2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
canım kaçıncı gebeliğin, yakın zamanda idrar tahlili baktırdın mı? büyüme ağrısı oluyor genelde ama süreklilik arz etmiyor olması lazım

İkili test temiz sonra üçlü için kan verdim 16.hafta dörtlü için bişey demedi
Üçlü test olan var mı
ben yaptırdım canım ikili üçlü test detaylı için perinataloji bulmaya çalışıyoprum 20. haftaya çok şükür bi sıkıntı yok sonuçlarımda

inşALLAH görürsün artık canım :) bu göbüş bizde ne zamana olucak acaba

benim dr.um 2li test sonucu normal cıkınce 3lü ve4lü teste gerek yok eger sen istiyorsan yapalım dedi bende gerek duymuyorm suan allah hepimizin evlatlarını sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inş. her test benim için ayrı bir stres oluor çünkü

canim baska bi bulgu gorulmezse buyuk ihtimal masum gecici biseydir boyle parlakliklar bagirsakta ve beyinde de gorulebiliyo zamanla kuculup geciyomus insallah oyledir diye dusunuyorum ben. Benim oglumda bisey cikmamisti ama kalbinde üfürüm tespit etti 3 gunlukken doktoru. Sonra masum ufurum oldugu ortaya cikti gecti kendiliginden. Allah saglikla kucagina verir insallah stres yapmamaya çalış

gunaydin kizlar dün tetenoz aşımızı olduk saglik ocagindan kolum cok agriyor bu arada artik bebisim kipir kipir hergun hissediyorum cok sukur sizlerde durum nasil aşılarinizi oldunuz mu

Ben ilk aşımı 17. Haftada olmuştum.
Bebek dün kıpır kıprdı. Hatta dışardan bile gözüküyodu. Bugün daha bi kere hissetim. Acaba artık her gün düzenli olarak hareket ediyomu etmiyo mi diye kontrolde olmalı mıyız? Yoksa daha erken mi

Burcu'cum söylediklerin beni çok rahatlattı ama bi arkadaşım var özel bir hastanede çalışıyor. Central hospital için çok kötü konuştu.p iyasadaki ne kadar ucuz ve düşük kalite ürün varsa onlar alır dedi. Şikayetvar.com'a baktım ve herkes fiyat konusunda şikayet yazmış. doğum 3000 dediler 4000e çıktık, önceden söylenen rakamı kabul etmediler vs vs . Baya korktum şimdi. Doktor iyi ama hastane kötü söylentileri var.

Bende araniza yeni katildim 20. Haftadayim ve bastan beri kuyruk sokumu agrisi hayatimi olumsuz etkiliyor genelde sol tarafima yatiyorum ve ilik su koyuyorum iyi geliyor bide eger masa basi calisiyrsaniz ortapedik minderler var yuvarlak ortasi bos ise yariyor

ben yaptırdım canım ikili üçlü test detaylı için perinataloji bulmaya çalışıyoprum 20. haftaya çok şükür bi sıkıntı yok sonuçlarımda

4 lü tarama testi için bi zaman verdimi doktorun? Bende ikili üçlü yaptırdım ama dörtlü için bişey demedi henüz.

kızlar bişi sorcam tamam konserve yenmemesi gerekiyor biliyorum ama şu garnitürler varya hazır(havuç- patates-bezelye) yenilebilir mi

hayırlı günler kızlar...
benim son 4-5 gündür mide yanmalarım başladı.. Sizlerde de oluyor mu? Ne yapsak iyi gelir acaba
benimde var miğde yanması ve midem kasılıyor, iki gündür nerdeyse oturur vaziyette uyumaya çalışıyorum, doktorum gaviscon verdi ama bazen rahatlatıyor bazen de fayda etmiyor

gunaydin kizlar dün tetenoz aşımızı olduk saglik ocagindan kolum cok agriyor bu arada artik bebisim kipir kipir hergun hissediyorum cok sukur sizlerde durum nasil aşılarinizi oldunuz mu
Alkol iyi geliyor kolonya da iyi geliyor alı yerine koy

daha onun için erken diye biliyorum düzenli hareket takibi 24-25 .haftalar gibi artık bebekler belli bir boyave kiloya erişince yapılır .30 lu haftalarda her gün hareket kontrolü yaptığımı hatırlıyorum hatta gün boyu 10 kere hissetmek gerekiyor falan diye durum vardı. son haftalar da da 3 kere hareket etsin diye takip ederdim sürekli. ah o hareketli günler ne güzel günler benimki de başlasa artık hergün harekete .bir hissediyorum gibi oluyor sonra 3-4 gün tık yok.

benimde var miğde yanması ve midem kasılıyor, iki gündür nerdeyse oturur vaziyette uyumaya çalışıyorum, doktorum gaviscon verdi ama bazen rahatlatıyor bazen de fayda etmiyor
bende oturarak uyuyorum,eşime diyorum ki İstanbul'da yaşamanın bir faydası çıktı. Otobüs,metrobüs vs. her koşulda uyumaya alıştığım için zorlanmıyorum

kızlar bişi sorcam tamam konserve yenmemesi gerekiyor biliyorum ama şu garnitürler varya hazır(havuç- patates-bezelye) yenilebilir mi
Aslında hazır gıdalar yememek lazım canım ama olmuyo canım çok istiyor yiyorum. Çok canın istediyse 1 kere ye bence hiç yeme ama olmuyo bende abur cubura gidiyorum crunch çok seviyorum.Şu süt mısırlı cipsler var ya bitiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…