- 19 Şubat 2015
- 2.266
- 1.436
- 83
- 37
Cok guzel cnm bunlar benim de ihtiyaclarim.ayin 15 inden sonra nasipse.siparis vercemkızlar kendime bir liste hazırlamıştım...
indirimde gördüklerimi alacağım.
özellikle hastane çantam için.
bugun aldıklarım n11 den...
lansınoh göğüs ucu kremi 40ml 19,50
lansınoh göğüs pedi 24lü 11,89
avent 2li göğüs kalkanı 31,50
prima yeni doğan bebek bezi 138li 55,90
can bebe kullan at alt açma 10lu, 13,45
ve hasta bezi
Benim de favorim.zehraaa.. Hem hz.Fatima nin lakabiilk kızımın ismini ben koydum zeynep. gerçi eşimde onayladı. ikinci de zehra olsun diye hep konusurduk. akşam eşime sordum aklında bi isim var mı diye. birşey söylemedi aklında da bi isim yok sanırım. bende bugün biraz isim araştırması yaptım. Zehra, zümra, sare , hüma ,zeren en beğendiğim isimler oldu. akşama eşime de sunucam isimleri. sıralama yapmam gerekirse 1.zehra 2. zümra 3. sare 4. huma 5. zeren .
kızlar kendime bir liste hazırlamıştım...
indirimde gördüklerimi alacağım.
özellikle hastane çantam için.
bugun aldıklarım n11 den...
lansınoh göğüs ucu kremi 40ml 19,50
lansınoh göğüs pedi 24lü 11,89
avent 2li göğüs kalkanı 31,50
prima yeni doğan bebek bezi 138li 55,90
can bebe kullan at alt açma 10lu, 13,45
ve hasta bezi
Valla tirstim kuzum ya bide hareketli ayni oglum gibi kizlar sakin olur derler ya dusunduruyo beni yok cnm ya bnm aldiklarim hep kokos tullu filan giyemez yaniBenim durumu duyan arkadaşlar yazıyor. Mesela birinin ablası erkek diye gitmiş doğuma, kız çıkmışStres etme kendini, benim başıma gelen herkesin başına gelmez ki :) Hem erkekler de pembe giyer, ben aldıklarımı giydiricem artık sanki ne olacak. Bebek işte:)
Valla tirstim kuzum ya bide hareketli ayni oglum gibi kizlar sakin olur derler ya dusunduruyo beni yok cnm ya bnm aldiklarim hep kokos tullu filan giyemez yaniBenim durumu duyan arkadaşlar yazıyor. Mesela birinin ablası erkek diye gitmiş doğuma, kız çıkmışStres etme kendini, benim başıma gelen herkesin başına gelmez ki :) Hem erkekler de pembe giyer, ben aldıklarımı giydiricem artık sanki ne olacak. Bebek işte:)
https://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-235867.htmlDoğuma 3 ay kala yazılmaz diye biliyorum ben 28. Haftadan sonra yani
Amin inşallah canım :)ay maşallah oğluşuna. allah nazarlardan saklasın . bende kızımı gördüm resmen bağdaş kurup oturmuştu , birde sürekli elini yüzünde tutuyordu. hep aklımda bu görüntüleri var. allah sağlıkla kucağmız a almayı nasip etsin inşallah.
Canim yazdigin seyi ben cok iyi anladim ayni seyleri yasadim bebegimi uzun süre bekledim umutlarim tükenmisdi Rabbim sevindirdi sükür okadar özenirdimki hamile olanlara aksam evde esleriyle olan muhabbetlerini hayal ederdim bebekleriyle ilgili bizde esimle yasayacakmiyiz derdim bebek arabasi bebek kiyafetleri bebek videolari vs. Vs. Görünce gözlerim dolardi neyse uzatmayim ben seni Anladim ama sükürki Rabbim bizede nasip etti simdi hayalini kurdugumuz günleri yasiyoruz ve dedigin gibi birilerinin sorup sormamasi hic umrumda degil ben o hayalini kurdugum Günleri yasayip tadini cikariyorum ya daha ne isterim Sükürler Olsun Rabbime Rabbim Bizim Gibi Bekleyip ugrasan isteyen herkese nasip etsin hayirli bir sekilde..Uzunzaman cocuk özlemiyle yaşadım.cevremde karnı burnunda bir sürü arkadaşım oldu busürecte onların yerinde olmak istedim hep şanslı olduklarını düşündüm yapılan bebek muhabbetlerinde duygusal anlar yaşadım belli etmemeye calıştım.tabi sizlere nr kadar anlatsamda yaşamadan bilinmez
Sonra ansızın bir mucizem geldi Sarpım 5 aya giricez birinin beni aramaması ya da cevremin bana yardımcı olmaması umrumda değil onunla birlikte bu hayatı yaşıyorum şuan sarpım iyi olsun istiyorum iyi birumarım sizlere bu durumu anlatabilmişimdir ve hala cevremde cocugu olmayan arkadaslar var onları düşünerek bu konu ile ilgili hiç konusmuyorum
Ayrıntılı ultrason 15 dk anca sürmüştür iyi dedi herşey bir daha ki kontrolüm 1 ay sonra
Kızlar size sorum var benim göğüs uçlarım içe dönük sizlerde böyle olan varmı.Doktora gidince sorcam ama nettede araştırıyorum. Aventin göğüs ucu çıkarıcısı var faydası olur mu acaba
Cok bi fikrim cok bu konuda canim ama.arkadasim da dogumla birlikte kist ini aldirmisti.extra.fiyat.cikarmadilar.ankara da tobb hastanesine.gidiyordu..sen de ankara da.miydin.benim.doktorum da cukurambar koru da dogum.yaptiriyo..ama bana cok.pahali.geliyo.o yuzden mart da.doktorumu degistirip.dogum.yapcagim.hastaneden dev edicem..doktorumu.cok.seviyorum ama.dogum.cok pahali..5000 uzeri.beni.butcemizi aşıyo..buyuk.ihtimal.etlik.lokman.hekim de dogumum.olcak.oraya.ilk randevum 21 mart da nasipse..sen de bu konuyu.doktorunla.konusmalisin.diye.düşünüyorumKızlar yarın için devletten randevu aldım. Çünkü doktorum istifa etmiş koru hastanesine geçecekmiş. Ya bu benim ikinci doktor vakam of nedir bu ya. Tam birine güveniyorum ısınıyorum sonra değiştirmek zorunda kalıyorum.Hayır benim aynı zamanda doğumla birlikte kistim de alınacaktı. yani normalden farklı biraz durumum. şimdi koruyu aradım sordum 15 şubata kadar 5 bin tl imiş sonrasında 6 bin. hani karar versem dahi bu kist ameliyatını dahil edecekler mi sizce bunu doktorumla mı konuşayım yoksa anlaşmayı yaparken hastane yetkilisine söyleyeyim mi?
Benimki de aynı seninki gibi cıktı canım doktor Önemli degil o kadar dan dedi genel olarak çok sukur sağlıklı cunku seninki de öyledir meraklanmamerhaba
sata göre 21+6 yım. şimdiye kadarki dr kontrollerimde ultrasyona göre de uyumlu çıkıyordu.
bugün detaylı ultrason günümdü. 20 dk sürdü ve çoook güzel geçti Allah a şükürler olsun..
dr raporu verdi ve : bana göre herşeyi çok güzel hiç bir sıkıntı yok vs vs dedi. tabi ben o mutlulukla hiç dosyaya bakmadım. eve gelince bi baktım sat a göre 13 haziran olan bdt detayıya göre 18 haziran çıkmış. ve sat : 21+6 usg :21+1 yazıyor raporda.
bu 5 günlük fark normal mi yoksa gelişme geriliğinden ya da iyi beslenememekten mi oluyor sizce ?
bu arada tetanos aşımı da oldum bugün.
Kizlar knorr baby diye bebek arabasi var ondan almayi düsünüyoruz bu araba markasini duyan varmi bi fikri olan bu araba hakkinda?? Bide bu bebek yataklarinda enfazla 4-5 yasina kadar yatiyorlar demi biz almisken uzun süre kullanacagimiz birsey almak istiyoruz yaninada bir dolap düsünüyoruz..
Ben balıkta yiyorum decavit ve demir de kullanıyorum ama yinede 5 gün fark cıktı ki sağlıklı da beslendiğimi düşünüyorum ama cidden önemli bi fark olsaydı söylerdi mesela cihazlardan da farkedebilir detaylıdan once baska bi doktora gittiğim de de 5 gün ileri cıkmıştı :)İnsan takacak illaki bişey buluyor dimi. Bilmiyorum sonuçta bu hariç herşeyi maşallah iyi olunca dediğin gibi yapmalı da annelik malesef çok takıntılı yapıyor sanırım. Aslında ben bu 5 günlük farkı balık yemediğim için mi oldu diye düşünüyorum. Kan hapı hariç decavit vs de kullanmadım. Haliyle şimdi bunlara yoruyorum
Arkadaşlar birde haziranda doğanlarin bir çoğu ikizler burcumu olcaklar eger oyleyse yandık çok fena oluyor ikizler burcu diyorlar duşuncelerinizi aliym:) burc konusunda ahahaaa
terazi burcunun normaliyim :) ikizler ve oğlak kadınları çok zor oluyor.Ayrıntılıda hiç sorun yok demişti dr. İkizler burcundan hiç bahsetmedi((( tedavisi yok muymuş hanımlar :) benim bildiğim bi terazi var bir de ikizler içsel dengeyi sağlıycam derken hem kendini hem de etrafı bitiren . Ama bu Burçların normal örnekleri de vardır illaki bizimkiler onlar gibi olur ne diyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?