- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 39
Oyy maşallah benim kızıma yetişmiş seninki prenses de, bana en yakın haziran annesi adayı seni ilan ediyorumKızlar bugün doktora gittik 20+1 günlük kızımız.350 gram 22 cm civarıymış.sizlerin nasıl?aslında sata göre 20+4 üz.başta geç döllenme demişti yavaş yavaş yakaladı
canım görüşebiliyorsan bir perinalatogla görüşmende fayda var uzman olan onlar bu konulardaKızlar merhaba.. biraz canim şıkkında sizlere de sormak istedim. 20. Hafta kontrolünde doktorum bebeğimin kalbinde ekojenik focus yani parlaklık gördü. Çok inceledi. 2 hafta sonraya ayrıntılı ultrason günü verdi orda da bakılsın bi dedi. Down sendromlu çocuklarda da görülebiliyormuş ama sağlıklı çocuklarda da olabilirmiş geçebilirmiş de kalabilirmiş de. Kafam çok karışık böyle bisey duyan bilen var mi
Rabbim sifa versin canim dualrim seninle...Herkese iyi akşamlar bende rahim ağzı yetmezliği çıktığı için yarın dikiş atılacak ve bundan sonraki süreci sanıyorum yatarak tamamlıycam dualarınızı esirgemeyin çok ihtiyacım var
Çok geçmiş olsun, inşallah çabucak toparlarsın.Herkese iyi akşamlar bende rahim ağzı yetmezliği çıktığı için yarın dikiş atılacak ve bundan sonraki süreci sanıyorum yatarak tamamlıycam dualarınızı esirgemeyin çok ihtiyacım var
Kızlar özel bölge temizliği için epilasyon aleti kullanan varmı ben normalde kullanıyorum ama bugun çok zor oldu alıştığı için bırakmakta istemiyorum zararı olurmu acaba bilemedim
Benim bebiş hep oynardı bugun sadece sertleşme oldu acaba neden oynamadı kii hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri görsek sonuçlarıma 10 gün kaldı ne kadar uzun geldi bu ay bi bilseniz hayırlısıyla temiz çıkar inşallah dua edin nolur stresten hiç kilo almadım Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın göz görmüyor ki bilesin... Bilmemek ne zor şeymiş.... Annelik sabır ister bilirim ama bu imtihan bi başka geçti...
Onu yengem yapmış, hediye. Hazır çok güzel modeller var ama.
Selam kızlar bizimde 2 li ve 4 lü tarama temiz çıktı.Bu aralar sadece diş ağrısı problemim var.Allaha şükür şimdilik başka bir sıkıntımız yok .Bunlarda kızımın cicileri .Adı ela olcak kısmetse :)
Herkese iyi akşamlar bende rahim ağzı yetmezliği çıktığı için yarın dikiş atılacak ve bundan sonraki süreci sanıyorum yatarak tamamlıycam dualarınızı esirgemeyin çok ihtiyacım var
rabbim yardimcin olsun canimHerkese iyi akşamlar bende rahim ağzı yetmezliği çıktığı için yarın dikiş atılacak ve bundan sonraki süreci sanıyorum yatarak tamamlıycam dualarınızı esirgemeyin çok ihtiyacım var
Medicana da mı yaptırcaksın sen???Belki de :) ayrıntılı yı ne zaman yaptiracaksin. Ayşe hanım yacakmis gün aldım ben şubatın ucune. Sen benden önce yaptırırsan tecrübelerini aktararsin.
Yok gop ta yaptıracağım medicanada yokmuş.Medicana da mı yaptırcaksın sen???
Taharet aldığın suyun içine bir kaç damla üzüm sirkesi damlat. Kadın doğum doktorum demişti. Mantar filan varsa geçirir.Kızlar benim akıntım yine arttı bugün ve hafiften kaşntı var. Nemli kaldığı için de olabilir ama pazartesi günü detaylı ultrasona gidecem. Sonuçta o da kadın doğum uzmanı. Ona sorsam olur mu sizce
Cnm bnde İstanbul da Zeynep kamilden almaya çalışıyorum fakat mhrs de renkli doopler diye çıkıyor.farkli şeyler değil mi.sen nerden aldincanım bende istanbuldayım anadolu yakasında oturuyorum zeynep kamilden randevu almaya çalışıyorum özellerde çok pahalı 600 700 civarı fiyat verdilr perinatolog olan yerlere, süleymaniye kadın doğum hastanesini bi araştır istersen orda çekiyor olabilirler.
Erkek anneleri olarak tembeliz galiba isim konusundaNursecm.......................Erkek .............isim
M123S..........................Erkek..............isim
Mcrhelena....................Erkek..................isim
Efefsunkar....................Erkek..................isim
Bihter34.......................Erkek...................isim
Cgdmkrks.....................Erkek..................isim
Orangurann.................Erkek..................isim
Alnilam........................Erkek.................isim
Haziranannesiyim.........Kız....................SARYA
Snmclsn.........................Kız......................ARYA
Gzleem..........................Kız.......................ELA
Es2607...........................Kız......................ALMİNA ELA
Aydii..............................Kız....................ADA
Hyb77...........................Kız.......................isim
Frkzhd.........................Kız........................isim
Asi4261.........................Kız.......................isim
Mavi_dem....................Kız........................isim
Zuhrealam....................Kız.......................SELEN
Canhayat80..................Kız.......................ALYA
Momocan.....................Kız.......................SARE MASAL
Senkoyadimi.................Kız.......................EDA
Arsinli...........................Kız.......................DİLARA
Lucccck........................Kız........................isim
Benimkiler oldu canım pembeyse kızarıyor esmerlerin kahverengi oluyor bebiş onu emdikçe düzeliyor hormonal bişey normal yaniİyi akşamlar kızlar. Göğüsleri kızaran var mı?
Allah yardımcın olsun. Bebek sağlıkla gelsin de sonunda, önemli olan o.Herkese iyi akşamlar bende rahim ağzı yetmezliği çıktığı için yarın dikiş atılacak ve bundan sonraki süreci sanıyorum yatarak tamamlıycam dualarınızı esirgemeyin çok ihtiyacım var
Deneyebilirsin aslında. İçinde kalmasın.Yengenin ellerine sağlık çok güzel yapmış,ben de yapmayı düşünüyorum ama beceremezsem malzemeler ziyan olur diye başlayamadan bir türlü,beklemedeyim şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?