Koy gitsin anlamıda güzel temiz yüzlü demek
bende kız olucak gibi herşeyini kız çocuğa göre planladım kız olsa adı hazırdı :) ama erkek olunca biraz daha bekleyecek gibi adı
Canım aklındaki kız isimlerini yazsana ben ikinci isim arıyorum. Katre ve Bukre,Hera,Hüma bunlar var bendede güzel değişikBende de bi ton kız ismi var ama erkek hiç düşünmemiştim.Sanki kız isimleri daha çok gibi geliyor erkek isimleri belli başlı
Canım aklındaki kız isimlerini yazsana ben ikinci isim arıyorum. Katre ve Bukre,Hera,Hüma bunlar var bendede güzel değişik
Belki de kapıda karşılaştık kim bilir :)iki buçuk aydır gidiyorum üç kez muayene oldum orda.
Her şeyin yolunda gitmesine sevindim. Benim de testler çok şükür iyi çıktı. Pazartesi günü detaylı ultrasona girdim onda da sorun yok dedi doktor. Benim de kuyruk sokumumda ağrı var ve bacak kaslarım güçsüzleşti, merdiven çıkarken zorlanıyorum. Artık her gün tekmeleri de hissediyorum.Simdilik iyi cok sukur. Ikili uclu normal cikti. Bugun asi oldum kolum agrimaya basladi hareket ettirirken. Kalp atislarini duydum minnagin ozlemime iyi geldi dogrusu :) 27 Ocakta detayli var heyecanla gun sayiyoruz vallahi.
Onun disinda gobek cevresinde ve belde ara ara agri oluyor e normaldir buyuyolar.
Sen nasilsin? Nasil gidiyo?
Günaydın :)gunaydın kızlar inşallah tüm hamiş anneler ve bebişler iyidir. dün benimde karnım çok gerildi tam göbek deliğimin olduğu yer ama neden gerildi anlayamadım. bende bebişimi çok merak ediyorum bizim detaylı ultrason 4 şubatta. ay sabretmek çok zor bide şu benim minik prensesin hareketlerini düzenli hissetmeye başlasam içim daha rahat olacak . detaylı ultrason yaklaştıkça ister istemez insan stresli oluyor. rabbim inşallah tün hamilelerle birlikte bizlere de bebişlerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.
Belki de :) ayrıntılı yı ne zaman yaptiracaksin. Ayşe hanım yacakmis gün aldım ben şubatın ucune. Sen benden önce yaptırırsan tecrübelerini aktararsin.Belki de kapıda karşılaştık kim bilir :)
Canım gerçekten hiç boşuna kafana takma böyle şeyleri. Tek başına tek bir verinin hiç bir anlamı yok bir istatistikçi olarak söylüyorum bunu sana. Her şeyiyle çok sağlıklı bir bebeğin olacak.Diğer kemikleri normal çok şükür hatta down sendromunu da kol ve bacaklar kısa oluşmuş bizimkinin kolları ve bacakları çok uzunmus yani aslında burun kemiğinden başka bi anormallik yok kendiside dedi tek başına çok anlam ifade etmez diye ama yine ihtimal var işte, eşimin ve kardeşlerinin de burunları küçük inşallah babasına benzemiştir de bebeğimi sağlıkla alırım kucağıma hepimiz alırız sağlıkla inşallah
İrde ben varım cinsiyeti öğrenemeyen.hadi bakalım hayırlısı....aayy yeterki domtor sağlıklı gelişiyor desin başka bişi düşünemiyorum bugün..hem heyecan hem tedirginlik varKizlar yarin nasipse doktora gidicem insallah cinsiyetini ogrenirim sanirim burda bi ben kaldim ogrenemeyen cok merak ediyorum saglikli olsun aslinda cinsiyetin pek onemi yok ama insan merak ediyor iste cokkk heycanliyim
Benim eşim urfalı etlide yedim vallahBende yedim etsiznbişi olmaz dediler.dayanamadım:)
Hayırrr sakın yeme bi daha çiğ et olan sakatat olan şeyleri çok zararlı benim bağışıklığım var toxoplazmaya yinede yemiyorumBenim eşim urfalı etlide yedim vallah
ayşe belis olucaktı kızım olsa :)Canım aklındaki kız isimlerini yazsana ben ikinci isim arıyorum. Katre ve Bukre,Hera,Hüma bunlar var bendede güzel değişik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?