- 19 Şubat 2015
- 2.266
- 1.436
- 83
- 37
Ben kendik ozelliklde istedim.onu canimBende haftaya çarşamba gideceğim Ayhan hocaya inşallah.Pazartesi sağlık ocağında testlerimi yaptırıp sonuçları götüreceğim,şehir dışından gelince sabahtan akşama kalmak zor oluyor. Hem vaktim kalırsa Çarşamba pazarına giderim diye düşündüm
Kadın doğumcum rahatsızlığımdan dolayı mg verir diye düşünmüştüm ama birdahaki aya erteledi. Şükür aktif ağrım olmadı,2 sefer şiddetli kasık ağrısı oldu ama sanki damar çekilir gibi.O da dinlenince geçti,bakalım Ayhan hoca ne diyecek bu duruma.
Decavit de sanırım multivitamin. Burdaki arkadaşların çoğu ya onu yada muadilini kullanıyor. Bizim doktorlar neden vermedi onu bilemiyorum
decaviti mi? Ya bende istesem yazar belki de demek ki ihtiyaç görmüyor diye düşündüm..Ben kendik ozelliklde istedim.onu canim
Evet canim.aynendecaviti mi? Ya bende istesem yazar belki de demek ki ihtiyaç görmüyor diye düşündüm..
Bu arada senin ekstra ekstra vitamin ihtiyacın var istemekte haklısın
Bizim doktor decavit vitamin hapı ve ferro sanol demir hapı kullandırıyor, çok ağır geliyor ama ısrarla hergün kulanmamı istiyor doktor bütün değerlerimin iyi olmasına rağmen
Canim onlari kullanman gerekli bebek vucudundan beslendigi icin dogumdan sonra annnenin zayif dusmemesi.icin de onemli..ve kan.hapi da kesinlikle onemli..agir geliyo derken napiyo bulanti mi yapiyo.gece yatarken.ic.istersen
Bana dr son kontrolümde "decaviti 2-3 günde bir, demir hapını hergün iç" dedi.Bana da aynı vitamin ve demir veriyor. Kafama takılıyor bazen bu demirin de fazlası zarar değil mi diye. Decavitin içinde de demir var çünkü. Bir de benim kan değerlerim çok yüksekti. Fazlası da zarar olmaz mı acaba? Hadi vitaminin fazlası vücuttan atılıyor da. Demirin fazlası da sorun oluyor diye biliyorum. Bilemedim napsam. Ara ara içiyorum ben de
Canim doktor onu dusunerek veriyordur sanirim..benim de kan hapi kullandigimi biliyordu sonucta.ve cogu arkadas decavit ve kan hapi kullanyo birlikte.bu yuzden stres yapmaBana da aynı vitamin ve demir veriyor. Kafama takılıyor bazen bu demirin de fazlası zarar değil mi diye. Decavitin içinde de demir var çünkü. Bir de benim kan değerlerim çok yüksekti. Fazlası da zarar olmaz mı acaba? Hadi vitaminin fazlası vücuttan atılıyor da. Demirin fazlası da sorun oluyor diye biliyorum. Bilemedim napsam. Ara ara içiyorum ben de
Ben kendik ozelliklde istedim.onu canim
Himm ayy cok tesekkurler canim.Hazır seni görmüşken senin nezdinden tüm ikiz hamile arkadaşlarıma sesleneyim..
tasdan mavimli sizler için arkadaşımın ikiz bebekleri var,sizin için bebek arabasını sordum.Onunkinin tipi ve kullanışı hoşuma gitmişti,belki işinize yarar diye paylaşayım istedim.
peg perego duetto pop up mış onun arabası. Karşılıklı olabilmesi bence çok iyi. Kullanışı çok rahat,direksiyonu falan yumuşakmış. Tek sıkıntısı; özellikle küçük arabaların bagajlarına sığmayabiliyormuş. (ki ben hiçbir ikiz bebek arabasının sığacağını düşünmüyorum)
Şimdilik bu kadar
Canim doktor onu dusunerek veriyordur sanirim..benim de kan hapi kullandigimi biliyordu sonucta.ve cogu arkadas decavit ve kan hapi kullanyo birlikte.bu yuzden stres yapma
Bana da oyle yapti canim 3 ay dan sonra kan hapi baslariz demisti.hatta.onceden deCanım tek tereddütüm şu. Ben şuan gittiğim doktora kan tahlillerim yapıldıktan sonra gitmeye başladım. Ne kan tahlili yaptı ne de tahlillerimi istedi. Yani kan değerlerimi eksiğimi fazlamı bilmiyor yani. %95 herkesin demiri düşük oluyor diye %5 lik kalan hamileleri de göz ardı edip onlara da mı veriyor acaba doktorlar bu ilaçları?
hayırlı günler hanımlar..
bugün kontrolüm vardı benim de ,güzel geçti çok şükür,cinsiyeti hala net öğrenemedik maalesef,pek edepli çıktı bizim yavrucak..
kan hapı kullanıyordum devam edelim dedi,farklı bir vitamin vermedi. (Decavit,magnezyum vs vs. ) benim de sormak aklıma gelmedi. Aranızda var mı benim gibi extra vitamin kullanmayan?
ben grip olursam ne yapayım diye sormuştum. Bol bol ıhlamur içebilirsin,hiçbir zararı yok demişti. Hergün 2-3 kupa içiyorum.Tabii aşırıya da kaçmamak lazım.kızlar cok kötü grip oldum. bitki çayı fazlası zarar dıye bırsey içemiyorum. eczanelerde satılan c vitaminlerini içmekte bi sakınca varmı ? doktoruna danısan varmı ?
Canım bende şiddetli öksürük vardı doktor tisuben diye bir şurup verdi. Çok iyi geldi. Onun dışında ıhlamur, bol meyve ve dinlenme. Ateşim çıktı bir kaç kere parol içtim o kadarkızlar cok kötü grip oldum. bitki çayı fazlası zarar dıye bırsey içemiyorum. eczanelerde satılan c vitaminlerini içmekte bi sakınca varmı ? doktoruna danısan varmı ?
benimde göğüslerim çatladı mor çizgiler varKizlar bu arada ben krem yag kullanmama ragmen göğüslern alti ozellikle catladi yaa.kirmizi.cizgiler oldusanirim catlayinca engel olamiyorsun artik..ve kilo nerden alirsak en cok.oralar catliyo.heralde.normalde gogslerim.cok buyuk degildi.ama simdi.baya.buyuduler ondan catlak oldu sanirim
çok teşekkürler canımHazır seni görmüşken senin nezdinden tüm ikiz hamile arkadaşlarıma sesleneyim..
tasdan mavimli sizler için arkadaşımın ikiz bebekleri var,sizin için bebek arabasını sordum.Onunkinin tipi ve kullanışı hoşuma gitmişti,belki işinize yarar diye paylaşayım istedim.
peg perego duetto pop up mış onun arabası. Karşılıklı olabilmesi bence çok iyi. Kullanışı çok rahat,direksiyonu falan yumuşakmış. Tek sıkıntısı; özellikle küçük arabaların bagajlarına sığmayabiliyormuş. (ki ben hiçbir ikiz bebek arabasının sığacağını düşünmüyorum)
Şimdilik bu kadar
benim göğüsler çatlamadı ama gögüsümdeki damarlar çok belirgin oldubenimde göğüslerim çatladı mor çizgiler var
Bende haftaya çarşamba gideceğim Ayhan hocaya inşallah.Pazartesi sağlık ocağında testlerimi yaptırıp sonuçları götüreceğim,şehir dışından gelince sabahtan akşama kalmak zor oluyor. Hem vaktim kalırsa Çarşamba pazarına giderim diye düşündüm
Kadın doğumcum rahatsızlığımdan dolayı mg verir diye düşünmüştüm ama birdahaki aya erteledi. Şükür aktif ağrım olmadı,2 sefer şiddetli kasık ağrısı oldu ama sanki damar çekilir gibi.O da dinlenince geçti,bakalım Ayhan hoca ne diyecek bu duruma.
Decavit de sanırım multivitamin. Burdaki arkadaşların çoğu ya onu yada muadilini kullanıyor. Bizim doktorlar neden vermedi onu bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?