İkinci cümleye kahkaha attım:) eşitlik bozulmamış canım iyi tarafından bakarsak. Ne iyiye gitmiş durum ne kötüye. Ama şu var kısa süreliğine de olsa bir kız annesi oldun. Not al o hisleri okusun sonra:))))) hadi bakalım hayırlı olsun sağlıklı olsun. Bişey sorcam neden o kadar uzun sürdü ayrıntılı. Başka 1 saat süren var mı aramızda?
Fiyatı nasıldı? Biz de concordla o modelin arasında kaldık.1980 demişlerdi jokerde yanlış hatırlamıyorsam
Bursa resmen bebek eşyası cennetiKızlar merhaba nasılsınız,
Haftasonu bursadaydık gezdik bi kaç kıyafet aldım kızıma. Malum adapazarında öyle fazla bi seçenek yok. Bursaya da ne olmuş öyle arkadaş acayip trafik.
Bebek arabasını da gördük sonunda inceledim. Artık indirimini bekliyoruz sayın almak için. Artık bu konu da kapandı, kafamı karıştırmıcam daha fazla. Model de mamas papas armadillo flip xt.
Hmmm ondan. Benim kıpır kıpır dı. Çok rahat yakaladı görüntüleri.Sağol. Bana da öyle geldi, iki kere hamile kalmışım gibi oldu :)
Doktor çok dikkatliydi, bir de bizimki pek kıpırdamadı. Beni sağa yatırdı baktı, sola yatırdı baktı. Düz yattım baktı. Belki de özel diye çok ilgileniyoruz demek mi istediler kim bilir?
Hanımlar bugün yumurtalıklarımda anlık ağrı ile birlikte 2 damla aralıklarla kahverengi akıntım oldu. Korkuyorum normal mi sizce?
Yani bir saati duyunca dedim acaba benim iyi bakılmadı mıBenim de 15-20dk sürmüştür en fazla.Perinatolog baktı bi de.1 saat baksaydı o şekilde kesin bayılırdım sırt üstü yatıyordum çünkü :)
1500 çok iyi fiyat gerçekten. Ben mamas papası daha çok beğendim eşim diğeri daha sağlam gibi diyor. Fiyat belki ikna ederBiz de concordla bunun arasında çok kaldık. Aslına bakarsan bence çok benziyolar sadece concord süspansiyon açısından bi tık iyi. Ama armadillo kesinlikle daha hafif 10 kilo. Anakucağıyla ise 9 falan. Bir de katlanmış hali armadillo daha az yer kaplıyo. Kapanması da kolay geldi bana. 1990 liraydı ama ebebekteki adam dedi ki 21. İnde indirim var. Şu anki indirim de devam ederse 1500 liralara kadar düşecek. O yüzden beklemedeyiz.
Canm yoruldun mu.benim cok gezince oluyo leke.progestan ilac aliyorum leke oldukça..muhim.bir sey degildir stres yapma ama.doktorunu arayabilme imkanin varsa ara sor.veya bir git baksın.cnmHanımlar bugün yumurtalıklarımda anlık ağrı ile birlikte 2 damla aralıklarla kahverengi akıntım oldu. Korkuyorum normal mi sizce?
Benim en rahat halim sırt üstü yatmak. Normal mi böyle olan var mı başka? Beni Dr sırt üstü yatamayacaksın artık rahatsız olacağın günler geliyo falan diye uyarmıştı. Öyle olmadı tam tersi oldu
Canm yoruldun mu.benim cok gezince oluyo leke.progestan ilac aliyorum leke oldukça..muhim.bir sey degildir stres yapma ama.doktorunu arayabilme imkanin varsa ara sor.veya bir git baksın.cnmHanımlar bugün yumurtalıklarımda anlık ağrı ile birlikte 2 damla aralıklarla kahverengi akıntım oldu. Korkuyorum normal mi sizce?
merhaba
sata göre 21+6 yım. şimdiye kadarki dr kontrollerimde ultrasyona göre de uyumlu çıkıyordu.
bugün detaylı ultrason günümdü. 20 dk sürdü ve çoook güzel geçti Allah a şükürler olsun..
dr raporu verdi ve : bana göre herşeyi çok güzel hiç bir sıkıntı yok vs vs dedi. tabi ben o mutlulukla hiç dosyaya bakmadım. eve gelince bi baktım sat a göre 13 haziran olan bdt detayıya göre 18 haziran çıkmış. ve sat : 21+6 usg :21+1 yazıyor raporda.
bu 5 günlük fark normal mi yoksa gelişme geriliğinden ya da iyi beslenememekten mi oluyor sizce ?
bu arada tetanos aşımı da oldum bugün.
Benim en rahat halim sırt üstü yatmak. Normal mi böyle olan var mı başka? Beni Dr sırt üstü yatamayacaksın artık rahatsız olacağın günler geliyo falan diye uyarmıştı. Öyle olmadı tam tersi oldu
Sağlıklı olsun da gerisi önemli değil ya..günaydın hanımlar.
Ayrıntılıda benim kızın aslında erkek olduğu ortaya çıktı. 22. haftada erkek annesi olacağımı öğrendim :)
Bu arada bebek 400 gr, günü gününe büyümüş. Kilo almamam hiçbir sorun değilmiş, doktor ne yapıyorsan devam et, bebekte hiçbir sorun yok dedi.
Ayrıntılı için perinatoloğa gittim. 1 saate yakın sürdü muayene. Ama yüzünü göstermedi:)
İkinci cümleye kahkaha attım:) eşitlik bozulmamış canım iyi tarafından bakarsak. Ne iyiye gitmiş durum ne kötüye. Ama şu var kısa süreliğine de olsa bir kız annesi oldun. Not al o hisleri okusun sonra:))))) hadi bakalım hayırlı olsun sağlıklı olsun. Bişey sorcam neden o kadar uzun sürdü ayrıntılı. Başka 1 saat süren var mı aramızda?
Ben de aynı durumdayım.21+5 im 21 yazıyor. İki gündür çok kafama taktım ama doktor her şey çok iyi dediği için artık önemsememeye çalışıyorum.merhaba
sata göre 21+6 yım. şimdiye kadarki dr kontrollerimde ultrasyona göre de uyumlu çıkıyordu.
bugün detaylı ultrason günümdü. 20 dk sürdü ve çoook güzel geçti Allah a şükürler olsun..
dr raporu verdi ve : bana göre herşeyi çok güzel hiç bir sıkıntı yok vs vs dedi. tabi ben o mutlulukla hiç dosyaya bakmadım. eve gelince bi baktım sat a göre 13 haziran olan bdt detayıya göre 18 haziran çıkmış. ve sat : 21+6 usg :21+1 yazıyor raporda.
bu 5 günlük fark normal mi yoksa gelişme geriliğinden ya da iyi beslenememekten mi oluyor sizce ?
bu arada tetanos aşımı da oldum bugün.
İnsan takacak illaki bişey buluyor dimi. Bilmiyorum sonuçta bu hariç herşeyi maşallah iyi olunca dediğin gibi yapmalı da annelik malesef çok takıntılı yapıyor sanırım. Aslında ben bu 5 günlük farkı balık yemediğim için mi oldu diye düşünüyorum. Kan hapı hariç decavit vs de kullanmadım. Haliyle şimdi bunlara yoruyorumBen de aynı durumdayım.21+5 im 21 yazıyor. İki gündür çok kafama taktım ama doktor her şey çok iyi dediği için artık önemsememeye çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?