Afiyet olsun canım yağ bal olsun yiyek bakalım ne olacak halimiz 9 ayın sonunda[/QUOTE
he valla :) bebişlerimiz sağlıklı iyi olsunda gerisi hiç önemli değil
he valla :) bebişlerimiz sağlıklı iyi olsunda gerisi hiç önemli değilAfiyet olsun canım yağ bal olsun yiyek bakalım ne olacak halimiz 9 ayın sonunda
Stres yapma canım inşallah düzelir bi sorun yoktur inşallah...
ben ayrıntılıdan korkmaya başladım açıkçası ya kaç oldu bu Allahım korusun bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Kızlar özel bölge temizliği için epilasyon aleti kullanan varmı ben normalde kullanıyorum ama bugun çok zor oldu alıştığı için bırakmakta istemiyorum zararı olurmu acaba bilemedim
canım down sendromu tek burun kemiğiyle anlaşılmıyor
bir sürü kemik uzunluğuna daha bakılıyor...
eğer diğerleri normalse gönlünü ferah tut..bir de ailede burunlar küçükse normaldir canım...
inşallah sağlıkla kucağımıza alırız..
canim doktorlar hep olasılık uzerine konusuyor..icini ferah tut.çok sukur herseyi iyiymis.insallah bi sikinti olmadan sagsalim bebisini kucagina alirsin canim.
Valla bu nedir anlamadım ki önüne gelene down sendromu dediler şurada kaç kişiyiz 5 6 kişi aynı durumda canım bence bu ırsı bukadar zamansa anlaşılırdı bence takma kafanı bu saatten sonra zaten neyapabilirizki aldırcak halimiz yok bebekler oynuyor ama bence senin ki boş gerçekten takma demem kimseye dua et herşey yolunda bence
Listeye bakın kızlar
Benim bebiş hep oynardı bugun sadece sertleşme oldu acaba neden oynamadı kii hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri görsek sonuçlarıma 10 gün kaldı ne kadar uzun geldi bu ay bi bilseniz hayırlısıyla temiz çıkar inşallah dua edin nolur stresten hiç kilo almadım Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın göz görmüyor ki bilesin... Bilmemek ne zor şeymiş.... Annelik sabır ister bilirim ama bu imtihan bi başka geçti...
amin canım inşallahgunaydın kızlar inşallah tüm hamiş anneler ve bebişler iyidir. dün benimde karnım çok gerildi tam göbek deliğimin olduğu yer ama neden gerildi anlayamadım. bende bebişimi çok merak ediyorum bizim detaylı ultrason 4 şubatta. ay sabretmek çok zor bide şu benim minik prensesin hareketlerini düzenli hissetmeye başlasam içim daha rahat olacak . detaylı ultrason yaklaştıkça ister istemez insan stresli oluyor. rabbim inşallah tün hamilelerle birlikte bizlere de bebişlerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.
İçim rahatladı valla. Ben kendimde bişey farkettim. Saçlarım uzamıyor sizlerde de var mı böyle bişeyBişi olmaz canım komagene den ye içinde katkı yok.Benim canım başta çok istiyodu hep yedim valla mis gibii
Oğlum olsa idi Ertuğrul veya arın koyacaktıkErkeklerin isimleri belli değil daha kızlar önerilerinize açığız
oyy maşallahh hepsi birbirinden güzel :) güzel günlerde sağlıkla giysin bebişin inşallah:) kız çocuk olunca işte cıvıl cıvıl herşey erkek bebişlerin hep klasik şeyler :) ben tulumdan başka bişey almadım sizi görünce hevesleniyorum çok:)Kızlar bunlar da bizim ciciler:)
Eki Görüntüle 1941001 Eki Görüntüle 1941003 Eki Görüntüle 1941004 Eki Görüntüle 1941005 Eki Görüntüle 1941006 Eki Görüntüle 1941002
Oğlum olsa idi Ertuğrul veya arın koyacaktık
hayırlı olsun canım :) sağlıcakla alalım kucağımıza yavrularımızıInsallh en yakim zmnda cikar sizinkilerde bugun ogrendim prensesimiz oluyo rabbim izin verirse
büyüme ağrısı gibi canım senin ki, sürekli olursa idrar yanması eşlik ederse idrar yolu enfeksiyonu düşünülebilir bu evredeSürekli değil canım arada gün içinde 1 veya 2 kere oda akşamları.idrar tahlili yaptıralı 1 ay oldu
Koy gitsin anlamıda güzel temiz yüzlü demekArın çok güzelmiş
bende kız olucak gibi herşeyini kız çocuğa göre planladım kız olsa adı hazırdı :) ama erkek olunca biraz daha bekleyecek gibi adıListeye bakın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?