2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Amin canım inşallah sadece Irsi bi durumdur,

Kızlar özel bölge temizliği için epilasyon aleti kullanan varmı ben normalde kullanıyorum ama bugun çok zor oldu alıştığı için bırakmakta istemiyorum zararı olurmu acaba bilemedim

Zararı olacağını hiç sanmıyorum. Ben de ağdaya gidiyorum.

Diğer kemikleri normal çok şükür hatta down sendromunu da kol ve bacaklar kısa oluşmuş bizimkinin kolları ve bacakları çok uzunmus yani aslında burun kemiğinden başka bi anormallik yok kendiside dedi tek başına çok anlam ifade etmez diye ama yine ihtimal var işte, eşimin ve kardeşlerinin de burunları küçük inşallah babasına benzemiştir de bebeğimi sağlıkla alırım kucağıma hepimiz alırız sağlıkla inşallah

gunaydın kızlar inşallah tüm hamiş anneler ve bebişler iyidir. dün benimde karnım çok gerildi tam göbek deliğimin olduğu yer ama neden gerildi anlayamadım. bende bebişimi çok merak ediyorum bizim detaylı ultrason 4 şubatta. ay sabretmek çok zor bide şu benim minik prensesin hareketlerini düzenli hissetmeye başlasam içim daha rahat olacak . detaylı ultrason yaklaştıkça ister istemez insan stresli oluyor. rabbim inşallah tün hamilelerle birlikte bizlere de bebişlerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.

Aldırmayı aklıma bile getirmem Allah korusun, ben çok şaşırıyorum en ufak Bişeyde down olabilir diyip bütün hamilelik sürecini zehir ediyorlar gerçekten hepimiz saglikla alalım yavrularımızı yaa,

Maşallah bebeğine Kocaman olmuş,sıkma canını ırsidir o,sen gönlünü ferah tut bol bol dua et,bizlerde dua ederiz,ediyoruz da Allah'ın izniyle sağlıkla kavuşursun bebişine[/QUOTE]

Inşallah canım çok saol

Bebeğin hareketleri bu haftalarda düzenli olmayabilirmis doktorum öylesöylemişti sıkma canını normal bunlar, inşallah test sonucunda güzel çıkacak canım Allah bebeklerimize sağlık versin

amin canım inşallah

Bişi olmaz canım komagene den ye içinde katkı yok.Benim canım başta çok istiyodu hep yedim valla mis gibii
İçim rahatladı valla. Ben kendimde bişey farkettim. Saçlarım uzamıyor sizlerde de var mı böyle bişey

günaydın kızlaaarrr
oyy maşallahh hepsi birbirinden güzel :) güzel günlerde sağlıkla giysin bebişin inşallah:) kız çocuk olunca işte cıvıl cıvıl herşey erkek bebişlerin hep klasik şeyler :) ben tulumdan başka bişey almadım sizi görünce hevesleniyorum çok:)

Sürekli değil canım arada gün içinde 1 veya 2 kere oda akşamları.idrar tahlili yaptıralı 1 ay oldu
büyüme ağrısı gibi canım senin ki, sürekli olursa idrar yanması eşlik ederse idrar yolu enfeksiyonu düşünülebilir bu evrede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…