canım beşik hangi marka aceba.Sağol canım aslında ben oyun parkı alıncaktım ama babalarda olgunlaştıkça meraklı oluyo herhalde bunu almış sürpriz yapmış bir tarafı asansörlü yani aşağı iniyor ayağa kalkmadan alabiliyorsun yani bebişi kullanışlı duruyor İnş kullanmak nasip etsin Allah
Deniz koycaz biz belki unisex bi isim olduguniçin yanına bi isim daha ekleriz ama karar vermedik ona henüz deniz ege deniz umut vs gibi
Eki Görüntüle 1949049 Kızlar e bebekte indirim var. Biz oyun halımızı aldık. Bir kaç tanede pusete asabileceğim oyuncak aldım. Dönenceyi de almak istiyorum ama onda biraz kararsız kaldım. Ne diyosunuz dönence konusunda. Bazı yerlerde mutlaka alın tarzı şeyler yazıyo ama. Kararsızım.
:) yok canım unutmadım hergün giriyorum ama telefondan girince çok rahat yazamıyorum ....bebek hareketlendi artık sağ olduğunu anlıyoruz :) perşembe randevum var bakalım ne alemdeyiz....siz nasılsınız?
kızlar malum bebeklerimiz yaz bebeği olacak bebeklerinizi ilk doğduğu zaman puset dışında neyle taşımayı düşünüyorsunuz haliyle ilk doğduğunda kanguruya olmaz kundaklar sıcak olur
Kızlar sizinde karnınız adet olcakmış gibi ağrıyo mu zaman zaman ?
Canım ben bebek arabasına takılan ana kucaklarından almayı düşünüyorum onlar sanki daha rahat hemde rahatsız olmiycak taşırken gezerken arabadan alıp eve çıkarırız. Kanguru sıcak olur sanki yazınkızlar malum bebeklerimiz yaz bebeği olacak bebeklerinizi ilk doğduğu zaman puset dışında neyle taşımayı düşünüyorsunuz haliyle ilk doğduğunda kanguruya olmaz kundaklar sıcak olur
Canım benim haziran 25 yengeç olma ihtimali yüksek İnşaallah sıyrılır kızım.İkizler burcu olan arkadaşlar kızmasın gerçekten davranışları tutarlı olmuyo ani durum değişiklikleri oluyorArkadaşlar birde haziranda doğanlarin bir çoğu ikizler burcumu olcaklar eger oyleyse yandık çok fena oluyor ikizler burcu diyorlar duşuncelerinizi aliym:) burc konusunda ahahaaa
Sağol canımOlabiliyor canım özellikle normal adet dönemlerimizde ağrı olması normal.Çok kasılma ve kramp şeklinde olursa bi doktoruna danış mutlaka
offf maalesef eşim 2.ele çok karşı.
hem herşeyı almak ıstıyoruz hem sıfır alacağız , mecbur bırsey yapamıyorum bende.
Perşembe günü gideceğim ayrıntılı için....Maşallah büyüttün bile bebeğini :) güzel haberlerle gel inşallah.Sen ayrıntılıya girmiş miydin canım?
Perşembe günü gideceğim ayrıntılı için....Maşallah büyüttün bile bebeğini :) güzel haberlerle gel inşallah.Sen ayrıntılıya girmiş miydin canım?
Ya yeni doğan kangurusu bile olsa ufacık bebe arabaya takılan puset bayağı ağır elde gitmez şu yeni sstem kubdaklar sıcak olur port bebe güzel gözükmüyor tüllüleri çıkmış ondan mı alsak acaba pek de yok piyasadaBen ilk bebek arabasına takılan ana kucağıyla taşımayı düşünüyorum.Yenidoğanlar için ergonomik kangurular var aslında belki onunla da olabilir ama sıcakta biz terlerken onu da mı bunaltırız bilemedim
Araba ile gezerken sıkıntı değilde eldentaşınacağı zaman ağır olur anakucakları ...yine port bebe almadan olmaz bebek 9 kilo olana kadar lazım onlarda sevimli değil amaCanım ben bebek arabasına takılan ana kucaklarından almayı düşünüyorum onlar sanki daha rahat hemde rahatsız olmiycak taşırken gezerken arabadan alıp eve çıkarırız. Kanguru sıcak olur sanki yazın
daha erken canım saymak için. benimde henüz düzenli değil. zaten çalıştığım için gündüzleri hareket etsede sayamıyorum.KIzlar bebeğinizin hareketlerini saymaya başladınızmı henüz erken değilmi nette 24.haftadan sonra düzenli olacağı yazıyor ama bilgisi olan varmı ?benm çok düzenli değil hareketleri daha
Evet erken olması lazım yinede sorayım dedim sağol canımdaha erken canım saymak için. benimde henüz düzenli değil. zaten çalıştığım için gündüzleri hareket etsede sayamıyorum.
Ayrıntılı için ahmet beye gidicektin dimi gittinmi ?daha erken canım saymak için. benimde henüz düzenli değil. zaten çalıştığım için gündüzleri hareket etsede sayamıyorum.
İyidir annesi merak etme bende çok tedirgindim şükür bebeğim iyiymiş bu sefer erken doğum riskiyle karşılaştım ama olsun bebeğimin iyi olması bana güç verdi sende gönlünü ferah tut..Nerdeyse 1.bucuk aydir bebegimi gormedim aciri tedirginim yarin ayrintilim var umarim hersey yolundadir da Allahim gonlume ferahlik verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?