Simdilik iyi cok sukur. Ikili uclu normal cikti. Bugun asi oldum kolum agrimaya basladi hareket ettirirken. Kalp atislarini duydum minnagin ozlemime iyi geldi dogrusu :) 27 Ocakta detayli var heyecanla gun sayiyoruz vallahi.Nasıl geçti?
Senin durumun nasıl? Testler vs nasıl geçiyor? Tarihimiz çok yakın ben de seni merak ettim.
Aaaa benim doktorum da o :))) ne zamandır gidiyorsun orayaEvime yakın medicana avcılar var ilk günden beri oraya gidiyorum Özgür hanım var çok tatlı ama hastaneye güvenmediğim için Gop'ta Cengiz beyi yedeğe aldım nede olsa sezeryan olacağım daha iyi bir hastane olsun dedim .Adam biraz soğuk ama yapacak bişey yok
hayırlı günler kızlar...
benim son 4-5 gündür mide yanmalarım başladı.. Sizlerde de oluyor mu? Ne yapsak iyi gelir acaba
Ben 16. Haftadan beri nöbet tutmuyorum, doktorumdan rapor aldım. Sen de al istersen.Benim de vajina ile bacağın birleştiği yer 3 gündür ağrıyor. Doktor magnezyum verdi ama bugün de nöbetçiydim okulda perişan oldum ya.
Slm kızlar dünden beri cok fenayım ishal oldum afedersiniz halsizlikten yataga yapıştım dün gece dr a gittim 3 gün sabah akşam serum yiyecem azıcık gözümü açabildim şükür oglumun tepiklerini duydukca mutlu oluorum bende gittikçe de sertleşio tekmeler :)))
Kızlar dün yazamadım ayrıntılı ultrasona girdim doktor tüm organlarına baktı hepsine çok iyi Çok iyi diye yorum yaptı kalbi böbrekleri beyin gelişimi vs herşey tüm organları maşallah cok güzel dedi en son yüzünü inceledi burun kemiği kısa dedi bu kısalık down sendromunu düşündürür ama başka hiçbi bulgu olmadığı için Irsi olma ihtimali yüksek diye konuştu ikili testimde 83059 da bi risk var yani oda çok düşük bi risk Amniyosentez veya fetal dna testi yapmamı önerdi kafam çok karışık ne düşünmem gerek hiç bilmiyorurun herşey Güzel giderken bu durum çok moralimi bozdu bebeğim de çok büyümüş boyu 28cm olmuş kilosu 459 gr tam bir hafta önde gidiyo yine 22haftalık gelişimle uyumlu dedi ama yine de böyle bi ihtimal vamış
Bende yedim etsiznbişi olmaz dediler.dayanamadım:)Etsiz çiğ köfte de yasak mıyedim ben çok canım çektiydi bişey olmaz inşallah
Kızlar bunlar da bizim ciciler:)
Eki Görüntüle 1941001 Eki Görüntüle 1941003 Eki Görüntüle 1941004 Eki Görüntüle 1941005 Eki Görüntüle 1941006 Eki Görüntüle 1941002
Son hafta diye tuttum artık 2. Döneme hem ders saatimi azalttılar hem de nöbet yokBen 16. Haftadan beri nöbet tutmuyorum, doktorumdan rapor aldım. Sen de al istersen.
Kızlar bunlar da bizim ciciler:)
Eki Görüntüle 1941001 Eki Görüntüle 1941003 Eki Görüntüle 1941004 Eki Görüntüle 1941005 Eki Görüntüle 1941006 Eki Görüntüle 1941002
Zara, chicco, h&m, e- bebek ve markafoniden aldım.Bebis saglikla giysin.
Hangi marka bunlar
Onu yengem yapmış, hediye. Hazır çok güzel modeller var ama.Güzelim hepsi birbirinden güzeller maşallah,Allahım sağlıkla kullanmayı nasip etsin,birşey soracaktı babynest i kendiniz mi yaptınız,yoksa aldınız mı?
gunaydin canim nobet tutmucz ya onun icin 24 haftalik raporu aliyo muyduk hastaneden sadece mudure deyince oluyo muydu biliyo musunSon hafta diye tuttum artık 2. Döneme hem ders saatimi azalttılar hem de nöbet yok
Bilmiyorum ki bana kimse bişey demedi ama ikinci dönem nöbetten sizi düşeceğiz dediler. Rapordan bahseden olmadı. Belki o zaman isterler.gunaydin canim nobet tutmucz ya onun icin 24 haftalik raporu aliyo muyduk hastaneden sadece mudure deyince oluyo muydu biliyo musun
himm ins istemezler cunku ben 22 haftalikken gdcm tekrar 24 te bidaha gitmk zor olck cok sukur nöbet bitecek ya :)Bilmiyorum ki bana kimse bişey demedi ama ikinci dönem nöbetten sizi düşeceğiz dediler. Rapordan bahseden olmadı. Belki o zaman isterler.
Ayy canım çok sevindimInsallh en yakim zmnda cikar sizinkilerde bugun ogrendim prensesimiz oluyo rabbim izin verirse
Nursecm.......................Erkek .............isim
M123S..........................Erkek..............isim
Mcrhelena....................Erkek..................isim
Efefsunkar....................Erkek..................isim
Bihter34.......................Erkek...................isim
Cgdmkrks.....................Erkek..................isim
Orangurann.................Erkek..................isim
Alnilam........................Erkek.................isim
Haziranannesiyim.........Kız....................SARYA
Snmclsn.........................Kız......................ARYA
Gzleem..........................Kız.......................ELA
Es2607...........................Kız......................ALMİNA ELA
Aydii..............................Kız....................ADA
Hyb77...........................Kız.......................isim
Frkzhd.........................Kız........................isim
Asi4261.........................Kız.......................isim
Mavi_dem....................Kız........................isim
Zuhrealam....................Kız.......................SELEN
Canhayat80..................Kız.......................ALYA
Momocan.....................Kız.......................SARE MASAL
Senkoyadimi.................Kız.......................EDA
Arsinli...........................Kız.......................DİLARA
Lucccck........................Kız........................isim
iki buçuk aydır gidiyorum üç kez muayene oldum orda.Aaaa benim doktorum da o :))) ne zamandır gidiyorsun oraya
Bişi olmaz canım komagene den ye içinde katkı yok.Benim canım başta çok istiyodu hep yedim valla mis gibiiEtsiz çiğ köfte de yasak mıyedim ben çok canım çektiydi bişey olmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?