2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar ayrıntılı ultrason için en uygun zaman 21 mi yoksa 22 haftamı

kızlar idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ya of ilaç verdi doktor nefret ediyorum antibiyotiklerden
Canım Üzülme hiç telaşta etme ben gebeliğin başında kullandım ya nasıl içim acımıştı bebeğime bişey olcak diye halada korkuyorum. 3 Ay bitti artık organları oluştu sayılır kullanman lazım düzenli at mutlaka için rahat olsun.bol su iç portakal falan ye c vitaminli şeyler meyve asitleri idrar yollarındaki mikrobu kırıyomuş hergün çamaşır değiştir. Geçmiş olsun

Demir ilacını yatarken alıyorum ben ikisini aynı anda alırsam sorun olmaz mı

onu tam bilmiyorum ben demir ilacı kullanmıyorum o sebeple rahatla içiyorum. ama eczaneye bi sor istersen ilaçları 10-15 dakika arayla içtiğimiz oluyor bazen.

Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım Maşaallah Gözün aydın Darısı başımıza İnşaallah

BENİDE EKLEYİN LİSTEYE.1 kız daha geliyor nasipse.bugün kontrolde havalara uçtum duyunca:)adı pera olacak kızımın.diper arkadaşlar naptınuz sizinde kontrolleriniz vardı.
Peraaaaaaa Sağlıcakla gel dünyaya anneciğinin babacığının kucağına Maşaallah

Günaydın kızlar, magnezyum kullanan arkadaşlar, tozu su ile içtikten sonra çarpıntınız oldu mu?
Bende çarpıntı yaptı dün akşam ya korktum biraz

Ben de yapmadı çarpıntı. Sadece midem bulanıyodu çok tatlı olduğu için..

Canım önümüzdeki haftalarda hissedersin.Ben de ilk 18.hafta sonunda hissetmeye başladım,19da daha çok belli oldu.Sabırsızlanmakta okadar haklısın ki hem iyi olduğunu biliyosun hem de onu hissetmek gibisi yok
İnşallah güzel haberlerle gel bekliyoruz

benim bebek göbekten ziyade bacaklarımda büyüyor gibi böyle bir genişleme, böyle bir kalınlaşma olamaz ya :)
Kız annelerinde böyle olur derler, kocamın bacağını geçtim
bu arada biz gebeliğimi 5. haftada öğrendik ve resmen cinselliğe küstük, bebeğimiz zarar görür diye korkudan yaklaşamıyoruz birbirimize. Dr a sorduk haftada 2 kez idealdir, kesede ve bebekte sorun yok korkmayın dedi ama biz yine yaklaşamıyoruz birbirimize :)

bizede haftada bir defa dedi. ama insan tereddüt ediyor ister istemez herşeyin ona zarar vereceğini düşünüyoruz.

bu arada benim çarpıntılar magnezyumdan mı oldu bilmiyorum. çünkü düzenli içemiyorum tadından dolayı.

bu arada benim çarpıntılar magnezyumdan mı oldu bilmiyorum. çünkü düzenli içemiyorum tadından dolayı.

Tansiyonunu ölçtün mü, belki yükseliyor olabilir. Benim tansiyon gebelikten sonra hep 9 a 5 ölü gibi geziyorum. Dr. düşük olması çok iyi diyor ama bayılcak gibi oluyorum. Bence tansiyonunu takip et eğer yüksekse tuzu kısarsın biraz

Kızlar 15+3 hamileyim :) ilk bebişim
Sanki kıpırtı hissediyorum hemde 10 gündür falan her gün birazcık
Sanki ilk zamandan daha kuvvetli kıpırtılar.
Belki gazdır diyorum ama değil tam bebeğin olduğu kısımda hemde :)

tansiyonumu ölçmedim ama daha önce sağlık ocağında ölçtüklerinde düşük çıkıyordu. takip eedeyim bundan sonra

Ayy İnşaallah Allahım size güzel haberler veririm Sabırsızlıkla bekliyorum.Pis kız napıyomuş bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…