Canim burdada 1000€ kadar güzel bebek arabalari var ama bizim baktiklarimiz 500-600€ civarinda bu bahsettigim araba 2 aparatli beraber 599€ bi bebekken yatip bide biraz büyüyünce oturabilecegi sekilde 2 aparati var esim maxi cosede lazim olur diyo türkiyedeki adini bilmiyorumda burda maxicose diyorlar yine bebek arabasina takilabiliyo cikartip eline alip tasimalik belki ordaki adida maxicosedir sen bilirsin,,,oda olursa 600 küsürü bulucak heralde 3 aparat beraber,, evet bende sadece bi yatak bide dolap düsünüyorum burda evler genelde kücük zaten benim evimde öyle yeter kalabaliga gerek yok yatak konusundada bi sorayim dedim sizeCanım o marka türkiyede yok sanırım hiç duymadım.Yurtdışında nasıl fiyatlar biz burda indirim kovalıyoruz valla fiyatlar uçtu dolar euro yüzünden
Büyüyen bebek yatakları var önce minik bebekler için sonra büyüyünce uzuyor onlara bakabilirsin canım.Ben de dolap düşünüyorum sadece bebeğin kıyafetleri eşyaları için.Daha içime sinen bulamadım
inşallah canım güzel haberlerini bekliyorumHAYIRLI haberlerle gel inşallah..ben yatıyorum işte doktor yat dedi çarşamba kontrolüm var umarım herşey yolundadır dikişe gerek kalmaz
senin tarifinle aynımı bilmiyorum ama benim apış aram ağrıyor doktor normal demişti.arkadaşlar afedersiniz ama vajinamın içine sanki birsey batıyo yani tarifde edemiyorum sancı değil ama rahatsızedici birşey neden oluyo acaba
İnşalalh canım sağolinşallah canım güzel haberlerini bekliyorum
Koru hast ücretsiz kist alacağını düşünmüyorum canım ben.hamileliğin başında 6500 fiyat veriyorlar şu an için 5000 biraz fazla geldi açıkçası hastane geçen seneye kadar çok iyiydi ama artık çok kalabalık olduğu için yeterli ilgi göstermedikleri söyleniyor. Bende dr ayrılacağını bildiğim için oraya başlamadım.Tabi dr senin içine siniyorsa bence gitmelisinKızlar yarın için devletten randevu aldım. Çünkü doktorum istifa etmiş koru hastanesine geçecekmiş. Ya bu benim ikinci doktor vakam of nedir bu ya. Tam birine güveniyorum ısınıyorum sonra değiştirmek zorunda kalıyorum.Hayır benim aynı zamanda doğumla birlikte kistim de alınacaktı. yani normalden farklı biraz durumum. şimdi koruyu aradım sordum 15 şubata kadar 5 bin tl imiş sonrasında 6 bin. hani karar versem dahi bu kist ameliyatını dahil edecekler mi sizce bunu doktorumla mı konuşayım yoksa anlaşmayı yaparken hastane yetkilisine söyleyeyim mi?
Canim burdada 1000€ kadar güzel bebek arabalari var ama bizim baktiklarimiz 500-600€ civarinda bu bahsettigim araba 2 aparatli beraber 599€ bi bebekken yatip bide biraz büyüyünce oturabilecegi sekilde 2 aparati var esim maxi cosede lazim olur diyo türkiyedeki adini bilmiyorumda burda maxicose diyorlar yine bebek arabasina takilabiliyo cikartip eline alip tasimalik belki ordaki adida maxicosedir sen bilirsin,,,oda olursa 600 küsürü bulucak heralde 3 aparat beraber,, evet bende sadece bi yatak bide dolap düsünüyorum burda evler genelde kücük zaten benim evimde öyle yeter kalabaliga gerek yok yatak konusundada bi sorayim dedim size
Merhaba kızlar ,
Okudugunuz okuyacağınız kitap tavsiyeleriniz var mı?
Tansiyon ilacı kullanmaman bebişe daha zararkı olur. Hiç tereddütsüz kullan doktorun verirse...Bayanlar cok uzuluyorum tansiyonum dengesiz dr tuzu kes devam ederse ilca başlayacaz dedi tansiyon ilaci kullanan var mi bebise zarar vermesinden korkuyorum
Evet ciddi bir diyete girecem ins düzelir cok cok yuksek değil ama ilerisi icin belli olmazTansiyon ilacı kullanmaman bebişe daha zararkı olur. Hiç tereddütsüz kullan doktorun verirse...
Ha bir de sadece tuz değil ekmek makarna gibi karbonhidratlar da tansiyonu etkiler. Azaltmaya çalış canım
Offf evett pahali burdada farkli degil durum buranin bütcesine göre,, Ama lazim mecbur alinacak tabiii iyi birsey olursa ikinci ücüncü bebisede kullanilirr,, ayyy evett ceyizz kadar olcak bunlarda bebislerimizin ceyiziiEvet canım maxicosi ana kucağı var burda yenidoğan bebek arabasına yatamadığı için ona koyuyorlar ilk onu da arabaya monte ediyorlar.Ben de alacam ondan ama dediğim gibi burda da 500-600 lira bebek arabası hariç.Kendime çeyiz alırken en son bu kadar masraf yapmıştım
Offf evett pahali burdada farkli degil durum buranin bütcesine göre,, Ama lazim mecbur alinacak tabiii iyi birsey olursa ikinci ücüncü bebisede kullanilirr,, ayyy evett ceyizz kadar olcak bunlarda bebislerimizin ceyizii
Yazarini hatirlayamadim mahallenin en mutlu bebeğiMerhaba kızlar ,
Yaaaa eski bi konu acaba şuanda böyle mi eğer öyleyse çok iyihttps://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-235867.html
Canım arkadaşlarım hep 24.haftada izne çıktı.bilmiyorum ama genelde 9 ay diye hesaplanıyor mebte.
Tekrar giricekmiş. Vteche de bak. O da cok güzel.Biz de alacaktık dönence ama karar veremedik.
Ben de fisher price kelebekli düşleri beğendim. Eşim de oyuncakları çok renksiz dedi kafam karıştı almaktan vazgeçtim. İndirim de bitti zaten
Projeksiyon kısmı bebeklerin gözlerine zararlı diye bir yazı okumuştum. Haberin olsun canım.bende dönence istiyorum. tony mi tody mi neydi bir markanın dönencesi çok hoşuma gidiyor. projeksiyonlu ve yumuşak sesli müziği var. ama ben sıfır almıycam ikinci el temiz birşey bulup alıcam.
Merhaba kızlar ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?