Ben daha 22. Hafta detaylı fiyatı almadımbence bizim ikiz olduğu için pahalı, ben bir doktoru aradım fiyat bilgisi için detaylı 1 bebek için 500 tl 2.bebek içinde 500 tl alıyoruz dedi, toplamda 1000 tl dedi, detaylı için, bende çalıştığım yerin anlaşmalı olan yere yaptıracağım , ekstra 200 tl ödeyeceğim,
ben 21+3 de gideceğim, haftaya salı, doktorum 1 saat sürer dedi, 4 saat çok iyiymişBen daha 22. Hafta detaylı fiyatı almadımbu 800 lira 12. Haftada ödediğim detaylı fiyatı. Allah bilir kaç para isteyecek korkumdan arayamadım henüz haklısın ikiz fiyatı böyle. Ama tam 4 saat bakıyor.
çok uzun bence 4 saat boyunca karnında aletle bir o tarafa bir bu tarafa bastırıyor sonuçtaben 21+3 de gideceğim, haftaya salı, doktorum 1 saat sürer dedi, 4 saat çok iyiymiş
Son adet gününden hesapla kafan rahat eder mesela benim Eylül 2.... Ekim..Kasım. Aralık.. Ocak... Şubat 2.. Şubat 2 de 5 bitecek 6 ya gün alcak anlatabildim mi acaba yazınca zor oluyo ama
Ben de ilk evlendiğimde 1 yıl Soğanlık'taydım canım :)Soğanlık canım. Ama bende cevzilide sayılırım en yakın arkadaşlarım orda oturuyor
Kızlar bi de parmaklıklı beşikler amerikada yasaklanıyor diye haberler var bebek.olumlerine neden oluyormuş ben de en çok parmaklıklı beşikler seviyorum ikea tarzı ilanları siz ne düşünüyorsunuz beşikler hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi hangileri daha kullanışlı siz neler alacaksınız deneyimleriniz
beni çıkarmışsın arsinli listeden aşk olsun oğluşumla bizde varızM123S..........................Erkek..............isim
Mcrhelena....................Erkek..................isim
Efefsunkar....................Erkek..................isim
Bihter34.......................Erkek...................isim
Cgdmkrks.....................Erkek..................isim
Orangurann.................Erkek..................isim
Alnilam........................Erkek.................isim
Haziranannesiyim.........Kız....................SARYA
Snmclsn.........................Kız......................ARYA
Gzleem..........................Kız.......................ELA
Es2607...........................Kız......................ALMİNA ELA
Aydii..............................Kız....................ADA
Hyb77...........................Kız.......................isim
Frkzhd.........................Kız........................isim
Asi4261.........................Kız.......................isim
Mavi_dem....................Kız........................isim
Zuhrealam....................Kız.......................SELEN
Canhayat80..................Kız.......................ALYA
Momocan.....................Kız.......................SARE MASAL
Senkoyadimi.................Kız.......................EDA
Arsinli...........................Kız.......................DİLARA
Lucccck........................Kız........................isim
bol su iç mutlakakızlar idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ya ofilaç verdi doktor nefret ediyorum antibiyotiklerden
çok uzun bence 4 saat boyunca karnında aletle bir o tarafa bir bu tarafa bastırıyor sonuçtadur ben bugün bir fiyat alayım merak ettim. kendi doktoruma da bugün bir görüneceğim. hiç tuvalete çıkamıyorum afedersin bir hafta oldu herhalde karnım o kadar ağrıyor ki
Günaydın kızlar, magnezyum kullanan arkadaşlar, tozu su ile içtikten sonra çarpıntınız oldu mu?
Bende çarpıntı yaptı dün akşam ya korktum biraz
Yok ya çıkarmadım ben yapar mıyım öyle şey sanırım kopyala yapıştır yaparken geri kaldı duzeltirim ...ama bilgisayar dan girince şimdi telefondan yazıyorum doktara gidcem birazdan donuşte hatamı duzeltirim kusura bakmabeni çıkarmışsın arsinli listeden aşk olsun oğluşumla bizde varız
4 saat miinsanın sırtı tutulur o kadar sabit yatmaktan. ben 4 sene önce detaylıya girdim yarım saat falan sürdü diye hatırlıyorum. gerçi seninki ikiz uzun sürmesi normalde 4 saat allah sabır versin sana ve bebişlerine.
ben 15 gündür kullanıyorum bende öyle bi sorun olmadı. gerçi ben yatarken içiyorum içip uyuyorum ondan da anlamamış olabilirim.
sağol canım içmeye çalışıyorum bakalım artık tez zamanda kurtulurum inşallahbol su iç mutlaka
bnde hiç bişey hissetmiom cnm ya hiç hamileymişim belirtisi de yok inş. biranönce hissederiz bebişlerimizi.17. Haftadayım kıpırtı hissetmiyorum daha benim gibi olan var mı gerçi doktor 20. Hafta demişti ama...
Aynen canim ya bende yastik koyuyorm bacaklarimn arasina ama fayda etmiho mlesefŞimdiden başladık uykusuz gecelere. bende bir türlü en rahat yatma şeklimi bulamadım. yastık kullanıyorum ancak yetersiz geliyor. Hamile yastıklarından alıcam galiba.
BENİDE EKLEYİN LİSTEYE.1 kız daha geliyor nasipse.bugün kontrolde havalara uçtum duyunca:)adı pera olacak kızımın.diper arkadaşlar naptınuz sizinde kontrolleriniz vardı.
Banada öyle geliyoda geçen kontrolde öyle dedi 4 lü için kan alcam ayrıntılı doppler bakıcaz dedi o yüzden bende heyecanla bekliyorum.amin canım allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize bende gidicem yarın devlette bi doktora ben 3 lü testi daha gecen hafta yaptırdım ama acaba yarın 4 lü test ve detaylı ultrason olur mu ki erken değil mi
bende de çarpıntı oldu dün akşam ve sabah . internetten baktım kan basıncı yüzünden falan yazıyodu. randevum 4 şubatta doktora o zman soracağımGünaydın kızlar, magnezyum kullanan arkadaşlar, tozu su ile içtikten sonra çarpıntınız oldu mu?
Bende çarpıntı yaptı dün akşam ya korktum biraz
ben 2 defa oldum, doktor bana fitil verdi, afedersin ama yağdan yapılan hiç bir katkısı olmyan bir fitil, işime yaradıçok uzun bence 4 saat boyunca karnında aletle bir o tarafa bir bu tarafa bastırıyor sonuçtadur ben bugün bir fiyat alayım merak ettim. kendi doktoruma da bugün bir görüneceğim. hiç tuvalete çıkamıyorum afedersin bir hafta oldu herhalde karnım o kadar ağrıyor ki
Bilmiyorum canım bende 22 hafta diye biliyorum hatta tyek ultrason şansın var ise gebelik boyunca onu 22 haftada kullan diyolar araştırmalarım da öyle bugün görcez bakalım bebeğimin sağlıklı olduğnu göreyim de özledim çok uzun oldu bu sefer görüşmeyeli bekliyorum bende heyecanla . Bir haftada göbeğimin büyüdüğünü hissettim ama daha öyle bariz hareketi yok ya ne zaman olcak kiİnşallah güzel haberlerle gelirsin canım,bebişin de kocaman olmuştur artık maşallahdetaylı için biraz erken değil mi 20-24 arası yapılıyor diye biliyorum organ gelişimi o haftalarda tamamlanıyormuş sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?