Anneannemizin ördügü bazi cicilerimiz
Allah hepimize saglikla giydirmeyi nasip etsin arkadaslarim.
Ben gelen de sağ tarafıma doğru yatıyorum. O şekil de rahat ediyorum ve yüz üstü de yatmayı seviyorum.Ama yüz üstü yattığım da göbeğim hafif çıktığı için rahat edemiyorum..Gunaydin kizlarrr siz nasil yatiyorsunuz ben sola yatiyiorum ama kalcam nasil agriyo duzde yatamiyorum sakincali diye dunde belim fena agridi ne yaoacagim agirlastikca daha da zor olcak gibi acaba altima yumusak seyler mi sersem
rumBize kanama olmadıkça normal devam edin dedi ama karın büyüdükçe eşlerde tedirgin oluyor hem anneye hem bebeğe zarar vermesin diye.
ay 4 şubatta kaç kişinin randevusu var böyle, bizimki de 4 şubatta , ay günler geçmek bilmiyor.
maşallah çok güzeller sağlıkla giysinBunlarda benim oğlumun ilk alışverişi kızlar :)Eki Görüntüle 1942177 Eki Görüntüle 1942178 Eki Görüntüle 1942179
Aynen ya saga yatmayin sola yatin diyolar bebege oksijen gitsin diye ama oluyorum gece yuzkez uyaniyorum bide kalcalarim agriyo artik okdar kasmicam yazik bizedeBen gelen de sağ tarafıma doğru yatıyorum. O şekil de rahat ediyorum ve yüz üstü de yatmayı seviyorum.Ama yüz üstü yattığım da göbeğim hafif çıktığı için rahat edemiyorum..
Bir ara sol tarafıma doğru yatıyordum. Sanki kalbim sıkışacak gibi oluyor.. Rahat edemiyordum.
Doktoruma danıştım. Bana dediği cümle şu oldu, kızım nasıl rahat ediyorsan o şekil de yat. Önemli olan senin rahat olman. Sen rahat olursan, bebeğin de rahat olur demişti. Bende kafama göre takılıyorum..
amin inşallah. ellerine sağlık ananesininAnneannemizin ördügü bazi cicilerimiz
eline sağlık anneannenin , güle güle sağlıkla giysin bebeğin inşallah.
Tesekkür ederim, cok sagolun, aminamin inşallah. ellerine sağlık ananesinin
Belki de kendinde stres yaptın, ondan uyanıyorsundur.. Valla nasıl rahat ediyorsan o şekil de uyu. Boş yere strese girme..Aynen ya saga yatmayin sola yatin diyolar bebege oksijen gitsin diye ama oluyorum gece yuzkez uyaniyorum bide kalcalarim agriyo artik okdar kasmicam yazik bizede
Çok güzeller. Annelerinizin ellerine sağlık..Anneannemizin ördügü bazi cicilerimiz
Amin hepimizin evlatları sağlıkla gelsin. Sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürleri olsun inşallahAllah isminle uzun sağlık ömür versin canım.Paşalarımız az çok kıymetliler Maşaallah
Sende görümceButun evlatlarimiz cokkk kiymetliiiiii bakalim benim yumurcak gostericek mi bugun kendini :)
İnşaallah Canım sağlıcakla gör bebeğini Benimde kızımla randevuımuz var bugün. Hadi bakalım Güzel Haberler getir bize Allahın izniyle Allahj gönlüne göre versinButun evlatlarimiz cokkk kiymetliiiiii bakalim benim yumurcak gostericek mi bugun kendini :)
Şimdi ayrıntılı ultrasona gircem. Güngören Hastanesi. 185 dedi şok oldum fiyata. Tereddüt de etmedim değil hani düzgün çekilmez mi acaba diye... ama bakalım deneyeyim. Sonra sizi sonuç hakkında bilgilendiritim. . İyiyse buraya gelin 500 -400 vermeye gerek yok. Değilse gerekirse 600 verin yapcak bişey yok :)
sürekli ustune yatıyorum ya o yuzden dıye dsunuyorum normalde de hep yan yatardım ama nıye oluyo bende anlamıyorum acıkcasıBelki de kendinde stres yaptın, ondan uyanıyorsundur.. Valla nasıl rahat ediyorsan o şekil de uyu. Boş yere strese girme..
Kalça ağrısı da çok kötüdür. Geçmiş olmuş.. Neden ağrıyor acaba? Benim de bir ara bacak ağrılarım oluyordu.. Şu aralarda biraz hafifledi sanki..
off kızlar herkesin derdi farklı valla artık cinnet geçirecem desem yeri.
kocamla bir sorunum yok anlaşıyoruz şükür. çocuğumda şükürki sağlıklı.
bendede bir sorun yok, kanamam vb bırsey olmadı. kusma dışındada hamileliğim rahat. evdede rahatım yardımcı bayan var. yemeğide istediğim zaman dışardan alıyorum .bu konularda çok rahatım şükür.bunları yazmamın sebebide bırçok kişi burda isyan ediyor ya ondan...
sorunum torununu kabullenemeyen annem....
ilk hamile kaldığımda annem şok oldu tabi diğer tarafta. biz düşünmüyorduk çünkü ama düşünmüşüz ve 3.5 yıldır evliyiz değil mi yani.
annem bır tlf konuşmasında hani düşünmüyordunuz falan dıye kızıyor bana, yaşım 30 bu arada! yahu düşünmüşüz kabullen değil mi. yok sürekli laf sokuyor. bir ay öncede bana bağırıp çağırıyor benım psıkolojımı hıc düşünmüyor.neymıs işyerım eve uzakmış yakın ev tutacakmışız vb. bu arada işede arabayla gideriz ikimizde. ev kendimizin onu satalım daha iyisini yakınını alalım falan derdi.
ben bunları düşünecek durumda değilimki. bana bır destek olsa... yemin ediyorum 1 aydır aramıyor.hıc merak etmıyor. birde çok meşhur lafı var çocuk 6 aylık olmadan hıcbısey belli olmazmış. daha 1 kişiye bir akrabaya bile söylemedi. küsmeden önce yemeğe cagırdı 1 kez lafını açmadı ya.öyle zoruma gidiyorki. bu neyın tribi. sankı çocuk 3.sahıstan.
aynı şehirdeyiz iki anneylede. ve kesinlikle ne kendi anneme ne kv baktırma niyetınde değilim.ikisininde ilk torunu.
kreşin fiyatı önemli değil işyerım karşılıyor. zatende bır süre ucretsız izin alacağim... ama benım psikolojim onun için önemli değil. yerlebir oldum.
kıyafet alınca soyleyemedım daha cok erkenmiş! hastaneye gidiyorum bizim zamanımızda 1-2 kez gidilirdi ne çok gidiyorsunlar falan.. o kadar bıktımki. simdide hıc aramıyor.çok zoruma gidiyor.
bu kadar yazmak istemezdim.kusura bakmayın ağlamaktan helak oldum bugun aklıma geldikçe üzülüyorum.
kimseylede paylaşamıyorum sizle paylaşmak istedim..
benim bebek göbekten ziyade bacaklarımda büyüyor gibiböyle bir genişleme, böyle bir kalınlaşma olamaz ya :)
Kız annelerinde böyle olur derler, kocamın bacağını geçtim
bu arada biz gebeliğimi 5. haftada öğrendik ve resmen cinselliğe küstük, bebeğimiz zarar görür diye korkudan yaklaşamıyoruz birbirimize. Dr a sorduk haftada 2 kez idealdir, kesede ve bebekte sorun yok korkmayın dedi ama biz yine yaklaşamıyoruz birbirimize :)
bizede haftada bir defa dedi. ama insan tereddüt ediyor ister istemez herşeyin ona zarar vereceğini düşünüyoruz.
Bize kanama olmadıkça normal devam edin dedi ama karın büyüdükçe eşlerde tedirgin oluyor hem anneye hem bebeğe zarar vermesin diye.
ay 4 şubatta kaç kişinin randevusu var böyle, bizimki de 4 şubatta , ay günler geçmek bilmiyor.
Bunlarda benim oğlumun ilk alışverişi kızlar :)Eki Görüntüle 1942177 Eki Görüntüle 1942178 Eki Görüntüle 1942179
Anneannemizin ördügü bazi cicilerimiz
off kızlar herkesin derdi farklı valla artık cinnet geçirecem desem yeri.
kocamla bir sorunum yok anlaşıyoruz şükür. çocuğumda şükürki sağlıklı.
bendede bir sorun yok, kanamam vb bırsey olmadı. kusma dışındada hamileliğim rahat. evdede rahatım yardımcı bayan var. yemeğide istediğim zaman dışardan alıyorum .bu konularda çok rahatım şükür.bunları yazmamın sebebide bırçok kişi burda isyan ediyor ya ondan...
sorunum torununu kabullenemeyen annem....
ilk hamile kaldığımda annem şok oldu tabi diğer tarafta. biz düşünmüyorduk çünkü ama düşünmüşüz ve 3.5 yıldır evliyiz değil mi yani.
annem bır tlf konuşmasında hani düşünmüyordunuz falan dıye kızıyor bana, yaşım 30 bu arada! yahu düşünmüşüz kabullen değil mi. yok sürekli laf sokuyor. bir ay öncede bana bağırıp çağırıyor benım psıkolojımı hıc düşünmüyor.neymıs işyerım eve uzakmış yakın ev tutacakmışız vb. bu arada işede arabayla gideriz ikimizde. ev kendimizin onu satalım daha iyisini yakınını alalım falan derdi.
ben bunları düşünecek durumda değilimki. bana bır destek olsa... yemin ediyorum 1 aydır aramıyor.hıc merak etmıyor. birde çok meşhur lafı var çocuk 6 aylık olmadan hıcbısey belli olmazmış. daha 1 kişiye bir akrabaya bile söylemedi. küsmeden önce yemeğe cagırdı 1 kez lafını açmadı ya.öyle zoruma gidiyorki. bu neyın tribi. sankı çocuk 3.sahıstan.
aynı şehirdeyiz iki anneylede. ve kesinlikle ne kendi anneme ne kv baktırma niyetınde değilim.ikisininde ilk torunu.
kreşin fiyatı önemli değil işyerım karşılıyor. zatende bır süre ucretsız izin alacağim... ama benım psikolojim onun için önemli değil. yerlebir oldum.
kıyafet alınca soyleyemedım daha cok erkenmiş! hastaneye gidiyorum bizim zamanımızda 1-2 kez gidilirdi ne çok gidiyorsunlar falan.. o kadar bıktımki. simdide hıc aramıyor.çok zoruma gidiyor.
bu kadar yazmak istemezdim.kusura bakmayın ağlamaktan helak oldum bugun aklıma geldikçe üzülüyorum.
kimseylede paylaşamıyorum sizle paylaşmak istedim..
Canım sıkkın yine hastane yine aradım bi umut çıkmıştır diye meğer 15 gün daha uzamış ben 1 aydır saat sayıyorum yaa 15 gün geçermi dua edin Allah sabır versin bana gerçekten sabahtan beri ağlıyorum yine başladı ataklarım
Canım nasıl geçti ayrıntılı inşallah bi sıkıntı yoktur.Şimdi ayrıntılı ultrasona gircem. Güngören Hastanesi. 185 dedi şok oldum fiyata. Tereddüt de etmedim değil hani düzgün çekilmez mi acaba diye... ama bakalım deneyeyim. Sonra sizi sonuç hakkında bilgilendiritim. . İyiyse buraya gelin 500 -400 vermeye gerek yok. Değilse gerekirse 600 verin yapcak bişey yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?