2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Nasıl geçti?

Senin durumun nasıl? Testler vs nasıl geçiyor? Tarihimiz çok yakın ben de seni merak ettim.
Simdilik iyi cok sukur. Ikili uclu normal cikti. Bugun asi oldum kolum agrimaya basladi hareket ettirirken. Kalp atislarini duydum minnagin ozlemime iyi geldi dogrusu :) 27 Ocakta detayli var heyecanla gun sayiyoruz vallahi.
Onun disinda gobek cevresinde ve belde ara ara agri oluyor e normaldir buyuyolar.
Sen nasilsin? Nasil gidiyo?

Aaaa benim doktorum da o :))) ne zamandır gidiyorsun oraya

Geçmiş olsun güzelim,serum alacakmışsın gerçi ama bol sıvı tüket yine de

Maşallah bebeğine Kocaman olmuş,sıkma canını ırsidir o,sen gönlünü ferah tut bol bol dua et,bizlerde dua ederiz,ediyoruz da Allah'ın izniyle sağlıkla kavuşursun bebişine

Kızlar özel bölge temizliği için epilasyon aleti kullanan varmı ben normalde kullanıyorum ama bugun çok zor oldu alıştığı için bırakmakta istemiyorum zararı olurmu acaba bilemedim

Benim bebiş hep oynardı bugun sadece sertleşme oldu acaba neden oynamadı kii hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri görsek sonuçlarıma 10 gün kaldı ne kadar uzun geldi bu ay bi bilseniz hayırlısıyla temiz çıkar inşallah dua edin nolur stresten hiç kilo almadım Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın göz görmüyor ki bilesin... Bilmemek ne zor şeymiş.... Annelik sabır ister bilirim ama bu imtihan bi başka geçti...

Son hafta diye tuttum artık 2. Döneme hem ders saatimi azalttılar hem de nöbet yok
gunaydin canim nobet tutmucz ya onun icin 24 haftalik raporu aliyo muyduk hastaneden sadece mudure deyince oluyo muydu biliyo musun

gunaydin canim nobet tutmucz ya onun icin 24 haftalik raporu aliyo muyduk hastaneden sadece mudure deyince oluyo muydu biliyo musun
Bilmiyorum ki bana kimse bişey demedi ama ikinci dönem nöbetten sizi düşeceğiz dediler. Rapordan bahseden olmadı. Belki o zaman isterler.

Bilmiyorum ki bana kimse bişey demedi ama ikinci dönem nöbetten sizi düşeceğiz dediler. Rapordan bahseden olmadı. Belki o zaman isterler.
himm ins istemezler cunku ben 22 haftalikken gdcm tekrar 24 te bidaha gitmk zor olck cok sukur nöbet bitecek ya :)

Insallh en yakim zmnda cikar sizinkilerde bugun ogrendim prensesimiz oluyo rabbim izin verirse
Ayy canım çok sevindim bi oğlun vardı zaten dimi senin Allah bağışlasın ikisinide iyi olmuş bi oğlan bi kız İnşaallah seninde gönlüne göre olmuştur. Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin yavrularımızı sağ salim alalım kucağımıza

Listeye bakın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…