İlk kez duyuyorum, nsl bi hastalıkmis ki o?Herkese iyi akşamlar bende rahim ağzı yetmezliği çıktığı için yarın dikiş atılacak ve bundan sonraki süreci sanıyorum yatarak tamamlıycam dualarınızı esirgemeyin çok ihtiyacım var
Herkese iyi akşamlar bende rahim ağzı yetmezliği çıktığı için yarın dikiş atılacak ve bundan sonraki süreci sanıyorum yatarak tamamlıycam dualarınızı esirgemeyin çok ihtiyacım var
Hehe evet galiba,, biz daha karar veremedikkErkek anneleri olarak tembeliz galiba isim konusunda
Evet o yüzden sordum ben de . Şaşırdım var mıymış diye:) ben özel de düşünüyorum görüntüleme merkezinde yaniMedicana da mı yaptırcaksın sen???
Canim yüreğini ferah tut benim bir tanıdığıma söylediler öyle kalbinde parlaklık var diye ama hiçbişey çıkmadı doğdu masaAllah gayette sağlıklı.oda hiç takmamisti:)Kızlar merhaba.. biraz canim şıkkında sizlere de sormak istedim. 20. Hafta kontrolünde doktorum bebeğimin kalbinde ekojenik focus yani parlaklık gördü. Çok inceledi. 2 hafta sonraya ayrıntılı ultrason günü verdi orda da bakılsın bi dedi. Down sendromlu çocuklarda da görülebiliyormuş ama sağlıklı çocuklarda da olabilirmiş geçebilirmiş de kalabilirmiş de. Kafam çok karışık böyle bisey duyan bilen var mi
Teşekkür ederim canımOyy maşallah benim kızıma yetişmiş seninki prenses de, bana en yakın haziran annesi adayı seni ilan ediyorum
geçmiş olsun allah yardımcın olsunHerkese iyi akşamlar bende rahim ağzı yetmezliği çıktığı için yarın dikiş atılacak ve bundan sonraki süreci sanıyorum yatarak tamamlıycam dualarınızı esirgemeyin çok ihtiyacım var
Benimkiler oldu canım pembeyse kızarıyor esmerlerin kahverengi oluyor bebiş onu emdikçe düzeliyor hormonal bişey normal yani
hiç endişelenme bu durumu yaşayan çok var hatta çoğul gebeliklerde önlem amaçlı bile yapılabiliyor doktorun söyler zaten hep yatarak geçireceksin şöyle düşün 9 ay boyunca kanaması geçmeyenlerde yatarak tamamlıyor hamileliğini aman dikkat et kendine dualarım seninleHerkese iyi akşamlar bende rahim ağzı yetmezliği çıktığı için yarın dikiş atılacak ve bundan sonraki süreci sanıyorum yatarak tamamlıycam dualarınızı esirgemeyin çok ihtiyacım var
ilk başta bebeğin odasını ayırmak sana çok zor olur hemde psikolojik olarak gece anneyle aynı odada uyuması önemli ben oğlumu 1 yaşından sonra ayırdım hemde normal genç odası tarzı bişey aldım uzun süre kullansın diye bazanın yanına uzun şifonyerini koydum böylelikle bariyer oldu acele etme bence bebek odası için biliyorum insanın gönlü istiyor ama inan kullanamazsınoda konusunda bende çok kararsızım 3+1 evim ama bi oda misafir odası gibi baya 1,5 kişilik yatak var bazalı fln 3 kapılı dolap şifonyer fln var. dolapla şifonyeri kullancam ama yatağı çıkarıp çıkarmama konusunda kararsızım malum bazalı olunca herşeyi kaldırıyor. ablamın park yatağı var onu oraya sığdırırız diyo oda yapma diyo ama kafam çok karışık ilk çocuk odası olsamı ii olmasa mı bilemedim
Herkese iyi akşamlar bende rahim ağzı yetmezliği çıktığı için yarın dikiş atılacak ve bundan sonraki süreci sanıyorum yatarak tamamlıycam dualarınızı esirgemeyin çok ihtiyacım var
canım antenatal kliğinden alman lazım benim hekimim not kağıdı yazdı antenatal kliniğinden alayım diye sadece 182 den alınabiliyor.Cnm bnde İstanbul da Zeynep kamilden almaya çalışıyorum fakat mhrs de renkli doopler diye çıkıyor.farkli şeyler değil mi.sen nerden aldin
Arkadaşlar günaydın. Galiba sistit oldum. Nasıl geçecek bilmiyorum. Randevum haftaya çarşambaya. Bir haftaya kadar iyice artarsa ne yapcam? Öyle saçma bir yerdeyim ki, özel de bile bir ay sonraya randevu alabiliyorum. Sistik olup da kullandığınız antibiyotik isimlerini alabilir miyim? eczacıyla konuşup onu kullanayım en kötü ihtimalle. Sağlık ocağına gittim. Tahlil almadılar. Kendi dr una git dediler. Off yaa
Arkadaşlar günaydın. Galiba sistit oldum. Nasıl geçecek bilmiyorum. Randevum haftaya çarşambaya. Bir haftaya kadar iyice artarsa ne yapcam? Öyle saçma bir yerdeyim ki, özel de bile bir ay sonraya randevu alabiliyorum. Sistik olup da kullandığınız antibiyotik isimlerini alabilir miyim? eczacıyla konuşup onu kullanayım en kötü ihtimalle. Sağlık ocağına gittim. Tahlil almadılar. Kendi dr una git dediler. Off yaa
Inşallah sağlıkla kucağına alırsın mucizeni canim. Takmamak mümkün mu tabii ki değil ama kızım için rahatlamaya çalışıyorum onun iyi olduğunu düşünüyorum. Tek isteğim o etkilenmesinKIRMIZILIKUCUKKIZ
Üzülme diyemem muhakkak takıyosundur ama bak ben 2 yılın sonunda kavustum mıcizeme her ultrasonda heyecanım tavan korkum hele....bu olabilir yaşadıklarımızdan ama ben inanıyorm herşey iyi olacak sonra boşuna stress yapmışım diyorum ultrason cıkısında
Radyolog anlayamaz mi ki canim sanırım benim hastanemde radyolog var doktorum ona yonlendirdicanım görüşebiliyorsan bir perinalatogla görüşmende fayda var uzman olan onlar bu konularda
Inşallah canim. Düzeldiğini bi duysam dünyalar benim olacak. Bazen diyorum ki doktor abartıyor benim küçük kızımın kalbi o kadar güzel ki paril paril parlıyor.Canim yüreğini ferah tut benim bir tanıdığıma söylediler öyle kalbinde parlaklık var diye ama hiçbişey çıkmadı doğdu masaAllah gayette sağlıklı.oda hiç takmamisti:)
Öyle olabiliyormuş cunku sonradan duzeliyor hiç canını sıkma tamam mı bolca dua et.bak stresten çok etkilenir bebisin sonra.annesin stres yapma desemde istee yapacaz bende kendimden biliyorum ama duamizdasin insAllah
Hiç sanmıyorum antibiyotiksiz bir yöntem olduğunucanım önce çok geçmiş olsun. bol bol su iç ve sık idrara çık birde ayaklarını sıcak tut o zaman ilerlemez merak etme. bana doktor bi ilaç vermişti ilk aylarda kullanmam için akşama yazarım şimdi adını hatırlayamıyorum. ama bence eczaneye de sor onlarda yönlendirebilirler belki antibiyotiksiz bi yöntemi vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?