2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar bugün doktora gittik 20+1 günlük kızımız.350 gram 22 cm civarıymış.sizlerin nasıl?aslında sata göre 20+4 üz.başta geç döllenme demişti yavaş yavaş yakaladı
Oyy maşallah benim kızıma yetişmiş seninki prenses de, bana en yakın haziran annesi adayı seni ilan ediyorum

Herkese iyi akşamlar bende rahim ağzı yetmezliği çıktığı için yarın dikiş atılacak ve bundan sonraki süreci sanıyorum yatarak tamamlıycam dualarınızı esirgemeyin çok ihtiyacım var

canım görüşebiliyorsan bir perinalatogla görüşmende fayda var uzman olan onlar bu konularda

Kızlar özel bölge temizliği için epilasyon aleti kullanan varmı ben normalde kullanıyorum ama bugun çok zor oldu alıştığı için bırakmakta istemiyorum zararı olurmu acaba bilemedim

Ben kullanıyorum,ilk hamileliğimde de kullanmıştım,bir zararı olduğunu sanmıyorum güzelim

İnşallah Can'ım çok güzel haberler alacaksın,emin ol dua ederken hepimiz için ediyorum,Rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

Maşallah güle güle kullansın Ela Bebek,sağlıkla inşallah

Herkese iyi akşamlar bende rahim ağzı yetmezliği çıktığı için yarın dikiş atılacak ve bundan sonraki süreci sanıyorum yatarak tamamlıycam dualarınızı esirgemeyin çok ihtiyacım var

Geçmiş olsun canım,inşallah çabucak toparlarsın,bundan sonra iki kat fazla dikkatli olacaksın ama sonu güzel olacak inşallah

Kızlar benim akıntım yine arttı bugün ve hafiften kaşntı var. Nemli kaldığı için de olabilir ama pazartesi günü detaylı ultrasona gidecem. Sonuçta o da kadın doğum uzmanı. Ona sorsam olur mu sizce

Kızlar benim akıntım yine arttı bugün ve hafiften kaşntı var. Nemli kaldığı için de olabilir ama pazartesi günü detaylı ultrasona gidecem. Sonuçta o da kadın doğum uzmanı. Ona sorsam olur mu sizce
Taharet aldığın suyun içine bir kaç damla üzüm sirkesi damlat. Kadın doğum doktorum demişti. Mantar filan varsa geçirir.

Cnm bnde İstanbul da Zeynep kamilden almaya çalışıyorum fakat mhrs de renkli doopler diye çıkıyor.farkli şeyler değil mi.sen nerden aldin

Erkek anneleri olarak tembeliz galiba isim konusunda

Allah yardımcın olsun. Bebek sağlıkla gelsin de sonunda, önemli olan o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…