2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
bende kız olucak gibi herşeyini kız çocuğa göre planladım kız olsa adı hazırdı :) ama erkek olunca biraz daha bekleyecek gibi adı

Bende de bi ton kız ismi var ama erkek hiç düşünmemiştim.Sanki kız isimleri daha çok gibi geliyor erkek isimleri belli başlı

Erkek ismi bizim oğlan olsaydı Turaç yada Sarp Ali Koycaktık canım başka Giray var Egemen çok güzel Göktürk var Bartu var Berat Beray aklıma gelen

Bende de bi ton kız ismi var ama erkek hiç düşünmemiştim.Sanki kız isimleri daha çok gibi geliyor erkek isimleri belli başlı
Canım aklındaki kız isimlerini yazsana ben ikinci isim arıyorum. Katre ve Bukre,Hera,Hüma bunlar var bendede güzel değişik

Her şeyin yolunda gitmesine sevindim. Benim de testler çok şükür iyi çıktı. Pazartesi günü detaylı ultrasona girdim onda da sorun yok dedi doktor. Benim de kuyruk sokumumda ağrı var ve bacak kaslarım güçsüzleşti, merdiven çıkarken zorlanıyorum. Artık her gün tekmeleri de hissediyorum.

Günaydın :)
benim de detaylı tarihim 4 şubat..
o kadar uzun bir süre gibi geliyor ki..
şafak 17..

Belki de kapıda karşılaştık kim bilir :)
Belki de :) ayrıntılı yı ne zaman yaptiracaksin. Ayşe hanım yacakmis gün aldım ben şubatın ucune. Sen benden önce yaptırırsan tecrübelerini aktararsin.

Canım gerçekten hiç boşuna kafana takma böyle şeyleri. Tek başına tek bir verinin hiç bir anlamı yok bir istatistikçi olarak söylüyorum bunu sana. Her şeyiyle çok sağlıklı bir bebeğin olacak.

Kızlar bugün doktora gittik 20+1 günlük kızımız.350 gram 22 cm civarıymış.sizlerin nasıl?aslında sata göre 20+4 üz.başta geç döllenme demişti yavaş yavaş yakaladı

B
Kizlar yarin nasipse doktora gidicem insallah cinsiyetini ogrenirim sanirim burda bi ben kaldim ogrenemeyen cok merak ediyorum saglikli olsun aslinda cinsiyetin pek onemi yok ama insan merak ediyor iste cokkk heycanliyim
İrde ben varım cinsiyeti öğrenemeyen.hadi bakalım hayırlısı....aayy yeterki domtor sağlıklı gelişiyor desin başka bişi düşünemiyorum bugün..hem heyecan hem tedirginlik var

Selam kızlar bizimde 2 li ve 4 lü tarama temiz çıktı.Bu aralar sadece diş ağrısı problemim var.Allaha şükür şimdilik başka bir sıkıntımız yok .Bunlarda kızımın cicileri .Adı ela olcak kısmetse :)

Eklentiler

• IMG_2693.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 96
Slm arkadaşlar bisey sormak istiyorum
Idrarimi yaptiktan sonra guzelce siliyorum kalkip 3-4 adim attiktan sonra camasirima su gibi bisey geliyo pantolonuma gececek kadar degil ama camasirim su gibi oluyo idrarmi akintimi bilemiyorum acikcasi korkuyorum bebegimin suyu olmasindan her tuvalete gitmemde olmuyor ama cok endişeleniyorum gecen hafta doktora sordum bebegin suyu nasil diye gayet iyi dedi.... varmi benim gibi olan normalmi acaba bu ???

Kizlar bebek odasi hakkinda ne dusunuyorsunuz dogumdan oncemi olmali yoksa bebek biraz buyudukten sonra mi yaptrilmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…