Canım bende de oluyor normal diyorlar rahim büyüdüğü içinmişKizlar kasigima igne batar gibi agri giriyo 2 saattir.normal mi ki bu.sizde de oluyo mu
Him boyle.igne batar gibi mi senin de.Canım bende de oluyor normal diyorlar rahim büyüdüğü içinmiş
Merhabalar kızlar öncelikle hepinizi tebrik ediyorum sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah. Ben şimdiye kadar temmuz anneleri grubundaydım. Bebeğim temmuz ayının başında doğacağı için ama erken de gelebilir diye bu topiği de takip etmek istedim. Herkese sevgiler ve iyi geceler...
Merhaba arkadaşlar burada yeniyim öncelikle herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin rabbim. Bende inşallah haziranda anne olacağım.
hoşbulduk canım. evet belli oğlum olacak nasipse
Evet canım en çokta sol tarafımda oluyorHim boyle.igne batar gibi mi senin de.
Kızlar merhaba, iyi pazarlar moralim çok bozuldı düz gece. Saat 3-4 gibi bi akıntı hissettim akıyordu , hemen lavaboya gittim çamaşırım sular içinde , turnusol kağıdı ile ıslaklığı kontrol ettim vee Bingo mavi , mor a benzer bi renk anladımm amniyon sıvısı olduğunu, sabah hemen hastaneye gittik , şükür benim doktorum nöbetçiymiş ultrason a aldı bebeğimin kalbi atıyor yavrum, fakat su azalmış . 2,5 cm e inmiş 11 ocak ta gittiğimde 5 cm imiş, normali bu haftalarda 10-15 dedi doktorum. İnşallah birdaha gelmez , 20 sinde cuma günü İzmit'te perinatolog a randevum var, onun öncesinde doktorum gitmeden görüşelim tekrar dedi . Çarşamba günü gideceğim tekrar inşallah düzelir . Yatıyorum öyle kendimi yorduğum kalktığım yok 1 aydır, okula da gitmiyorum raporluyum , sadece haftada 1 doktora gidiyorum neden geliyor? Allahım yardım etsin herkese.
Him benimde oyle sol da canim.ve 10 dk da bir oluyo anlamadim.birde ordaki atardamar sanirim cok hizli atiyo.insallah bir sıkıntı olmaz korkuyorumEvet canım en çokta sol tarafımda oluyor
Yok 1 ay öncesi aldın canım ama haftamızıda bekledik tabi senin haftan yakınsa belki daha erkene verirler 20 24 haftalikken arası bakıyolarmışrandevuyu hemen alabildinmi . bende oraya gitmeyi düşünüyorum bide pembemavi var ama 300 liraydı orası sanırım
Çok araştırdım tabi 200 de 2 düşük riski vardı ama ben ağlamaktan düşürcektim bebişi içim rahat etsin diye yaptırdım bence stresi yaşamaktan iyi yani ben pişman değilim çok şükür 3 hafta oldu yapalı bi sıkıntı yok şimdilik li bi kanama geçirdik amniyosentez sonrası fakat onla alakalı değilmişKızlar kontrolden geldim moralim bozuk ne dusunecegimi bilmiyorum. Her ultrasonumultrasonum çok güzel geçmişti sağlıklı ve hareketli derdi doktor hep. Bu ultrasonun yaklaşık 15 dk sürdü. Doktorum eşimi de cagirdi ben bisey denememe rağmen bu arada devlete gdiiyorum. Kızımın kalbinde parlaklık varmış. Ekojenik focus deniyor. Çok inceledi. Down sendromlu olma riski olabiliyor ama başka verilerle de desteklenirse dedi. O kadar çok inceledi ki ı inceledikçe kafam patlayacak gibi oldu. Herşey allahtan. Ben yavrumu çok seviyorum her şekild e. Ama bu parlaklık da neyin nesi karşılaşan duyan var mi nolur biri bisey desin iki hafta sonra icin ayrıntılı usg ye gun verdi. Ama içim daralıyor. Nasıl dayanicam 2 hafta bilmiyorum.
Çünkü bazen 3 doz yapıyorlar benim 2 doz olucak 3. Gebelik çünkü.. Onu bi sorun zaten 2. Doz daha geç yapılıyor bende 22 haftadan yapıcam tetanoz aşımıDoktorumuzu dinleyelim bence, benim doktorumda 20. hafta diye mesaj atmış
Canım bak ben özelden randevu aldım ayrıntılı için sonra devlette kontrolüm vardı ayrıntılı için gün verdi ordaki uzman. Ona sevimli ben 3 boyutlu ayrıntılı da gidicem özelde dedim ne gerek var dedi renkli ultrasyon sadece gösteriş dedi paran çoksa harcamaya yer arıyorsan git dedi.. Asıl ayrıntılı bizim yaptığımız dedi yani siyah beyazekran herşeyine tek tek bakınız dedi bende karar verdim özeldeki randevuma gitmicem sıkıntılı olunca gerçekten ilgileniyorlar için rahat etsin... Bence maddi durumun yoksa hiç üzülme devlettekiler uzman zaten işlerinde iyi özel biraz daha malum paracı... Doktor birebir dedi bunu çok iyi bir doktordu...Kızlar araştırmaktan beynim yoruldu. Ben sizden fikir istiycem. Bugün doktor kalpte parlaklık gördü ve iki hafta sonraya ayrıntılı usg günü verdi. Şimdi ben devlete dogumevine gidiyorum ve iki hafta sonra ben 22. Haftada olacağım yani ayrıntılı icin son zamanlarım. Eğer ayrintiliya devlet içimi rahatlamazsa özelden randevu almam zorlaşacak o haftadan sonra. Beni bilen bilir eşim işsiz su anda. Farklı bi şehre yerleştik biraz sıkıntılı dönemlerdeyiz özelde ayrıntılı yaptirmam zor. Tabii çok gerekliyse bi şekilde o da ödenir. Ama aynı şey devlette yapılacaksa o parayla çocuğumun bi ihtiyacını alirim diye de düşünüyorum.
Bi de amniyosentez konusu var ki kesin sonuç veriyor ama riskli. Napiyim bilemiyorum. Napiyim kızlar rahat değilim ne düşüneceğini bilmiyorum
Kızlar kontrolden geldim moralim bozuk ne dusunecegimi bilmiyorum. Her ultrasonumultrasonum çok güzel geçmişti sağlıklı ve hareketli derdi doktor hep. Bu ultrasonun yaklaşık 15 dk sürdü. Doktorum eşimi de cagirdi ben bisey denememe rağmen bu arada devlete gdiiyorum. Kızımın kalbinde parlaklık varmış. Ekojenik focus deniyor. Çok inceledi. Down sendromlu olma riski olabiliyor ama başka verilerle de desteklenirse dedi. O kadar çok inceledi ki ı inceledikçe kafam patlayacak gibi oldu. Herşey allahtan. Ben yavrumu çok seviyorum her şekild e. Ama bu parlaklık da neyin nesi karşılaşan duyan var mi nolur biri bisey desin iki hafta sonra icin ayrıntılı usg ye gun verdi. Ama içim daralıyor. Nasıl dayanicam 2 hafta bilmiyorum.
Carfurun orda canım e bebek mağazası var hatta hemen arkası zeno center diye bir plaza var ..ücret 280demişlerdi yanlış hatırlamıyorsamDediğin yeri ilk defa duydum canım nerede? Birde ücreti ne kadar?
Bende birkaç bişey aldım bu pijama takımlarından benimkilerde bugün geldi penyesini beğendim ama sanki kalıpları küçükmü biraz 0-3 aylık olan küçük geldi gözüme
Hayırlı geceler :)) temmuz annesiydim, ama bebeğim her muayenede şaşırtıyor bizi ve büyük çıkıyor :)) Rabbime şükürler olsun uzun uğraşlar sonunda gebe kaldım :) Rabbim herkese nasip etsin, kucağımıza sağlıklı bir şekilde bebeciklerimizi almayı nasip etsin
İki gündür yürürken benimde kasığım ağırıyo normaldir heralde canımKizlar kasigima igne batar gibi agri giriyo 2 saattir.normal mi ki bu.sizde de oluyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?