2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
canım beşik hangi marka aceba.

Deniz koycaz biz belki unisex bi isim olduguniçin yanına bi isim daha ekleriz ama karar vermedik ona henüz deniz ege deniz umut vs gibi

eşimin adıda unisex ve çok zorluk yaşıyor o yüzden ben çok sevmeme rağmen koyamadık bu ısmı.
ıkı isim bıze olmaz çok uzun soyadımız.
deniz umut güzelmiş...

bende dönence istiyorum. tony mi tody mi neydi bir markanın dönencesi çok hoşuma gidiyor. projeksiyonlu ve yumuşak sesli müziği var. ama ben sıfır almıycam ikinci el temiz birşey bulup alıcam.

offf maalesef eşim 2.ele çok karşı.
hem herşeyı almak ıstıyoruz hem sıfır alacağız , mecbur bırsey yapamıyorum bende.

:) yok canım unutmadım hergün giriyorum ama telefondan girince çok rahat yazamıyorum ....bebek hareketlendi artık sağ olduğunu anlıyoruz :) perşembe randevum var bakalım ne alemdeyiz....siz nasılsınız?

Maşallah büyüttün bile bebeğini :) güzel haberlerle gel inşallah.Sen ayrıntılıya girmiş miydin canım?

kızlar malum bebeklerimiz yaz bebeği olacak bebeklerinizi ilk doğduğu zaman puset dışında neyle taşımayı düşünüyorsunuz haliyle ilk doğduğunda kanguruya olmaz kundaklar sıcak olur

Ben ilk bebek arabasına takılan ana kucağıyla taşımayı düşünüyorum.Yenidoğanlar için ergonomik kangurular var aslında belki onunla da olabilir ama sıcakta biz terlerken onu da mı bunaltırız bilemedim

kızlar malum bebeklerimiz yaz bebeği olacak bebeklerinizi ilk doğduğu zaman puset dışında neyle taşımayı düşünüyorsunuz haliyle ilk doğduğunda kanguruya olmaz kundaklar sıcak olur
Canım ben bebek arabasına takılan ana kucaklarından almayı düşünüyorum onlar sanki daha rahat hemde rahatsız olmiycak taşırken gezerken arabadan alıp eve çıkarırız. Kanguru sıcak olur sanki yazın

Arkadaşlar birde haziranda doğanlarin bir çoğu ikizler burcumu olcaklar eger oyleyse yandık çok fena oluyor ikizler burcu diyorlar duşuncelerinizi aliym:) burc konusunda ahahaaa
Canım benim haziran 25 yengeç olma ihtimali yüksek İnşaallah sıyrılır kızım.İkizler burcu olan arkadaşlar kızmasın gerçekten davranışları tutarlı olmuyo ani durum değişiklikleri oluyor

offf maalesef eşim 2.ele çok karşı.
hem herşeyı almak ıstıyoruz hem sıfır alacağız , mecbur bırsey yapamıyorum bende.

Bende ilk çocukta öyleydim aman herşey sıfır olsun falan. belli sürekli kullanılan şeylerin hala sıfır olması konusunda aynı şeyi düşünüyorum. ama bazı ürünler gerçekten çok az veya hiç kullanılmıyor. mesela oyun halısı 2-3 ay kullnaılan birşey ama pahalı birşey ve her çocuk oyun halısında oynamayabiliyor. gerçekten çok az yada hiç kullnaılmamış olup satanlar var normalden daha aza. mesela bizim baktığımız dönenceyi çok az kullanmışlar ve yeni gibi kalmış. normal fiyatı 199 tl iken 75tl ye veriyorlar.

KIzlar bebeğinizin hareketlerini saymaya başladınızmı henüz erken değilmi nette 24.haftadan sonra düzenli olacağı yazıyor ama bilgisi olan varmı ?benm çok düzenli değil hareketleri daha

Maşallah büyüttün bile bebeğini :) güzel haberlerle gel inşallah.Sen ayrıntılıya girmiş miydin canım?
Perşembe günü gideceğim ayrıntılı için.... Ya yeni doğan kangurusu bile olsa ufacık bebe arabaya takılan puset bayağı ağır elde gitmez şu yeni sstem kubdaklar sıcak olur port bebe güzel gözükmüyor tüllüleri çıkmış ondan mı alsak acaba pek de yok piyasada

Araba ile gezerken sıkıntı değilde eldentaşınacağı zaman ağır olur anakucakları ...yine port bebe almadan olmaz bebek 9 kilo olana kadar lazım onlarda sevimli değil ama

KIzlar bebeğinizin hareketlerini saymaya başladınızmı henüz erken değilmi nette 24.haftadan sonra düzenli olacağı yazıyor ama bilgisi olan varmı ?benm çok düzenli değil hareketleri daha
daha erken canım saymak için. benimde henüz düzenli değil. zaten çalıştığım için gündüzleri hareket etsede sayamıyorum.

Ayrıntılıda hiç sorun yok demişti dr. İkizler burcundan hiç bahsetmedi ((( tedavisi yok muymuş hanımlar :) benim bildiğim bi terazi var bir de ikizler içsel dengeyi sağlıycam derken hem kendini hem de etrafı bitiren . Ama bu Burçların normal örnekleri de vardır illaki bizimkiler onlar gibi olur ne diyim:)

Nerdeyse 1.bucuk aydir bebegimi gormedim aciri tedirginim yarin ayrintilim var umarim hersey yolundadir da Allahim gonlume ferahlik verir.
İyidir annesi merak etme bende çok tedirgindim şükür bebeğim iyiymiş bu sefer erken doğum riskiyle karşılaştım ama olsun bebeğimin iyi olması bana güç verdi sende gönlünü ferah tut..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…