2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
günaydın hanımlar.

Ayrıntılıda benim kızın aslında erkek olduğu ortaya çıktı. 22. haftada erkek annesi olacağımı öğrendim :)
Bu arada bebek 400 gr, günü gününe büyümüş. Kilo almamam hiçbir sorun değilmiş, doktor ne yapıyorsan devam et, bebekte hiçbir sorun yok dedi.
Ayrıntılı için perinatoloğa gittim. 1 saate yakın sürdü muayene. Ama yüzünü göstermedi:)

KIzlar bebeğinizin hareketlerini saymaya başladınızmı henüz erken değilmi nette 24.haftadan sonra düzenli olacağı yazıyor ama bilgisi olan varmı ?benm çok düzenli değil hareketleri daha
Benim de cok duzenli degil canim. Ama sabah uyandigimda ozellikle kahvaltidan sonra bir seyler yiyip icince uyaniyorlar hemen

Biz de kızımın ismi konusunda bugün kesin kararı verdik :) Güneş Alya koyacağız
Güzel isim canım hayırlısı benim eşimde oğlan için Alaz diye tutturdu bende Eymen istiyorum ama anlaşma yapmıştık kız ismini ben erkek ismini o koyacaktı şimdi değiştiremiyorum da fikrini

canım ben henüz araştırmaya başlamadım pek bilgi sahibi değilim ama makattan ölçme konusunda bir arkadaşım çok ciddi sıkıntılar yaşadı. Çocuğun ateşi çıkınca hastaneye götürmüşler, orda da makattan ölçmüşler,sanırım canı epey yanmış ki çocuk da fobi oluşmuş. 4 aylık bebekmiş gittiğinde,şimdi senesine girecek hala altını almak için açtıklarında avazı çıktığınca bağırıyor.,altını aldırmak istemiyor.
Zaten niyetin yok gibi ama hem senin hem diğer arkadaşların bilgisi olsun..

Biz de alacaktık dönence ama karar veremedik.
Ben de fisher price kelebekli düşleri beğendim. Eşim de oyuncakları çok renksiz dedi kafam karıştı almaktan vazgeçtim. İndirim de bitti zaten

Cumartesi günü Eminönü'ne gittik ablamla. O kadar güzel ve uygun şeyler var ki anlatamam. Şimdiye kadar pek bebek mağazası gezmemiş olduğum için bana da öyle gelmiş olabilir ama cinsiyet belli olunca kesin bir daha gitmeliyim..

canımmm cinsiyet öğrenen en son kişi misin yoksa... nasıl meraktasındır...

Aynen ya sormaa, randevum da 21 Şubat'ta.. Ara ara eşime acaba öğrenmesek de sürpriz mi olsa diyorum,şunun şurasında ne kaldı doğuma
cinsiyeti öğrenince dıyelımkı kız hemen baktığın ürünler bır anda pembeye dönüyor
sağlıklı olsunda gerçi önemli değil...

kızlar herseyını ınternetten alan biri olarak çok ilginç fiyatlarla karşılaşıyorum.
ebebekte avent göğüs kalkanı 59,90 artı 6 tl kargo.
hepsi buradada 35 tl

İyidir annesi merak etme bende çok tedirgindim şükür bebeğim iyiymiş bu sefer erken doğum riskiyle karşılaştım ama olsun bebeğimin iyi olması bana güç verdi sende gönlünü ferah tut..
Sağol canım morelım bozuk bu aralar acaba etkılenıyormu dıye düşünmekten kendımı alamıyorum..

merhaba hanımlar, kilo durumları nasıl gidiyor :) ilk hamileliğimde 18 kilo almıştım şimdi ne olacak halim... şuanda 4 kilo oldu toplamda

Canım şimdi Prof baktı 2 hafta gelişim bişey ifade etmez dedi haftaya bakacaklar ona göre takip yapılacakmış içim rahatladı çok şükür doppler doktoru baş beden uyumlu dedi muhtemelen adetime ilgili dedi

SiZn biraz karışık olucak ozmn ama can ismi uyum sağlar her isme güzel isim..bizim Kız olucak inş benimde eşim asya istiyor ama ben emin değilim yinede araştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…