2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Aynı ben artık karnımın şişmesini istiyorum yaa hamile moduna gireyim ahh uhh belimi tutayım orda burda yer versinler istiyorum çok mu kötüyüm hiç hamile gibi değilim dediğin gibi ağrı sızı şikayetimde yok

amniyon sıvısının bulunduğu kesede nedeni tam bilinmeyen duvardan duvara lanet bir bant oluşuyor. Bebeğin bu banta dolanma ihtimali bulunuyor. Çok kötü sonuçlar doğurabiliyor.
Neden oluştuğu belli mi yoksa kendi kendine de olabiliyor mu

Maşallah de canım ne güzel işte karnın da iki hafta içinde şişer merak etme ondan sonra eğilip çorap giymek ayakkabı bağlamak işkence olur

Canım benıde eklermısın , 15+2 Kız ismide Arya

Hayırlı olsun bebişini sağlıkla kucağına al inşallah. Bende 18.haftamdayım henüz aşıyla ilgili sağlık ocağı bilgilendirme yapmadı. kaçıncı haftada yapılıyor acaba?

Normalde doktorumun bana verdiği tarih 20. haftaya denk geliyordu ama sağlık ocağı 17. haftada yapalım olur diyor. Forumda 17. haftada yaptıran arkadaşlar vardı diye hatırlıyorum. Dr. a yazdım geri dönüş bekliyorum. Ona göre hareket ederim.

Çok güzeller. Erkek de giyer tabii ne var sanki. Ben büyük kızımın kıyafetlerinden giydirdim oğluma çok bariz kız kıyafeti olanlar dışında tabii. Sağlıkla gelsin sağlıkla giysin inşallah.
Haftasonu boynerden birsürü şey aldım ben de... bayağı indirim var bilginiz olsun. Bir de 3 al 2 öde yapıyorlar. Mammarama nın ürünleri çok kaliteli tavsiye ederim

Eklentiler

• IMG_6227.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 126

Anladım canım teşekkür ederim.

Maşallah de canım ne güzel işte karnın da iki hafta içinde şişer merak etme ondan sonra eğilip çorap giymek ayakkabı bağlamak işkence olur
Hepimize 41 kere Maşaallah ama birazda naz yapalııııııım Senin göbüşün çıktımı ne kadar oldu 21 haftada

Kızlar kontrolden geldim moralim bozuk ne dusunecegimi bilmiyorum. Her ultrasonumultrasonum çok güzel geçmişti sağlıklı ve hareketli derdi doktor hep. Bu ultrasonun yaklaşık 15 dk sürdü. Doktorum eşimi de cagirdi ben bisey denememe rağmen bu arada devlete gdiiyorum. Kızımın kalbinde parlaklık varmış. Ekojenik focus deniyor. Çok inceledi. Down sendromlu olma riski olabiliyor ama başka verilerle de desteklenirse dedi. O kadar çok inceledi ki ı inceledikçe kafam patlayacak gibi oldu. Herşey allahtan. Ben yavrumu çok seviyorum her şekild e. Ama bu parlaklık da neyin nesi karşılaşan duyan var mi nolur biri bisey desin iki hafta sonra icin ayrıntılı usg ye gun verdi. Ama içim daralıyor. Nasıl dayanicam 2 hafta bilmiyorum.

Kalbini ferah tut sen sıkıntıya girersen bebeğinde hisseder. inşallah güzel haberler alırsın detaylıda .

Hepimize 41 kere Maşaallah ama birazda naz yapalııııııım Senin göbüşün çıktımı ne kadar oldu 21 haftada

Ben 20+2yim canım,az biraz belirdi gibi akşam yemekten sonra çıkıyor özellikle ama normalde çok göbeğim yoktu gerim gerim geriliyor kaşınıyor çok fena krem sürüyorum ama bir gün bile götürmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…