2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Him benimde oyle sol da canim.ve 10 dk da bir oluyo anlamadim.birde ordaki atardamar sanirim cok hizli atiyo.insallah bir sıkıntı olmaz korkuyorum
İnşallah bir şey olmaz canım Allahın izniyle insan herşeyden korkuyor bu dönemde hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi

Yok 1 ay öncesi aldın canım ama haftamızıda bekledik tabi senin haftan yakınsa belki daha erkene verirler 20 24 haftalikken arası bakıyolarmış
Şubatın 4 ünde doktor kontrolüm var ondan sonra randevu almam gerekicek sanırım. Teşekkür ederim canım

Iyi geceler kkizlar yarin 1 de kontrolum var ve insallh gosterirse cinsiyetini ogrenicem bebegim hareket li cok sukur artik cok net hissedebiliyorum yarin ogrenirsem ilk kiyafetini alicam babanneyle anneanneye supriz düşünüyorum 17+3 den bir gobus yavas yavas buyuyoruz :)

Iyi geceler kkizlar yarin 1 de kontrolum var ve insallh gosterirse cinsiyetini ogrenicem bebegim hareket li cok sukur artik cok net hissedebiliyorum yarin ogrenirsem ilk kiyafetini alicam babanneyle anneanneye supriz düşünüyorum Eki Görüntüle 1940658 17+3 den bir gobus yavas yavas buyuyoruz :)

Masallah cnm bugun bende 16+5 ama ben hareketlerini hissedemiyorum hala benimde konteolum persembe gunu kismetse

İki gündür yürürken benimde kasığım ağırıyo normaldir heralde canım
19-20.haftadan sonra olan ligament agrisi denen bir agri var. Gobegin yan tarafi yirtilacak gibi agriyor batiyor resmen. Kasikta da olmasi normal artik agirligi da artiyor hacmi de bebeklerin:) uc dort gun once yatarken oglum sag tarafa toplandi ve baya bata top gibi sisti disardan gorulcek kadar. Aklim cikti :) bu haftalardan sonra artik baya baya buyuyolar

Kızlar ben de fotoğraf yüklemek istiyorum ama bir türlü olmuyor. Dosya yükle diyorum ama boyutundan dolayı olmadı şeklinde bir uyarı çıkıyor.

Kızlar ben de fotoğraf yüklemek istiyorum ama bir türlü olmuyor. Dosya yükle diyorum ama boyutundan dolayı olmadı şeklinde bir uyarı çıkıyor.
Canim fotografla oyna biraz kenarlardan kirp.kaydet.oyle yukle ,gorelim cicileri...

Çok güzeller. Güle güle giydirmek nasip olsun...
Tesekkur ederim, gozde hanimin cicileride pek hos...
Masallah canim bunlar netten aldiklarin mi nasil guzeller gule gule giysn yaman bebek insallah
Evet canim netten.yaman bebek saglikla giyer insallh.

Cartersden mı aldın cnm. Pek guzeller
Yok,netten mothercare sitesinden aldim,tesekkur ederim.

Bende birkaç bişey aldım bu pijama takımlarından benimkilerde bugün geldi penyesini beğendim ama sanki kalıpları küçükmü biraz 0-3 aylık olan küçük geldi gözüme
Kucuk degil canim cok sey aldim farkli markalardan boyutlari ayni.
Mothercare trendyolda cok daha ucuzdu ama 0-1 aylik urunler agirliktaydi.
Bu arada zibinlara acinca bayildim. Acik halinide paylasacam ins.cok sevinliler.

İkili test temiz sonra üçlü için kan verdim 16.hafta dörtlü için bişey demedi
Üçlü test olan var mı

Ben üçlü yaptırdım ama aslında sonuçları yanıltıcı olabiliyor diye çoğu doktor ikiliden sonra üçlü değil dörtlü istiyor.Benim doktorum neden üçlü istedi anlamadım.Dörtlü de yaptırmadım ondan sonra.Şimdi detaylıyı bekliyorum.İnşallah hepimizin sonuçları güzel çıkar

Maşallah ne kadar büyümüş göbeğin güzel haberlerle gel canım cinsiyeti de öğrenirsin büyük ihtimalle

Evet canım doğru söylemişsin.Biz birbirimize destek olmak için toplandık buraya benim doktorum normal doğum istiyo normal doğumla ilgili kaygılarım var diye arkadaşlar bana destek oluyodu Normal doğumun avantajlarını anlatıyolardı sağolsunlar. Yoksa niye yazalım ki buraya isteyen istediğini yapar yaşar değil mi. Seninde var sa kaygı ve korkuların sende yaz.Bende sana elimden geldiğince destek olurum motive ederim. Allah sanada bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım.Benimde 3 gün sonra kontrolün var 4'lü test ve ayrıntılı ultrason için gitcez. 2'li temiz çıktı 3'lü lafı etmedi. 2 test ve ultrason yetiyomuş zzaten %90 toplam doğruluk payı Allah hepimizin yüzünü güldürsün

günaydın kızlar benim iki gündür belim kuyruk sokumum falan çok ağrıyor .aslında nedeni de biliyorum. kızım hasta burun tıkanıklığından gece doğru düzgün uyuyamıyor ve her uyandığında onu tekrar uyutmaya kalk yat derken belim mahvoldu resmen. uykumdan hayır yok zaten ama bu ağrı beni daha çok yoruyor. benimde aklıma takılan acaba ben böyle dinlenemedikçe ve sürekli böyle yat kalk yaptıkça bebek rahatsız oluyor mu? gündüz iş yerinde sandalyede bile şekilden şekile giriyorum resmen. magnezyum kullanıyorum ama pek yeterli olmuyor.

Canım üstüne gelmiş gibi olduk sanırım biraz kusura bakma.İsteyen istediği şekilde doğurur aslında.Normal diyenlerin çoğu belki bebek pozisyonundan dolayı ya da Allah korusun kordon dolanmasından dolayı sezaryen olacaklar mecbur.Kimse bilemez doğumun ne şekilde olacağını.Ama en önemlisi bence sağ salim kucağımıza almak bebeklerimizi.Onun dışında herşey şuan önemsiz

İkili test temiz sonra üçlü için kan verdim 16.hafta dörtlü için bişey demedi
Üçlü test olan var mı
Canım benim doktorumda istemedi 3'lü test 4'lü test ve detaylı ultrason istedi.3 gün sonra Allahın izniyle gitcez.bakalım ne olcak. Allah yüzümüzü güldürsün bütün hamilelerin İnşaallah

Evet son ana kadar bilemeyeceğiz, kader kısmet meselesi bakalım neler yasayacağız. Neyse kızlar boşverin daha cooookk var.
Doğumdan önce heycanlı bıcok telaşımız olacak, kıyafetler, bebek odası, süslemeler, ıvır zıvır işler :) Bunları düşünelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…