2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
B

İrde ben varım cinsiyeti öğrenemeyen.hadi bakalım hayırlısı....aayy yeterki domtor sağlıklı gelişiyor desin başka bişi düşünemiyorum bugün..hem heyecan hem tedirginlik var
Insallah saglikli oldugunu duymak en onemlisi zaten

Kizlar bebek odasi hakkinda ne dusunuyorsunuz dogumdan oncemi olmali yoksa bebek biraz buyudukten sonra mi yaptrilmali

En çok kafama takılan bu zaten. Başta park yatak tarzı beşik almayı planlıyorum.
Ama bir yandan da ev kendimizin ve odası da var hazırlayabileceğim. Dolabını falan alıcam zaten eşyaları için, bir tek yatağı da sona bırakmak saçma olur.
Bilmiyorum diğer arkadaşlar ne düşünüyo

Bence o normal akıntı. Suyun normalse korkulacak bişey yoktur. Benim de bir haftadır akıntım tekrar başladı.

bende bildiğimiz pişirilmemiş köfteden yedim.oldum olası severim,evde yoğurunca dayanamadım biraz yedim. birşey olmaz inşallah
Sakinan goze cop batarmis bisey olmaz Allahin izniyle eskiden tarlalarda valisiyorlarmis hamileyken rahmetli halam anlatiyordu tarlaya giderken kamyona cikiyorlarmis ordan atliyorlarmis falan yine bisey olmazmis biz simdi sanirim biraz abartiyoruz hamilelik bi hastalio degil ki tabikide dikkat etmemiz lazim ama cok abartmadan

Merhaba canım ,

Şuan ıcın cok ıyı gıdıyorsun kılo olarak bende 3 kılo aldım 16 .haftadayım .
Esneme hareketlerınden neyı yapıyorsun , bende kontrolumde doktoruma soracagım .benımde başlamam gerekıyor .

Kızlar merhaba.. biraz canim şıkkında sizlere de sormak istedim. 20. Hafta kontrolünde doktorum bebeğimin kalbinde ekojenik focus yani parlaklık gördü. Çok inceledi. 2 hafta sonraya ayrıntılı ultrason günü verdi orda da bakılsın bi dedi. Down sendromlu çocuklarda da görülebiliyormuş ama sağlıklı çocuklarda da olabilirmiş geçebilirmiş de kalabilirmiş de. Kafam çok karışık böyle bisey duyan bilen var mi

tarama testlerinin sonucları nasıldı? Sonucta o testlerde down sendrom için yapılıyor. Bence içini ferah tut dur bakalım hemen telaşlanma. İstersen başka bi doktora daha git oda baksın aklında ne var ne yok sor o doktorada.

Canım telaş etme hemen başka doktorada git testlerin nasıl çıkmıştı. Ayrıntılıyada gir bakalım bebeklerde kalp rahatsızlıklarının çoğu doğumdan 6 aya kadar geçebiliyomuş.Allah büyük dualarımız seninle ve miniğinle Allah korusun

Tarama testlerini yaptirmadihim için bilmiyorum canim ayrintilida da burun kemiği ve enseye bakiliyormus ondakini bekleyeceğim. Bütün hamielligimi stresle geçirmeyeyim diye yaptırmadım testleri. 20. Haftada stres başladı. Umarım sonraki kontrolümde kaybolmuş olur

çok hevesleniyorum yapmak istiyorum ama başka yerden ev almak istiyorum.
vazgecıyorum...
Canim benimde yatak odam sigmadigi icin dolabi cocuk odasina koymustum bende o dalabi ne yapsamda odaya soksam diye kara kara dusunuyorum aynen bende cok hevesleniyorum odaya sigmassa sadece besik alacagim malesef

Bende o düşünceyle yemiştim zaten

Ayrıntılıda parmaklarına kadar herseyıne bütün organlarına bakılıyor. O zaman 2 hafta boyunca en olumlusunu en güzelini düşünmeye bak, yavrucukta strese girmesin.

Aynen canim sadce b3sik alsak kiyafetlerini mereye koyacagiz bizim dolaba bizimkiler zor sigiuo ne yaoacagiz bakalim

canım bilmediğim için diğer forumda yazmamıştım cevap ama inşallah ciddi birşey değildir.,detaylıda için ferahlar..Bende tarama testlerini yaptırmadım,ne çıkacağını bilmiyorum henüz. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

güle güle giysin ela hanım inşallah

Kizlar bebek odasi hakkinda ne dusunuyorsunuz dogumdan oncemi olmali yoksa bebek biraz buyudukten sonra mi yaptrilmali

ben allah kısmet ederse doğumdan önce hazırlayacağım. ilk kızımda da önce yapmıştım. valla nasıl sığdırılıyor bilmiyorum ama ben ilk kızımda 3 kapaklı dolap almıştım ancak sığdı eşyaları. zaten dolap beşik bi de halı olacak odasında. birde bizim bi puf var onu koyucam altını alırken yada emzirirken kullnaırım diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…