2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Aynen katılıyorum çok teşekkur ederim umarım oyle olur tum hamilelere Allah kolaylık nasip etsin..

kızlar malum bebeklerimiz yaz bebeği olacak bebeklerinizi ilk doğduğu zaman puset dışında neyle taşımayı düşünüyorsunuz haliyle ilk doğduğunda kanguruya olmaz kundaklar sıcak olur

Arkadaşlar birde haziranda doğanlarin bir çoğu ikizler burcumu olcaklar eger oyleyse yandık çok fena oluyor ikizler burcu diyorlar duşuncelerinizi aliym:) burc konusunda ahahaaa

Yaşayıp görecez zaten zamanla canım inşallah en hafifinden atlatırız bütün ağrı sızıları :)
Amin. Kolay olsun her şey
Kızayım mı üzüleyim mi bilemedim sana . Karnında öyle bi canlı var ki her şeyiyle sana emanet. Ve vereceğin en büyük zarara bile karşı koyabilecek durumda değil. Yani O kadar çaresiz. Allah aşkına sigarayı bırak rica ediyorum senden. Ben ketçap yiyorum bazen çok az, akşama kadar içim içimi yiyor kötülük ettim diye ve ya düzenli balık ve süt tüketmiyorum zarar veriyorum diye. Sen ne çektiğimi nerden biliyorsun demë hamileliğimin ilk haftasında öyle bi acı yaşadım ki bu hayatta açlıktan ölsem bu kadar canım yanmazdı. Çektiğim tüm dertleri toplaSam bu acının yarısı bile etmez. Umarım anlamışsındır. O bebeği bu hayata önce kendisi için sonra da sen kendin için getiyorsun. Kimin ne dediğinin ne önemi var. Sen şuanda ne eş ne çocuk ne kardeş ne halasın. Sadece annesin.
Bu mesajı yazarken ağladım yahu. Benim içim parçalandı sigarayı duyunca. Bak sen sağlıklıyken bile bu hayat ne kadar ağır geliyor sana. Bir de onu düşün . Sağlığını alırsan nasıl ayakta kalır düşünsene.

Kız bebekler ikiye katlamış erkekleri:)

Valla canım bendede geriliği araştırıyorlar neden diye adet tarihi yalnış hatırlamıyorum hatta eminim ben bide baştaki ultrasyon lar daki tarihlere baktılar kaymayı öyle daha iyi garantilediler geç döllenme falan değilmiş benimki ama ben ve bebişlerimiz ufak tefek olucak ondan İnşallah başka bişey yoktur

Çok haklısın bende farkındayim iyi bisey yapmiyorum ama sanki tum dunya bana arkasını döndü once işimi kaybettim sonra malum maddi sıkıntı kaygılar tasalar başladi cok istedigim halde sevincimi bir turlu yasayamadim darbe ustune darbe ailem isten çıktın bak bisey lazimmi diye ki biliyorlar zor duruma dustuk insan bi destek olmazmi Allah aşkina yani aksilikler hamile kalmamla birlikte basladi işin ilginc yani bu hayretler içerisindeyim yani inan psikolojim altust oldu kızım teoga hazirlaniyo ister istemez eşimi kızımıda uzuyorum herseye tahammulsuzluk yasar oldum Allahım sabır diyorum iyi degilim yani duada ediyorum bol bol uc aydir bi turlu gecmiyo sıkıntılar yeni is aradim normalde iki gunde is bulan ben is bulamadim bi turlu bu zaman zarfinda da karnım belirginlesti iyice hic ise giremiycem bu vaziyette kim alır ise cok bunaldim çok hersey işimi kaybetmekle oldu zaten kredi oduyoruz eşimde zor durumda kaldi ne yapacamizi şaşirdik ne uykum kaldi ne gulmem kaldi bugun ozellikle yemek bile yemedim dogru duzgun iyi degilim hic iyi degilim iyice daraldim iyi biseyler duymak icin size yazdim konusacak insan bile yok çevremde varda yok yani kotu durumdayken kimse aramaz sormaz ya aynen oylee

Gule gule kullanın
Çok kullanışlı bir beşik
Almayanlara fikir olur
:)
Sağol canım aslında ben oyun parkı alıncaktım ama babalarda olgunlaştıkça meraklı oluyo herhalde bunu almış sürpriz yapmış bir tarafı asansörlü yani aşağı iniyor ayağa kalkmadan alabiliyorsun yani bebişi kullanışlı duruyor İnş kullanmak nasip etsin Allah

Mrb kızlar isim düşündünüz mü ya da karar verdiniz mi en zor iş olsa gerek özellikle benim gibi kararsızlar için
Deniz koycaz biz belki unisex bi isim olduguniçin yanına bi isim daha ekleriz ama karar vermedik ona henüz deniz ege deniz umut vs gibi

Valla banda herşey iyi neden geri neden geri diyip uğraştırıyorlar yarın dopplere gidicem bakalım bence hiç birşey yok hastaneye döner sermaye lazım herhalde özeller ayrı yiyo devlet ayrı valla bi ultrason 450 500 noluyo yaa bukadar inanınki en hassas yerimizden vuruyorlar mecbur gidiyoruz hep bidaha gitmicem diyorum dayanamıyorum gidiyorum bakalım hayırlısıyla kuzucuklarıımızı bi alsak

Oyun Halısına kendim yapıcam ben İnşallah ama dönence fiyatları ne acaba beşiğe asılanlardan hani

Allahtan benim doktorum kafamı bulandırmıyor olur çok normal diyor. Bu defa da acaba bi sorun varda söylemiyor mu diye düşünüyorum. Ama benim kese bile küçültü en başta geç döllenme kesin demişti o zaman. Tarihi değiştirmesine rağmen 5 günlük gerilik kafamı karıştırdı. Eski ultrasonlara baktım 14+5de 18+5de tam haftaya uyumlu çıkmış tarih değişince. 21+5 de 5 günlük bir gerilik var. Bazen eski zaman daha iyiymiş diyorum. Tevekkül edip bebeğini kucağına alıyormuşsun bir şekilde. İnşallah sağlıkla doğar kuzucuklarımız

kızlar malum bebeklerimiz yaz bebeği olacak bebeklerinizi ilk doğduğu zaman puset dışında neyle taşımayı düşünüyorsunuz haliyle ilk doğduğunda kanguruya olmaz kundaklar sıcak olur

valla aynı şeyi bende düşünüyorum ama sanırım penye battaniyeye sarıp kucağımda gezicem :))) aklıma bi böle geliyo sıcakta isilik olucak tosbalarımız :)

Oyun Halısına kendim yapıcam ben İnşallah ama dönence fiyatları ne acaba beşiğe asılanlardan hani
80-200 arası değişiyo. Benim beğendiğim 150'ye düşmüştü dün. Projeksiyonu var, müzikli bir de anne karnındaki seslerden çıkarıyo. Ama almadım şimdilik, emin olamadım.

Bizim kızımın adı Deniz olucak. Unisex bir isim olması beni rahatsız etmiyor açıkçası. Küçüklüğümden beri Deniz koymak istemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…