Çok güzelmiş
Benim de hevesim yok değil ama evim 2+1 olduğu için muhtemelen yapamayacağım oda .Salon dışında oturma odası ihtiyacım oluyor kalabalık misafirlerde
Anladığım kadarıyla oda yapacak arkadaşların çoğunun evi 3+1 ve üstü. Yada oturma odası ihtiyaçları olmuyor
bende de bunun biraz farklısı var. ilk başta kullanışlı ama 10 ay kullnaılmaz. çocuklar 5.aydan sonra kalkma denemesi yapıyor o sebeple tehlikeli 5 aydan sonra. benim kız en azından 5. ayda kaldırttı bana.http://www.civilim.com/guneysan-gun...esik-kirmizi?gclid=CLnkxdDqy9ECFW0R0wodZJoL8g benimde ewim ve yatak odam kücük oldugu icin böyle bişey alıcam.kullanan arkadaslarım cok memnun.10 ay kadar kullanmak mumkunmus
içini ferah tut canım inşallah hiçbir şeycikler olmayacak bebişine. Detaylı da güzel geçecek.Kızlar kontrolden geldim moralim bozuk ne dusunecegimi bilmiyorum. Her ultrasonumultrasonum çok güzel geçmişti sağlıklı ve hareketli derdi doktor hep. Bu ultrasonun yaklaşık 15 dk sürdü. Doktorum eşimi de cagirdi ben bisey denememe rağmen bu arada devlete gdiiyorum. Kızımın kalbinde parlaklık varmış. Ekojenik focus deniyor. Çok inceledi. Down sendromlu olma riski olabiliyor ama başka verilerle de desteklenirse dedi. O kadar çok inceledi ki ı inceledikçe kafam patlayacak gibi oldu. Herşey allahtan. Ben yavrumu çok seviyorum her şekild e. Ama bu parlaklık da neyin nesi karşılaşan duyan var mi nolur biri bisey desin iki hafta sonra icin ayrıntılı usg ye gun verdi. Ama içim daralıyor. Nasıl dayanicam 2 hafta bilmiyorum.
gönlünü ferah tut ondan birşey çıkmaz canım birkaç anormali aynı anda olmadıktan sonra problem çıkmaz..
kaldı ki hamilelik boyunca her zaman risk altındayız..her zaman risk var
rahat ol bence
bende de bunun biraz farklısı var. ilk başta kullanışlı ama 10 ay kullnaılmaz. çocuklar 5.aydan sonra kalkma denemesi yapıyor o sebeple tehlikeli 5 aydan sonra. benim kız en azından 5. ayda kaldırttı bana.
aynen canımcanım zaten yuz lira bişey.baska bi ewe gecinceye kadar idare eder beni.ömürlük almıyoruz sonucta
Ziya çetin daha önce Zübeyde deydi gitmiştim iyi biri gibi bende sonuçlarımı alınca Zübeyde ye gidicem Şevket Yılmaz iyi ama çok uzak banaziya çetin canım doktorumun ismi. hastanede değil muayenehanesi var. doğumu nerde yapacağım daha karar vermedim. detaylıyı bi arkadaş daha ahmet yılmazı önermişti.
Canım aslında 4 gün değil sonuçlarla beraber ayrıntılı yapılacak günüm uzadı 10 gün daha ama Amniyosentez bugun çıksa durmam hemen giderim ama çıkmadı 23 ünden önce çıkmıyacakmış zaman geçmiyor Allah razı olsun inan bende dua ediyorum hepimizeCanım ben haftaya gideceğim
durup durup dua ediyorum. endişeliyim ama Allah a tevekkül ettim..
zaten dua etmekten başka bir çarem de yok...
Hayırlısı Rabbimden. senin de 4 gün kaldı değil mi
Her duamda benimle beraber bekleyen herkese de dua ediyorum canım
Evet o çok iyi bi doktor muş İznik ten gelmişzübeydede murat kadıoğlu var o doktorda güzel ablamın doktoru tavsiye ederim cnm
bir defa gördüm bende ablamın doğumunda. ama dediğine göre iyi bir doktormuş. daha önce şevket yılmazdaydı o doktor.Evet o çok iyi bi doktor muş İznik ten gelmiş
Stres ister istemez oluyorum canım sonra kızımı stres ediyorum diye üzülüp daha fazla stres oluyorum. Eminim hepiniz beni anlyorsunuz dur. Inşallah ayrıntılı çok iyi geçer çok teşekkür ederim.Ayrıntılıda parmaklarına kadar herseyıne bütün organlarına bakılıyor. O zaman 2 hafta boyunca en olumlusunu en güzelini düşünmeye bak, yavrucukta strese girmesin.
Teşekkür ederim canim. Bi dahaki hamileliğimde ultrasona bile girmicem sanırım insanı stres ediyor bu tür şeyler oysa ne mutluydum son ultrasona kadar. Allah bebeklerimize saglik versin inşallah.canım bilmediğim için diğer forumda yazmamıştım cevap ama inşallah ciddi birşey değildir.,detaylıda için ferahlar..Bende tarama testlerini yaptırmadım,ne çıkacağını bilmiyorum henüz. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Inşallah canim ben sürekli dua ediyorum kendime de siz annelere de allah bizi yavrumuzla sınamasın inşallah dediğin gibi geçer giderCanim birde bi ayrintili ultrasonda bakilsin önemli birsey degildir insallah.. Dua Et sende bizde ederiz Allahin izniyle ciddi birsey degildir.. bende internette okudum simdi bu gibi durumlarda zamanla gectigi söyleniyorr etrafimdaki bazi tanidiklarin hamileliklerinde doktorlardan neler duyduklarini biliyorum masallah saglikli cocuklarr dünyaya geldi.. Kafani karistirma hemen O cani veren Rabbim Annesinin duasiyla Herseyden korur onu..
20 haftam su gibi geçti son 3 gunu 3 ay gibi yaşadım canim inşallah güzel haberler alalım sen de hiç kötü bisey duymadan geçirirsin bu hamileliğini inşallah..canini hiç sıkma benim ilk gebeligimde yirminci haftadan sonra neler neler dediler. Cok şukur çok akıllı bir evladım var. Valla bilime olan inancım sıfır şüphe üzerine anneler stresli hamilelik geçiriyor şimdi iki haftan zindan olacak doktorun sana bunu söylemeyip not alsaydi keşke iki hafta sonra ayrıntılı da kesin bisey görürse soyleseydi. Bende hiç bir testi yaptirmadim ayrıntılı yı bekliyorum ve kötü bisey duyarsam diye kalbim küt küt.
Bazı şeyler bebek doğmadan bilinemiyor canim ama bilinmezlik de biz annelerin önünden omur götürüyor. Ben de sakın olmaya çalışıyorum. Inşallah canim sağlıkla gelsin bebislerimizMerhaba Canım ,
Caanını hıc sıkama bence benım yakın zamanda dogum yapan arkadasıma basından berı bebegınn kalbının delık oldugunu baska baska sorunları oldugunu soylemıslerdı . Dogum yaptı suan hersey gayet guzel , onun ıcın sende hemen demorılıze olma . Insallah saglıklı bırsekılde kucagımıza alırız bebıslerımızı .
Çok teşekkürler canim inşallah dediğin gibi olur ve ayrintilida geçmiş olur güzel haberler alirim. Burdan da size söylerim. Ne çok isterim. Dualarınızı eksik etmeyinCanım tek başına hiçbir şey ifade etmiyor inan o parlaklık.forumda birkaç örnek okudum sen sorunca hepsi de bebeklerini sağlıkla almışlar kucaklarına.Sen içini ferah tut benim bebeğim iyi de inşallah hiçbir şeyi yoktur.İki hafta sonra gittiğinde o parlaklık bile kaybolacak bence,çoğu kişiye kalpte ya da bağırsaklarda parlaklık var diyorlar.Bikaç hafta sonra kendi kendine geçiyor.Senin de geçecek inşallah hiç canını sıkıp kenini de bebeğini de üzme.Dualarımız sizinle
Benimde hergün ıslaklık oluyor dgiştiiyorum canım çok değilse normal dir heraldeSlm arkadaşlar bisey sormak istiyorum
Idrarimi yaptiktan sonra guzelce siliyorum kalkip 3-4 adim attiktan sonra camasirima su gibi bisey geliyo pantolonuma gececek kadar degil ama camasirim su gibi oluyo idrarmi akintimi bilemiyorum acikcasi korkuyorum bebegimin suyu olmasindanher tuvalete gitmemde olmuyor ama cok endişeleniyorum gecen hafta doktora sordum bebegin suyu nasil diye gayet iyi dedi.... varmi benim gibi olan normalmi acaba bu ???
Evet cnm 2 yasinda oglum var tabi insan degisik olsun istiyodu sag salim dogsunlar insallh ailelerine hayirli evlat olsunlarAyy canım çok sevindimbi oğlun vardı zaten dimi senin Allah bağışlasın ikisinide iyi olmuş bi oğlan bi kız İnşaallah seninde gönlüne göre olmuştur. Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin yavrularımızı sağ salim alalım kucağımıza
Evet cnm 2 yasinda oglum var tabi insan degisik olsun istiyodu sag salim dogsunlar insallhAyy canım çok sevindimbi oğlun vardı zaten dimi senin Allah bağışlasın ikisinide iyi olmuş bi oğlan bi kız İnşaallah seninde gönlüne göre olmuştur. Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin yavrularımızı sağ salim alalım kucağımıza
Saol cnm allah razi olsunhayırlı olsun canım :) sağlıcakla alalım kucağımıza yavrularımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?