2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
teşekkür ederim canım ilaçları kullanmaya başladım,meyve yemeye de dikkat ediyorum inşallah tez zamada atlatırım :)

Hayırlı Cumalar kızlar Rabbim bebişlerimizi sağlıcakla kucagımiza almayi nasip eder insallah.Bizde 18 haftaya girdik dun ama daha tam hissedemiyorum kızimi.Çarşamba gunu de doktor kontrolum var hadi hayırlisi bakalim.Aklim ayrintili ultrasonda herkes cok yuksek fiyatlar soyluyorlar ama ben buradaki hastanelerden hic oyle yüksek fiyatlar duymadım acaba tam ayrıntıli ultrason degil mi anlamadım

Canım perinatolog bakıyorsa yüksek alıyor ama en iyi de onlar bakıyor.Radyologlar var onlar biraz daha uygun ama onlar da iyi bakıyor.Bir de kadın doğum doktorları var kendi doktorun da bakabiliyorsa bakıyor onlar uygun oluyor hatta ekstra ücret almayan bile var.Ama dediğim gibi iyice incelensin dersen perinatolog bulmank öneririm.Yarım saat-1 saat arası sürmesi gerekiyor ayrıntılının

Canım sıkkın yine hastane yine aradım bi umut çıkmıştır diye meğer 15 gün daha uzamış ben 1 aydır saat sayıyorum yaa 15 gün geçermi dua edin Allah sabır versin bana gerçekten sabahtan beri ağlıyorum yine başladı ataklarım

Bize kanama olmadıkça normal devam edin dedi ama karın büyüdükçe eşlerde tedirgin oluyor hem anneye hem bebeğe zarar vermesin diye.

Benim randevuda 4 şubat :)

ay 4 şubatta kaç kişinin randevusu var böyle, bizimki de 4 şubatta , ay günler geçmek bilmiyor.

4 şubat bebişleri görüş günü o zman

Allah sabır versin canım. inşallah o 15 günde geçecek canını sıkma. sen sıkıldıkça bebeğininde üzüleceğini düşün. hayırlısıyla herşey güzel olur inşallah.

İsim aklımda kalmamış ama konuyu hiç unutmadım inan. Sonra ne olduğunu çok merak ettim ama işte isim aklımda kalmayınca sormadım dua ettim allah yardımcısı olsun diye. Ama çok sevindim. Çok şükür geçmiş rahatladım inanır mısın. Takılmıştı kafama

Şimdi ayrıntılı ultrasona gircem. Güngören Hastanesi. 185 dedi şok oldum fiyata. Tereddüt de etmedim değil hani düzgün çekilmez mi acaba diye... ama bakalım deneyeyim. Sonra sizi sonuç hakkında bilgilendiritim. . İyiyse buraya gelin 500 -400 vermeye gerek yok. Değilse gerekirse 600 verin yapcak bişey yok :)

canım sıkma canını demek evet bizim için kolay ama beklemek çok zor biliyorum. ama bebeğini düşün ve üzme kendini.

Anneannemizin ördügü bazi cicilerimiz
Allah hepimize saglikla giydirmeyi nasip etsin arkadaslarim.

Eklentiler

• IMG_6460.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_6461.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_6462.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_6068.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 81
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…