2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Cok guzel cnm bunlar benim de ihtiyaclarim.ayin 15 inden sonra nasipse.siparis vercem

Benim de favorim.zehraaa.. Hem hz.Fatima nin lakabiinsallah kizima zehra nil koycam

aaa ne kadar uyguna bulmuşsun herşeyi...arkadaşım indirimde birşeyler bulunca buraya yazar mısın.. senin aldıklarını nerden baksan 30 tl fazla ödeyerek almışım

Valla tirstim kuzum ya bide hareketli ayni oglum gibi kizlar sakin olur derler ya dusunduruyo beni yok cnm ya bnm aldiklarim hep kokos tullu filan giyemez yani

Valla tirstim kuzum ya bide hareketli ayni oglum gibi kizlar sakin olur derler ya dusunduruyo beni yok cnm ya bnm aldiklarim hep kokos tullu filan giyemez yani

Kızlar yarın için devletten randevu aldım. Çünkü doktorum istifa etmiş koru hastanesine geçecekmiş. Ya bu benim ikinci doktor vakam of nedir bu ya. Tam birine güveniyorum ısınıyorum sonra değiştirmek zorunda kalıyorum.Hayır benim aynı zamanda doğumla birlikte kistim de alınacaktı. yani normalden farklı biraz durumum. şimdi koruyu aradım sordum 15 şubata kadar 5 bin tl imiş sonrasında 6 bin. hani karar versem dahi bu kist ameliyatını dahil edecekler mi sizce bunu doktorumla mı konuşayım yoksa anlaşmayı yaparken hastane yetkilisine söyleyeyim mi?

Amin inşallah canım :)

Canim yazdigin seyi ben cok iyi anladim ayni seyleri yasadim bebegimi uzun süre bekledim umutlarim tükenmisdi Rabbim sevindirdi sükür okadar özenirdimki hamile olanlara aksam evde esleriyle olan muhabbetlerini hayal ederdim bebekleriyle ilgili bizde esimle yasayacakmiyiz derdim bebek arabasi bebek kiyafetleri bebek videolari vs. Vs. Görünce gözlerim dolardi neyse uzatmayim ben seni Anladim ama sükürki Rabbim bizede nasip etti simdi hayalini kurdugumuz günleri yasiyoruz ve dedigin gibi birilerinin sorup sormamasi hic umrumda degil ben o hayalini kurdugum Günleri yasayip tadini cikariyorum ya daha ne isterim Sükürler Olsun Rabbime Rabbim Bizim Gibi Bekleyip ugrasan isteyen herkese nasip etsin hayirli bir sekilde..

Canım benim arkadaşımın öyleydi doğumdan hemen sonra kullandı çıktı uçları zaten bebek emdikçe çıkıyor göğüs ucu.Ama şimdi yapma sakın göğüs uçlarını uyarmak erken doğuma neden oluyormuş.
Bi de bugün ebebekte sanırım mamas papas arabalarda indirim vardı.Sen onları beğendiğini söylemiştin ya belki bakarsın canım

Cok bi fikrim cok bu konuda canim ama.arkadasim da dogumla birlikte kist ini aldirmisti.extra.fiyat.cikarmadilar.ankara da tobb hastanesine.gidiyordu..sen de ankara da.miydin.benim.doktorum da cukurambar koru da dogum.yaptiriyo..ama bana cok.pahali.geliyo.o yuzden mart da.doktorumu degistirip.dogum.yapcagim.hastaneden dev edicem..doktorumu.cok.seviyorum ama.dogum.cok pahali..5000 uzeri.beni.butcemizi aşıyo..buyuk.ihtimal.etlik.lokman.hekim de dogumum.olcak.oraya.ilk randevum 21 mart da nasipse..sen de bu konuyu.doktorunla.konusmalisin.diye.düşünüyorum

Kizlar knorr baby diye bebek arabasi var ondan almayi düsünüyoruz bu araba markasini duyan varmi bi fikri olan bu araba hakkinda?? Bide bu bebek yataklarinda enfazla 4-5 yasina kadar yatiyorlar demi biz almisken uzun süre kullanacagimiz birsey almak istiyoruz yaninada bir dolap düsünüyoruz..

Benimki de aynı seninki gibi cıktı canım doktor Önemli degil o kadar dan dedi genel olarak çok sukur sağlıklı cunku seninki de öyledir meraklanma

Canım o marka türkiyede yok sanırım hiç duymadım.Yurtdışında nasıl fiyatlar biz burda indirim kovalıyoruz valla fiyatlar uçtu dolar euro yüzünden
Büyüyen bebek yatakları var önce minik bebekler için sonra büyüyünce uzuyor onlara bakabilirsin canım.Ben de dolap düşünüyorum sadece bebeğin kıyafetleri eşyaları için.Daha içime sinen bulamadım

Ben balıkta yiyorum decavit ve demir de kullanıyorum ama yinede 5 gün fark cıktı ki sağlıklı da beslendiğimi düşünüyorum ama cidden önemli bi fark olsaydı söylerdi mesela cihazlardan da farkedebilir detaylıdan once baska bi doktora gittiğim de de 5 gün ileri cıkmıştı :)

:))) hamile olduğumu ilk öğrendiğimde baktığım şey burç oldu ve ikizler olduğunu öğrendim... benim eşim de ikizler burcu ve inanılmaz zor bir karakter.. ayrıca öğretmenim ve ikizler çocuklarının da çok kolay çocuklar olduklarını söyleyemeyeceğim maalesef :) kızlar bir nebze daha uyumlu ve dengeli ama erkekleri fena :) allah yardımcımız olsun Ama aynı zamanda çok da Zeki oluyorlar bu da artısı..

Arkadaşlar birde haziranda doğanlarin bir çoğu ikizler burcumu olcaklar eger oyleyse yandık çok fena oluyor ikizler burcu diyorlar duşuncelerinizi aliym:) burc konusunda ahahaaa

Kız ismi arayanlar benim yeğenimin ismi de biraz farklı mehru evla belki hoşuna giden olur
Mehru ay yüzlü güzel demekmiş
Evla da daha hayırlı gibi bi anlamı vardı

kizlarrr benim bebek 1 bucuk aydir makat yani ters pozisyonda duruyo ayaklariyla sürekli asagiya vuruyo ben artik iyice rahatsiz oldum nasil döndürücm bu çocuğu yan dursun :)))

terazi burcunun normaliyim :) ikizler ve oğlak kadınları çok zor oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…