- 6 Ekim 2014
- 1.461
- 1.045
- 158
- 35
Insallah saglikli oldugunu duymak en onemlisi zatenB
İrde ben varım cinsiyeti öğrenemeyen.hadi bakalım hayırlısı....aayy yeterki domtor sağlıklı gelişiyor desin başka bişi düşünemiyorum bugün..hem heyecan hem tedirginlik var
Kizlar bebek odasi hakkinda ne dusunuyorsunuz dogumdan oncemi olmali yoksa bebek biraz buyudukten sonra mi yaptrilmali
Slm arkadaşlar bisey sormak istiyorum
Idrarimi yaptiktan sonra guzelce siliyorum kalkip 3-4 adim attiktan sonra camasirima su gibi bisey geliyo pantolonuma gececek kadar degil ama camasirim su gibi oluyo idrarmi akintimi bilemiyorum acikcasi korkuyorum bebegimin suyu olmasindanher tuvalete gitmemde olmuyor ama cok endişeleniyorum gecen hafta doktora sordum bebegin suyu nasil diye gayet iyi dedi.... varmi benim gibi olan normalmi acaba bu ???
Kız meslektaşmışız ya bizCanım gerçekten hiç boşuna kafana takma böyle şeyleri. Tek başına tek bir verinin hiç bir anlamı yok bir istatistikçi olarak söylüyorum bunu sana. Her şeyiyle çok sağlıklı bir bebeğin olacak.
bende bildiğimiz pişirilmemiş köfteden yedim.oldum olası severim,evde yoğurunca dayanamadım biraz yedim. birşey olmaz inşallahBenim eşim urfalı etlide yedim vallah
Sakinan goze cop batarmis bisey olmaz Allahin izniyle eskiden tarlalarda valisiyorlarmis hamileyken rahmetli halam anlatiyordu tarlaya giderken kamyona cikiyorlarmis ordan atliyorlarmis falan yine bisey olmazmis biz simdi sanirim biraz abartiyoruz hamilelik bi hastalio degil ki tabikide dikkat etmemiz lazim ama cok abartmadanbende bildiğimiz pişirilmemiş köfteden yedim.oldum olası severim,evde yoğurunca dayanamadım biraz yedim. birşey olmaz inşallah
17. Haftaya yeni girdim 1,5 kilo aldım.
Ama dikkat ediyorum erkenden şişmiyim diye rahat gecsin hamilelik:)
Tatlı yemiyorm ufak tefek bazen cokcok az..ekmekte cok az yiyorum abur cubur hiç yemiyorum normaldede yemezdim zararkı diye...bol su içiyorum. Evde esneme hareketlerine basladım. Hafifletiyor insanı..
Bakalım devamı nasıl olacak
çok hevesleniyorum yapmak istiyorum ama başka yerden ev almak istiyorum.Kizlar bebek odasi hakkinda ne dusunuyorsunuz dogumdan oncemi olmali yoksa bebek biraz buyudukten sonra mi yaptrilmali
Aaaa öyle miii. Hacettepeden mezunum :)Kız meslektaşmışız ya biz
hangi üni. mezunusun?
Canım telaş etme hemen başka doktorada git testlerin nasıl çıkmıştı. Ayrıntılıyada gir bakalım bebeklerde kalp rahatsızlıklarının çoğu doğumdan 6 aya kadar geçebiliyomuş.Allah büyük dualarımız seninle ve miniğinle Allah korusunKızlar merhaba.. biraz canim şıkkında sizlere de sormak istedim. 20. Hafta kontrolünde doktorum bebeğimin kalbinde ekojenik focus yani parlaklık gördü. Çok inceledi. 2 hafta sonraya ayrıntılı ultrason günü verdi orda da bakılsın bi dedi. Down sendromlu çocuklarda da görülebiliyormuş ama sağlıklı çocuklarda da olabilirmiş geçebilirmiş de kalabilirmiş de. Kafam çok karışık böyle bisey duyan bilen var mi
Canim benimde yatak odam sigmadigi icin dolabi cocuk odasina koymustum bende o dalabi ne yapsamda odaya soksam diye kara kara dusunuyorum aynen bende cok hevesleniyorum odaya sigmassa sadece besik alacagim malesefçok hevesleniyorum yapmak istiyorum ama başka yerden ev almak istiyorum.
vazgecıyorum...
Bende o düşünceyle yemiştim zatenSakinan goze cop batarmis bisey olmaz Allahin izniyle eskiden tarlalarda valisiyorlarmis hamileyken rahmetli halam anlatiyordu tarlaya giderken kamyona cikiyorlarmis ordan atliyorlarmis falan yine bisey olmazmis biz simdi sanirim biraz abartiyoruz hamilelik bi hastalio degil ki tabikide dikkat etmemiz lazim ama cok abartmadan
Tarama testlerini yaptirmadihim için bilmiyorum canim ayrintilida da burun kemiği ve enseye bakiliyormus ondakini bekleyeceğim. Bütün hamielligimi stresle geçirmeyeyim diye yaptırmadım testleri. 20. Haftada stres başladı. Umarım sonraki kontrolümde kaybolmuş olur
Aynen canim sadce b3sik alsak kiyafetlerini mereye koyacagiz bizim dolaba bizimkiler zor sigiuo ne yaoacagiz bakalimEn çok kafama takılan bu zaten. Başta park yatak tarzı beşik almayı planlıyorum.
Ama bir yandan da ev kendimizin ve odası da var hazırlayabileceğim. Dolabını falan alıcam zaten eşyaları için, bir tek yatağı da sona bırakmak saçma olur.
Bilmiyorum diğer arkadaşlar ne düşünüyo
canım bilmediğim için diğer forumda yazmamıştım cevap ama inşallah ciddi birşey değildir.,detaylıda için ferahlar..Bende tarama testlerini yaptırmadım,ne çıkacağını bilmiyorum henüz. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahTarama testlerini yaptirmadihim için bilmiyorum canim ayrintilida da burun kemiği ve enseye bakiliyormus ondakini bekleyeceğim. Bütün hamielligimi stresle geçirmeyeyim diye yaptırmadım testleri. 20. Haftada stres başladı. Umarım sonraki kontrolümde kaybolmuş olur
bende yıldız mezunuyumAaaa öyle miii. Hacettepeden mezunum :)
Selam kızlar bizimde 2 li ve 4 lü tarama temiz çıktı.Bu aralar sadece diş ağrısı problemim var.Allaha şükür şimdilik başka bir sıkıntımız yok .Bunlarda kızımın cicileri .Adı ela olcak kısmetse :)
Kizlar bebek odasi hakkinda ne dusunuyorsunuz dogumdan oncemi olmali yoksa bebek biraz buyudukten sonra mi yaptrilmali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?