2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben daha 22. Hafta detaylı fiyatı almadım bu 800 lira 12. Haftada ödediğim detaylı fiyatı. Allah bilir kaç para isteyecek korkumdan arayamadım henüz haklısın ikiz fiyatı böyle. Ama tam 4 saat bakıyor.

Ben daha 22. Hafta detaylı fiyatı almadım bu 800 lira 12. Haftada ödediğim detaylı fiyatı. Allah bilir kaç para isteyecek korkumdan arayamadım henüz haklısın ikiz fiyatı böyle. Ama tam 4 saat bakıyor.
ben 21+3 de gideceğim, haftaya salı, doktorum 1 saat sürer dedi, 4 saat çok iyiymiş

ben 21+3 de gideceğim, haftaya salı, doktorum 1 saat sürer dedi, 4 saat çok iyiymiş
çok uzun bence 4 saat boyunca karnında aletle bir o tarafa bir bu tarafa bastırıyor sonuçta dur ben bugün bir fiyat alayım merak ettim. kendi doktoruma da bugün bir görüneceğim. hiç tuvalete çıkamıyorum afedersin bir hafta oldu herhalde karnım o kadar ağrıyor ki

Son adet gününden hesapla kafan rahat eder mesela benim Eylül 2.... Ekim..Kasım. Aralık.. Ocak... Şubat 2.. Şubat 2 de 5 bitecek 6 ya gün alcak anlatabildim mi acaba yazınca zor oluyo ama

21 eylül benimde sat. 21 şubatta 5 bitecek 6 a gün alcam anladım tamamdır :)

Günaydın kızlar, magnezyum kullanan arkadaşlar, tozu su ile içtikten sonra çarpıntınız oldu mu?
Bende çarpıntı yaptı dün akşam ya korktum biraz

ben parmaklıklı beşik kullnamadım ama parmaklıklı beşiklerin kenarına takılan kenarlıklar var onlardan kullabilirsin. beşikler derin oluyor bildiğim kadarıyla yani ayağa da kalksa öyle düşme ihtimali ancak 2 yaşından sonra olabilir ki zaten 2 yaşından sonra ön kısımları indiriliyor.

beni çıkarmışsın arsinli listeden aşk olsun oğluşumla bizde varız

4 saat mi insanın sırtı tutulur o kadar sabit yatmaktan. ben 4 sene önce detaylıya girdim yarım saat falan sürdü diye hatırlıyorum. gerçi seninki ikiz uzun sürmesi normalde 4 saat allah sabır versin sana ve bebişlerine.

Günaydın kızlar, magnezyum kullanan arkadaşlar, tozu su ile içtikten sonra çarpıntınız oldu mu?

ben 15 gündür kullanıyorum bende öyle bi sorun olmadı. gerçi ben yatarken içiyorum içip uyuyorum ondan da anlamamış olabilirim.

beni çıkarmışsın arsinli listeden aşk olsun oğluşumla bizde varız
Yok ya çıkarmadım ben yapar mıyım öyle şey sanırım kopyala yapıştır yaparken geri kaldı duzeltirim ...ama bilgisayar dan girince şimdi telefondan yazıyorum doktara gidcem birazdan donuşte hatamı duzeltirim kusura bakma

Demir ilacını yatarken alıyorum ben ikisini aynı anda alırsam sorun olmaz mı

Şimdiden başladık uykusuz gecelere. bende bir türlü en rahat yatma şeklimi bulamadım. yastık kullanıyorum ancak yetersiz geliyor. Hamile yastıklarından alıcam galiba.
Aynen canim ya bende yastik koyuyorm bacaklarimn arasina ama fayda etmiho mlesef

amin canım allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize bende gidicem yarın devlette bi doktora ben 3 lü testi daha gecen hafta yaptırdım ama acaba yarın 4 lü test ve detaylı ultrason olur mu ki erken değil mi
Banada öyle geliyoda geçen kontrolde öyle dedi 4 lü için kan alcam ayrıntılı doppler bakıcaz dedi o yüzden bende heyecanla bekliyorum.

bende de çarpıntı oldu dün akşam ve sabah . internetten baktım kan basıncı yüzünden falan yazıyodu. randevum 4 şubatta doktora o zman soracağım

ben 2 defa oldum, doktor bana fitil verdi, afedersin ama yağdan yapılan hiç bir katkısı olmyan bir fitil, işime yaradı

Bilmiyorum canım bende 22 hafta diye biliyorum hatta tyek ultrason şansın var ise gebelik boyunca onu 22 haftada kullan diyolar araştırmalarım da öyle bugün görcez bakalım bebeğimin sağlıklı olduğnu göreyim de özledim çok uzun oldu bu sefer görüşmeyeli bekliyorum bende heyecanla . Bir haftada göbeğimin büyüdüğünü hissettim ama daha öyle bariz hareketi yok ya ne zaman olcak ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…