- 27 Ocak 2016
- 1.801
- 2.330
- 83
- 38
kızlar bana dr. um 1. dozu 20. haftada 2. dozu 24. haftada yaptıracaksın dedi. sağlık ocağında daha erken yapmak isterler yaptırma dedi ama nedeni şu ya da bu demedi. bugünde sağlık ocağına gittim 26 sına gel yapalım dedi bana da.
Kizlar sabahtan beri bogazlarim agriyor ve sag kulagima vuruyor ne yapabilirim bitki cayi falan ictim ama pek faydasi yok
benimkide kız adıda ela olucak inşallah :)Canım benıde eklermısın , 15+2 Kız ismide Arya
Himm olabilr canimaslında plesenta ön duvarda olan bebek daha zor hissedilir. çünkü tekmeleri her vuruşta plesentaya gelir. benim ilkide ikincisi de öyle ondan biliyorum. ama senin sağdaki bebek soldakine göre daha güçlü galiba annesi
randevuyu hemen alabildinmi . bende oraya gitmeyi düşünüyorum bide pembemavi var ama 300 liraydı orası sanırımBen dorukta gidicem 230 lira
Kızlar kontrolden geldim moralim bozuk ne dusunecegimi bilmiyorum. Her ultrasonumultrasonum çok güzel geçmişti sağlıklı ve hareketli derdi doktor hep. Bu ultrasonun yaklaşık 15 dk sürdü. Doktorum eşimi de cagirdi ben bisey denememe rağmen bu arada devlete gdiiyorum. Kızımın kalbinde parlaklık varmış. Ekojenik focus deniyor. Çok inceledi. Down sendromlu olma riski olabiliyor ama başka verilerle de desteklenirse dedi. O kadar çok inceledi ki ı inceledikçe kafam patlayacak gibi oldu. Herşey allahtan. Ben yavrumu çok seviyorum her şekild e. Ama bu parlaklık da neyin nesi karşılaşan duyan var mi nolur biri bisey desin iki hafta sonra icin ayrıntılı usg ye gun verdi. Ama içim daralıyor. Nasıl dayanicam 2 hafta bilmiyorum.
Canım benim görümcemin oğlunda da vardı. Dediğin gibi başka hiçbir bulgu yoktu ve sağlıkla doğdu . 3 yaşında şimdi gayet iyi sağlığı. Başka bulgu yoksa hiç korkmaKızlar kontrolden geldim moralim bozuk ne dusunecegimi bilmiyorum. Her ultrasonumultrasonum çok güzel geçmişti sağlıklı ve hareketli derdi doktor hep. Bu ultrasonun yaklaşık 15 dk sürdü. Doktorum eşimi de cagirdi ben bisey denememe rağmen bu arada devlete gdiiyorum. Kızımın kalbinde parlaklık varmış. Ekojenik focus deniyor. Çok inceledi. Down sendromlu olma riski olabiliyor ama başka verilerle de desteklenirse dedi. O kadar çok inceledi ki ı inceledikçe kafam patlayacak gibi oldu. Herşey allahtan. Ben yavrumu çok seviyorum her şekild e. Ama bu parlaklık da neyin nesi karşılaşan duyan var mi nolur biri bisey desin iki hafta sonra icin ayrıntılı usg ye gun verdi. Ama içim daralıyor. Nasıl dayanicam 2 hafta bilmiyorum.
kızlar merhaba 17 haftamın içindeyim ve daha önceden 2 kaybım var o yüzden biraz pimpirikliyim. acaba bnm haftamda olanlar da belirtiler nelerdir bn sanki hamile değilmişim gibi
Çok güzeller gerçekten. 10 lu almaya bence de gerek yok. Battaniye tek alındığında daha hedaplıya geliyor zaten. E bebekte 8 liraya güzel penye battaniyeler var mesela . Takım olması adına fazla para vermeye ne gerek varkızlar bi saattir işi gücü bıraktım hepsiburada da bebek kıyafetlerine bakıyorum. özellikle klasik mavi ve pembe istemeyen benim gibiler için çok güzel hastane çıkışları var. ben bayıldım. galiba ben 5 li olan hastane çıkışlarından alıcam. çıtçıtlı badisi çorabı ve battaniye yi de onlara uydurucam. çünkü 10 lu hastane çıkışları hep kasik tarzda beşli olanlarda çok farklı cıvıl cıvıl modeller var. bakmanızı tavsiye ederim.mesela ben bunlara bayıldım.
Amin canim inşallah.. bugün biraz zordu ama daha iyiyim artık bebegimi dusunmeliyimKalbini ferah tut sen sıkıntıya girersen bebeğinde hisseder. inşallah güzel haberler alırsın detaylıda .
Amin canim aynen dediğin gibi herşeyi allah biliyor. Biz de doğduğu zmaan öğrenicez insallahgönlünü ferah tut inşallah önemli birşey değildir. ayrıntılı ultrasonunda çok güzel geçer de bu sıkıntınızı unutursunuz. hamilelik çok güzel bi o kadar da stresli bir süreç. karnında büyüyen bi canlı ve nasıl olduğunu allahtan baska kimse bilemiyor. o sebeple biz dua edelim bol bol rabbimde bize evlatlarımıza saglıklı ve sıhatli bir şekilde kavuşmamızı nasip etsin inşallah .
Canım amniyosentez hakkında ne düşünüyorsun araştırmışsındır artıları eksileri neler. Inşallah ikimiz de sağlıkla kucağınıza alırız canim. Annelik ne zormuş şimdiden anlıyoruz.Sabırlı ol dua et canım ben tam 2 aydır bu durumdayım down sendromu olabilir dediler ikili test kötüydü amniyosentez yaptım ve hala 15 gün beklicem İnşallah seninkinin de benimkininde bişeyi yoktur taranan nasıldı senin ayrıntılı yı muhakkak gir için rahat eder ama korkma dua et stres herşeyden daha kötü olmayan zararı verirsin demişti doktorum dikkat et dua et
Dualarınızı esirgemeyin. Çok teşekkür ederim.Cihaz yada doktor hatasıdır inş diye dua edicem cnm..
Böyle şeyler duyunca çok mutlu oluyorum çok teşekkür ederim. Tarama testi bic yaptirmadihim için başka bulgu var mi ancak ayrintiliya görebileceğizCanım benim görümcemin oğlunda da vardı. Dediğin gibi başka hiçbir bulgu yoktu ve sağlıkla doğdu . 3 yaşında şimdi gayet iyi sağlığı. Başka bulgu yoksa hiç korkma
inşallah cnm ya he rhafta başka dr gidiorum sırf ultrasonda görebilmek için cok stresliyim valla.
sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız inş.
gunaydin kizlar biraz once ruyamda su oynuyodum camasirima islaklik geldi uyandim baya vardı daha onceki hamileligimde son haftada bile hic kacirmamistim enfeksiyon da degilim renksiz kokusuz ama yarim cay bardağı vardi basina boyle bisey gelen var mi insallah suyum gelmemiştir doktora gidiyim mi hemen
Kızlar günaydın haftasonu doktora gittim 2 tane amniyotik bant gördü. Bebeğe uzak dedi Doktor. benim korkum bebek buyudukçe bantın da bebeğime yaklaşması. Çok kötüyüm İnternette de hiç iç açıcı şeyler yok. Tadım tuzum kalmadı.
H hazelnut123 çok geçmiş olsun. inşallah bir daha yaşamazsın aynı sorunu ve sağlıkla alırsın kucağına bebişini.
Dua edeceğim canım, Rabbim evladını sana bağışlasın inşallah. Kimseyi evladıyla, sağlığıyla sınamasın AMİN.
Kızlar kontrolden geldim moralim bozuk ne dusunecegimi bilmiyorum. Her ultrasonumultrasonum çok güzel geçmişti sağlıklı ve hareketli derdi doktor hep. Bu ultrasonun yaklaşık 15 dk sürdü. Doktorum eşimi de cagirdi ben bisey denememe rağmen bu arada devlete gdiiyorum. Kızımın kalbinde parlaklık varmış. Ekojenik focus deniyor. Çok inceledi. Down sendromlu olma riski olabiliyor ama başka verilerle de desteklenirse dedi. O kadar çok inceledi ki ı inceledikçe kafam patlayacak gibi oldu. Herşey allahtan. Ben yavrumu çok seviyorum her şekild e. Ama bu parlaklık da neyin nesi karşılaşan duyan var mi nolur biri bisey desin iki hafta sonra icin ayrıntılı usg ye gun verdi. Ama içim daralıyor. Nasıl dayanicam 2 hafta bilmiyorum.
canım kalbini ferah tut bizde bol bol dua edelim inşallah bi sıkıntı olmadan sağ salim alırsın bebeğini kucağına
canim benim icini ferah tut.allahin izniyle kotu hicbirsey cikmayacak.bebisinide kendinide uzme.dualarimiz seninleKızlar kontrolden geldim moralim bozuk ne dusunecegimi bilmiyorum. Her ultrasonumultrasonum çok güzel geçmişti sağlıklı ve hareketli derdi doktor hep. Bu ultrasonun yaklaşık 15 dk sürdü. Doktorum eşimi de cagirdi ben bisey denememe rağmen bu arada devlete gdiiyorum. Kızımın kalbinde parlaklık varmış. Ekojenik focus deniyor. Çok inceledi. Down sendromlu olma riski olabiliyor ama başka verilerle de desteklenirse dedi. O kadar çok inceledi ki ı inceledikçe kafam patlayacak gibi oldu. Herşey allahtan. Ben yavrumu çok seviyorum her şekild e. Ama bu parlaklık da neyin nesi karşılaşan duyan var mi nolur biri bisey desin iki hafta sonra icin ayrıntılı usg ye gun verdi. Ama içim daralıyor. Nasıl dayanicam 2 hafta bilmiyorum.
Ben varım canım haftaya yaptırıcam ahmet yılmaz doktor..natal klinikte kendi doktorumda orda demet haytoğlu ahmet beyi baya methetti..Bursa'da detaylı ultrasona giren veya girecek olan arkadaşlar varmı?
Unutmaya çalış. Cnm geçer inşAh kardes ne bileyim benim zor normal doğum yapmam ne kadarmcrhelena arkadasimin dedigi gibu pozitif hikayede okusam zor artik
Çok geçmiş olsun canımKızlar kontrolden geldim moralim bozuk ne dusunecegimi bilmiyorum. Her ultrasonumultrasonum çok güzel geçmişti sağlıklı ve hareketli derdi doktor hep. Bu ultrasonun yaklaşık 15 dk sürdü. Doktorum eşimi de cagirdi ben bisey denememe rağmen bu arada devlete gdiiyorum. Kızımın kalbinde parlaklık varmış. Ekojenik focus deniyor. Çok inceledi. Down sendromlu olma riski olabiliyor ama başka verilerle de desteklenirse dedi. O kadar çok inceledi ki ı inceledikçe kafam patlayacak gibi oldu. Herşey allahtan. Ben yavrumu çok seviyorum her şekild e. Ama bu parlaklık da neyin nesi karşılaşan duyan var mi nolur biri bisey desin iki hafta sonra icin ayrıntılı usg ye gun verdi. Ama içim daralıyor. Nasıl dayanicam 2 hafta bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?