2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar bugün ayrıntılı ultrason randevusm var saat 14de inşallah oğlum sağlıklıdır .

hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.

güle güle giysin bebişin hepsi çok güzeller.

Bir de kendime bu lohusa pijama sabahlık takımını aldım. Terlik hediyeli. Şahinler tekstilden.

bu pijamalar çok kullanışlı oluyor. benim ilke hamileliğimden bi takım var böyle çok ferah tutuyor. ben bu sefer bi tanede gecelik almak istiyorum ilk hamileliğimde çok kanamam olduğu için altıma pijama giymeme izin vermediler o sebeple çok rahatsız olmuştum lavaboya giderken falan. allahtan üst pijamam biraz uzundu ve annem vardı sadece yanımda.

gönlünü ferah tut inşallah önemli birşey değildir. ayrıntılı ultrasonunda çok güzel geçer de bu sıkıntınızı unutursunuz. hamilelik çok güzel bi o kadar da stresli bir süreç. karnında büyüyen bi canlı ve nasıl olduğunu allahtan baska kimse bilemiyor. o sebeple biz dua edelim bol bol rabbimde bize evlatlarımıza saglıklı ve sıhatli bir şekilde kavuşmamızı nasip etsin inşallah .

Göbek olmamasıda güzel bişey, iç karnın geniş demekki, bu tür kişilerde çatlaklarda az oluyormus, nekadar doğru bilmiyorum.

Aslında zayıfım inşallah iç karın geniştir :) çatlaklar için vücudum çok müsait basenlerde felan çatlaklar var çok korkuyorum işte daha yeni krem alacam bende inşallah çatlamam

Göbek olmamasıda güzel bişey, iç karnın geniş demekki, bu tür kişilerde çatlaklarda az oluyormus, nekadar doğru bilmiyorum.

Aslında zayıfım inşallah iç karın geniştir :) çatlaklar için vücudum çok müsait basenlerde felan çatlaklar var çok korkuyorum işte daha yeni krem alacam bende inşallah çatlamam

aynen kimse anlamıyor bırak başkalarını kocam bile tam etkisine giremedi bi hareketlense bi kendini belli etse diye bekliyorum naz yapacam

kızlar bi saattir işi gücü bıraktım hepsiburada da bebek kıyafetlerine bakıyorum. özellikle klasik mavi ve pembe istemeyen benim gibiler için çok güzel hastane çıkışları var. ben bayıldım. galiba ben 5 li olan hastane çıkışlarından alıcam. çıtçıtlı badisi çorabı ve battaniye yi de onlara uydurucam. çünkü 10 lu hastane çıkışları hep kasik tarzda beşli olanlarda çok farklı cıvıl cıvıl modeller var. bakmanızı tavsiye ederim.mesela ben bunlara bayıldım.

Eklentiler

• 9429860483122.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 83
  • 9512082178098.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 95
  • 9548628066354.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 97
Sabırlı ol dua et canım ben tam 2 aydır bu durumdayım down sendromu olabilir dediler ikili test kötüydü amniyosentez yaptım ve hala 15 gün beklicem İnşallah seninkinin de benimkininde bişeyi yoktur taranan nasıldı senin ayrıntılı yı muhakkak gir için rahat eder ama korkma dua et stres herşeyden daha kötü olmayan zararı verirsin demişti doktorum dikkat et dua et

Ayy ben normal doğumdan çok korkuyorum ya benim doktorum normal ci nette video falan izledim çok tırstim epidural Sezeryan var aklimda
canım normal doğumun faydalarını araştır çok erken karar vermişsin, sezeryan bi ameliyat sonuçta internetten sezeryanı da izle fikrin değişsin kendini normal doğuma motive etmende fayda var

ara öğünler yok bende de düzenli sabah peynir zeytin bal yumurta tam buğday ekmeği tüketiyorum. öğle yemeğinde çorba yoğurt ve et veya baklagil tüketiyorum. akşama sebze ağırlıklı hafif şeyler yiyorum. çayı bıraktım. yemekten sonra meyve tüketmeye çalışıyorum. yatmadan 2 saat öncede yeme olayını bitirmiş oluyorum. bol su tüketiyorum gün içinde

canım normal doğumun faydalarını araştır çok erken karar vermişsin, sezeryan bi ameliyat sonuçta internetten sezeryanı da izle fikrin değişsin kendini normal doğuma motive etmende fayda var

Eveeett cok haklısın.. Sonucta illaki bi acı çekilecek sezeryanda olsa cekılecek, normalde olsa cekılecek, sonuca odaklanmak lazım. İyileşme sürelerine bakmak lazım. Hem artık ağrısız doğum diye bişey var, imkanı olanlar o sekıldede yaptırabiliyor. Sonuc itibariyle hem bebek hem anne acısından en sağlıklısı normal olanı. Gercı son ana kadar normal yada sezeryan sanırım onu bizler bilemeyeceğiz. Kısmet diyelim, bakalım neler yaşıcaz :)

aynen kimse anlamıyor bırak başkalarını kocam bile tam etkisine giremedi bi hareketlense bi kendini belli etse diye bekliyorum naz yapacam
tam olarak aynısını bekliyorum ben bile arada hareket etmese unuttum gebe olduğumu

Hadi insallahhhh

normalde tatlı, pasta yüzüne bakma ama bu ara sürekli pasta hayali kuruyorum arkadaşlarda toplanıcaz acaba tatlı ne yapmıştır diye düşünürken buluyorum kendimi çok korkuyorum bu hallerimden:)

bu tulumlar çok güzel oluyo Allahım sağlıkla giymeyi nasip etsin inşallah:) kaç aylık olanından almış sezon sonu indirimlerinden bende alayım bir iki tane diye düşünüyorum 9-12 mi almalı ki??

bu tulumlar çok güzel oluyo Allahım sağlıkla giymeyi nasip etsin inşallah:) kaç aylık olanından almış sezon sonu indirimlerinden bende alayım bir iki tane diye düşünüyorum 9-12 mi almalı ki??
Amin inşallah. Bir yerde denk gelmiş,bayan kendi dikiyormuş ondan satın almış. Hazır giyim değil yani o yüzden yazmıyor kaç aylık için olduğu ama 9-12 gibi duruyor..

Ayy canım kaşınıyosa sürekli sür.

kızlar bana dr. um 1. dozu 20. haftada 2. dozu 24. haftada yaptıracaksın dedi. sağlık ocağında daha erken yapmak isterler yaptırma dedi ama nedeni şu ya da bu demedi. bugünde sağlık ocağına gittim 26 sına gel yapalım dedi bana da.

canım kalbini ferah tut bizde bol bol dua edelim inşallah bi sıkıntı olmadan sağ salim alırsın bebeğini kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…