2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Merhabalar güzelim,hoşgeldin,inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi

Geçmiş olsun güzelim,Allahım bir daha yaşatmasın,inşallah en kısa zamanda normale döner,sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah.

Arkadaşlar bebek içerde book hareketli olunca ben yorgunluktan ölüyorum ... sanki 10 km yürümüş gibi oluyorum. Böyle olan var mı?

randevuyu hemen alabildinmi . bende oraya gitmeyi düşünüyorum bide pembemavi var ama 300 liraydı orası sanırım
Yok 1 ay öncesi aldın canım ama haftamızıda bekledik tabi senin haftan yakınsa belki daha erkene verirler 20 24 haftalikken arası bakıyolarmış

Çok araştırdım tabi 200 de 2 düşük riski vardı ama ben ağlamaktan düşürcektim bebişi içim rahat etsin diye yaptırdım bence stresi yaşamaktan iyi yani ben pişman değilim çok şükür 3 hafta oldu yapalı bi sıkıntı yok şimdilik li bi kanama geçirdik amniyosentez sonrası fakat onla alakalı değilmiş

Doktorumuzu dinleyelim bence, benim doktorumda 20. hafta diye mesaj atmış
Çünkü bazen 3 doz yapıyorlar benim 2 doz olucak 3. Gebelik çünkü.. Onu bi sorun zaten 2. Doz daha geç yapılıyor bende 22 haftadan yapıcam tetanoz aşımı

Canım bak ben özelden randevu aldım ayrıntılı için sonra devlette kontrolüm vardı ayrıntılı için gün verdi ordaki uzman. Ona sevimli ben 3 boyutlu ayrıntılı da gidicem özelde dedim ne gerek var dedi renkli ultrasyon sadece gösteriş dedi paran çoksa harcamaya yer arıyorsan git dedi.. Asıl ayrıntılı bizim yaptığımız dedi yani siyah beyazekran herşeyine tek tek bakınız dedi bende karar verdim özeldeki randevuma gitmicem sıkıntılı olunca gerçekten ilgileniyorlar için rahat etsin... Bence maddi durumun yoksa hiç üzülme devlettekiler uzman zaten işlerinde iyi özel biraz daha malum paracı... Doktor birebir dedi bunu çok iyi bir doktordu...

Bu konuda bir bilgim yok güzelim,gönlünü ferah tut Allah'ın izniyle ayrıntılıda hayırlı haberler alacaksın

KIRMIZILIKUCUKKIZ gorunce dayanamadim yazmak istedim. Oncelikle umarim hicbi sorun yoktur baska bulgu olmadiginda o parlaklik duzelebiliyomus cunku 24.haftadan sonra kalp gelisimini tamamliyormus. Dualarim senin ve minik yavrunla. Insallah biseycik cikmayacak.

Hayırlı geceler,hoşgeldin güzelim,amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…