canım kaçıncı gebeliğin, yakın zamanda idrar tahlili baktırdın mı? büyüme ağrısı oluyor genelde ama süreklilik arz etmiyor olması lazımHergün yeni bişey oluyo bir hissetmiyorum diye kuşkulanırken şimdide yine eski batmalar başladı...sızı şekilde ama böyle pıtpıt değil sanki bişi kasıklarımı çekiyo gibi...bebişi hissetmek bu değil demi kızlar.benimli normalmi
Kızlar tetanoz aşısı olan var mı
ben yaptırdım canım ikili üçlü test detaylı için perinataloji bulmaya çalışıyoprum 20. haftaya çok şükür bi sıkıntı yok sonuçlarımdaİkili test temiz sonra üçlü için kan verdim 16.hafta dörtlü için bişey demedi
Üçlü test olan var mı
inşALLAH görürsün artık canım :) bu göbüş bizde ne zamana olucak acabaIyi geceler kkizlar yarin 1 de kontrolum var ve insallh gosterirse cinsiyetini ogrenicem bebegim hareket li cok sukur artik cok net hissedebiliyorum yarin ogrenirsem ilk kiyafetini alicam babanneyle anneanneye supriz düşünüyorum Eki Görüntüle 1940658 17+3 den bir gobus yavas yavas buyuyoruz :)
canim baska bi bulgu gorulmezse buyuk ihtimal masum gecici biseydir boyle parlakliklar bagirsakta ve beyinde de gorulebiliyo zamanla kuculup geciyomus insallah oyledir diye dusunuyorum ben. Benim oglumda bisey cikmamisti ama kalbinde üfürüm tespit etti 3 gunlukken doktoru. Sonra masum ufurum oldugu ortaya cikti gecti kendiliginden. Allah saglikla kucagina verir insallah stres yapmamaya çalışKızlar kontrolden geldim moralim bozuk ne dusunecegimi bilmiyorum. Her ultrasonumultrasonum çok güzel geçmişti sağlıklı ve hareketli derdi doktor hep. Bu ultrasonun yaklaşık 15 dk sürdü. Doktorum eşimi de cagirdi ben bisey denememe rağmen bu arada devlete gdiiyorum. Kızımın kalbinde parlaklık varmış. Ekojenik focus deniyor. Çok inceledi. Down sendromlu olma riski olabiliyor ama başka verilerle de desteklenirse dedi. O kadar çok inceledi ki ı inceledikçe kafam patlayacak gibi oldu. Herşey allahtan. Ben yavrumu çok seviyorum her şekild e. Ama bu parlaklık da neyin nesi karşılaşan duyan var mi nolur biri bisey desin iki hafta sonra icin ayrıntılı usg ye gun verdi. Ama içim daralıyor. Nasıl dayanicam 2 hafta bilmiyorum.
hayırlı günler kızlar...
benim son 4-5 gündür mide yanmalarım başladı.. Sizlerde de oluyor mu? Ne yapsak iyi gelir acaba
gunaydin kizlar dün tetenoz aşımızı olduk saglik ocagindan kolum cok agriyor bu arada artik bebisim kipir kipir hergun hissediyorum cok sukur sizlerde durum nasil aşılarinizi oldunuz mu
Benim kızımin doktoru da çok pahalıydı. Cengizhan bey Bolu dan gelmiş. Gökhan Türkmen in karısının doğumunu falan da o yaptırdı mesela. Doğum fiyatları da gayet uygun. İlk muayenede biraz gerilmistim stresten tanımıyordum çünkü ama şimdi bayagi alıştık. Herşeye uyumlu bir Dr. Aklına bişey takılırsa atla gel sıkıntı yapma bakarım ben diyor. İçim çok rahat. Senin de olacaktır merak etme.
Bende araniza yeni katildim 20. Haftadayim ve bastan beri kuyruk sokumu agrisi hayatimi olumsuz etkiliyorgünaydın kızlar benim iki gündür belim kuyruk sokumum falan çok ağrıyor .aslında nedeni de biliyorum. kızım hasta burun tıkanıklığından gece doğru düzgün uyuyamıyor ve her uyandığında onu tekrar uyutmaya kalk yat derken belim mahvoldu resmen. uykumdan hayır yok zaten ama bu ağrı beni daha çok yoruyor. benimde aklıma takılan acaba ben böyle dinlenemedikçe ve sürekli böyle yat kalk yaptıkça bebek rahatsız oluyor mu? gündüz iş yerinde sandalyede bile şekilden şekile giriyorum resmen. magnezyum kullanıyorum ama pek yeterli olmuyor.
ben yaptırdım canım ikili üçlü test detaylı için perinataloji bulmaya çalışıyoprum 20. haftaya çok şükür bi sıkıntı yok sonuçlarımda
benimde var miğde yanması ve midem kasılıyor, iki gündür nerdeyse oturur vaziyette uyumaya çalışıyorum, doktorum gaviscon verdi ama bazen rahatlatıyor bazen de fayda etmiyorhayırlı günler kızlar...
benim son 4-5 gündür mide yanmalarım başladı.. Sizlerde de oluyor mu? Ne yapsak iyi gelir acaba
Rahim büyümesi oluyor benim 3. Yine yine oluyorHim sagol cnm cevabin icin.normAldir insallah
Alkol iyi geliyor kolonya da iyi geliyor alı yerine koygunaydin kizlar dün tetenoz aşımızı olduk saglik ocagindan kolum cok agriyor bu arada artik bebisim kipir kipir hergun hissediyorum cok sukur sizlerde durum nasil aşılarinizi oldunuz mu
Ben ilk aşımı 17. Haftada olmuştum.
Bebek dün kıpır kıprdı. Hatta dışardan bile gözüküyodu. Bugün daha bi kere hissetim. Acaba artık her gün düzenli olarak hareket ediyomu etmiyo mi diye kontrolde olmalı mıyız? Yoksa daha erken mi
bende oturarak uyuyorum,eşime diyorum ki İstanbul'da yaşamanın bir faydası çıktı. Otobüs,metrobüs vs. her koşulda uyumaya alıştığım için zorlanmıyorumbenimde var miğde yanması ve midem kasılıyor, iki gündür nerdeyse oturur vaziyette uyumaya çalışıyorum, doktorum gaviscon verdi ama bazen rahatlatıyor bazen de fayda etmiyor
doğru, istanbulda yaşamanın faydalarıbende oturarak uyuyorum,eşime diyorum ki İstanbul'da yaşamanın bir faydası çıktı. Otobüs,metrobüs vs. her koşulda uyumaya alıştığım için zorlanmıyorum
Aslında hazır gıdalar yememek lazım canım ama olmuyo canım çok istiyor yiyorum. Çok canın istediyse 1 kere ye bence hiç yeme ama olmuyo bende abur cubura gidiyorum crunch çok seviyorum.Şu süt mısırlı cipsler var ya bitiyorum.kızlar bişi sorcam tamam konserve yenmemesi gerekiyor biliyorum ama şu garnitürler varya hazır(havuç- patates-bezelye) yenilebilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?