Aaaaaaa ben o an düşer bayılırdım heralde neyse bebişin sağlıklıymış Allaha şükür. Ama Büyük konuşmak istemem ama ben senin yerinde olsam doktoru değiştirirdim arkadaşım heralde 22 hafta yaa Benimki maşallah 12. haftada acil maceram oldu acil doktoru kız dedi.14 haftada kendi doktorum kız bebek dedi.Ne geçiyodu içinden kız mı erkek migünaydın hanımlar.
Ayrıntılıda benim kızın aslında erkek olduğu ortaya çıktı. 22. haftada erkek annesi olacağımı öğrendim :)
Bu arada bebek 400 gr, günü gününe büyümüş. Kilo almamam hiçbir sorun değilmiş, doktor ne yapıyorsan devam et, bebekte hiçbir sorun yok dedi.
Ayrıntılı için perinatoloğa gittim. 1 saate yakın sürdü muayene. Ama yüzünü göstermedi:)
bebişler ikiz:)
şuan bizlere göre iyi durumdasın[/QUOT
Ayy çok güzel allah tamamına erdirsin inş
bebişler ikiz:)
şuan bizlere göre iyi durumdasın
HAYIRLI haberlerle gel inşallah..ben yatıyorum işte doktor yat dedi çarşamba kontrolüm var umarım herşey yolundadır dikişe gerek kalmazsen nasıl oldun canım?
İkiz dimi senin be güzsl :)Benim de cok duzenli degil canim. Ama sabah uyandigimda ozellikle kahvaltidan sonra bir seyler yiyip icince uyaniyorlar hemen
Benimde moralim bozuk malum durumumdan inşalalh etkilenmiyorlardırSağol canım morelım bozuk bu aralar acaba etkılenıyormu dıye düşünmekten kendımı alamıyorum..
Cok dogru cnmBiz de alacaktık dönence ama karar veremedik.
Ben de fisher price kelebekli düşleri beğendim. Eşim de oyuncakları çok renksiz dedi kafam karıştı almaktan vazgeçtim. İndirim de bitti zaten
Gozun aydin cnm cok sevindimmSiZn biraz karışık olucak ozmn ama can ismi uyum sağlar her isme güzel isim..bizim Kız olucak inş benimde eşim asya istiyor ama ben emin değilim yinede araştırıyorum
Etkilenirler cnmBenimde moralim bozuk malum durumumdan inşalalh etkilenmiyorlardır
Eymen cok guzel bence:)Güzel isim canım hayırlısı benim eşimde oğlan için Alaz diye tutturdu bende Eymen istiyorum ama anlaşma yapmıştık kız ismini ben erkek ismini o koyacaktı şimdi değiştiremiyorum da fikrini
Aaaaaaa ben o an düşer bayılırdım heralde neyse bebişin sağlıklıymış Allaha şükür. Ama Büyük konuşmak istemem ama ben senin yerinde olsam doktoru değiştirirdim arkadaşım heralde 22 hafta yaa Benimki maşallah 12. haftada acil maceram oldu acil doktoru kız dedi.14 haftada kendi doktorum kız bebek dedi.Ne geçiyodu içinden kız mı erkek mi
Aman allahim en cok bundan korkuyorum yaaa ayin 15 gelmek bilmedi banada kiz dedi dr normal untrasonda mi soyledi dr untrasonu nasil cnm bnm ki renkli olandanda bakti kiz dedi bir suru cicis aldim oglumunkileri hep verdim babanne anneanne calisiyo surekli pembis pembis naparim bilmiyorumgünaydın hanımlar.
Ayrıntılıda benim kızın aslında erkek olduğu ortaya çıktı. 22. haftada erkek annesi olacağımı öğrendim :)
Bu arada bebek 400 gr, günü gününe büyümüş. Kilo almamam hiçbir sorun değilmiş, doktor ne yapıyorsan devam et, bebekte hiçbir sorun yok dedi.
Ayrıntılı için perinatoloğa gittim. 1 saate yakın sürdü muayene. Ama yüzünü göstermedi:)
Valla çok doğru söyledin arkadaşım. Bebek bebek diye sorup nerdeyse boşanmamıza neden olacak olanlar şimdi arayıp bir ihtiyacınız var mı diye sormuyorlar ondan da geçtim hal hatır sormuyorlar. Sanki kendileri bakacak.Allah yardımcın olsun arkadaşım.Hepimizin zaman zaman sıkıntıları oluyor,hamilelik de üstüne tuz biber.Ama ben öyle zamanlarda hep çok istediği halde çocuğu olmayanları düşünüyorum.Allah sana ne güzel nasip etmiş,kimseden takdir beklemeden kendi kendine ilgilen bebeğinle boşver.İnsanlar konuşur,bebeğin olmasaydı ikinciyi ne zaman yapıyosun derlerdi emin ol.Bebeğin kısmetiyle gelir inşallah ne zor durumda olup doğuranlar var.Sen sigarayı bırak ve bebeğini düşün sadece.Diğer herşey gelir geçer
İkinci cümleye kahkaha attım:) eşitlik bozulmamış canım iyi tarafından bakarsak. Ne iyiye gitmiş durum ne kötüye. Ama şu var kısa süreliğine de olsa bir kız annesi oldun. Not al o hisleri okusun sonra:))))) hadi bakalım hayırlı olsun sağlıklı olsun. Bişey sorcam neden o kadar uzun sürdü ayrıntılı. Başka 1 saat süren var mı aramızda?günaydın hanımlar.
Aman allahim en cok bundan korkuyorum yaaa ayin 15 gelmek bilmedi banada kiz dedi dr normal untrasonda mi soyledi dr untrasonu nasil cnm bnm ki renkli olandanda bakti kiz dedi bir suru cicis aldim oglumunkileri hep verdim babanne anneanne calisiyo surekli pembis pembis naparim bilmiyorum
Aklima iki ihtimal geliyorarkadaşlar afedersiniz ama vajinamın içine sanki birsey batıyo yani tarifde edemiyorum sancı değil ama rahatsızedici birşey neden oluyo acaba
Sağol. Bana da öyle geldi, iki kere hamile kalmışım gibi oldu :)İkinci cümleye kahkaha attım:) eşitlik bozulmamış canım iyi tarafından bakarsak. Ne iyiye gitmiş durum ne kötüye. Ama şu var kısa süreliğine de olsa bir kız annesi oldun. Not al o hisleri okusun sonra:))))) hadi bakalım hayırlı olsun sağlıklı olsun. Bişey sorcam neden o kadar uzun sürdü ayrıntılı. Başka 1 saat süren var mı aramızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?