2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Rabbim iyilik güzellik versin inşallah.benim eltimde de aynı şey olmuştu.detaylı usg da kalpte parlaklık görülmüş.ama başka destekleyici hiç bir şey yokmuş.ve şuanda 5 yaşında maşallah sağlıklı bir evlat.sizler için de aynı şekilde olmasını nasip etsin Allah inşallah

Kizlar aranizda bacak agfisi ceken var mi aksamdan beri bacaklarim agriyor gunduz bisey yok aksamlari sanki boyle siakiyor gibi
Benim cok agriyor hatta bu yuzden doktora da gittim siyatik olabilir dedi sinir sıkısmasi yani.ayaktayken bir sıkıntı yok uzaninca agrilar basliyor.ne zaman gecerse artik.

Biz neden daha bebeklerimizi hissedemiyoruz yaaa
Kizlar aranizda bacak agfisi ceken var mi aksamdan beri bacaklarim agriyor gunduz bisey yok aksamlari sanki boyle siakiyor gibi
Yok canım yaa benim kalçalarim ağrıyor onada alıştım benimsedim yani kalbimin atması gibi bişey oldu

Kızlar araştırmaktan beynim yoruldu. Ben sizden fikir istiycem. Bugün doktor kalpte parlaklık gördü ve iki hafta sonraya ayrıntılı usg günü verdi. Şimdi ben devlete dogumevine gidiyorum ve iki hafta sonra ben 22. Haftada olacağım yani ayrıntılı icin son zamanlarım. Eğer ayrintiliya devlet içimi rahatlamazsa özelden randevu almam zorlaşacak o haftadan sonra. Beni bilen bilir eşim işsiz su anda. Farklı bi şehre yerleştik biraz sıkıntılı dönemlerdeyiz özelde ayrıntılı yaptirmam zor. Tabii çok gerekliyse bi şekilde o da ödenir. Ama aynı şey devlette yapılacaksa o parayla çocuğumun bi ihtiyacını alirim diye de düşünüyorum.
Bi de amniyosentez konusu var ki kesin sonuç veriyor ama riskli. Napiyim bilemiyorum. Napiyim kızlar rahat değilim ne düşüneceğini bilmiyorum

Canım geçmiş olsun. Dr. olmamakla birlikte nacizane fikrim sadece kalple ilgili bir sıkıntı gördüyse doktorun 22 de de bakılır 24 de de. Ama dediğim gibi sadece kalpteyse. Çünkü ben 18 de baktırdım doktoruma. 22 de bir daha aynı şekilde bakacak.

Bence bir doktorunu bekle. Biliyorum zaman geçmez ama Allah korusun bebeğini.

Birbirimize destek olmalıyız. İsteyen sezaryan olur isteyen normal dogum..
ben acıkcası normal istiyorum.Ama burda su kadar saat sancı fln denilmesi üzücü.bende sezaryan ile ilgili gördüğüm kötü durumları söylesem insan etkilenebilir daha duyarlı olmalıyız kim ne isterse onu olsun yani bununla ilgili videoda izleyebilirsiniz ama burda anlatmazsanız sevinirim.
Allah herkese acısız saglıklı bir dogum versin.vatanına milletine hayırlı evlatlarımız olsun

İyi aksamlar kizlar.bizde nihayet cinsiyetimizi kesinlestirdik bir turlu gostermiyordu.bi kizimiz olacakmis prensesimiz geliyor, ismide Almina Ela.
İkili testim iyi cikmisti doktor 4luyude yapalim dedi bugun kan verdim haftaya cikacak.sizler yaptirdinizmi acaba istedimi doktorunuz

İkili test temiz sonra üçlü için kan verdim 16.hafta dörtlü için bişey demedi
Üçlü test olan var mı

İkili test temiz sonra üçlü için kan verdim 16.hafta dörtlü için bişey demedi
Üçlü test olan var mı
Onu istememisti benden.ikiliyide baska doktordayken yaptirmistim bide ben yapayim dedi icimiz daha rahat olsun.bakalim haftaya cikacak temiz cikar hepimizinki insallah..

Kizlar kasigima igne batar gibi agri giriyo 2 saattir.normal mi ki bu.sizde de oluyo mu

Canim insallah ayrintili iyi gecer, hicbir sorun yoktur bebiste. Dua edicem. Aklim sana takildi simdi.

Alnilam .....erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…