2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Doktorumuzu dinleyelim bence, benim doktorumda 20. hafta diye mesaj atmış

Kizlar sabahtan beri bogazlarim agriyor ve sag kulagima vuruyor ne yapabilirim bitki cayi falan ictim ama pek faydasi yok

Minoset tablet kullanabilirsin ama plus olmasın dikkat et düz minoset tablet olacak, ağrı kesici ve ateş düşürücü özelliği var gebeler kullanabiliyor, acılı tarhana, birde ballı limonlu ıhlamur günde 2 yada 3 kupa içtim, 3 günde toparladım ,
Canım benıde eklermısın , 15+2 Kız ismide Arya
benimkide kız adıda ela olucak inşallah :)

kızlar merhaba 17 haftamın içindeyim ve daha önceden 2 kaybım var o yüzden biraz pimpirikliyim. acaba bnm haftamda olanlar da belirtiler nelerdir bn sanki hamile değilmişim gibi

Himm olabilr canim

Cihaz yada doktor hatasıdır inş diye dua edicem cnm..

Canım benim görümcemin oğlunda da vardı. Dediğin gibi başka hiçbir bulgu yoktu ve sağlıkla doğdu . 3 yaşında şimdi gayet iyi sağlığı. Başka bulgu yoksa hiç korkma

kızlar merhaba 17 haftamın içindeyim ve daha önceden 2 kaybım var o yüzden biraz pimpirikliyim. acaba bnm haftamda olanlar da belirtiler nelerdir bn sanki hamile değilmişim gibi

Canım hiç panik yapma.Maşallah 17.haftana gelmişsin artık belirtiler azalıp hamileliğin keyfini çıkaracağın günlerdesin o yüzden hamile gibi hissetmemen çok normal.Bikaç haftaya inşallah hareketlerini hissedersin ondan sonra daha da rahatlarsın

Çok güzeller gerçekten. 10 lu almaya bence de gerek yok. Battaniye tek alındığında daha hedaplıya geliyor zaten. E bebekte 8 liraya güzel penye battaniyeler var mesela . Takım olması adına fazla para vermeye ne gerek var

inşallah cnm ya he rhafta başka dr gidiorum sırf ultrasonda görebilmek için cok stresliyim valla.
sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız inş.

Kalbini ferah tut sen sıkıntıya girersen bebeğinde hisseder. inşallah güzel haberler alırsın detaylıda .
Amin canim inşallah.. bugün biraz zordu ama daha iyiyim artık bebegimi dusunmeliyim

Amin canim aynen dediğin gibi herşeyi allah biliyor. Biz de doğduğu zmaan öğrenicez insallah

Canım amniyosentez hakkında ne düşünüyorsun araştırmışsındır artıları eksileri neler. Inşallah ikimiz de sağlıkla kucağınıza alırız canim. Annelik ne zormuş şimdiden anlıyoruz.

Cihaz yada doktor hatasıdır inş diye dua edicem cnm..
Dualarınızı esirgemeyin. Çok teşekkür ederim.

Canım benim görümcemin oğlunda da vardı. Dediğin gibi başka hiçbir bulgu yoktu ve sağlıkla doğdu . 3 yaşında şimdi gayet iyi sağlığı. Başka bulgu yoksa hiç korkma
Böyle şeyler duyunca çok mutlu oluyorum çok teşekkür ederim. Tarama testi bic yaptirmadihim için başka bulgu var mi ancak ayrintiliya görebileceğiz

inşallah cnm ya he rhafta başka dr gidiorum sırf ultrasonda görebilmek için cok stresliyim valla.
sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız inş.

Anlayabiliyorum... Çoğumuzun başından geçti böyle kayıplar. Rabbim bidaha yazdıysa bozsun. Ama bence bukadar stres bebeğinide olumsuz etkiler. Hem sürekli ultrasonda iyi bişey değilki. Riski olsa doktor söyler. Hamileliğin keyfini cıkar :)

Can'ım çok geçmiş olsun , yarın mutlaka git doktora haberdar et bizleri de.

Geçmiş olsun, kayboluyormuş galiba zamanla o bant , inşallah senin ki de öyle olur, içini ferah tut.

H hazelnut123 çok geçmiş olsun. inşallah bir daha yaşamazsın aynı sorunu ve sağlıkla alırsın kucağına bebişini.

Amin Can'ım inşallah hepimiz sağlıkla , hayırlısıyla alırız yavrularımızı kucaklarımıza.

Dua edeceğim canım, Rabbim evladını sana bağışlasın inşallah. Kimseyi evladıyla, sağlığıyla sınamasın AMİN.

Can'ım Allah razı olsun , aminn dualarımız kabul olur inşallah.

Can'ım sadece risk olabilir demiş , o da diğer verilerle desteklenirse , hep en kötüsünü düşünmeyelim lütfen , başka bir doktora da gözük bu arada için rahat etsin .

canım kalbini ferah tut bizde bol bol dua edelim inşallah bi sıkıntı olmadan sağ salim alırsın bebeğini kucağına

Allah razı olsun, tüm hamileler dualarımda , inşallah sağ Salim hayırlısı ile alırırız yavrularımızı kucaklarımıza.

canim benim icini ferah tut.allahin izniyle kotu hicbirsey cikmayacak.bebisinide kendinide uzme.dualarimiz seninle

Hergün yeni bişey oluyo bir hissetmiyorum diye kuşkulanırken şimdide yine eski batmalar başladı...sızı şekilde ama böyle pıtpıt değil sanki bişi kasıklarımı çekiyo gibi...bebişi hissetmek bu değil demi kızlar.benimli normalmi

Çok geçmiş olsun canım inşallah önemli bi sorun yoktur dualarım seninle

Arkadaşlar meraba baktım biraz ama goremedim.19.haftamdayim ve göbek deligim çok aciyo bugün geriliyo gibi.ne yapmam lazım bilmiyorum hiç.basina gelen varmi

Kizlar aranizda bacak agfisi ceken var mi aksamdan beri bacaklarim agriyor gunduz bisey yok aksamlari sanki boyle siakiyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…