43
- 33
Aynı ben artık karnımın şişmesini istiyorum yaa hamile moduna gireyim ahh uhh belimi tutayım orda burda yer versinler istiyorum çok mu kötüyüm hiç hamile gibi değilim dediğin gibi ağrı sızı şikayetimde yokbenim de göbek möbek ortada bişi yok nerdeyse 4 ay olduk işte ben sölemesem kimse hamile olduğumu anlamıyor :) bazen öle bişi ki ben bile unutuyorum ne ağrı mide bulantısı şişlik bilmem ne :) sadece çabuk acıkma var meyve yemekten içim dışım meyve oldu, bir yumurta yiyemiyorum doğru düzgün kokusundan etkileniyorum
Neden oluştuğu belli mi yoksa kendi kendine de olabiliyor muamniyon sıvısının bulunduğu kesede nedeni tam bilinmeyen duvardan duvara lanet bir bant oluşuyor. Bebeğin bu banta dolanma ihtimali bulunuyor. Çok kötü sonuçlar doğurabiliyor.
Erkek canım
Aynı ben artık karnımın şişmesini istiyorum yaa hamile moduna gireyim ahh uhh belimi tutayım orda burda yer versinler istiyorum çok mu kötüyüm hiç hamile gibi değilim dediğin gibi ağrı sızı şikayetimde yok
Nursecm.......................Erkek .............isim
M123S..........................Erkek..............isim
Mcrhelena....................Erkek..................isim
Efefsunkar....................Erkek..................isim
Canhayat80..................Kız.......................ALYA
Momocan.....................Kız..................isim
Senkoyadimi.................Kız.............isim
Arsinli...........................Kız.................DİLARA
Lucccck........................Kız..................isim
kızlar cinsiyeti söyleyin ekleyeyim listeye, isim netleştiyse onuda yazayım :)
Eylül ayında hamile kalanlar gelisimimizi birlikte takip edelim.
Benim kızımda 17+6 idi çarşamba günü 220 gr benimki daha mı obur oluyo bu durumda acaba:))
Hayırlı olsun bebişini sağlıkla kucağına al inşallah. Bende 18.haftamdayım henüz aşıyla ilgili sağlık ocağı bilgilendirme yapmadı. kaçıncı haftada yapılıyor acaba?
neden oluştuğunu doktora sordum bilemiyoruz dediNeden oluştuğu belli mi yoksa kendi kendine de olabiliyor mu
Çok güzeller. Erkek de giyer tabii ne var sanki. Ben büyük kızımın kıyafetlerinden giydirdim oğluma çok bariz kız kıyafeti olanlar dışında tabii. Sağlıkla gelsin sağlıkla giysin inşallah.Hayırlı haftalar kızlar...biz daha bebişime bişey alamadık derken halası tulum almış bir tane.. sonra biryerden çorap alırken tezgahtar 4 e tamamlayın şu fiyat olsun dedi bi tane de çorap aldık yine halasıyla..seçim onun,cinsiyet daha belli değil ama erkeğe de giydiririm ki ben bunu ne olacak...
Normalde doktorumun bana verdiği tarih 20. haftaya denk geliyordu ama sağlık ocağı 17. haftada yapalım olur diyor. Forumda 17. haftada yaptıran arkadaşlar vardı diye hatırlıyorum. Dr. a yazdım geri dönüş bekliyorum. Ona göre hareket ederim.[/Q
inşallah güzel geçerKızlar bugün ayrıntılı ultrason randevusm var saat 14de inşallah oğlum sağlıklıdır .
Hepimize 41 kere MaşaallahMaşallah de canım ne güzel işte karnın da iki hafta içinde şişer merak etme ondan sonra eğilip çorap giymek ayakkabı bağlamak işkence olur
Kalbini ferah tut sen sıkıntıya girersen bebeğinde hisseder. inşallah güzel haberler alırsın detaylıda .Kızlar kontrolden geldim moralim bozuk ne dusunecegimi bilmiyorum. Her ultrasonumultrasonum çok güzel geçmişti sağlıklı ve hareketli derdi doktor hep. Bu ultrasonun yaklaşık 15 dk sürdü. Doktorum eşimi de cagirdi ben bisey denememe rağmen bu arada devlete gdiiyorum. Kızımın kalbinde parlaklık varmış. Ekojenik focus deniyor. Çok inceledi. Down sendromlu olma riski olabiliyor ama başka verilerle de desteklenirse dedi. O kadar çok inceledi ki ı inceledikçe kafam patlayacak gibi oldu. Herşey allahtan. Ben yavrumu çok seviyorum her şekild e. Ama bu parlaklık da neyin nesi karşılaşan duyan var mi nolur biri bisey desin iki hafta sonra icin ayrıntılı usg ye gun verdi. Ama içim daralıyor. Nasıl dayanicam 2 hafta bilmiyorum.
Hepimize 41 kere Maşaallahama birazda naz yapalııııııım Senin göbüşün çıktımı ne kadar oldu 21 haftada
Anladım canım teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?