2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Herkese iyi akşamlar bende rahim ağzı yetmezliği çıktığı için yarın dikiş atılacak ve bundan sonraki süreci sanıyorum yatarak tamamlıycam dualarınızı esirgemeyin çok ihtiyacım var
İlk kez duyuyorum, nsl bi hastalıkmis ki o?

Herkese iyi akşamlar bende rahim ağzı yetmezliği çıktığı için yarın dikiş atılacak ve bundan sonraki süreci sanıyorum yatarak tamamlıycam dualarınızı esirgemeyin çok ihtiyacım var

Çok geçmiş olsun Can'ım , Allah yardım etsin inşallah tez zamanda düzelir herşey , buradaki tüm anneler dualarımdasınız.

Canim yüreğini ferah tut benim bir tanıdığıma söylediler öyle kalbinde parlaklık var diye ama hiçbişey çıkmadı doğdu masaAllah gayette sağlıklı.oda hiç takmamisti:)
Öyle olabiliyormuş cunku sonradan duzeliyor hiç canını sıkma tamam mı bolca dua et.bak stresten çok etkilenir bebisin sonra.annesin stres yapma desemde istee yapacaz bende kendimden biliyorum ama duamizdasin insAllah

Benimkiler oldu canım pembeyse kızarıyor esmerlerin kahverengi oluyor bebiş onu emdikçe düzeliyor hormonal bişey normal yani

Çok sağol canım ya. İçimi rahatlattın. Baktıkça kafama takılıyor. Kıpkırmızı da olmadığı için doktora da sormak istemedim görmek ister bişey söylemek için diye. Basit bişeyse dedim boşu boşuna doktora göstermiyim. İnternette arattım bişey bulamadım.
Çok teşekkür ederim.

hiç endişelenme bu durumu yaşayan çok var hatta çoğul gebeliklerde önlem amaçlı bile yapılabiliyor doktorun söyler zaten hep yatarak geçireceksin şöyle düşün 9 ay boyunca kanaması geçmeyenlerde yatarak tamamlıyor hamileliğini aman dikkat et kendine dualarım seninle

ilk başta bebeğin odasını ayırmak sana çok zor olur hemde psikolojik olarak gece anneyle aynı odada uyuması önemli ben oğlumu 1 yaşından sonra ayırdım hemde normal genç odası tarzı bişey aldım uzun süre kullansın diye bazanın yanına uzun şifonyerini koydum böylelikle bariyer oldu acele etme bence bebek odası için biliyorum insanın gönlü istiyor ama inan kullanamazsın

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Kızlar kaç gündür yazacağım fırsat olmuyor. Benim karnım özellikle de karnın bitimindeki çizgi aşırı derecede kaşınıyor. Deli olacağım. Kaşımamak için kendimi zor tutuyorum bazen de dayanamıyorum. Sabah akşam düzenli kullanıyorum aslında kremlerimi ama. Benden başka bunu yaşayan var mı? Ne yapmalıyım?

Cnm bnde İstanbul da Zeynep kamilden almaya çalışıyorum fakat mhrs de renkli doopler diye çıkıyor.farkli şeyler değil mi.sen nerden aldin
canım antenatal kliğinden alman lazım benim hekimim not kağıdı yazdı antenatal kliniğinden alayım diye sadece 182 den alınabiliyor.

Arkadaşlar günaydın. Galiba sistit oldum. Nasıl geçecek bilmiyorum. Randevum haftaya çarşambaya. Bir haftaya kadar iyice artarsa ne yapcam? Öyle saçma bir yerdeyim ki, özel de bile bir ay sonraya randevu alabiliyorum. Sistik olup da kullandığınız antibiyotik isimlerini alabilir miyim? eczacıyla konuşup onu kullanayım en kötü ihtimalle. Sağlık ocağına gittim. Tahlil almadılar. Kendi dr una git dediler. Off yaa

canım önce çok geçmiş olsun. bol bol su iç ve sık idrara çık birde ayaklarını sıcak tut o zaman ilerlemez merak etme. bana doktor bi ilaç vermişti ilk aylarda kullanmam için akşama yazarım şimdi adını hatırlayamıyorum. ama bence eczaneye de sor onlarda yönlendirebilirler belki antibiyotiksiz bi yöntemi vardır.

Geçmiş olsun munorol var tek kullanımlık. Gece içiyorsun sabaha kadar idrarini tutuyorsun. İdrar yollarını temizliyor. Hamilelere de sakıncası yok. Ama sistit için kullanılır mi bilmiyorum

Inşallah sağlıkla kucağına alırsın mucizeni canim. Takmamak mümkün mu tabii ki değil ama kızım için rahatlamaya çalışıyorum onun iyi olduğunu düşünüyorum. Tek isteğim o etkilenmesin

canım görüşebiliyorsan bir perinalatogla görüşmende fayda var uzman olan onlar bu konularda
Radyolog anlayamaz mi ki canim sanırım benim hastanemde radyolog var doktorum ona yonlendirdi

Inşallah canim. Düzeldiğini bi duysam dünyalar benim olacak. Bazen diyorum ki doktor abartıyor benim küçük kızımın kalbi o kadar güzel ki paril paril parlıyor.

Hiç sanmıyorum antibiyotiksiz bir yöntem olduğunu çok teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…