Sorayım ben de hemen sağolasın.ben 2 defa oldum, doktor bana fitil verdi, afedersin ama yağdan yapılan hiç bir katkısı olmyan bir fitil, işime yaradı
Sağol canım sen gittin miİkisi de uygundur canım 20-24 haftalarda yapılıyor,ikisi de tam ortası oluyor,hangisinde gidersen olur
teşekkür ederim canım ilaçları kullanmaya başladım,meyve yemeye de dikkat ediyorum inşallah tez zamada atlatırım :)Canım Üzülme hiç telaşta etme ben gebeliğin başında kullandım ya nasıl içim acımıştı bebeğime bişey olcak diye halada korkuyorum. 3 Ay bitti artık organları oluştu sayılır kullanman lazım düzenli at mutlaka için rahat olsun.bol su iç portakal falan ye c vitaminli şeyler meyve asitleri idrar yollarındaki mikrobu kırıyomuş hergün çamaşır değiştir. Geçmiş olsun
Sağol canım sen gittin mi
Hayırlı Cumalar kızlar Rabbim bebişlerimizi sağlıcakla kucagımiza almayi nasip eder insallah.Bizde 18 haftaya girdik dun ama daha tam hissedemiyorum kızimi.Çarşamba gunu de doktor kontrolum var hadi hayırlisi bakalim.Aklim ayrintili ultrasonda herkes cok yuksek fiyatlar soyluyorlar ama ben buradaki hastanelerden hic oyle yüksek fiyatlar duymadım acaba tam ayrıntıli ultrason degil mi anlamadım
Yazmıştım canım çok üzülmüştüm..sağolsun herkes geçer demişti.dua eden herkese çoookkk teşekkürler.Allah hepimize bebişlerimize sağlık versin..hep güzel şeylerden konuşalım inşallahhhBuraya hiç yazmış mıydın bu kist meselesini???
İnşallah canımBen haftaya cuma gidiyorum canım 21+6 olacam Allah nasip ederse,inşallah hepimiz güzel haberler alırız ayrıntılımızdan
benim bebek göbekten ziyade bacaklarımda büyüyor gibiböyle bir genişleme, böyle bir kalınlaşma olamaz ya :)
Kız annelerinde böyle olur derler, kocamın bacağını geçtim
bu arada biz gebeliğimi 5. haftada öğrendik ve resmen cinselliğe küstük, bebeğimiz zarar görür diye korkudan yaklaşamıyoruz birbirimize. Dr a sorduk haftada 2 kez idealdir, kesede ve bebekte sorun yok korkmayın dedi ama biz yine yaklaşamıyoruz birbirimize :)
Benim randevuda 4 şubat :)
4 şubat bebişleri görüş günü o zmanBize kanama olmadıkça normal devam edin dedi ama karın büyüdükçe eşlerde tedirgin oluyor hem anneye hem bebeğe zarar vermesin diye.
ay 4 şubatta kaç kişinin randevusu var böyle, bizimki de 4 şubatta , ay günler geçmek bilmiyor.
Allah sabır versin canım. inşallah o 15 günde geçecek canını sıkma. sen sıkıldıkça bebeğininde üzüleceğini düşün. hayırlısıyla herşey güzel olur inşallah.Canım sıkkın yine hastane yine aradım bi umut çıkmıştır diye meğer 15 gün daha uzamış ben 1 aydır saat sayıyorum yaa 15 gün geçermi dua edin Allah sabır versin bana gerçekten sabahtan beri ağlıyorum yine başladı ataklarım
İsim aklımda kalmamış ama konuyu hiç unutmadım inan. Sonra ne olduğunu çok merak ettim ama işte isim aklımda kalmayınca sormadımYazmıştım canım çok üzülmüştüm..sağolsun herkes geçer demişti.dua eden herkese çoookkk teşekkürler.Allah hepimize bebişlerimize sağlık versin..hep güzel şeylerden konuşalım inşallahhh
Canım sıkkın yine hastane yine aradım bi umut çıkmıştır diye meğer 15 gün daha uzamış ben 1 aydır saat sayıyorum yaa 15 gün geçermi dua edin Allah sabır versin bana gerçekten sabahtan beri ağlıyorum yine başladı ataklarım
Güle güle giysin insallah canim hepsi cok güzeller. Ben daha baslamadim oglusa alisverise ama annem bir sürü seyler ördü simdiden.Bunlarda benim oğlumun ilk alışverişi kızlar :)Eki Görüntüle 1942177 Eki Görüntüle 1942178 Eki Görüntüle 1942179
Bunlarda benim oğlumun ilk alışverişi kızlar :)Eki Görüntüle 1942177 Eki Görüntüle 1942178 Eki Görüntüle 1942179
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?