Evet son ana kadar bilemeyeceğiz, kader kısmet meselesi bakalım neler yasayacağız. Neyse kızlar boşverin daha cooookk var.
Doğumdan önce heycanlı bıcok telaşımız olacak, kıyafetler, bebek odası, süslemeler, ıvır zıvır işler :) Bunları düşünelim.
doruk yada pembe mavi diye düşündüm hangisi olursa artıkRica ederim haftaya perşembe benimde randevum sen nereye gitmeyi düşünüyorsun
Ayy Maşaallah Tebarekallah ne kadar büyümüş karnın canım.Sen kesin öğrenirsin Allahın izniyle doğurası olmuş göbüşün. kızlar bizde problem mi var. Niye çıkmıyor len bu göbüşler nerde yaşıyo bu çocuklarIyi geceler kkizlar yarin 1 de kontrolum var ve insallh gosterirse cinsiyetini ogrenicem bebegim hareket li cok sukur artik cok net hissedebiliyorum yarin ogrenirsem ilk kiyafetini alicam babanneyle anneanneye supriz düşünüyorum Eki Görüntüle 1940658 17+3 den bir gobus yavas yavas buyuyoruz :)
Yok canım ben erken daldım bu konuya zaten bende bıraktım sezeryanı normali Allah nasıl nasip ettiyse öyle olcak. Yolumuz uzun Bakalım görcez ne olcak. Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.Canım üstüne gelmiş gibi olduk sanırım biraz kusura bakma.İsteyen istediği şekilde doğurur aslında.Normal diyenlerin çoğu belki bebek pozisyonundan dolayı ya da Allah korusun kordon dolanmasından dolayı sezaryen olacaklar mecbur.Kimse bilemez doğumun ne şekilde olacağını.Ama en önemlisi bence sağ salim kucağımıza almak bebeklerimizi.Onun dışında herşey şuan önemsiz
Evet haklısın canımEvet son ana kadar bilemeyeceğiz, kader kısmet meselesi bakalım neler yasayacağız. Neyse kızlar boşverin daha cooookk var.
Doğumdan önce heycanlı bıcok telaşımız olacak, kıyafetler, bebek odası, süslemeler, ıvır zıvır işler :) Bunları düşünelim.
İkili test temiz sonra üçlü için kan verdim 16.hafta dörtlü için bişey demedi
Üçlü test olan var mı
Evet ya yenidoğanlar çok küçük bende 0-3 aldım kolunu bacağını kıvırırız. Yenidoğan çok almayın diyolar çabuk büyüyomuş sadece hastane çıkışı takımı almayı düşünüyorum 2 takım şu 10 lu olanlardan.Arkadaşım çok aldı hiç giyemedi 4 kilo doğdu maşaallahKıyafetlerini yavaş yavaş alıyoruz artık.Genelde 0-3 ay aldım yenidoğan çok giyemez diye,küçük bir bebek olursa içinde yüzer artık
Bende de oluyor canım bazen.Him boyle.igne batar gibi mi senin de.
bebek rahatsız olmuyordur diye düşünüyorum bende bazen çok yoruyorum kendimi sağ tarafım çok ağrıyor. geçen gün bi yazı okumuştum anneler bebeklerine zarar veriyormuyum diye düşünmesinler onlar çok korunan bi kesenin içinde falan yazıyodu. magnezyumu ben içemiyorum ya tadı çok kötü geliyorgünaydın kızlar benim iki gündür belim kuyruk sokumum falan çok ağrıyor .aslında nedeni de biliyorum. kızım hasta burun tıkanıklığından gece doğru düzgün uyuyamıyor ve her uyandığında onu tekrar uyutmaya kalk yat derken belim mahvoldu resmen. uykumdan hayır yok zaten ama bu ağrı beni daha çok yoruyor. benimde aklıma takılan acaba ben böyle dinlenemedikçe ve sürekli böyle yat kalk yaptıkça bebek rahatsız oluyor mu? gündüz iş yerinde sandalyede bile şekilden şekile giriyorum resmen. magnezyum kullanıyorum ama pek yeterli olmuyor.
amin canım inşallahHayırlı geceler :)) temmuz annesiydim, ama bebeğim her muayenede şaşırtıyor bizi ve büyük çıkıyor :)) Rabbime şükürler olsun uzun uğraşlar sonunda gebe kaldım :) Rabbim herkese nasip etsin, kucağımıza sağlıklı bir şekilde bebeciklerimizi almayı nasip etsin
Evet ya yenidoğanlar çok küçük bende 0-3 aldım kolunu bacağını kıvırırız. Yenidoğan çok almayın diyolar çabuk büyüyomuş sadece hastane çıkışı takımı almayı düşünüyorum 2 takım şu 10 lu olanlardan.Arkadaşım çok aldı hiç giyemedi 4 kilo doğdu maşaallah
Saol cnm allah razi olsun ikincide daha cabuk cikar diyolardi dogruymus oglumda bu zmnda pek yoktu gibus :)
Maşallah ne kadar büyümüş göbeğingüzel haberlerle gel canım cinsiyeti de öğrenirsin büyük ihtimalle
Saol cnm allah razi olsun ikincide daha cabuk cikar diyolardi dogruymus oglumda bu zmnda pek yoktu gibus :)
Maşallah ne kadar büyümüş göbeğingüzel haberlerle gel canım cinsiyeti de öğrenirsin büyük ihtimalle
Ayyyyy cok guldum omrun uzun olsun esimde ole diyo 6 7 aylik gibisin bu 9 aya kadar ne olucak diyo gerci oglumda ilk cikmamisAyy Maşaallah Tebarekallah ne kadar büyümüş karnın canım.Sen kesin öğrenirsin Allahın izniyle doğurası olmuş göbüşün. kızlar bizde problem mi var. Niye çıkmıyor len bu göbüşler nerde yaşıyo bu çocuklar
Him anladim cnm.dunden beri oluyo kasiklarda karin bolgemde ve bacaklarimda daa agrilar var.magnezyum.tablet de kullaniyorum.ama artik bebekler buyudugu.icin zorluklar da basliyo sanirim..bebekler iyi olsun da agrilari.cekeriz.insallahBende de oluyor canım bazen.
bendede suya katılan magnezyum var çok pis kokuyo zorla içiyorum. vücut değişiyor bebişler büyüyor bizde yoruluyoruz tabi. onlar sağlıklı olsun dediğin gibi canımHim anladim cnm.dunden beri oluyo kasiklarda karin bolgemde ve bacaklarimda daa agrilar var.magnezyum.tablet de kullaniyorum.ama artik bebekler buyudugu.icin zorluklar da basliyo sanirim..bebekler iyi olsun da agrilari.cekeriz.insallah
bende de hiç belirti yok canım tadını çıkarkızlar merhaba 17 haftamın içindeyim ve daha önceden 2 kaybım var o yüzden biraz pimpirikliyim. acaba bnm haftamda olanlar da belirtiler nelerdir bn sanki hamile değilmişim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?