2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Ben oturma odasını iptal edicem artık sadece salonda oturacağız inşallah. arık misafirleri ona göre ağırlayacağız yapacak birşey yok.

içini ferah tut canım inşallah hiçbir şeycikler olmayacak bebişine. Detaylı da güzel geçecek.

gönlünü ferah tut ondan birşey çıkmaz canım birkaç anormali aynı anda olmadıktan sonra problem çıkmaz..
kaldı ki hamilelik boyunca her zaman risk altındayız..her zaman risk var
rahat ol bence

Inşallah canım çok teşekkürederim

bende de bunun biraz farklısı var. ilk başta kullanışlı ama 10 ay kullnaılmaz. çocuklar 5.aydan sonra kalkma denemesi yapıyor o sebeple tehlikeli 5 aydan sonra. benim kız en azından 5. ayda kaldırttı bana.

ablamdada buna benzer var ama büyümeye başladıklarında kullanılmıyor malesef

canım zaten yuz lira bişey.baska bi ewe gecinceye kadar idare eder beni.ömürlük almıyoruz sonucta

ziya çetin canım doktorumun ismi. hastanede değil muayenehanesi var. doğumu nerde yapacağım daha karar vermedim. detaylıyı bi arkadaş daha ahmet yılmazı önermişti.
Ziya çetin daha önce Zübeyde deydi gitmiştim iyi biri gibi bende sonuçlarımı alınca Zübeyde ye gidicem Şevket Yılmaz iyi ama çok uzak bana

zübeydede murat kadıoğlu var o doktorda güzel ablamın doktoru tavsiye ederim cnm

Canım aslında 4 gün değil sonuçlarla beraber ayrıntılı yapılacak günüm uzadı 10 gün daha ama Amniyosentez bugun çıksa durmam hemen giderim ama çıkmadı 23 ünden önce çıkmıyacakmış zaman geçmiyor Allah razı olsun inan bende dua ediyorum hepimize

Ayrıntılıda parmaklarına kadar herseyıne bütün organlarına bakılıyor. O zaman 2 hafta boyunca en olumlusunu en güzelini düşünmeye bak, yavrucukta strese girmesin.
Stres ister istemez oluyorum canım sonra kızımı stres ediyorum diye üzülüp daha fazla stres oluyorum. Eminim hepiniz beni anlyorsunuz dur. Inşallah ayrıntılı çok iyi geçer çok teşekkür ederim.

Teşekkür ederim canim. Bi dahaki hamileliğimde ultrasona bile girmicem sanırım insanı stres ediyor bu tür şeyler oysa ne mutluydum son ultrasona kadar. Allah bebeklerimize saglik versin inşallah.

Inşallah canim ben sürekli dua ediyorum kendime de siz annelere de allah bizi yavrumuzla sınamasın inşallah dediğin gibi geçer gider

20 haftam su gibi geçti son 3 gunu 3 ay gibi yaşadım canim inşallah güzel haberler alalım sen de hiç kötü bisey duymadan geçirirsin bu hamileliğini inşallah..

Bazı şeyler bebek doğmadan bilinemiyor canim ama bilinmezlik de biz annelerin önünden omur götürüyor. Ben de sakın olmaya çalışıyorum. Inşallah canim sağlıkla gelsin bebislerimiz

Çok teşekkürler canim inşallah dediğin gibi olur ve ayrintilida geçmiş olur güzel haberler alirim. Burdan da size söylerim. Ne çok isterim. Dualarınızı eksik etmeyin

Benimde hergün ıslaklık oluyor dgiştiiyorum canım çok değilse normal dir heralde

KIRMIZILIKUCUKKIZ
Üzülme diyemem muhakkak takıyosundur ama bak ben 2 yılın sonunda kavustum mıcizeme her ultrasonda heyecanım tavan korkum hele....bu olabilir yaşadıklarımızdan ama ben inanıyorm herşey iyi olacak sonra boşuna stress yapmışım diyorum ultrason cıkısında

Evet cnm 2 yasinda oglum var tabi insan degisik olsun istiyodu sag salim dogsunlar insallh ailelerine hayirli evlat olsunlar

Evet cnm 2 yasinda oglum var tabi insan degisik olsun istiyodu sag salim dogsunlar insallh
hayırlı olsun canım :) sağlıcakla alalım kucağımıza yavrularımızı
Saol cnm allah razi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…