Kızlar bugün ayrıntılı ultrason randevusm var saat 14de inşallah oğlum sağlıklıdır .
Çok güzeller. Erkek de giyer tabii ne var sanki. Ben büyük kızımın kıyafetlerinden giydirdim oğluma çok bariz kız kıyafeti olanlar dışında tabii. Sağlıkla gelsin sağlıkla giysin inşallah.
Haftasonu boynerden birsürü şey aldım ben de... bayağı indirim var bilginiz olsun. Bir de 3 al 2 öde yapıyorlar. Mammarama nın ürünleri çok kaliteli tavsiye ederim
Bir de kendime bu lohusa pijama sabahlık takımını aldım. Terlik hediyeli. Şahinler tekstilden.
Kızlar kontrolden geldim moralim bozuk ne dusunecegimi bilmiyorum. Her ultrasonumultrasonum çok güzel geçmişti sağlıklı ve hareketli derdi doktor hep. Bu ultrasonun yaklaşık 15 dk sürdü. Doktorum eşimi de cagirdi ben bisey denememe rağmen bu arada devlete gdiiyorum. Kızımın kalbinde parlaklık varmış. Ekojenik focus deniyor. Çok inceledi. Down sendromlu olma riski olabiliyor ama başka verilerle de desteklenirse dedi. O kadar çok inceledi ki ı inceledikçe kafam patlayacak gibi oldu. Herşey allahtan. Ben yavrumu çok seviyorum her şekild e. Ama bu parlaklık da neyin nesi karşılaşan duyan var mi nolur biri bisey desin iki hafta sonra icin ayrıntılı usg ye gun verdi. Ama içim daralıyor. Nasıl dayanicam 2 hafta bilmiyorum.
Göbek olmamasıda güzel bişey, iç karnın geniş demekki, bu tür kişilerde çatlaklarda az oluyormus, nekadar doğru bilmiyorum.
Ben dorukta gidicem 230 liraBursa'da detaylı ultrasona giren veya girecek olan arkadaşlar varmı?
Göbek olmamasıda güzel bişey, iç karnın geniş demekki, bu tür kişilerde çatlaklarda az oluyormus, nekadar doğru bilmiyorum.
aynen kimse anlamıyor bırak başkalarını kocam bile tam etkisine giremedi bi hareketlense bi kendini belli etse diye bekliyorum naz yapacamAynı ben artık karnımın şişmesini istiyorum yaa hamile moduna gireyim ahh uhh belimi tutayım orda burda yer versinler istiyorum çok mu kötüyüm hiç hamile gibi değilim dediğin gibi ağrı sızı şikayetimde yok
Sabırlı ol dua et canım ben tam 2 aydır bu durumdayım down sendromu olabilir dediler ikili test kötüydü amniyosentez yaptım ve hala 15 gün beklicem İnşallah seninkinin de benimkininde bişeyi yoktur taranan nasıldı senin ayrıntılı yı muhakkak gir için rahat eder ama korkma dua et stres herşeyden daha kötü olmayan zararı verirsin demişti doktorum dikkat et dua etKızlar kontrolden geldim moralim bozuk ne dusunecegimi bilmiyorum. Her ultrasonumultrasonum çok güzel geçmişti sağlıklı ve hareketli derdi doktor hep. Bu ultrasonun yaklaşık 15 dk sürdü. Doktorum eşimi de cagirdi ben bisey denememe rağmen bu arada devlete gdiiyorum. Kızımın kalbinde parlaklık varmış. Ekojenik focus deniyor. Çok inceledi. Down sendromlu olma riski olabiliyor ama başka verilerle de desteklenirse dedi. O kadar çok inceledi ki ı inceledikçe kafam patlayacak gibi oldu. Herşey allahtan. Ben yavrumu çok seviyorum her şekild e. Ama bu parlaklık da neyin nesi karşılaşan duyan var mi nolur biri bisey desin iki hafta sonra icin ayrıntılı usg ye gun verdi. Ama içim daralıyor. Nasıl dayanicam 2 hafta bilmiyorum.
canım normal doğumun faydalarını araştır çok erken karar vermişsin, sezeryan bi ameliyat sonuçta internetten sezeryanı da izle fikrin değişsin kendini normal doğuma motive etmende fayda varAyy ben normal doğumdan çok korkuyorum ya benim doktorum normal ci nette video falan izledim çok tırstim epidural Sezeryan var aklimda
ara öğünler yok bende de düzenli sabah peynir zeytin bal yumurta tam buğday ekmeği tüketiyorum. öğle yemeğinde çorba yoğurt ve et veya baklagil tüketiyorum. akşama sebze ağırlıklı hafif şeyler yiyorum. çayı bıraktım. yemekten sonra meyve tüketmeye çalışıyorum. yatmadan 2 saat öncede yeme olayını bitirmiş oluyorum. bol su tüketiyorum gün içindeİnşallah canım.Bu arada yedikleri derken günlük neler yiyosunuz mesela kahvaltı öğle yemeği akşam yemeği ara öğünler hergün düzenli oluyor mu? Ben bazen aşırı şiş hissediyorum bişey yemesem de öğün atlayabiliyorum ama sonra vicdan yapıyorum bebek beslenemiyor mu acaba diye
canım normal doğumun faydalarını araştır çok erken karar vermişsin, sezeryan bi ameliyat sonuçta internetten sezeryanı da izle fikrin değişsin kendini normal doğuma motive etmende fayda var
tam olarak aynısını bekliyorum ben bile arada hareket etmese unuttum gebe olduğumuaynen kimse anlamıyor bırak başkalarını kocam bile tam etkisine giremedi bi hareketlense bi kendini belli etse diye bekliyorum naz yapacam
Epidural normal Doğumda varmış doğum videolarını izleme iZlersen tabikii cesaret edemezsin canımmAyy ben normal doğumdan çok korkuyorum ya benim doktorum normal ci nette video falan izledim çok tırstim epidural Sezeryan var aklimda
Hadi insallahhhhKorkmaaaaa... Bide şöyle düşün yarım saat 1 saat o acıyı cekıyosun ama sonra hemen bebeğini kucağına kendın alıp emzırıyosun kalkıyosun yuuruyosun hemen iyileşiyosun. Benim arkadasım gecen carsamba sezeryan ile doğum yaptı, cocuk emmek istiyo ama kendısı doğrulup kucagına alamıyo annesi tutuyodu göğsüne. Valla bence tam bir ızdırap, en güzel günlerinde acı cekıyor insan sezeryanlı olunca.. İnşallah hepimiz kolaycacık normal doğumlar yaparız :) Sonra hooopp hemen evimize gider bebişlerimize acısız acısız kendımız bakarız :)
sorma çemkirdim biraz ama yapıcak bişey yok koridora koyduk bi o biniyo bi ben:) napalım oğluş gelene kadar hevesini biz alıcaz:)nasıl heves ettiyse bisiklete :)) ne güzel hediye biraz beklemesi gerekecek elbet
normalde tatlı, pasta yüzüne bakma ama bu ara sürekli pasta hayali kuruyorum arkadaşlarda toplanıcaz acaba tatlı ne yapmıştır diye düşünürken buluyorum kendimiBu hafta ben de çok açlık hissediyorum. Sürekli açım sanki. Çok canım sıkılıyor bu duruma.kalorili şeyler yerine hafif yiyeceklerle geçiştirmeye çalışıyorum ama olmuyor. Yine açım yine açım.
bu tulumlar çok güzel oluyo Allahım sağlıkla giymeyi nasip etsin inşallah:) kaç aylık olanından almış sezon sonu indirimlerinden bende alayım bir iki tane diye düşünüyorum 9-12 mi almalı ki??Hayırlı haftalar kızlar...biz daha bebişime bişey alamadık derken halası tulum almış bir tane.. sonra biryerden çorap alırken tezgahtar 4 e tamamlayın şu fiyat olsun dedi bi tane de çorap aldık yine halasıyla..seçim onun,cinsiyet daha belli değil ama erkeğe de giydiririm ki ben bunu ne olacak...
Amin inşallah. Bir yerde denk gelmiş,bayan kendi dikiyormuş ondan satın almış. Hazır giyim değil yani o yüzden yazmıyor kaç aylık için olduğu ama 9-12 gibi duruyor..bu tulumlar çok güzel oluyo Allahım sağlıkla giymeyi nasip etsin inşallah:) kaç aylık olanından almış sezon sonu indirimlerinden bende alayım bir iki tane diye düşünüyorum 9-12 mi almalı ki??
Ayy canım kaşınıyosa sürekli sür.Ben 20+2yim canım,az biraz belirdi gibi akşam yemekten sonra çıkıyor özellikle ama normalde çok göbeğim yoktu gerim gerim geriliyor kaşınıyor çok fena krem sürüyorum ama bir gün bile götürmüyor
kızlar bana dr. um 1. dozu 20. haftada 2. dozu 24. haftada yaptıracaksın dedi. sağlık ocağında daha erken yapmak isterler yaptırma dedi ama nedeni şu ya da bu demedi. bugünde sağlık ocağına gittim 26 sına gel yapalım dedi bana da.Normalde doktorumun bana verdiği tarih 20. haftaya denk geliyordu ama sağlık ocağı 17. haftada yapalım olur diyor. Forumda 17. haftada yaptıran arkadaşlar vardı diye hatırlıyorum. Dr. a yazdım geri dönüş bekliyorum. Ona göre hareket ederim.
canım kalbini ferah tut bizde bol bol dua edelim inşallah bi sıkıntı olmadan sağ salim alırsın bebeğini kucağınaKızlar merhaba, iyi pazarlar moralim çok bozuldı düz gece. Saat 3-4 gibi bi akıntı hissettim akıyordu , hemen lavaboya gittim çamaşırım sular içinde , turnusol kağıdı ile ıslaklığı kontrol ettim vee Bingo mavi , mor a benzer bi renk anladımm amniyon sıvısı olduğunu, sabah hemen hastaneye gittik , şükür benim doktorum nöbetçiymiş ultrason a aldı bebeğimin kalbi atıyor yavrum, fakat su azalmış . 2,5 cm e inmiş 11 ocak ta gittiğimde 5 cm imiş, normali bu haftalarda 10-15 dedi doktorum. İnşallah birdaha gelmez , 20 sinde cuma günü İzmit'te perinatolog a randevum var, onun öncesinde doktorum gitmeden görüşelim tekrar dedi . Çarşamba günü gideceğim tekrar inşallah düzelir . Yatıyorum öyle kendimi yorduğum kalktığım yok 1 aydır, okula da gitmiyorum raporluyum , sadece haftada 1 doktora gidiyorum neden geliyor? Allahım yardım etsin herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?