2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canim birde bi ayrintili ultrasonda bakilsin önemli birsey degildir insallah.. Dua Et sende bizde ederiz Allahin izniyle ciddi birsey degildir.. bende internette okudum simdi bu gibi durumlarda zamanla gectigi söyleniyorr etrafimdaki bazi tanidiklarin hamileliklerinde doktorlardan neler duyduklarini biliyorum masallah saglikli cocuklarr dünyaya geldi.. Kafani karistirma hemen O cani veren Rabbim Annesinin duasiyla Herseyden korur onu..

canini hiç sıkma benim ilk gebeligimde yirminci haftadan sonra neler neler dediler. Cok şukur çok akıllı bir evladım var. Valla bilime olan inancım sıfır şüphe üzerine anneler stresli hamilelik geçiriyor şimdi iki haftan zindan olacak doktorun sana bunu söylemeyip not alsaydi keşke iki hafta sonra ayrıntılı da kesin bisey görürse soyleseydi. Bende hiç bir testi yaptirmadim ayrıntılı yı bekliyorum ve kötü bisey duyarsam diye kalbim küt küt.

Merhaba Canım ,

Caanını hıc sıkama bence benım yakın zamanda dogum yapan arkadasıma basından berı bebegınn kalbının delık oldugunu baska baska sorunları oldugunu soylemıslerdı . Dogum yaptı suan hersey gayet guzel , onun ıcın sende hemen demorılıze olma . Insallah saglıklı bırsekılde kucagımıza alırız bebıslerımızı .

Kizlar bebek odasi hakkinda ne dusunuyorsunuz dogumdan oncemi olmali yoksa bebek biraz buyudukten sonra mi yaptrilmali
Ben almak istiyorum çok hevesleniyorum çokta kullanışlı birşey olacak beşik sallanıyor ve büyüyor ilerde sadece tek kişilik baza alırım anlatmak istediğim yazı da ekli resme bakabilirsiniz fiyatıda piyasaya göre uygun

Eklentiler

• bebek odası.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 105
Çok güzelmiş
Benim de hevesim yok değil ama evim 2+1 olduğu için muhtemelen yapamayacağım oda .Salon dışında oturma odası ihtiyacım oluyor kalabalık misafirlerde
Anladığım kadarıyla oda yapacak arkadaşların çoğunun evi 3+1 ve üstü. Yada oturma odası ihtiyaçları olmuyor

evet canım oda sıkıntıysa biraz zor.benim 3+1 evim bir tane kıyafet dolabımın olduğu oda var orayı yatak odasına taşıyıp çocuk odasını oraya yapıcam hayırlısıyla gelsinde bi bebişlerimiz :)

Ben Bursadanım canım Natal Ahmet Yılmaz'a gidiyorum çokta memnunun bi dahaki ay o yapacak ultrason çekimini.Sen hangi hastaneye gidiyorsun doktorun kim
ziya çetin canım doktorumun ismi. hastanede değil muayenehanesi var. doğumu nerde yapacağım daha karar vermedim. detaylıyı bi arkadaş daha ahmet yılmazı önermişti.

Canım tek başına hiçbir şey ifade etmiyor inan o parlaklık.forumda birkaç örnek okudum sen sorunca hepsi de bebeklerini sağlıkla almışlar kucaklarına.Sen içini ferah tut benim bebeğim iyi de inşallah hiçbir şeyi yoktur.İki hafta sonra gittiğinde o parlaklık bile kaybolacak bence,çoğu kişiye kalpte ya da bağırsaklarda parlaklık var diyorlar.Bikaç hafta sonra kendi kendine geçiyor.Senin de geçecek inşallah hiç canını sıkıp kenini de bebeğini de üzme.Dualarımız sizinle

# efsunsuz sen naptın canım durumun nasıl gidiyor ayrıntılı nezaman senin
Canım ben haftaya gideceğim
durup durup dua ediyorum. endişeliyim ama Allah a tevekkül ettim..
zaten dua etmekten başka bir çarem de yok...
Hayırlısı Rabbimden. senin de 4 gün kaldı değil mi
Her duamda benimle beraber bekleyen herkese de dua ediyorum canım

Ben Bursadanım canım Natal Ahmet Yılmaz'a gidiyorum çokta memnunun bi dahaki ay o yapacak ultrason çekimini.Sen hangi hastaneye gidiyorsun doktorun kim
Ahmet beye devam ed
Ahmet beye devam ediyosun demekki kararsızım demiştin en son iyi olmuş:)bende demet hanıma devam ediyorum ama ayrıntılı için ahmet beyden aldım randevu :)bu arada doğum için hastane düşündünmü ?

Tam istedigim gibi canim ne kdar ki fiyati neresi burasi

gönlünü ferah tut ondan birşey çıkmaz canım birkaç anormali aynı anda olmadıktan sonra problem çıkmaz..
kaldı ki hamilelik boyunca her zaman risk altındayız..her zaman risk var
rahat ol bence

oda konusunda bende çok kararsızım 3+1 evim ama bi oda misafir odası gibi baya 1,5 kişilik yatak var bazalı fln 3 kapılı dolap şifonyer fln var. dolapla şifonyeri kullancam ama yatağı çıkarıp çıkarmama konusunda kararsızım malum bazalı olunca herşeyi kaldırıyor. ablamın park yatağı var onu oraya sığdırırız diyo oda yapma diyo ama kafam çok karışık ilk çocuk odası olsamı ii olmasa mı bilemedim

Canım gerçekten hiç boşuna kafana takma böyle şeyleri. Tek başına tek bir verinin hiç bir anlamı yok bir istatistikçi olarak söylüyorum bunu sana. Her şeyiyle çok sağlıklı bir bebeğin olacak.

Çok saol canım doktor öyle bi ihtimal ddeyince kafama takmadan edemedim eşimde kızıyo bana bişey olmayacak rahat ol diyo ama şimdi daha rahatım.

evet benım çok misafirim olmuyor olsada 2+1 oturma odası alt katta daha kımseyı orda ağırlamadım:)
ama L koltuğu bırıne hedıye etmem gerekecek:)

malesef benımde odada baza var onu cıkartma ımknım hıç yok banada sadece beşık al dıyorlar ama ınsanda heves edıyo naparız bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…