2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Kıyafetlerini yavaş yavaş alıyoruz artık.Genelde 0-3 ay aldım yenidoğan çok giyemez diye,küçük bir bebek olursa içinde yüzer artık

Ayy Maşaallah Tebarekallah ne kadar büyümüş karnın canım.Sen kesin öğrenirsin Allahın izniyle doğurası olmuş göbüşün. kızlar bizde problem mi var. Niye çıkmıyor len bu göbüşler nerde yaşıyo bu çocuklar

Yok canım ben erken daldım bu konuya zaten bende bıraktım sezeryanı normali Allah nasıl nasip ettiyse öyle olcak. Yolumuz uzun Bakalım görcez ne olcak. Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.

Evet haklısın canım

İkili test temiz sonra üçlü için kan verdim 16.hafta dörtlü için bişey demedi
Üçlü test olan var mı

Ben yaptırdım üçlü test, sırf yaptırmamıs olmamak için. Cuma günüde ayrıntılı ultrasonumuz var, biraz uzun sürüyormuş bakalım merakla bekliyoruz.

Kıyafetlerini yavaş yavaş alıyoruz artık.Genelde 0-3 ay aldım yenidoğan çok giyemez diye,küçük bir bebek olursa içinde yüzer artık
Evet ya yenidoğanlar çok küçük bende 0-3 aldım kolunu bacağını kıvırırız. Yenidoğan çok almayın diyolar çabuk büyüyomuş sadece hastane çıkışı takımı almayı düşünüyorum 2 takım şu 10 lu olanlardan.Arkadaşım çok aldı hiç giyemedi 4 kilo doğdu maşaallah

bebek rahatsız olmuyordur diye düşünüyorum bende bazen çok yoruyorum kendimi sağ tarafım çok ağrıyor. geçen gün bi yazı okumuştum anneler bebeklerine zarar veriyormuyum diye düşünmesinler onlar çok korunan bi kesenin içinde falan yazıyodu. magnezyumu ben içemiyorum ya tadı çok kötü geliyor

amin canım inşallah

Maşallah tosuncukmuş o tam aynı şekilde ben de hastane çıkışı alacam 10lulardan.İçinde tulumu zıbını oluyor zaten.En fazla bir hafta on gün giyiyorlarmış inşallah hemen toparlanır bizimkiler de

Ayyyyy cok guldum omrun uzun olsun esimde ole diyo 6 7 aylik gibisin bu 9 aya kadar ne olucak diyo gerci oglumda ilk cikmamis

Bu dörtlu test ne zaman yapılıyor......benimde göbeğim bundan 2 hafta önce çıkmıştı ben de bi koşu hamile pantolonunu aldım geldim ondan sonra indi hala eskileri giyiyorum ...gazmış :) kızım kayıplara karıştı

Him anladim cnm.dunden beri oluyo kasiklarda karin bolgemde ve bacaklarimda daa agrilar var.magnezyum.tablet de kullaniyorum.ama artik bebekler buyudugu.icin zorluklar da basliyo sanirim..bebekler iyi olsun da agrilari.cekeriz.insallah
bendede suya katılan magnezyum var çok pis kokuyo zorla içiyorum. vücut değişiyor bebişler büyüyor bizde yoruluyoruz tabi. onlar sağlıklı olsun dediğin gibi canım

kızlar merhaba 17 haftamın içindeyim ve daha önceden 2 kaybım var o yüzden biraz pimpirikliyim. acaba bnm haftamda olanlar da belirtiler nelerdir bn sanki hamile değilmişim gibi
bende de hiç belirti yok canım tadını çıkar

gunaydin kizlar dün tetenoz aşımızı olduk saglik ocagindan kolum cok agriyor bu arada artik bebisim kipir kipir hergun hissediyorum cok sukur sizlerde durum nasil aşılarinizi oldunuz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…