2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben kendik ozelliklde istedim.onu canim

Kizlar bu arada ben krem yag kullanmama ragmen göğüslern alti ozellikle catladi yaa.kirmizi.cizgiler oldu sanirim catlayinca engel olamiyorsun artik..ve kilo nerden alirsak en cok.oralar catliyo.heralde.normalde gogslerim.cok buyuk degildi.ama simdi.baya.buyuduler ondan catlak oldu sanirim

Bizim doktor decavit vitamin hapı ve ferro sanol demir hapı kullandırıyor, çok ağır geliyor ama ısrarla hergün kulanmamı istiyor doktor bütün değerlerimin iyi olmasına rağmen

Canim onlari kullanman gerekli bebek vucudundan beslendigi icin dogumdan sonra annnenin zayif dusmemesi.icin de onemli..ve kan.hapi da kesinlikle onemli..agir geliyo derken napiyo bulanti mi yapiyo.gece yatarken.ic.istersen

Bana da aynı vitamin ve demir veriyor. Kafama takılıyor bazen bu demirin de fazlası zarar değil mi diye. Decavitin içinde de demir var çünkü. Bir de benim kan değerlerim çok yüksekti. Fazlası da zarar olmaz mı acaba? Hadi vitaminin fazlası vücuttan atılıyor da. Demirin fazlası da sorun oluyor diye biliyorum. Bilemedim napsam. Ara ara içiyorum ben de

Bana dr son kontrolümde "decaviti 2-3 günde bir, demir hapını hergün iç" dedi.

Canim doktor onu dusunerek veriyordur sanirim..benim de kan hapi kullandigimi biliyordu sonucta.ve cogu arkadas decavit ve kan hapi kullanyo birlikte.bu yuzden stres yapma

Ben kendik ozelliklde istedim.onu canim

Hazır seni görmüşken senin nezdinden tüm ikiz hamile arkadaşlarıma sesleneyim..
tasdan mavimli sizler için arkadaşımın ikiz bebekleri var,sizin için bebek arabasını sordum.Onunkinin tipi ve kullanışı hoşuma gitmişti,belki işinize yarar diye paylaşayım istedim.
peg perego duetto pop up mış onun arabası. Karşılıklı olabilmesi bence çok iyi. Kullanışı çok rahat,direksiyonu falan yumuşakmış. Tek sıkıntısı; özellikle küçük arabaların bagajlarına sığmayabiliyormuş. (ki ben hiçbir ikiz bebek arabasının sığacağını düşünmüyorum)
Şimdilik bu kadar

Himm ayy cok tesekkurler canim. peki besik ne kullanyo o lonuda da fikrini sorarsan sevinirim.ben 2 tane.park yatak almayi dusunyorum ama bakalim kararsizim

Canim doktor onu dusunerek veriyordur sanirim..benim de kan hapi kullandigimi biliyordu sonucta.ve cogu arkadas decavit ve kan hapi kullanyo birlikte.bu yuzden stres yapma

Canım tek tereddütüm şu. Ben şuan gittiğim doktora kan tahlillerim yapıldıktan sonra gitmeye başladım. Ne kan tahlili yaptı ne de tahlillerimi istedi. Yani kan değerlerimi eksiğimi fazlamı bilmiyor yani. %95 herkesin demiri düşük oluyor diye %5 lik kalan hamileleri de göz ardı edip onlara da mı veriyor acaba doktorlar bu ilaçları?

Bana da oyle yapti canim 3 ay dan sonra kan hapi baslariz demisti.hatta.onceden de

kızlar cok kötü grip oldum. bitki çayı fazlası zarar dıye bırsey içemiyorum. eczanelerde satılan c vitaminlerini içmekte bi sakınca varmı ? doktoruna danısan varmı ?

Büyük ihtimalle kız olabilir canım kızlar edepli oluyor baya ne güzel herşey yolundaymış çok sevindim.Eğer ihtiyacın yoksa magnezyum ya da vitamin hapını vermeyebiliyor doktorlar.Ama demir besinlerle çok fazla alınamadığı için onu mutlaka içmek gerekiyormuş.Ona devam etsen yeterli bence

kızlar cok kötü grip oldum. bitki çayı fazlası zarar dıye bırsey içemiyorum. eczanelerde satılan c vitaminlerini içmekte bi sakınca varmı ? doktoruna danısan varmı ?
ben grip olursam ne yapayım diye sormuştum. Bol bol ıhlamur içebilirsin,hiçbir zararı yok demişti. Hergün 2-3 kupa içiyorum.Tabii aşırıya da kaçmamak lazım.
Birde ben şöyle düşünüyorum annelerimizin zamanında siyah çay yokmuş,ıhlamur içerlermiş hep..Biz yeni dönem hamileleri olarak fazla pimpirikleniyoruz maalesef

Canım bende şiddetli öksürük vardı doktor tisuben diye bir şurup verdi. Çok iyi geldi. Onun dışında ıhlamur, bol meyve ve dinlenme. Ateşim çıktı bir kaç kere parol içtim o kadar

benimde göğüslerim çatladı mor çizgiler var

çok teşekkürler canım biz şimdilik ayrı ayrı 2 tane araba almaktan yanayız ama sonra fikrimiz değişir mi bilmiyorum, hemen notumu aldım

Hava güzel olur inşallah, rahat rahat gezersin ayhan hoca on numara ya. Keşke bütün doktorlar onun gibi olsa.
Decavit i de gerek görmedi galiba. Zaten benim kan değerlerim iyi çıkıyo çok şükür. Sadece demir depom azalmış.

ağır grip geçiriyorum hamlilelik döneminde bunu yaşayan oldu mu, 5 gündür serum alıyorum sadece uyutuyor başka bi işe yaramıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…