- 26 Nisan 2015
- 123
- 199
- 103
- 35
Kızlar kontrolden geldim moralim bozuk ne dusunecegimi bilmiyorum. Her ultrasonumultrasonum çok güzel geçmişti sağlıklı ve hareketli derdi doktor hep. Bu ultrasonun yaklaşık 15 dk sürdü. Doktorum eşimi de cagirdi ben bisey denememe rağmen bu arada devlete gdiiyorum. Kızımın kalbinde parlaklık varmış. Ekojenik focus deniyor. Çok inceledi. Down sendromlu olma riski olabiliyor ama başka verilerle de desteklenirse dedi. O kadar çok inceledi ki ı inceledikçe kafam patlayacak gibi oldu. Herşey allahtan. Ben yavrumu çok seviyorum her şekild e. Ama bu parlaklık da neyin nesi karşılaşan duyan var mi nolur biri bisey desin iki hafta sonra icin ayrıntılı usg ye gun verdi. Ama içim daralıyor. Nasıl dayanicam 2 hafta bilmiyorum.
Çok normalmiş bendede oluyor bazı geceler... bacak aradına muhakkak yasık koyup yat canımKizlar aranizda bacak agfisi ceken var mi aksamdan beri bacaklarim agriyor gunduz bisey yok aksamlari sanki boyle siakiyor gibi
Benim cok agriyor hatta bu yuzden doktora da gittim siyatik olabilir dedi sinir sıkısmasi yani.ayaktayken bir sıkıntı yok uzaninca agrilar basliyor.ne zaman gecerse artik.Kizlar aranizda bacak agfisi ceken var mi aksamdan beri bacaklarim agriyor gunduz bisey yok aksamlari sanki boyle siakiyor gibi
Yok canım yaa benim kalçalarim ağrıyor onada alıştım benimsedim yani kalbimin atması gibi bişey olduKizlar aranizda bacak agfisi ceken var mi aksamdan beri bacaklarim agriyor gunduz bisey yok aksamlari sanki boyle siakiyor gibi
Çok güzeller. Güle güle giydirmek nasip olsun...
Bebeklerimiz iyi olsunda biz katlanicaz napalim anne olmak kolay bisey degilBiz neden daha bebeklerimizi hissedemiyoruz yaaa
Yok canım yaa benim kalçalarim ağrıyor onada alıştım benimsedim yani kalbimin atması gibi bişey oldu
Masallah canim bunlar netten aldiklarin mi nasil guzeller gule gule giysn yaman bebek insallah
Dediğin yeri ilk defa duydum canım nerede? Birde ücreti ne kadar?Ben varım canım haftaya yaptırıcam ahmet yılmaz doktor..natal klinikte kendi doktorumda orda demet haytoğlu ahmet beyi baya methetti..
Kızlar araştırmaktan beynim yoruldu. Ben sizden fikir istiycem. Bugün doktor kalpte parlaklık gördü ve iki hafta sonraya ayrıntılı usg günü verdi. Şimdi ben devlete dogumevine gidiyorum ve iki hafta sonra ben 22. Haftada olacağım yani ayrıntılı icin son zamanlarım. Eğer ayrintiliya devlet içimi rahatlamazsa özelden randevu almam zorlaşacak o haftadan sonra. Beni bilen bilir eşim işsiz su anda. Farklı bi şehre yerleştik biraz sıkıntılı dönemlerdeyiz özelde ayrıntılı yaptirmam zor. Tabii çok gerekliyse bi şekilde o da ödenir. Ama aynı şey devlette yapılacaksa o parayla çocuğumun bi ihtiyacını alirim diye de düşünüyorum.
Bi de amniyosentez konusu var ki kesin sonuç veriyor ama riskli. Napiyim bilemiyorum. Napiyim kızlar rahat değilim ne düşüneceğini bilmiyorum
Onu istememisti benden.ikiliyide baska doktordayken yaptirmistim bide ben yapayim dedi icimiz daha rahat olsun.bakalim haftaya cikacak temiz cikar hepimizinki insallah..İkili test temiz sonra üçlü için kan verdim 16.hafta dörtlü için bişey demedi
Üçlü test olan var mı
Kizlar kasigima igne batar gibi agri giriyo 2 saattir.normal mi ki bu.sizde de oluyo mu
Him sagol cnm cevabin icin.normAldir insallahOluyor bana hatta en son 2 gün sürdü kendiliğinden geçti. Sonra diğer taraf oldu o da 1 gün sürdü.
Canim insallah ayrintili iyi gecer, hicbir sorun yoktur bebiste. Dua edicem. Aklim sana takildi simdi.Kızlar kontrolden geldim moralim bozuk ne dusunecegimi bilmiyorum. Her ultrasonumultrasonum çok güzel geçmişti sağlıklı ve hareketli derdi doktor hep. Bu ultrasonun yaklaşık 15 dk sürdü. Doktorum eşimi de cagirdi ben bisey denememe rağmen bu arada devlete gdiiyorum. Kızımın kalbinde parlaklık varmış. Ekojenik focus deniyor. Çok inceledi. Down sendromlu olma riski olabiliyor ama başka verilerle de desteklenirse dedi. O kadar çok inceledi ki ı inceledikçe kafam patlayacak gibi oldu. Herşey allahtan. Ben yavrumu çok seviyorum her şekild e. Ama bu parlaklık da neyin nesi karşılaşan duyan var mi nolur biri bisey desin iki hafta sonra icin ayrıntılı usg ye gun verdi. Ama içim daralıyor. Nasıl dayanicam 2 hafta bilmiyorum.
Alnilam .....erkekNursecm.......................Erkek .............isim
Mcrhelena....................Erkek..................isim
Momocan.....................Kız..................isim
Senkoyadimi.................Kız.............isim
Arsinli...........................Kız.................isim
Lucccck........................Kız..................isim
kızlar cinsiyeti söyleyin ekleyeyim listeye, isim netleştiyse onuda yazayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?