2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Geçmiş olsun munorol var tek kullanımlık. Gece içiyorsun sabaha kadar idrarini tutuyorsun. İdrar yollarını temizliyor. Hamilelere de sakıncası yok. Ama sistit için kullanılır mi bilmiyorum
Çok teşekkür ederim canım. Araştırıp bir eczacıyla görüşeyim.

içini ferah tut canım inşallah hiçbir şeycikler olmayacak bebişine. Detaylı da güzel geçecek.
Inşallah canim. Güzel dileklerin için teşekkür ederim. Hayırlısıyla atlatalım su ayrintiliyi size de güzel haberler vereyim insallah

Herkese iyi akşamlar bende rahim ağzı yetmezliği çıktığı için yarın dikiş atılacak ve bundan sonraki süreci sanıyorum yatarak tamamlıycam dualarınızı esirgemeyin çok ihtiyacım var
Canım çok geçmiş olsun. Bebeğin sağlıklı olsun da yatmak sana zor gelmeyecek emin ol. Yeter ki miniklerimiz iyi olsun. Moralini yüksek tut kendine iyi bak inşallah güzel geçer sağlıkla geçirirsin doğuma kadar.

çok geçmiş olsun canım.

Kadın doğum Radyologları anlar tabiki, onlarda organ tarama konusunda uzman oluyorlar.
Bazı doktorlar biraz fazla şüpheci oluyor, yanılmışta olabilir, benzetmişte olabilir, sonucta suanda destekleyici bir sebebi yok.
2 hafta uzun geliyorsa hemen randevunu al git bekleme, cunku 21.-22. haftalarda fetal kalp taraması yapılabiliyormuş rahatlıkla. Senin haftanda tutuyor zaten.

hayırlı günler kızlar..
bugün kontrolüm vardı,iyi geçti çok şükür..
214 gram olmuş bebeğin,boyunu söylemedi ama.. Henüz hareketlerini hissetmeye başlamadığım için hep tedirgin gidiyorum ya birşey varsa diye.Bundan sonra hissederim artık inşallah..
Cinsiyetimiz hala net değil..Boş gibi gözüküyor ama minik birşeyde var gibi dedi. Bazı erkeklerin pipisi küçük olup sonradan gelişebiliyor dedi..10 gün sonra sadece cinsiyet için birdaha gidicem bakalım

Herkese iyi akşamlar bende rahim ağzı yetmezliği çıktığı için yarın dikiş atılacak ve bundan sonraki süreci sanıyorum yatarak tamamlıycam dualarınızı esirgemeyin çok ihtiyacım var
Çok geçmiş olsun canım.. Sağ salim doğsun bebeğin inşallah.. Bence yatıcam diyerek moralini bozma şimdiden belki de yatmak zorunda kalmazsın..

hayırlı günler hanımlar..
bugün kontrolüm vardı benim de ,güzel geçti çok şükür,cinsiyeti hala net öğrenemedik maalesef,pek edepli çıktı bizim yavrucak..
kan hapı kullanıyordum devam edelim dedi,farklı bir vitamin vermedi. (Decavit,magnezyum vs vs. ) benim de sormak aklıma gelmedi. Aranızda var mı benim gibi extra vitamin kullanmayan?

bir de bana ekstra vitamin vermedi. Geçen sefer kan ilacı vermişti ona devam edelim dedi. Başka birşey söylemedi.
Kasık ağrılarımı söyledim,kemikler gevşiyor olabilir bundan sonra kramplarda başlar artık dedi. Birdahaki gelişinde magnezyum veririm diyince de,şimdi verin diyemedim..decavitten bahsetmedi bile.
mide yanması içinde rennie duo verdi..

maşallah canım . ablamında bu şekilde olmuştu sonra erkek olduğunu öğrendi. hayırlısyla öğrenirsin inşallah. insan çok merak ediyor

bende kan hapı kullanıyorum sadece. banada vitamin vermedi doktorum kasılmalarım için magnezyum verdi ama iğrenç kokuyo çok zor içiyorum bazen içemiyorum bile

Selam kızlar, bugün sağlık ocağına kaydımızı yaptırdık, takvim oluşturduk ve tetanoz aşısı için 20. haftadan sonraya randevulaştık. 17+1 65 kg ile başlamıştım bugün sağlık ocağında 70 çıktım. Başta bir bozuldum fazla diye ama napim canı sağolsun :)

sağlık olsun canım

Önemli olan bebişlerimiz canım kilolar sonra gider inşallah :)

hala hareket hissedemedim ben, sağlık ocağında ki hemşire sırtüstü yat sakin bir şekilde bekle nabız atması gibi hissedeceksin dedi. öyle birşey hissettim arada ama ben gerçekten kendi nabzım sanıyordum :)

Ben iki aydır magnezyum kullanıyorum. Bir de omega hapı.balığı düzenli yiyemediğim için. Biraz romatizma ağrılarıma iyi geldi gibi. Kan hapını da bir aydır kullanıyorum.
Bu kullandığın ilaçları romotoloğuna göster demişti kadın doğumcum. Dün gittim tekrardan ayhan kamanlıya. Gösterdim falan, hamilelikte ağrılatın azalır lohusalıkta artar dedi. Kan verdim rutin romatizmal değerlerim için onun yanında bir de d vitaminimi ve b12 de bakılcak. Decavit ne için onu ben de kullanmıyorum.

Bizim doktor decavit vitamin hapı ve ferro sanol demir hapı kullandırıyor, çok ağır geliyor ama ısrarla hergün kulanmamı istiyor doktor bütün değerlerimin iyi olmasına rağmen

Decacit bircok vitamin mineral olan multivitamin hapi canim.bende balik.hic yiyemiyom.balik hapi aliyorum.ve kan hapi..onum disinda devacit yazdi doktor.bir de kasik agrim.filan bacak agrim cok oluyordy agri oldukca magnezyum yazdi.onu kullaniyorum

Bende haftaya çarşamba gideceğim Ayhan hocaya inşallah.Pazartesi sağlık ocağında testlerimi yaptırıp sonuçları götüreceğim,şehir dışından gelince sabahtan akşama kalmak zor oluyor. Hem vaktim kalırsa Çarşamba pazarına giderim diye düşündüm
Kadın doğumcum rahatsızlığımdan dolayı mg verir diye düşünmüştüm ama birdahaki aya erteledi. Şükür aktif ağrım olmadı,2 sefer şiddetli kasık ağrısı oldu ama sanki damar çekilir gibi.O da dinlenince geçti,bakalım Ayhan hoca ne diyecek bu duruma.

Decavit de sanırım multivitamin. Burdaki arkadaşların çoğu ya onu yada muadilini kullanıyor. Bizim doktorlar neden vermedi onu bilemiyorum

Bizim doktor decavit vitamin hapı ve ferro sanol demir hapı kullandırıyor, çok ağır geliyor ama ısrarla hergün kulanmamı istiyor doktor bütün değerlerimin iyi olmasına rağmen
Canim onlari kullanman gerekli bebek vucudundan beslendigi icin dogumdan sonra annnenin zayif dusmemesi.icin de onemli..ve kan.hapi da kesinlikle onemli..agir geliyo derken napiyo bulanti mi yapiyo.gece yatarken.ic.istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…