2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Zaten bunlari magazada deneyecegim cnm
Denediklerim kisa oldu bunlarda bakayim bi
Tesekkur ettim:)

Ya bunlari bilekte yapiyorlar
Bana kapri gibi oluyor delirecem:)))

Magnezyum eksikliğinden oluyor. Geçen cumartesi gittiğimde doktor verdi bana da, içiyorum o günden beri geçti kasılmalarım, ama tadı bence çok korkunç :kusmuk: boşuna içine yazmamışlar meyve suyunun içinde için diye :eğlence:
tadından dolayı bende içemiyorum magnezyumu. :KK43:

Ben anladım canım çünkü aynı şeyleri yaşıyorum benim kontrolume daha çok var 3 hafta gibi.. inşallah çok uzun sürmez önemli bişey değildir senin de

Magnezyum icmeme rağmen bende de oluyor arada diz kapağımin arkasında kasilip kalıyor o nasıl bir acıdır. Magnezyum icmiyorsan doktoruna ya da aile hekimin soyle yazar canim

Sağol canım normal denemiş içimi rahatlattı ama yanıyo gerçekten korkutuyor da tabii
Bende cok korkmustum
Simdi olmuyor cok sukur yanma ama
İlerleyen haftalarda olabilir belki
İnsan farkli birsey oldugunda endiseleniyor ister istemz:)

Kız anneleri çok kötüsünüz :)))) ya bu ne ya. Yesinler senin kızının tulumunu :)[/QUOTE

aaa öle deme yakışıklı tosbalar içinde çok şeyler var yaa, mesele geçen bi mevlüt takımı gördüm smokin gibi arkasıda kuyruk çok karizmatikti benceeee :)

kızlar beşiğin içine nasıl yataklar aldınız, visco, latex yada diğerlerinden karar veremedim fikre ihtiyacım var

Ben de bir araştırmaya giriştim son olarak Pukka home bambu ortapedik yatağını alıcam galiba internetten kaliteli gibi duruyor bakalım

Ya bunlari bilekte yapiyorlar
Bana kapri gibi oluyor delirecem:)))

Aynen havalar ısınsın diyorum artık. Koca kışı kısa paçalarla geçirdim. Kilotlu çorap giymek zorunda kaldım ki nefret ediyorum darlıyo beni.
Ya tamam bilekte giyiyorum normalde de arkadaş kar kış biraz uzun boylu olanları düşünseler. Yani allahtan üstte salaş kıyafetler çoğaldı da son senelerde rahat ettim.
Yine de uzun boylu olmak güzel bence :)

Canım benim boyum uzun değil 1.66. Ama ben de o kısa pantolonlara uyuz oluyorum. Tüm kış zorluk yaşadım Ankara'nın ayazında.

Back
X